Sommerhusudlejning i Tolne - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Tolne, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Hold ferie i fredlige og naturskønne omgivelser, midt mellem den nordjyske øst- og vestkyst.

 

Gæstevurderinger fra Tolne

 
 

3 gæster har givet Tolne en gennemsnitlig vurdering på 5,00 ud af 5 stjerner.

 

Generel

Den lille, hyggelige landsby Tolne er beliggende i Vendsyssel, midt mellem Frederikshavn og Hjørring. Her kan I holde ferie i et sommerhus, som er omgivet af skøn natur, bl.a. Danmarks nordligste bøgeskov, den smukke og varierede Tolne Skov. Skoven byder på flere vandre- og cykelruter og er rig på bær og svampe, som I kan plukke af. Sommerhusudlejning i Tolne er en unik naturoplevelse og kan anbefales til både den aktive familie og til dem, der bare ønske at slappe af og nyde roen i den uspolerede natur. I Tolne finder I en kro og I kan også købe dagligvarer i nærområdet. Ellers kan I benytte jer af de gode indkøbsmuligheder og spisesteder i Sindal, Frederikshavn og Hjørring.

 
Den idylliske Tolne Skovpavillon i Tolne Skov Hyggeligt, gammelt gæstgiveri i centrum af Tolne Skovvejen gennem Tolne Skov - et besøg værd på alle årstider Tolne Skovpavillon er smukt beliggende midt i Tolne Skov
 

Strand

Når I holder ferie i sommerhus i Tolne, bor I kun ca. 15 km fra både Frederikshavns skønne palmestrand med lavt, børnevenligt vand på østkysten og den herlige, brede Vesterhavsstrand med høje klitter og fint sand i Tversted.

Natur

Tolne er omgivet af den meget naturskønne Tolne Skov. Skoven har et rigt fugleliv og bebos også af dyr som rådyr og ræve. Den nordlige del af skoven er en fredet bøgeskov, som er ved at udvikle sig til en naturskov. Skoven indeholder en pavillon, hvor I kan benytte jer af borde, bænke, grill og en legeplads. Fra pavillonen kan I følge 2 af skovens 3 vandreruter, som fører jer forbi gravhøje og andre fortidsminder. Vandreruterne varierer i længden fra 1½ til 3½ km. Fra bronzealderhøjene Bålhøje, midt i skoven, kan I nyde en enestående udsigt over landskabet mod Frederikshavn og helt til Læsø, langt ude i Kattegat. Og fra Tolne Bakker (Strandhuls Bakker) kan I nyde en smuk udsigt til Skagen Odde og vandreklitten Råbjerg Mile.

Aktivitet

Tolne Skov indbyder til vandring på de 3 afmærkede vandreruter. Her kan I samle bær og svampe og holde øje med skovens rige dyreliv. I kan også cykle langs Hærvejsruten og Tolneruten, som begge fører jer gennem Tolne Skov. Ved Mosbjerg, 3 km mod nord, kan I fiske eller sejle i kano på Uggerby Å. Golfspillere kan bl.a. afprøve banen hos den nærliggende Sindal Golfklub (7 km).

Attraktion

Landskabs- og Landbrugsmuseet i Mosbjerg er et frilandsmuseum, som er beboet af landbofamilier i skolernes sommer- og efterårsferie. På museets to husmandssteder kan I opleve autentiske kulisser og gamle husdyrracer samt deltage i aktiviteter som fx høstdag og jernalderdag (3 km mod nord). I lokalområdet kan I også besøge kunsthåndværkere som glaskunstnere, keramikere og kunstmalere. Gå på opdagelse i Tolne Skov, hvor I kan finde gravhøje og andre interessante fortidsminder.

Udflugt

Oplev ørnereservatet EagleWorld nær Tuen, hvor nordiske jagtfugle, som fx kongeørnen, havørnen, jagtfalken og vandrefalken, demonstrerer sine jagtteknikker i samarbejde med mennesker (16 km mod nord). Farm Fun ved Ålbæk er en stor legeplads og aktivitetspark i naturskønne omgivelser med dyr og forlystelser for både børn og voksne (17 km). Handelsbyen Frederikshavn byder på butikker, spisesteder, interessante museer og det naturskønne område Bangsbo med dyrehave og botanisk have (18 km). Fra Frederikshavn kan I også tage på dagstur til den naturskønne Læsø i Kattegat. Under jeres ferie i Tolne kan I også besøge Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile, ved Bunken (19 km), Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanariet, samt det tyske forsvarsanlæg Bunkermuseet 10. batteri i Hirtshals (37 km), Danmarks nordligste by, den charmerende havneby Skagen (38 km) samt den herlige forlystelsespark for hele familien, Fårup Sommerland (55 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Tolne

Søg sommerhus
 
  •  

   Tolne Sommerhus, Tolne

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   14000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2543,-