Sommerhusudlejning i Blokhus - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Blokhus, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Blokhus er et populært feriemål ved Vesterhavet. Her finder I en enestående, bred sandstrand med klitter og hvide badehuse, et aktivt og hyggeligt byliv, en skøn natur og mange dejlige sommerhuse for enhver smag. Badebyens mange faciliteter, aktiviteter og seværdigheder gør sommerhusudlejning meget attraktivt her.

 

Gæstevurderinger fra Blokhus

 
 

910 gæster har givet Blokhus en gennemsnitlig vurdering på 4,55 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

Vesterhavet er altid skønt. Og blokhus er en fantastisk by.


Liselotte, 2500 besøgte området fra
 
24-08-2018 til 26-08-2018

Hvis man er til fisk og skaldyr kan Restaurant Klausen fisk og skaldyr anbefales.


Elena, Odense S besøgte området fra
 
11-08-2018 til 18-08-2018

God shopping selv for piger fra London. Udmærket Fiskerestaurant.


Charlotte, Ikast besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Stranden er rigtig lækker og i gåafstand fra huset Fårup Sommerland få km fra huset. Jambo feriepark minigolf en lille køretur fra huset.


Anita & Karsten, Rødvig Stevns besøgte området fra
 
21-07-2018 til 04-08-2018

Kan man lide god gammeldags mad, så kan vi anbefale Fårup Skovkro. Kan man lide at dyrke lidt motion i sin ferie kan vi varmt anbefale DGI Huset i Aabybro:-))


Søren Berg, Kolding besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

En guidet tur i Store Vildmose kan anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Skoven bag huset har mange gode gå /cykel eller løbe ruter


jan fugl, Haslev besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Brug løkken strand. Der er mindre gæster


Ghita, Roskilde besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Bunker musset, Fårup sommerland er en fantastisk park, Randers regnskov, jombo minigolf


Kasper, Bjerringbro besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Af spisesteder fortjener Sotto Vento og Rodeo klart et besøg men Blokhus har mange steder at byde på.


Aase, Randers SV besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Restaurant Rodeo, en kæmpe oplevelse.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
26-06-2018 til 30-06-2018

Fiskerestauranten i Hune er bestemt et besøg værd, og man kan købe fisk samme sted.


Karen, Haderslev besøgte området fra
 
16-06-2018 til 23-06-2018

Blokhus fiskeresturant er rigtig god. En dag i Skagen super dejlig by. Vi spiste på Skagens bryghus så godt. Og var en tur med sandormen så fin. Området omkring Blokhus er så dejligt rigtig gode stier, både til gå og cykel.


Henny, Almind besøgte området fra
 
09-06-2018 til 16-06-2018

Vi besøgte Børglum Kloster som bebos af 6. generation Rottbøll. Det var en stor oplevelse at se bl.a. Bayeuxtapetet, de gamle køkkenting, den store kjolesamling, legetøjssamlingen, den flotte kirke som er Danmarks største privatejede Domkirke, læse om Christian Michael Rottbøll, der blev skudt den 26.09.1942, og meget, meget andet. Minigolfbanen ved, Jambo Park, er rigtig sjov og flot lavet.


Bjarne, Hillerød besøgte området fra
 
08-06-2018 til 10-06-2018

Tæt på Fårup Sommerland og dejlig natur.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
05-05-2018 til 12-05-2018

Benyt de mange muligheder for traveture langs vandet og på stierne i plantagerne. Leg og motion i Gateway området er fint for familier med børn i alle aldre.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
05-05-2018 til 12-05-2018

Vi besøgte Skulpturparken i Hune, hvor der var udstilling af store flotte sandskulpturer i vores ferieuge. Vi kørte til Løkken, hvor hele familien kørte gocart. Kan anbefales, hvis man er til fart og konkurrencer i familien.


niels DAHL, Farsø besøgte området fra
 
31-03-2018 til 07-04-2018

Anbefalingsværdig er Klausens fiskerestauration og fiskebutik i Hune og Strandkiosk/cafe i Blokhus og kæmpe legeplads inde i Hune skovområdet. Strandene Blokhus og Løkken er altid et must både efterår,vinter, forår og sommer I påsken 2018 var der opsat en saunavogn på Blokhus strand.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
24-03-2018 til 31-03-2018

Strandingskroen i Blokhus - prøv smørrebrød til middag eller en gourmetoplevelse om aftenen.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Besøg i det hele taget Blokhus i efterårsferien og prøv nogle af de aktiviteter der er!. Desuden er Frøkner og Fruer et besøg værd, hvis man er til kunsthåndværk!


Jesper, Korsør besøgte området fra
 
07-10-2017 til 14-10-2017

Besøg restaurant rodeo, brasiliansk med stor lækker buffet, Forretter og desserter anrettet som små tapas. Hovedret hent selv tilbehør (kartofler ris pasta grøntsager salat på buffen) Så kommer kokkene eller passadorerne og skære kødet ved bordet Vi fik serveret 12 forskellige stykker kød, kylling okse gris lam alt grillet på spyd. Til sidst grillet ananas med is.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den brede, hvide sandstrand, klitterne, Vesterhavet, den dejlige stemning og de mange gode sommerhuse tiltrækker hvert år mange feriegæster, så sommerhusudlejning i Blokhus er populært. De fleste butikker, restauranter, beværtninger og iskiosker i Blokhus er samlet omkring byens torv. Her afvikles også koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. Der er gode indkøbsmuligheder og mange gode spisesteder i byen, ofte med udendørs servering. Derudover er der i højsæson mulighed for at opleve et hyggeligt natteliv her. Området Hune/Kryle Klit hører sammen med Blokhus, men ligger ca. 2 km tilbagetrukket fra stranden i meget naturskønne omgivelser. Dette område byder foruden stranden på et aktivt byliv, en dejlig natur, gode aktivitetsmuligheder og spændende seværdigheder for hele familien. Blokhus er et meget eftertragtet feriemål på alle årstider. I Blokhus kan I også leje et dejligt luksussommerhus med pool.

Mere arrow

 
Sommerdag på Blokhus Strand med klitter, Vesterhav, badegæster og sommerhuse Livreddertårnet på stranden i Blokhus På vej fra stranden langs åen op mod byen Sommerhuse lige bag stranden og klitterne i Blokhus
 

Strand

Blokhus i Nordjylland har en af Danmarks dejligste og bredeste sandstrande med Blåt flag, som I rigtigt kan nyde på jeres ferie i et privat sommerhus her. Klitterne bag stranden søger for, at I altid kan finde en læfyldt ''gryde'' til solbadning. I sommerperioden holder livreddere øje med de badende gæster fra deres tårne. Det er tilladt at medbringe bilen på stranden. Til venstre for nedkørslen ligger de karakteristiske små, hvide strandhuse. Pga. vinden og bølgerne er der ideelle forhold for windsurfere. Der kan ofte købes friskfanget fisk direkte af fiskerne på stranden. Oplev den enestående solnedgang over Vesterhavet fra stranden eller klitterne. På alle årstider virker stranden tiltrækkende og indbyder til gåture i al slags vejr. Efter en storm er det indimellem muligt at finde rav på stranden.

Natur

Bag byen og stranden er det naturskønne landskab præget af rolige skov-, klit- og hedelandskaber, som giver gode muligheder for vandre-, ride- og cykelture. Blokhus Klitplantage, lige nord for byen, byder på en dejlig og fredfyldt natur med et rigt og spændende dyreliv. En del af skoven er udlagt som hundeskov, og fra flere steder i området kan I nyde udsigten over landskabet. I sandflugtsklitterne, Hune og Kryle Klit, finder I ligeledes et smukt og varieret landskab. I det fredede naturområde Lille Norge kan I opleve et kuperet landskab med skov, hav og klitplantage. Fra udsigtspunktet Guldagerhøj i området kan I se ud over hele Jammerbugten. Det er tilladt at medbringe hund i mange af vores sommerhuse.

Aktivitet

Den dejlige strand indbyder til badning og strandaktiviteter som f.eks. windsurfing. Baglandet er velegnet for især vandre- og rideture. Skulle vejret svigte kan I benytte jer af det subtropiske badeland i Blokhus, hvor I bl.a. finder en 40 m lang vandrutschebane, børnepool, boblebad, sauna og wellness-center. Området omkring Blokhus er rigt på golfbaner, og I kan bl.a. spille på den 18-hullers og naturskønt beliggende bane hos Blokhus Klit Golf Center (3 km). Lystfiskere finder ligeledes gode muligheder her, da det er muligt at fiske direkte fra kysten, i områdets Put & Take fiskeparker eller i Nols Sø ved Saltum. Det er muligt at leje rideheste flere steder i området. Sommeren igennem arrangeres der Sct. Hans fest, Vesterhavsmarch, underholdning på torvet i Blokhus samt andre begivenheder, som I kan overvære eller deltage i.

Attraktion

Med et sommerhus i Blokhus i Nordjylland er der meget at opleve. I og omkring Blokhus kan I opleve flere små museer, gallerier og værksteder, hvor kunsthåndværkerne kan ses i arbejde. Hos Blokhus Lys i Hune kan I støbe jeres egne stearinlys i hyggelige omgivelser (2 km). Haven i Hune er en 6500 m2 stor smuk, farverig og inspirerende have med bl.a. plantesalg, salg af malerier o.lign. samt en café (2 km). I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (5 km).

Udflugt

Bag den hyggelige turist- og badeby Løkken (22 km) kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180''erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (26 km). Et sandflugtsmuseum er etableret i nærheden af Rubjerg Knude Fyr fra 1900, og fra fyret, som vil sande til i løbet af få år, er der flot udsigt over hav og landskab (31 km). Besøg det idylliske og stemningsfulde fiskerleje Lønstrup, som bl.a. er kendt for sine mange gallerier og kunsthåndværkere (36 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (52 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

122 Sommerhuse i Blokhus

Søg sommerhus
  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0323

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0221

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   120 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0578

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0574

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0569

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   3500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0699

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   2750 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0577

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1900 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0529

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0600

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   50 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0686

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   2000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0683

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   2500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0749

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1450 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0559

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   1700 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0730

   Sovepladser: 9

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0732

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1400 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0163

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0712

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1700 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0295

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   300 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0658

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 13-0261

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0382

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0677

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   120 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0183

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0618

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0636

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   850 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0645

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0491

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0440

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   350 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0229

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0691

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Nej

   1200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0562

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0722

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   2800 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0705

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   2500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0182

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   900 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0548

   Sovepladser: 12

   Soverum: 6

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0720

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0601

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   450 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0188

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   50 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0738

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0627

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   1400 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0585

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   2000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0642

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0746

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   1000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0723

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0687

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   1150 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0697

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0650

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   1900 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0589

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0698

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   2750 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0700

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   3300 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0549

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   750 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0448

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   2300 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0094

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   150 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0750

   Sovepladser: 9

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   170 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0623

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   2500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0590

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   2500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0132

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   2200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0735

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0553

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0741

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   2000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0643

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0185

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0684

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0674

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   1500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0546

   Sovepladser: 13

   Soverum: 6

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0245

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0748

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0628

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0494

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0551

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1650 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0570

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   1000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0729

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   2000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0743

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   2500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0581

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0428

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0607

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   1000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0455

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0458

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   1250 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0021

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0620

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   2400 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0747

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   400 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0422

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   1100 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0694

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Nej

   850 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0704

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   1500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0253

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   2200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0439

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   750 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0543

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   350 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0649

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   2400 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0597

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   1000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0696

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Nej

   2300 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0587

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   700 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0621

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   4000 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0737

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   1200 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0238

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   1500 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0591

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   800 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 14-0541

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   1600 m til vandet

  • Blokhus  Vis på kort

   Kategori: 

   ?