Sommerhusudlejning i Blokhus - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Blokhus, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Blokhus er et populært feriemål ved Vesterhavet. Her finder I en enestående, bred sandstrand med klitter og hvide badehuse, et aktivt og hyggeligt byliv, en skøn natur og mange dejlige sommerhuse for enhver smag. Badebyens mange faciliteter, aktiviteter og seværdigheder gør sommerhusudlejning meget attraktivt her.

 

Gæstevurderinger fra Blokhus

 
 

344 gæster har givet Blokhus en gennemsnitlig vurdering på 4,56 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Lars, Galten besøgte området fra
 
09-10-2020 til 13-10-2020

Papir museum i Hune er et besøg værd, det er interessant.


bodil, Ry besøgte området fra
 
14-09-2020 til 19-09-2020

@{TipWeb.Text.TextWeb.Text.text}


Morten, Thorsø besøgte området fra
 
05-09-2020 til 12-09-2020

Prøv pizza og steak House i Pandrup! Super super super oplevelse med flot anretning, gode priser , og super service!


Henrik, Lynge besøgte området fra
 
29-08-2020 til 05-09-2020

Restaurant Futten og den italienske Salino er to fantastiske spisesteder som varmt kan anbefales.


Emma, Toftlund besøgte området fra
 
22-08-2020 til 31-08-2020

Vi besøgte Sandskulptur Parken i Hune, den er virkelig et besøg værd, og den ligger i gå afstand fra sommerhuset. Ørnereservatet, Råbjerg Mile, Grenen i Skagen, Skagen by og Åbybro Ismejeri (Ryå Is)er alle steder, vi har besøgt. For golfspillere er der mange skønne golfbaner, som er et besøg værd.


Rie, Ringsted besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Blokhus Gateway lige i skoven bagved er fantastisk, og det brugte vi meget. Både til leg på legepladsen, tur i skoven og bål om aftenen.


Kenneth, Roskilde besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Kunstcafeen og Vaffelhuset ved siden af kan absolut anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Strandhotellet i Blokhus er en god madoplevelse i den dyre ende.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Museum for papirklip var småt men godt, pengene værd. Tag en tur ved havet i stormvejr, det er også en skøn oplevelse.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Besøg endelig sandskulpturmuseumet, det er en så smuk have.


Janni, Silkeborg besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Mølle cafeen i Lønstrup var en rigtig god oplevelse!


Heidi, Vejen besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Højsæson skal take a way bestilles i god tid, da man nemt skal vente et par timer. Byvandring kan varm anbefales, her hører du om fortid, nutid og fremtid i Blokhus. Skulpturparken er et besøg vær. Vil du lave lys i højsæson, kan du ikke forvente at komme til samme dag.


Camilla, Vedbæk besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Elsker byen som er i gå-afstand fra huset. Især Vaffelbageren som er et nyere ishus med hjemmelavet is og vafler samt perfekt guf til en god pris, er et besøg værd. Karina Degn tøjbutik til damer er altid et besøg værd! Mange lækre ting og altid gode tilbud. Hyggeligt at lave glas for børn hos Blokhus Lys.


Carsten, Dragør besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Blokhus er bår dæjli som de siger.. 😀Vi er kommet der i mere end 25 år, flere gange hvert år🙃


Thorbjørn, Tranbjerg besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Galleri i hune


Poul, Allingåbro besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Der var rigtig mange ved Rubjerg Knude Fyr, man kan godt komme op i tårnet igen, vi valgte ikke at gøre det, da vi har været der oppe før og de kun lukker en lille gruppe op p.g.a. corona. Men rigtig fint at de passer på. Vi var så heldige, at Løkken maler John Kristensen var der ude og male fyret. Han havde kort med kuverter, med i sin bil, som vi købte. 6 stk. for 100 kr. Fine at sende f.eks. Vi har spillet minigolf på Jambo Feriepark, en rigtig fin bane og hyggeligt der.


Ole, Virum besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Husk at checke de mange stier i området, der binder det hele sammen.


Jeannette, Vanløse besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Området og stranden omkring huset er rigtig flot til gåture.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-06-2020 til 28-06-2020

@{TipWeb.Text.TextWeb.Text.text}


Jens jørn, Aalborg besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

En tur i Gatewayen er altid en super oplevelse.


Børge Lynge, Kolding besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Vi har været ude spise på restaurant i Blokhus Sandskulpturparken og Rubjerg knude Fyr. Hyggeligt i Løkken


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den brede, hvide sandstrand, klitterne, Vesterhavet, den dejlige stemning og de mange gode sommerhuse tiltrækker hvert år mange feriegæster, så sommerhusudlejning i Blokhus er populært. De fleste butikker, restauranter, beværtninger og iskiosker i Blokhus er samlet omkring byens torv. Her afvikles også koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. Der er gode indkøbsmuligheder og mange gode spisesteder i byen, ofte med udendørs servering. Derudover er der i højsæson mulighed for at opleve et hyggeligt natteliv her. Området Hune/Kryle Klit hører sammen med Blokhus, men ligger ca. 2 km tilbagetrukket fra stranden i meget naturskønne omgivelser. Dette område byder foruden stranden på et aktivt byliv, en dejlig natur, gode aktivitetsmuligheder og spændende seværdigheder for hele familien. Blokhus er et meget eftertragtet feriemål på alle årstider. I Blokhus kan I også leje et dejligt luksussommerhus med pool.

 
Sommerdag på Blokhus Strand med klitter, Vesterhav, badegæster og sommerhuse Livreddertårnet på stranden i Blokhus På vej fra stranden langs åen op mod byen Sommerhuse lige bag stranden og klitterne i Blokhus
 

Strand

Blokhus i Nordjylland har en af Danmarks dejligste og bredeste sandstrande med Blåt flag, som I rigtigt kan nyde på jeres ferie i et privat sommerhus her. Klitterne bag stranden søger for, at I altid kan finde en læfyldt gryde til solbadning. I sommerperioden holder livreddere øje med de badende gæster fra deres tårne. Det er tilladt at medbringe bilen på stranden. Til venstre for nedkørslen ligger de karakteristiske små, hvide strandhuse. Pga. vinden og bølgerne er der ideelle forhold for windsurfere. Der kan ofte købes friskfanget fisk direkte af fiskerne på stranden. Oplev den enestående solnedgang over Vesterhavet fra stranden eller klitterne. På alle årstider virker stranden tiltrækkende og indbyder til gåture i al slags vejr. Efter en storm er det indimellem muligt at finde rav på stranden.

Natur

Bag byen og stranden er det naturskønne landskab præget af rolige skov-, klit- og hedelandskaber, som giver gode muligheder for vandre-, ride- og cykelture. Blokhus Klitplantage, lige nord for byen, byder på en dejlig og fredfyldt natur med et rigt og spændende dyreliv. En del af skoven er udlagt som hundeskov, og fra flere steder i området kan I nyde udsigten over landskabet. I sandflugtsklitterne, Hune og Kryle Klit, finder I ligeledes et smukt og varieret landskab. I det fredede naturområde Lille Norge kan I opleve et kuperet landskab med skov, hav og klitplantage. Fra udsigtspunktet Guldagerhøj i området kan I se ud over hele Jammerbugten. Det er tilladt at medbringe hund i mange af vores sommerhuse.

Aktivitet

Den dejlige strand indbyder til badning og strandaktiviteter som fx  windsurfing. Baglandet er velegnet for især vandre- og rideture. Skulle vejret svigte kan I benytte jer af det subtropiske badeland i Blokhus, hvor I bl.a. finder en 40 m lang vandrutschebane, børnepool, boblebad, sauna og wellness-center. Området omkring Blokhus er rigt på golfbaner, og I kan bl.a. spille på den 18-hullers og naturskønt beliggende bane hos Blokhus Klit Golf Center (3 km). Lystfiskere finder ligeledes gode muligheder her, da det er muligt at fiske direkte fra kysten, i områdets Put & Take fiskeparker eller i Nols Sø ved Saltum. Det er muligt at leje rideheste flere steder i området. Sommeren igennem arrangeres der Sct. Hans fest, Vesterhavsmarch, underholdning på torvet i Blokhus samt andre begivenheder, som I kan overvære eller deltage i.

Attraktion

Med et sommerhus i Blokhus i Nordjylland er der meget at opleve. I og omkring Blokhus kan I opleve flere små museer, gallerier og værksteder, hvor kunsthåndværkerne arbejder. Hos Blokhus Lys i Hune (2 km) kan I støbe jeres egne stearinlys i hyggelige omgivelser. Haven i Hune er en stor, smuk, farverig og inspirerende have med salg af planter og malerier samt en café. Fordyb jer i den smukke papirkunst i Center for Papirkunst i Hune. Mellem Hune og Blokhus kan I opleve imponerende skulpturer af sand, træ og fiberbeton i Skulpturparken, som ligger lige ud til Gateway Blokhus. Brug en dag af ferien til at besøge Fårup Sommerland, som byder på mange forskellige forlystelser for alle aldre samt et stort vandland. Gå rundt i den smukke park, prøv forlystelserne og slap af i de grønne omgivelser (5 km).

Udflugt

Bag den hyggelige badeby Løkken (22 km) kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra starten af det 12. århundrede med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (26 km). Oplev Rubjerg Knude Fyr fra 1900, som er placeret få meter fra sandskræntens kant, nær Lønstrup. Fra fyret og sandklitterne kan I få en flot udsigt over havet og landskabet (31 km). Besøg også det stemningsfulde fiskerleje og ferieområde Lønstrup, som byder på charmerende stemning, god strand, gallerier og kunsthåndværkere (36 km). På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan I opleve et kæmpe saltvandsakvarie med 4,5 millioner liter vand, klumpfisk, havdyr og sæler. Derudover kan I se udstillinger, overvære fodringer og deltage i sjove aktiviteter for hele familien. Børnene kan også lege på en legeplads eller i et indendørs legerum. Nordsøen Oceanarium er et besøg værd på alle årstider (52 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Blokhus

Søg sommerhus
 
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6190,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5020,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   120 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4917,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4714,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 11   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 9603,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4109,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   750 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2023,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5884,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2751,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2532,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2595,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   850 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2884,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2750 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2787,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   2300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3267,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2372,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2456,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2695,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3184,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4615,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3483,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4746,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4125,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 13   •   Soverum: 6
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5099,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4230,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4950,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2706,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   2400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2455,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   3000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3566,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   2600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3513,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6396,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4542,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3275,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4610,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3262,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4420,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4887,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus i ferieby, Blokhus

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3113,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5507,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8600,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3404,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3759,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   850 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3467,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   4000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2565,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   2500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1814,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3103,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2864,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3828,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2750 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2609,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4398,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   3300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1912,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   3500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2065,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 6
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8327,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   1450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2466,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2789,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 9540,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2680,-
    
  •  

   Blokhus Sommerhus, Blokhus

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   3000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3589,-