Sommerhus, 42-0007, Lyngså

 
9 Kundevurderinger
 

Antal overnatninger og pris

Vælg antal overnatninger:
Vælg venligst først en rejseperiode.

Billigste uge:

Lør 27-03-2021 - Lør 03-04-2021

DKK 2794

Første ledige periode:

Tir 27-10-2020 - Søn 01-11-2020

 

Beskrivelse

 Nøgle ved huset
 
  Hav 150 m
 
 Internet
 
 Brændeovn
 
 Overdækket terrasse
 
 

Dejligt sommerhus med en rolig beliggenhed - nær meget børnevenlig strand på en let kuperet naturgrund med græs og tæt beplantet med træer og hybenroser. Sommerhuset egner sig til 6 personer samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 110 m² og er bygget i 1984. I 1992 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Der er desuden brændeovn. Solarium. Ferieboligen er beliggende på en 1200 m² stor naturgrund. Der er 150 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 8000 m. Til ferieboligen hører 50 m² åbent terrasseareal.

Desuden er der 12 m² overdækket terrasse. Der er redskabsrum. Parkering ved ferieboligen. Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i dobbeltsenge. 2 sovepladser i køjeseng. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 elkogeplader, bageovn samt opvaskemaskine. Der er 2 badeværelser med bruseniche og 2 toiletter. Der er gulvvarme på 2 badeværelser.. I saunaen er der mulighed for afslapning. I ferieboligen er der 2 TV. Radio. Telefon. Der er mindst 4 danske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed.

Faciliteter +

Sommerhuset
 • Soverum
  ?
  3
 • Grundareal 1200 m2
 • Sovepladser 6
 • Boligareal 110 m2
 • Barneseng 1 stk.
  ?
 • Indhegnet grund Nej
 • Barnestol 0 stk.
  ?
 • Terrasse 50 m2
 • Toiletter 2
 • Overdækket terrasse 12 m2
 • Aktivitetsrum Nej
 • Lukket terrasse Nej
 • Brændeovn Ja
 • P-plads ved huset Ja
 • Byggeår 1984
 • Husdyr tilladt 1
 • Renoveret 1992
  ?
 • Udendørs legeredskaber Nej
  ?
 • Nøgle ved huset Ja
  ?
Hårde hvidevarer
 • Vaskemaskine Ja
 • Tørretumbler Ja
 • Opvaskemaskine Ja
 • Køleskab 1 stk.
 • Fryser Nej
 • Ovn Ja
 • Mikrobølgeovn Nej
 • Kogeplader Ja, 4 stk.
Wellness
 • Swimmingpool Nej
 • Spa Nej
 • Sauna Ja
 • Solarium Ja
 • Dampkabine Nej
Afstande
 • Hav 150 m
 • Havudsigt Nej
 • Indkøb
  ?
  8 km
Multimedier
 • DVD Nej
 • Spillekonsol Nej
 • Telefon Ja
 • Gratis internet WiFi
 • TV 2 stk.
  Danske TV-kanaler 4+
 
Luk faciliteter

Hus og attraktioner på kort +

Vælg hvilken type attraktion, I ønsker at besøge, i en selvvalgt afstand fra jeres sommerhus.
 

Attraktioner i en radius af Attraktioner i en radius af

 
 

Sorter efter

 
 


 
Luk hus og attraktioner på kort

Gæstebog (9) +

Her kan I læse om tidligere gæsters ferieoplevelser og erfaringer i vores sommerhuse. Vores feriegæster har givet stjerner til huset, området, prisen og vores service.

100% verificerede kundevurderinger
 

Gennemsnit:

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Gæstede sommerhuset 12 september 2020 - 26 september 2020 
 Klaus, Delmenhorst

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Karakter afgivet uden kommentarer

 
 
Gæstede sommerhuset 29 august 2020 - 12 september 2020 
 Sol og Strand gæst

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Karakter afgivet uden kommentarer

 
 
Gæstede sommerhuset 22 august 2020 - 29 august 2020 
 Sol og Strand gæst

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Området er fantastisk med en flot natur og rigt dyreliv - også hugorme! God sti til løb eller gåture igennem Professorens Plantage, som ligger lige ved siden af. Stranden er helt stenfri, men der er rigtig mange forskellige flotte strandskaller. Huset er slidt og kræver en meget kærlig hånd, men der er, hvad man skal bruge. Rigtig fine havemøbler. Affugter i spa-badeværelset støjer en del døgnet rundt, også selvom man ikke bruger spaen.

 
 
Gæstede sommerhuset 15 august 2020 - 22 august 2020 
 Sol og Strand gæst

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Karakter afgivet uden kommentarer

 
 
Gæstede sommerhuset 1 august 2020 - 8 august 2020 
 Sol og Strand gæst

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Wir fanden das Haus an sich sehr schön, allerdings sind uns dieselben Dinge nachteilig aufgefallen, wie bereits in anderen Bewertungen geschrieben. Das Haus war leider sehr schmutzig. Das Geschirr teilweise sehr kaputt, Die Schublade bricht fast auseinander. Die Teppiche im Kinderzimmer waren auch schmutzig. Die Polstermöbel und Betten sind sehr in die Jahre gekommen. Die Matratzen im Master- Schlafzimmer sind nur 1,90 lang und bei einer Körpergröße von 1,77m lässt sich darin nicht besonders gut schlafen. Der Whirlpool ist sehr laut bzw. die Lüftung. Und es riecht auch nach Chlor. Leider darf man die Lüftung nicht ausschalten, was uns nachts gestört hat - zumindest beim Einschlafen. Vielleicht hatten unsere Vormieter keine Endreinigung gebucht? Aber so etwas sollte vom Vermieter überprüft werden. Liebe Leute, wenn ihr die Endreinigung selbst übernehmt, dann saugt und säubert doch auch das Haus/Inventar entsprechend. Denn die darauffolgenden Gäste möchten auch einen schönen Urlaub haben!!!! Eigentlich ist das Haus sehr niedlich und schön gelegen, doch wir hatten das Gefühl, dass es etwas vernachlässigt bzw. nur abgewohnt wird. Das finden wir sehr schade!

 
 
Gæstede sommerhuset 18 juli 2020 - 1 august 2020 
 Sol og Strand gæst

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Virkelig lækkert område. Huset ligger skønt. Huset er dog lidt slidt og specielt køkken og spa trænger til istandsættelse.

 
 
Gæstede sommerhuset 11 juli 2020 - 18 juli 2020 
 Sol og Strand gæst

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Dejligt område med skøn natur og tæt på havet, vi var dog ikke i vandet pga. ekstrem mange brandmænd hele ugen, men ellers en dejlig sandstrand. Huset bærer præg af manglende vedligeholdelse som rustne beslag og lister der er ved at falde af, specielt i det store badeværelse. Spa kører på timer og larmer desuden en hel del hele døgnet, havde døre lukket pga. klor lugt som sveg i øjne ved gennemgang. Grunden er ikke det bedste til børnefamilier alt foregår på terrassen. Naturgrunden uden for terrassen kan man ikke opholde sig på. Billedet som vi faldt på at leje sommerhuset skal opdateres, da de fleste af træerne til venstre for huset er blevet fældet.

 
 
Gæstede sommerhuset 13 juni 2020 - 20 juni 2020 
 Stephanie, Essen

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Das Preis-Leistungs-Verhältnis, Nebensaison, war absolut überragend. Die Ausstattung im Haus nicht superneu, aber üppig und mehr als ausreichend. Die Lage ist einfach perfekt, in weniger als fünf Gehminuten ist man am Strand. Es ist wunderschön ruhig, wenn man draußen frühstückt oder abends grillt, hört man nur den Wind, die Vögel und das Meeresrauschen. Einziger Wermutstropfen war die Suche nach dem Schlüssel. Im Vertrag war eine Tankstelle als Übergabestelle angegeben, der Mitarbeiter dort hatte aber keinen Schlüssel, und verwies uns auf das Büro in Hals, was uns wiederum mitteilte, dass der Schlüssel am Haus sei. Aber der Büromitarbeiter war sehr nett. Trotzdem, nach fast neun Stunden Anreise hätte die Schnitzeljagd nicht sein müssen... Nichtsdestotrotz kommen wir nächstes Jahr unbedingt wieder!

 
 
Gæstede sommerhuset 18 april 2020 - 25 april 2020 
 Per, Åbyhøj

Huset:

Område:

Vores service:

Pris:

Samlet:

 
 

Området er yderst velegnet til mindre børn, hunde og længere gåture (tjek ofte for flåter). Der er mange fasaner, som du vil både se og høre. Forholdsvis tæt på huset er der etableret en gangsti til havet som er velegnet til gangbesværede. Stranden er stort set stenfri, men med tonsvis af muslingeskaller og flotte konkylier. Den er totalt ryddet for affald, så det må siges at være den perfekte badestrande for specielt børn. Huset er blevet opdateret med nye hvidevarer, og køkkenets "maskinpark" er veludrustet med bl.a. nytilkommet mikrobølgeovn og mindre frostboks i det nye køleskab. Vi manglede intet ift køkkengrej. Huset har også fået nøgleboks, så du slipper for turen omkring Sæby første og sidste dag. Det er nemt og hurtigt at køre til Sæby, som har en hyggelig gammel bydel, der udspringer fra havnen. I Sæby finder du, hvad du skal bruge af dagligvarer. Huset er med sauna, spa og solarie. Vi (2 voksne og 1 hund) brugte ingen af delene og alligevel slog depositum ikke til, så pas på, der kan komme en gevaldig efterregning. Derudover skal man være indstillet på, at spa'en larmer døgnet rundt og det lugter markant af klor, hvilket betød at vi opgav at bruge det store soveværelse, som ellers ville være det klart foretrukne.

 
Indlæg fra Sol og Strand

Svar fra husets ejer: Tak Per for din fyldige beskrivelse af huset og området. Hvis man ikke har behov for at bruge standvands-spaet er det muligt allerede i forbindelse med bookningen at oplyse Sol og Strand herom, så dette ikke igangsættes og dermed både spare strøm og også lidt støj, når det kører for automatisk rensning og opvarmning. Det er i øvrigt planen, at udskifte spa-badet indenfor de kommende år med et påfyldnings-spa.

 

 
Luk gæstebog

Området +

Det dejlige sommerhusområde ved Lyngså ligger lige ud til den dejlige Kattegatstrand.

Det dejlige sommerhusområde ved Lyngså ligger lige ud til den dejlige Kattegatstrand. Lyngså er et roligt feriested i dejlig natur med skov, strand og kuperede, åbne landskaber. Området ligger ca. 10 km syd for den hyggelige købstad Sæby. Et ideelt feriested for familien, der gerne vil bo i et sommerhus i fredelige omgivelser og alligevel tæt på aktiviteter og seværdigheder. Der findes dagligvarebutikker i området. I kan sagtens finde et sommerhus i Lyngså i Nordjylland, hvor I må medbringe jeres hund.

Læs mere om Lyngså


Nordøstjylland - paradiset for de helt små

 

Nordøstjylland er kendt for sine små hyggelige kystbyer med de livlige havne samt de mange børnevenlige strande. Her er vandet lavt, og Kattegat viser sig fra sin venligste side. Nogle steder bliver de hvide sandstrande afløst af havenge og laguner med et rigt fugleliv.
I baglandet ligger store hedearealer, bakkede landskaber og plantager. Her kan I også møde mange spændende og gamle landsbykirker, slotte, herregårde og historiske mindesmærker.

Læs mere om Nordøstjylland


Attraktioner

Under Vis på kort kan I se alle attraktioner i området, vælge hvilken type attraktion, I ønsker at besøge, og udsøge attraktioner i en selvvalgt afstand fra jeres sommerhus.


Lokalbureau

Sol og Strand

Hals

Bisnapvej 30

9370 Hals

Telefon: 98 28 31 11

E-mail: hals@sologstrand.dk

Tina

Bureauchef

Tina

Åbningstider (Hals)
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
24/10/2020
18/12/2020
09:30
15:00
09:30
15:00
Lukket 09:30
15:00
09:30
15:00
09:30
17:00
Lukket
19/12/2020
25/12/2020
09:30
15:00
09:30
15:00
Lukket 09:30
12:00
09:30
12:00
09:30
17:00
Lukket
26/12/2020
01/01/2021
09:30
15:00
09:30
15:00
Lukket 09:30
12:00
09:30
12:00
09:30
17:00
Lukket
Åbningstider
Periode 24-10 - 18-12
Mandag 09.30 - 15.00
Tirsdag 09.30 - 15.00
Onsdag - - -
Torsdag 09.30 - 15.00
Fredag 09.30 - 15.00
Lørdag 09.30 - 17.00
Søndag - - -
Periode 19-12 - 25-12
Mandag 09.30 - 15.00
Tirsdag 09.30 - 15.00
Onsdag - - -
Torsdag 09.30 - 12.00
Fredag 09.30 - 12.00
Lørdag 09.30 - 17.00
Søndag - - -
Periode 26-12 - 01-01
Mandag 09.30 - 15.00
Tirsdag 09.30 - 15.00
Onsdag - - -
Torsdag 09.30 - 12.00
Fredag 09.30 - 12.00
Lørdag 09.30 - 17.00
Søndag - - -
 
Luk området

Sol og Strands kriterier for karakter og kategorisering +

Sol og Strand har besøgt og vurderet dette sommerhus d. 21-01-2016 

Vores karakterer på en skala fra 1 til 5. Læs mere om vores karakterer

?
 
 • Senge, sengetøj og madrasser:
  2,5
 • Sofaarrangement:
  2,0
 • Spisebordsarrangement:
  3,0
 • Badeværelser:
  3,5
 • Køkken:
  2,5
 • Bestik, service, gryder og pander:
  2,5
 • Multimedie:
  3,0
 • Gulv, væg- og loftsbeklædning:
  2,5
 • Udvendig vedligeholdelse:
  2,0
 • Terrasser:
  2,5

Gennemsnit:

2,60

=

3 stjerner

?

Andre huse i Lyngså