Sommerhusudlejning i Bunken - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Bunken, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Med et sommerhus i Bunken, nær Skagen, er I omgivet af dejlig Kattegatstrand, høje klitter og skøn natur. Sommerhusene i Bunken ligger i rolige omgivelser, lige ved en stranden og en god golfbane, og en kort køretur bringer jer til vandreklitten Råbjerg Mile eller den attraktive ferieby Skagen.

 

Gæstevurderinger fra Bunken

 
 

26 gæster har givet Bunken en gennemsnitlig vurdering på 4,31 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Jan Holleufer, Vejen besøgte området fra
 
31-05-2020 til 04-06-2020

ørnereservatet i nærheden er super - hold op en oplevelse. Stranden man lige kører til ved at dreje til højre og ligefrem og så bare holde der - små 2 km fra sommerhus i bil - er bare super lækker - prøv at gå op den den største klit - hårdt men en udsigt der bare er værd at opleve.


Asger Vind, Ringkøbing besøgte området fra
 
06-09-2019 til 13-09-2019

Skagen Bryghus får 5 stjerner. Farmors Café i gågaden i Frederikshavn Skagen generelt et godt sted at besøge.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

Der er nogle fantastiske gode hundeskove i området.


Gurli, Vildbjerg besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Vi kan varmt anbefale en sejltur i kano eller vandcykel på Voer å. Det kan man fra Riverside Voerså Ca 45 km syd for sommerhuset. Ved samme lejlighed er Voergård slot et besøg værd, og der er meget smukke veje derfra retur til huset. Bangsbo dyrehave er en rigtig god oplevelse med børn. Der er selve dyrehaven, naturlegeplads, og en spændende have at gå tur i. Det ligger ved Frederikshavn. Tversted søerne er også en rigtig dejlig oplevelse, med skov, søer, strand, hundedkove, op plads til leg og madkurv.


Ninett og Stig, Nørre Alslev besøgte området fra
 
22-06-2019 til 29-06-2019

Besøg strand og havn i Ålbæk, vidunderlig oplevelse og skøn strand. Grillen ved indkørslen til havnen var dog helt bestemt ikke noget at skrive hjem om, men ellers? Absolut et besøg værd.


 

Generel

Bunken er et roligt og hyggeligt sommerhusområde, som befinder sig i naturskønne omgivelser med sandstrand, hav, klitter, plantager og vandreklitten Råbjerg Mile på det nordligste af Jyllands østkyst. Bunken er et ideelt feriested hvis I ønsker at opholde jer i fredelige og kønne omgivelser, og alligevel være tæt på fritidsaktiviteter, interessante naturområder og seværdigheder for hele familien. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og 19 km fra Bunken byder Skagen på et utal af butikker, restauranter, aktiviteter, museer og attraktioner.

 
Sandstrand med klitter ved Bunken nær Skagen Ved Bunken kan I bade ved en dejlig strand med fint, hvidt sand Sommerhusene i Bunken ligger ugenert i de grønne omgivelser bag stranden Golfklubben Hvide Klit ligger tæt ved sommerhusene i Bunken
 

Strand

Bunken Strand er en dejlig og børnevenlig sandstrand med enkelte sten og skaller. Østkyst-stranden er afskærmet af høje klitter. Vandet er rent og bølgerne er små. Stranden har Blåt Flag og er desuden bilfri. Her har I gode muligheder for at bade, solbade, surfe, vandre og fiske.

Natur

Den smukke Bunken Klitplantage, som omgiver Bunken, er præget af klithede og plantage med sitkagran, skovfyr, bjergfyr og contortafyr. Plantagen ligger lige op ad den imponerende og kæmpemæssige vandreklit Råbjerg Mile. Milen rummer omkring 4 millioner kubikmeter sand, og flytter sig hvert år flere meter mod nordøst på grund af sandflugten. Landskabet omkring Bunken er derudover karakteriseret af plantager, klitlandskaber, hedeområder, Skagerrak og Kattegat. De dejlige naturomgivelser giver gode levebetingelser for mange dyr, som I kan observere i området.

Aktivitet

Kun 3 km fra Bunken kan golfspillere benytte den udfordrende, 18-hullers bane med mange grantræer hos golfklubben Hvide Klit. Her finder I bl.a. også en driving range, putting green, øvebunker og en par-3-bane med 6 huller. Der er gode muligheder for at fiske, bade, surfe, spille tennis og minigolf, vandre, cykle og ride i området. En cykelsti fører direkte fra Bunken og helt op til Skagen. Flere steder i området kan I tage med på sejltur og se det hele lidt fra vandsiden. Skagen Strand Badeland i Hulsig er et 500 m2 stort subtropisk badeland med bl.a. vandrutschebane, vandkanoner, grotte og tyrkisk bad (7 km).

Attraktion

Råbjerg Mile ved Bunken er Danmarks største vandreklit. Vandreklitten er ca. 40 m høj, bevæger sig op til 15 m hvert år og danner en mini-ørken sydvest for Skagen. Sandflugten ved klitten har efterladt Råbjerg Stenene - en stenslette, som er opstået fordi kun det fine sand fra Råbjerg Mile flyttes, og de større sten bliver liggende (2 km). Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med legeland. Kom tæt på gårdens dyr, bl.a. grise, køer, får, kænguruer, emuer, ponyer, hængebuesvin, kaniner, geder, marsvin, påfugle og lamaer, eller benyt de sjove månebiler, gyngerne og hoppepuden (5 km). Besøg Ørnereservatet i Tuen ved Tversted. I sommersæsonen er det muligt at komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften. Oplev bl.a. vandrefalk, jagtfalk, duehøg, kongeørn og havørn (12 km). Den Tilsandede Kirke, hvis tårn rager op over sandet, er beliggende syd for Skagen. Den enorme sandflugt i området er skyld i, at kirken blev begravet (14 km).

Udflugt

I Skagen kan I bl.a. opleve smukke bymiljøer med de idylliske gule huse med røde tegltage og hvide blonder, nyde stemningen i den levende fiskerihavn og i lystbådehavnen med de berømte røde huse, se hvad der inspirerede de berømte Skagensmalere og besøge Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes (19 km). Snyd ikke jer selv for en tur til det idylliske og hyggelige Gl. Skagen ¿ nyd evt. solnedgangen fra bænken ved stranden (17 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (33 km). I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (77 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Bunken

Søg sommerhus
 
  •  

   Bunken Sommerhus, Bunken

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1967,-
    
  •  

   Bunken Sommerhus, Bunken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3915,-
    
  •  

   Bunken Sommerhus, Bunken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3239,-
    
  •  

   Bunken Sommerhus, Bunken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3600,-
    
  •  

   Bunken Sommerhus, Bunken

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2808,-
    
  •  

   Bunken Sommerhus, Bunken

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4287,-
    
  •  

   Bunken Sommerhus, Bunken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   2500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2502,-