Sommerhusudlejning i Agger - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Agger, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Agger er et skønt ferieområde, der er omgivet af Vesterhavet, Nationalpark Thy og Krik Vig. Sommerhusudlejning er populært i Agger på grund af den brede sandstrand, de dejlige sommerhuse, det hyggelige bymiljø, den unikke natur og de gode forhold for kitesurfere. 

 

Gæstevurderinger fra Agger

 
 

86 gæster har givet Agger en gennemsnitlig vurdering på 4,29 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Freja, Videbæk besøgte området fra
 
29-10-2020 til 01-11-2020

Frisk og røget fisk fra Agger fiskebil kan anbefales


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
05-09-2020 til 12-09-2020

Restauranten havde kun åbent i weekenden og meget lidt udvalg af mad.


Gitte, Barrit besøgte området fra
 
28-08-2020 til 30-08-2020

Mest fantastiske stjerneskud - stor og billig- Lille røgeri i Hanstholm


ole, Haslev besøgte området fra
 
10-08-2020 til 13-08-2020

En rigtig god slagter i Hurup hvor man kan bestille aftensmad, vi bestilte mad til 4 personer og havde til to dage


Thomas, Nyborg besøgte området fra
 
31-07-2020 til 07-08-2020

Naturen i området er en oplevelse Men en tur til klitmøller det skal man altså opleve med de surfere


Alice, København S besøgte området fra
 
24-07-2020 til 31-07-2020

Thinghus Kro, naturen.


Henrik, Viby Sjælland besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Agger Badehotel er absolut et besøg værd, hvor gode gamle danske retter kan indtages.


Janne, Frederiksberg besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Tag på Sæl-safari fra enten Agger Tange eller Thyborøn. Det er en oplevelse. Vi havde en dejlig oplevelse med en absolut sympatisk skipper, der øste ud af sin viden. Bestil biletter, så I ikke kører forgæves. https://jyllandsakvariet.dk/da/ture/om-turene/


Anne-Margrethe, Lejre besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Lodbjerg Fyr er en stor oplevelse. Både mht til udsigt og museet med Carl Christian Toftes fine akvareller. Lodbjerg Kirke er en af DK’ mindste, fint udsmykket af Maja Lisa Engelhardt. Stenbjerg Landingsplads er absolut et besøg værd.


Sandra, Vejle besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Thisted by er meget charmerende og hyggelig. Bestemt et besøg værd.


Jørgen, Skanderborg besøgte området fra
 
04-04-2020 til 08-04-2020

På grund af Corona var disse lukket


Jens Brian Haugaard, Lunderskov besøgte området fra
 
13-10-2019 til 20-10-2019

Dejlig Sydthy svømmehal kun 10 min fra sommerhuset bestemt et besøg værd både for store og små. Lækker lege og gå område for enden af margrethevej i Vestervig en skøn plet med en fantastisk udsigt. Som man ikke lige ved er der hvis man ikke er lokal kendt.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Thorup Strand Bulbjerg Hanstholm fæstningen Lodbjerg Fyr


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Agger badehotel var vi nede at spise på en af dagene. De har dagens ret som er billigt og virkelig lækkert. Det er helt klart et besøg værd. Badehotellet ligger 1,5 km fra huset af.


Michelle, Odder besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Der var nogle gode seværdigheder, dog skal man ud og starte bil før man kan se dem. Dog var der et vidunderlig badeland i Hurup Thy, som bestemt er være at tage til. Det kan også opleves et hav af bunker, igen skal man dog køre noget efter det. I Thisted finder man en skøn by, med dejlige butikker og handlemuligheder.


Henning Vejnø, Harlev J besøgte området fra
 
01-07-2019 til 05-07-2019

Vi kan bestemt anbefale Thy svømmebad i Hurup. Vi kan også anbefale Hanstholm bunkermuseum, det var virkelig spændende. Thy er et dejlig fredelig område med en skøn natur.😊


Gurli, Ølgod besøgte området fra
 
20-04-2019 til 27-04-2019

Der er rigtig mange små gode forretninger i området. I Nr.-Vorupør er et besøg i et lysstøberi/nips rigtig godt. Lige overfor ligger en butik med blandt andet Klarborg nisser og andre spændende ting. På stranden ligger fiskebådene klar til turen på havet. Der kan i isboden ud til havet købes alt i is. Der kan i fiskeforretningen købes friske fisk og deslige. I Agger ligger der også en lækker butik... kan ikke huske navnet.. med mange smukke og lækre ting. Besøg Bovbjerg og Lodbjerg Fyr. Tag færgen ved Næssund over til Mors og retur over Feggesund. Mors er også et besøg værd. Blandt andet Hanklit. Kør også en tur til Hanstholm. Bare køreturen er flot.


hanne, Billund besøgte området fra
 
16-10-2018 til 20-10-2018

Anbefaler stranden som ligger en kilometer derfra . Agger by har en fin købmandsbutik med det lækreste morgenbrød . Tag en tur med færgen til Thyborøn koster ca 20 kr pr person , der kan man se sneglehuset , samt få lidt lækkert og spise i omegn da de har mange fiske restauranter


Noëlle Morin, Birkerød besøgte området fra
 
19-08-2018 til 27-08-2018

Vi var så heldige at opleve lidt af Kulturmødet Mors i Nykøbing Mors. Det var meget på programmet- så hold øje med det, hvis i holder ferie når Kulturmødet Mors afholdes- næste gang 22-24 august 2019.


Slawomir, Tranbjerg J besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Meget engagerede indbygger og fra lokal område: sang ved havet, guide tur gennem byen, kage dag, fiske auktion, loppe marked, det har man oplevet i løbet af en uge


Brian, Humlebæk besøgte området fra
 
24-06-2018 til 02-07-2018

Vi besøgte Fårup Sommerland et fantastisk hyggeligt sted med et professionelt personale som er tydeligt til stede og meget hjælpsomme! Vi besøgte også Jesperhus blomsterpark. Skønt sted personalet er meget smilende og søde.. et godt sted for mindre børn


 
youtube
 

Generel

Agger er en idyllisk kystby, som ligger direkte ud til Vesterhavet, lige over det smalle, fredede fugleområde Agger Tange. I Agger finder I et aktivt byliv samt hyggelige caféer og restauranter. Omkring landsbyen er naturen uberørt og præget af vand, fugleområder, hede og skove. Landskabet indeholder desuden en stor koncentration af oldtidsminder. Med Limfjorden, Vesterhavet og Flade Sø er Agger omgivet af vand på alle sider og byder dermed på ideelle forhold for badegæster og lystfiskere, men kultur-, fugle- og planteinteresserede vil ligeledes finde området meget interessant. Fra Agger Tange kan I tage med færgen til Thyborøn, og ofte er det muligt at se sæler på overfarten. De nærmeste større byer er Hurup (14 km), Thisted (38 km) og Hanstholm (51 km).

 
Badegæster på den brede sandstrand i sommerhusområdet Agger Fiskerkonen Mary skuer ud over havet ved stranden i Agger Hyggeligt spisested bag stranden i Agger Den brede og indbydende sandstrand i ferieområdet Agger
 

Strand

Den dejlige badestrand er omkring 100 meter bred og består af sand og sten. Der er gode betingelser for både badning og solbadning i læ af de mange høfder. Derudover indbyder den brede sandstrand til diverse strandaktiviteter, som f.eks. beach volley. Vandet er klart, men bliver dog hurtigt dybt, og ofte kan der være bølger og stærk strøm. Stranden har Blåt Flag.

Natur

Agger er omgivet af hav, fjord, søer, uspoleret natur med hedearealer, klitplantager, fuglebeskyttelsesområder og skove. Mod vest ligger det brusende Vesterhav, mod øst Limfjorden, mod nord den 750 ha store ferskvandssø Flade Sø, og mod syd finder I den naturskønne, fredede og fuglerige Agger Tange. De lavvandede områder, de store lagunesøer og vaderne på tangens østside giver gode yngle- og fødesøgningsmuligheder for mange vandfugle. Tangen er desuden en vigtig rasteplads for mange fuglearter på forårs- og efterårstræk. Agger Tange er ganske enkelt et paradis for naturelskere. I farvandet mellem Agger Tange og Thyborøn kan I opleve en sælkoloni.

Aktivitet

Det vandrige område byder på særdeles gode fiskemuligheder i Vesterhavet, i Limfjorden samt i ferskvandssøerne Flade Sø og Ørum Sø. Det er også muligt at fiske i Put & Take fiskeparker, og derudover arrangeres der havfisketure med kutter til ''Det Gule Rev'' fra Hanstholm. Golfspillere kan afprøve flere naturskønne baner i området, og de nærmeste finder I hos Lemvig Golfklub (33 km) og Nordvestjysk Golfklub ved Thisted (38 km). Stranden og den dejlige natur i området opfordrer til ophold og aktiviteter i naturen, så som vandre-, ride- og cykelture samt badning og strandaktiviteter.

Attraktion

I de gamle, restaurerede huse ''''De sorte huse'''' i Agger kan I se en udstillinger om kystsikringens historie samt skiftende kunstudstillinger med lokale kunstneres værker. I det næsten 200 år gamle fiskerhus i Agger kan I opleve hvordan en fiskerfamilie levede i gamle dage. Fugleeldoradoet Agger Tange er et meget besøgt reservat. Tag evt. med færgen fra Agger Tange til Thyborøn, der med sin nybyggerstil i en barsk natur danner kontrast til andre limfjordsbyer. Kystcentret i Thyborøn er et spændende oplevelses- og formidlingscenter for hele familien. Lær mere om de 7000 km af kyst, som omgiver Danmark. I JyllandsAkvariet i Thyborøn kan I holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet og stryge en fladfisk over ryggen - en spændende og anderledes oplevelse for både voksne og børn. ''''Svankjær lille Savværk'''' viser en udstilling af danske papirklip, som dog er udskåret i træ. Se resultaterne af et tidskrævende og præcist udført stykke arbejde og køb evt. et eksemplar med hjem (14 km).

Udflugt

Limfjordscentret i Doverodde er en 150 år gammel, meget velbevaret købmandsgård. Her får I et autentisk indtryk af købmandsgårdens rolle i gamle dage. På 2. sal i bygningen er der skiftende udstillinger (20 km). Kom tæt på havet og dets fascinerende beboere. Nordsø Akvariet i Vorupør udstiller bl.a. fisk og havdyr, der er fanget af fiskerne i byen (27 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter (43 km). Besøg evt. Hanstholm, hvor I bl.a. finder Hanstholm Fyr og Bunkermuseet, der fortæller om 2. verdenskrig (50 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort (75 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Agger

Søg sommerhus
 
  •  

   Agger Sommerhus, Agger

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   30 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6356,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2142,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4159,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1948,-
    
  •  

   Agger Sommerhus, Agger

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   40 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2639,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1999,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1897,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1787,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1867,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5191,-
    
  •  

   Agger Sommerhus, Agger

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2870,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2115,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1876,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2115,-
    
  •  

   Agger Sommerhus, Agger

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2983,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2043,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2099,-
    
  •  

   Agger Sommerhus, Agger

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   750 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3296,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1908,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1791,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1838,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1865,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2043,-
    
  •  

   Agger Ferielejlighed i feriecenter, Agger

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2037,-