Sommerhusudlejning i Mou - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Mou, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Det hyggelige ferieområde Mou er beliggende ved Limfjorden, kun få km fra den milde Kattegatkyst.

 

Gæstevurderinger fra Mou

 
 

37 gæster har givet Mou en gennemsnitlig vurdering på 4,03 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Carsten, Kolding besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Ligger i fin køreafstand fra bl.a. Lille Vildmose, Hals, Rebild Bakker og Aalborg by.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Vi sejlede med færgen over til Hals, bare som gående, men super hyggelig by at gå rundt i, med fine butikker og restauranter, også det lille gratis museum var spændende. Vi var også en tur på øen Egholm, hyggelig ø, som er en vandretur værd.


Tove, Holstebro besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Vi var på guidet rundtur i Lille vildmose, hvor vi ikke så særlig mange dyr, men fik en masse information om området. Vi kørte selv derud ved skumringstid to aftener, og så en elg, rådyr mm. begge gange.


Joan, Nivaa besøgte området fra
 
30-05-2020 til 07-06-2020

Mange muligheder for cykelruter, også MTB i lille vildmose.


Hans-Henrik, Kolding besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Jacobs fiskerestaurant i Sæby er et must, og Aalborg er også en hyggelig by, som er værd at besøge


Benjamin, Storvorde besøgte området fra
 
31-08-2019 til 14-09-2019

Køb noget mobil data via TDC således at i har en mulighed for at få kontakt til omverden. Ydeligere så kan vi anbefale at besøge Gokart banen i Mou.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Er du/I til lystfiskeri, så søg lokale tip om fangststeder. Man spiser godt på hotel Strandgården i Hals. Færge fra Egense til Hals sejer non-stop. Pris juli 2019: kr. 20,- tur/retur pr. pas. (gående). Bil: kr. 80,- inkl. pas. for en enkeltbillet. Dagli´brugsen (Mou), Rema 1000 (Storvorde) og Min Købmand (Egense på vej mod færgen) - i radius af max. 6 km. Masser af cyklstier


 

Generel

Området omkring Mou er præget af et usædvanligt naturlandskab, og beliggenheden ved fjord og hav betyder gode muligheder for mange vandaktiviteter. Den lille landsby har desuden sin egen havn. Der findes en dagligvarebutik i byen. Fra den lille fiskerby Egense, 3 km fra Mou, kan I hvert tiende minut, tage med færgen til Hals, hvor I finder butikker, spisesteder, underholdning og aktiviteter for hele familien. Mou er et dejligt feriested for de, der ønsker at slappe af og nyde naturen.

 
Den hyggelige Limfjordshavn med sejl-, motor- og fiskerbåde i Mou Træskulptur ved den charmerende havn i Mou Nyd den hyggelige stemning Mous havn, der ligger ud til Limfjorden Kysten langs sommerhusområdet i Mou
 

Strand

Der er ingen badestrand ved Mou, men beliggenheden ved Kattegat betyder, at der er gode bademuligheder i området. 6 km mod øst finder I den kunstige, 250 m lange sandbadestrand i Egense. Mod nord finder I de børnevenlige strande Hou Strand (16 km) og Bisnap Strand (10 km). Begge strande har fint sand, sandbund, lavt vand og Blåt Flag. Mod syd ligger Stejlgabet ved Dokkedal. Her finder I dejlig, hvid sandstrand med roligt vand. Stranden er bilfri og har Blåt Flag (10 km). Øster Hurup Strand er en kilometerlang, hvid badestrand med lave klitter og Blåt Flag. Stranden er meget børnevenlig, idet bølgerne er små og vandet kun langsomt bliver dybt. Stranden egner sig udover badning, solbadning og diverse strandaktiviteter også godt til windsurfing (21 km).

Natur

Landskabet omkring Mou er kuperet, og mange steder kan I fra bakkerne nyde en fantastisk udsigt over Limfjorden og Kattegat. Mulbjergene i Dokkedal ligger ca. 10 km syd for Mou. Her i det kuperede landskab kan I nyde udsigten over Kattegat mod øst og det langstrakte slettelandskab mod vest. Kongerslev Hede er et fredet hedelandskab, hvor I også kan se gamle broncealderhøje. Fra disse er der en fantastisk udsigt over området. Ved de lavvandede havområder mellem Egense og Hals findes der et spektakulært fugleliv. Lille Vildmose er det største moseområde i Danmark med søer, landbrugsarealer og skovene Høstemark Skov og Toft Skov. Længere inde i landet ligger Danmarks næststørste skovområde Rold Skov på ca. 15.000 tdr. land, der med det kuperede terræn, de mange skovsøer og kilder, den afvekslende skov, det rige dyreliv og de mange vandreruter bestemt er et besøg værd.

Aktivitet

Mou Go-Kart Bane arrangerer spændende konkurrencer for hele familien. Oplev fart, spænding og få sus i maven på den 600 m lange bane. Omgivet af vand byder Mou på mange muligheder for lystfiskeren. Her er der både mulighed for at fiske i fjorden, fra molerne, på havet, i vandløb eller i en af områdets Put&Take søer. Både kan lejes ved Mou havn. Golfspillere kan afprøve Hals Golfklubs bane, som ligger ved havet, eller Rold Skov Golfklubs bane, som er idyllisk beliggende i skoven. Området er fladt og derfor velegnet for cyklister. Dejlige naturoplevelser venter langs de afmærkede cykelruter, som fører gennem det smukke Østhimmerland. Der findes ligeledes flere naturstier og vandreruter i området, bl.a. i Mulbjergene i Dokkedal. Der er i området også mulighed for at køre gokart, spille tennis m.m.

Attraktion

Fra Egense kan I tage den 5 min. lange tur med færgen over Limfjorden til Hals, som er en hyggelig ferieby med et livligt og hyggeligt havnemiljø. På torvet i Hals er der opstillet hvalkæber og ryghvirvler fra en Blåhval. Fæstningen Hals Skanse ligger ved udmundingen af Limfjorden. Krudttårnet og tøjhuset er bevaret og sidstnævnte er indrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk udstilling om hav, fjord, land, by, Hals Skanse, krig og besættelse.

Udflugt

Aalborg er Nordjyllands ''hovedstad'' og ligger ca. 24 km fra Mou. Her finder I kunst, kultur, gågader, den charmerende gamle bymidte, forlystelsesgaden Jomfru Ane Gade og diverse spisesteder. Aalborg Zoologiske Have er et børnevenligt dyrerige i flotte omgivelser. Rold Skov byder på 15.000 tdr. land med kuperet terræn, skovsøer og kilder, afvekslende skov, rigt dyreliv og mange vandreruter. Fårup Sommerland & Aquapark ved Blokhus er beliggende ca. 58 km fra Mou. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter frit benyttes.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Mou

Søg sommerhus
 
  •  

   Mou Sommerhus, Mou

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3125,-
    
  •  

   Mou Sommerhus, Mou

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2020,-
    
  •  

   Mou Sommerhus, Mou

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   60 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2480,-
    
  •  

   Mou Sommerhus, Mou

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2495,-
    
  •  

   Mou Sommerhus, Mou

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1996,-
    
  •  

   Mou Sommerhus, Mou

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1606,-
    
  •  

   Mou Sommerhus, Mou

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2201,-
    
  •  

   Mou Sommerhus, Mou

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2227,-