Sommerhusudlejning i Sæby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Sæby, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Den charmerende, rolige og attraktive købstad Sæby ligger på Jyllands nordøstkyst, ca. 10 km syd for Frederikshavn.

 

Gæstevurderinger fra Sæby

 
 

23 gæster har givet Sæby en gennemsnitlig vurdering på 4,22 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Merethe, Helsingør besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Vil helt klart anbefale at spise på rute 69 som er fantastisk. Hedebo campingplads som ligger ikke så langt fra huset, har en skøn minigolfbane og legepladser for både store og små. Sæby svømmehal kan varmt anbefales på en gråvejrsdag.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Er I til natur og udsigt, er Dronningestien og Pikkerbakken syd for Frederikshavn fantastisk.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Sæby er altid et besøg værd. Havnen, med "Fruen ved Havet" og så en gåtur igennem Algade og Pindborggade. Og så havnen kl 21.00 hver aften i sommerperioden, hvor en solist fra Sæby Garden/Musikkorps Sæby står på molen og spiller flaget ned.


Jytte, Ejby besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Ja vi var meget glade for Sæby iskiosk som her half and half isvafler som er halvt softice og halvt guf i en stor vaffel. Derudover så er stranden fantastisk med gode gangarealer og der er taget hensyn til handicappede


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Vi spiste middag på frk. Madsens og det var ud over det sædvanlige! Skøn mad! Bangsbo Og pikkebakken er ligeledes et besøg værd!


Maggie, Vordingborg besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Restaurant Smørgåsen i Frederikshavn - skøn frokost og fantastisk serviceminded personale!


Mette, Auning besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Stranden er dejlig og vi har samlet masser af konkylier og drivtømmer. Vi kan anbefale en tur til Sæby hvor havnen og Nellemanns have er et besøg værd. Fisketrappen i Bindslev (ved det gamle elværk) er også et besøg værd - den bliver dog vist fjernet


Jette Marie, Sydals besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Det er dejligt at handle ind i Sæby, blev i alle forretninger mødt med en utrolig hjælpsomhed og venlighed.


Jørgen Fischer, Hellerup besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Vi spiste på Jakobs store fiskerestaurant,og det var en skuffelse med elendig griset service og en ubehøvlet vært. Sæby bykerne var vi i flere gange, købte ting i glas- og tøjbutikker og nød forfriskninger . Vi var osse i hedebo minigolf som nok er den bedste af den slags baner vi har mødt både i Danmark og i udlandet. MEget velholdt !


Lene Hedelund, Trige besøgte området fra
 
25-06-2018 til 29-06-2018

Dejlige gåture til vandet :)


Kirsten, Karlslunde besøgte området fra
 
12-06-2018 til 17-06-2018

Stranden nedenfor er fin, og en gåtur til den charmerende by er fin. Superbrugsen er en god butik.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
09-06-2018 til 16-06-2018

Vi tog til Frederikshavn, og blev dejlig overrasket over at se Palme stranden, det var virkelig en overraskelse. Sæby by er også et dejligt sted at spadsere rundt i , mange hyggelige gamle huse, Besøgte et galleri, og om aftenen spiste vi på den nye fiskerestaurant, det var dejligt og mange forskellige fiskeretter, kan kun anbefales


 

Generel

I Sæby kan I opleve et gammelt købstadsmiljø med ældre, velholdte huse, gågade, torve, brostensbelagte gader, vandmøllen ved Sæby Å samt et hyggeligt havnemiljø med lystbådehavn, fiskehandlere, røgeri og spisesteder. Desuden har byen et glaspusteri, gode indkøbsmuligheder med både supermarkeder og specialbutikker samt flere spisesteder. Den dejlige, børnevenlige sandbadestrand kan følges langs en kilometerlang sti ved vandet. I udkanten af byen kan I besøge en historisk renæssance herregård. Sæby tiltrækker hvert år mange kunstnere, turister og lokale besøgende på grund af sin charme, sit velbevarede miljø og sine smukke naturomgivelser.

 
Sæbys dejlige sandstrand med bølgebrydere, børnevenligt vand og Blåt Flag Vandet er lavt og børnevenligt ved Sæbys badestrand Den hyggelige lystbådehavn i Sæby ligger tæt ved byens centrum og badestrand Sæbys vartegn, den næsten 7 meter høje galionsfigur, Fruen fra Havet, i lystbådehavnen
 

Strand

Den skønne, børnevenlig sandstrand har Blåt Flag og er opdelt af stendiger. Vandet er roligt og bliver kun langsomt dybt. Der er anlagt sti hele vejen langs stranden. Her kan I bade, solbade og dyrke strandaktiviteter.

Natur

Sæby Å snor sig gennem en idyllisk park helt ned til stranden. Naturen omkring Sæby er præget af hav, skov, marker og grønne områder. I Søbygård Skov med de dybe slugter og det rige fugleliv findes 3 afmærkede vandreruter. Professorens Plantage mellem Sæby og Lyngså er et klithedeområde med fyrretræer, lyng, enebærbuske og et rigt dyreliv. Jyske Ås er et fredet område mellem Dronninglund og Østervrå med stejle bakker og gammel bevoksning, rester af urskov og et rigt dyreliv.

Aktivitet

Windsurfing og kajakroning er populære aktiviteter her. Området egner sig desuden rigtig godt for vandre- og cykelture. Der findes ligeledes et bowlingcenter i byen. Golfspillere kan afprøve de to nærliggende, 18-hullers golfbaner ved Sæby og ved Frederikshavn. For lystfiskere er Sæby et attraktivt område, da det muligt at fiske fra en båd, direkte fra kysten eller inde i landet i Sæby Å og Voer Å.

Attraktion

Byens vartegn, skulpturen 'Fruen fra Havet', kan opleves på Sæby Havn. Sæby Vandmølle stammer fra 1600-tallet og synet af vandmøllen i de idylliske kulisser er et smukt syn. Sæby Museum har til huse i en smuk, 1600-tals bindingsværksbygning og indeholder bl.a. en skolestue fra 1920¿erne, en klunkestue, et karlekammer, en landhandel og et violinværksted. Her bliver I hensat til gamle tider. Renæssanceherregården Sæbygård er omgivet af brede voldgrave, og kan I bl.a. opleve Danmarks ældste bevarede trappetårn samt et interessant herregårdsmuseum. Sæby Jernkilde er kendt for sit helbredende og livgivende vand. Den lille og charmerende herregård Bangsbo med museum & arkiv ligger ved Frederikshavn og omfatter to af Vendsyssels ældste daterede bindingsværksbygninger. I forbindelse med Bangsbo Herregård ligger Bangsbo Botaniske Have, Bangsbo Dyrehave, Boolsens Stenhave samt Læge- og Krydderurtehaven (10 km).

Udflugt

Frederikshavn er en god handelsby, hvorfra I bl.a. kan tage på dagsture til Sverige. En køretur på toppen af bakkerne fra Sæby til Frederikshavn (via Understed - Bangsbo) giver en dejlig udsigt over vandet, havnen, byen og landskabet. Besøg den fredelige og idylliske by Voerså, 15 km syd for Sæby. Ved den gamle kro kan I leje robåde og vandcykler, sejle op ad åen op opleve den ægte danske natur. Voergård Slot ved Flauenskjold er et af Danmarks smukkeste renæssancebygninger og er med sin park, sine voldgrave, franske kunstskatte og fine samlinger af møbler og interiør bestemt et besøg værd (17 km). Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med legeland. Kom tæt på gårdens dyr, bl.a. grise, køer, får, kænguruer, emuer, ponyer, hængebuesvin, kaniner, geder, marsvin, påfugle og lamaer, eller benyt de sjove månebiler, gyngerne og hoppepuden (32 km). Besøg evt. Skagen med Grenen, fiskerihavnen, Den Tilsandede Kirke, museerne, butikkerne og de mange spisesteder under jeres ophold i Sæby (53 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Sæby

Søg sommerhus
 
  •  

   Sæby Sommerhus, Sæby

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2830,-
    
  •  

   Sæby Sommerhus, Sæby

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1908,-
    
  •  

   Sæby Sommerhus, Sæby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2514,-
    
  •  

   Sæby Sommerhus i by, Sæby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2772,-
    
  •  

   Sæby Sommerhus, Sæby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1908,-