Sommerhusudlejning i Læsø, Vesterø - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Læsø, Vesterø, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Vesterø på Læsø er et populært sommerhusområde med en lang, børnevenlig badestrand med klitter, et charmerende byliv med en aktiv havn samt skøn natur. Et sommerhus i Vesterø på Læsø er et godt udgangspunkt for en hyggelig og aktiv ferie for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Læsø, Vesterø

 
 

96 gæster har givet Læsø, Vesterø en gennemsnitlig vurdering på 4,47 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Margit, Fredericia besøgte området fra
 
21-06-2020 til 28-06-2020

Skønne steder overalt, dejlig strand ved Vesterø havn. Husk at spise hummerhaler.


Harry, Strandby besøgte området fra
 
21-06-2020 til 28-06-2020

Ta' turen med traktor ud til Horneks - det var en super tur hvor vi så fantastiske fugle som normalt ikke kommer i byen hvor vi bor :-)


Winnie, Mørke besøgte området fra
 
21-06-2020 til 28-06-2020

Læsøshoppen og Butik 66 er værd at besøge. Og så skal vi altid ud at besøge Storhaven med alle dyrene.Men Den gang tabte vi godt nok noget ,for ejeren “tagtækkeren” sparkede til en lille ged,mens alle børnene så det,fordi den ikke ville flytte sig.


Birgit, Odense C besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Vi besøgte flere restauranter og spisesteder på Læsø, og vi fik alle steder dejlig mad, især vil jeg anbefale jomfruhummere.


Anders, Haslev besøgte området fra
 
11-06-2020 til 14-06-2020

Aftenen på VesterØl var et hit og kan varmt anbefales - Desværre skal man være tidligt ude for at få et bord, men det var vi.


Lis friis, Odder besøgte området fra
 
07-06-2020 til 14-06-2020

Stå tidligt op og kør på havnen til fiskerne. En oplevelse især når der er hummere


Annebeth Hedegaard, Aalborg besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Læsø som ferieø bliver jeg aldrig træt af.


Kaj, Ra Randers besøgte området fra
 
23-05-2020 til 30-05-2020

Kære Sol og strand. Vedr. afviklet ferie på Læsø så kan jeg ikke rose øen nok- et utroligt fint sted at besøge, MEN Så slutter roserne også her!! Behandlingen af Sol og Strand på Læsø ligger langt under hvad man kunne forvente, bl.a . så virkede internettet ikke- med kontakt til Sol og Strand mandag blev der lovet en afklaring, men Nej. Lørdag ved hjemrejsen var der ikke sket noget. Fint hus, men man kunne vel nok have forvente at græsset var blevet slået ved ankomst, og at teressegulvet var blevet renset. men også her et nej. Behandlinger fra kontoret ved bestilling og senere kontakt ligger så langt under det normale som der kunne forventes. Skulle vi komme til Læsø igen bliver ikke med kontakt til Sol og Strand og vi vil ikke anbefale selskabet til nogen over hovedet. Dog skal der oplyses at kritikken ikke gælder hele personalet på kontoret Dette med plads til forbedring sendes hilsen fra Ulla Andersen og Kaj Madsen, Randers


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-05-2020 til 24-05-2020

På vej til huset lejede vi cykler, og området er meget velegnet til heldagscykel ture. Vi vil fremhæve de unikke strand enge på øens syd-østlige side med et væld af fugleliv. Hertil cyklede vi. Salt syderiet var desværre lukket (enten pga corona eller fordi vi kom tidligt på sæsonen). En dag tog vi bussen op til Østerby og gik runden med de fantastisk tanghuse. Bussen var gratis. Vi gik videre til sandklitterne ved Danzigmannvej, et flot område med smukke vandrestier. I Østerby kan man spise. Vesterø har mange restauranter hvorfra vi kunne få take away. Vi prøvede Hummerens hus..det var så godt. Og Strandgården er en særlig oplevelse, hvor vi spiste i de smukke gamle stuer. Alle steder top service. Vi vil helt sikkert komme igen.


Jørgen, Beder besøgte området fra
 
21-05-2020 til 24-05-2020

Læsø Spisehus var en rigtig god oplevelse, det samme var bustur til Rønnerne og gåture i Læsøs fantastiske natur, alt sammen noget som gør at vi helt sikkert besøger Læsø igen. Super velkomst ved Sol og Strand check-in


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
17-05-2020 til 21-05-2020

Hedvigs hus - fantastisk at se et tanghus!


Linda, Løgumkloster besøgte området fra
 
29-09-2019 til 06-10-2019

Saltsyder var bare fantastisk, med en god ansat til at fortælle, samt den ene restaurant i Vesterø, hvor vi ankom ca. kl 13.30, og der blev serveret frokost til kl. 15, meeeeen det forhindredede ikke kokken i at lave en wienerschnitzel til os, mange tak for det.


Morten, Vejle besøgte området fra
 
20-09-2019 til 22-09-2019

Man skal unde sig en middag på Havnebakken. Vi forsøgte at få plads på det nye VesterØl, men alt udsolgt - meget populært. Selvfølgelig skal saltsyderiet og husene med tangtage (ses bedst nær Østerby Havn). Nyd stilheden og naturen på denne skønne ø.


Søren, Ribe besøgte området fra
 
08-09-2019 til 15-09-2019

et fantastisk natur tilgå og vandre ture. Nu har vi nok været udenfor højsæson,meget var lukket. men skøn natur.


Joan, Sønder-Felding besøgte området fra
 
21-07-2019 til 28-07-2019

På trods af huset, havde vi en fantestisk uge på læsø. Huset havde jo den allerbedste beliggenhed, tæt på havn, strand, handel m.m. Og læsø er jo fantastisk.


Brian, Viborg besøgte området fra
 
14-07-2019 til 28-07-2019

Besøg Vesterøl med lækker, lækker mad - fantastisk sted. Ellers bare hele Læsø 😊


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2019 til 14-07-2019

Har I børn med, så husk at afsætte rigelig tid til et besøg i Storhaven ved Byrum. Giv også de mange små gårdboder en chance. Varerne er friske, og man får, hvad sæsonen byder.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-06-2019 til 14-07-2019

Holtemmen, Hvide bakker, Stokken med Peter Fannemand færgen (den er sjov (for børn)). Fisk fra havnen og kød fra Læsø Slagteren i Byrum.


KURT, Munkebo besøgte området fra
 
30-06-2019 til 07-07-2019

Skoven på Læsø giver dejlig læ på en vindblæst dag. Der er gode muligheder for at finde kantareller i skoven. Det lille museum i Byrum er et besøg værd og så gælder entrebilletten også til et besøg på Museumsgården.


Gert, vejle besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

få et "gå kort" på tureist bureau Vesterø-Østerby kysten ruten ca. 15 km. men utrolig flot tur/natur. PS. husk vandresko. Læsø Kunst Hal i Østerby kan anbefales.


Mie, Kerteminde besøgte området fra
 
23-06-2019 til 30-06-2019

Saltsyderiet,glaspusterne,Horneks Odde. Mortens fisk på Vesterø Havn, dejlig fiskebutik med frisk fisk og gode hjemmelavede ting. Madbaren er et besøg værd, de laver de lækreste madpandekager.


 
youtube
 

Generel

Havnebyen Vesterø er byen, hvor Læsøfærgen ligger til. Her kan I nyde stemningen i havnen, som både fungerer som marina og fiskerihavn. Byens aktiviteter er mest centreret om havnen, hvor I finder spisesteder, butikker, ishus og en legeplads. Og ved solnedgangstid er Havnebakken ved lystbådehavnen det naturlige samlingspunkt. Vesterø indeholder mange sommerhuse, som er beliggende i byen eller langs kysten på begge sider af havnen. Alle ligger i gåafstand fra byen, havnen og stranden. Vesterø er også kendt for sit moderne kurbad Læsø Kur, der er indrettet i en tidligere kirke. Og ikke mindst er Vesterø populær på grund af sin dejlige, børnevenlige badestrand, som starter lige ved siden af havnen.

 
Tæt ved færgehavnen i Vesterø ligger en dejlig, børnevenlig sandbadestrand med klitter Den skønne sandstrand i Vesterø byder på lavt, klart vand, blødt sand og afskærmende klitter Havnepromenaden i Vesterø, som fører fra færgehavnen mod byen og stranden Den stemningsfulde havn i Vesterø på Læsø med færger, sejlbåde og fiskerbåde
 

Strand

Kongestranden begynder midt i Vesterø, lige ved havnen, og fortsætter flere kilometer mod syd. Den børnevenlige sandstrand har lavt vand helt ud til efter tredje revle, så her kan børnene boltre sig i bølgerne uden fare. Stranden er afskærmet af høje klitter med marehalm. Her kan I nemt finde en læfyldt gryde at slappe af i. I kan komme ned til stranden fra Vesterø Havn, fra Kongevejen og fra Vesterø Kirke, hvor adgangen også er velegnet for barnevogne og kørestole.

Natur

Bag Vesterø ligger det naturskønne moseområde Kærene, som er omkranset af lynghede og uberørt skov. Lige nord herfor ligger vådområdet Holtemmen. I begge områder kan I opleve mange sjældne planter, og i sommerperioden fyldes de små søer med smukke, blomstrende åkander. Bag Kærene ligger Læsø Klitplantage, som blev dannet af indlandsklitter i det 17. århundrede. Plantagen består af hede og smukke skovområder med stier, som I kan vandre, cykle eller ride på. I kan være heldige at se rådyr fra stierne her. Gateway Læsø, som er en del af Læsø Klitplantage, indeholder en 10 ha stor hundeskov, en træningsplads med redskaber samt områder med bålplads, grill, drikkevand og toiletter. Kan I lide at gå på svampejagt, kan I om efteråret finde både kantareller og Karl Johan svampe i Læsø Klitplantage.

Aktivitet

Men sin lange, gode strand indbyder Vesterø til badning, afslapning, gåture, leg og surfing. Hvis I gerne vil lære at surfe, er ’Flaget’, nord for Vesterø Havn, et ideelt sted. I kan også sejle i havkajak fra stranden i Vesterø. Og på grund af de korte afstande, er det også helt ideelt at cykle ud til Læsøs seværdigheder fra Vesterø. I kan leje cykler i byen, hvis I ikke har medbragt jeres egne. Er I lystfiskere, kan I kaste snøren ud fra havnemolerne i Vesterø eller tage med kutteren Seadog ud på havfiskeri. Seadog tilbyder også andre sejlture for hele familien. I kan fx tage med stenrevet Borfeld og se sælerne, der ligger og dovner på stenene og i vandet, lige omkring båden. Havnen i Vesterø danner hvert år rammen om flere festdage. I kan fx deltage i familiefesten Havets Dag i juni, hvor alt mad og alle konkurrencer handler om havet. Eller I kan tage til kajfest i juli, hvor I kan lytte til musik, overvære shows og feste med de andre deltagere.

Attraktion

Vesterø Søndre Kirke stammer fra middelalderkirke og er udsmykket med smukke, sengotiske kalkmalerier fra begyndelsen 1500-tallet. Und jer selv et besøg i Vesterøs største seværdighed - det moderne kurcenter Læsø Kur. Her kan I nyde de forskellige saltbade, der er baseret på øens eget salt, og slappe af i saunaen, dampbadet eller den udendørs spa. I kan også prøve en behandling med tang, salt eller ler og prøve at inhalere salt. Her er forkælelse og velvære i højsædet. I udkanten af Vesterø kan I besøge Lynggård Keramik. Se keramikeren arbejde i værkstedet, som er indrettet i et husmandssted med bindingsværk fra 1828.

Udflugt

Besøg Museumsgården, På Lynget, som er en af de bedst bevarede tanggårde på Læsø. Under det metertykke tangtag på det smukke tanghus finder I et intakt Læsøhjem med originale møbler fra slutningen af 1800-tallet. I kan også se en malerisamling og en udstilling af Læsødragter her. Udenfor kan I se en gammel, men velfungerende, stubmølle. Læsøs mest kendte attraktion, Læsø Saltsyderi, ligger ved det fredede naturområde Rønnerne, hvis salte grundvand gør det muligt at producere sydesalt. Gå på opdagelse i sydehytterne og se, hvordan saltet bliver sydet i de åbne jernpander. I højsæsonen kan I hver hele time høre, når syderne fortæller om sydeprocessen og saltsyderiets interessante historie. I kan købe flagesalt og andre saltprodukter i butikken og nyde en frisklavet pandekage på stedet. Fra tårnet ved Saltsyderiet kan nyde udsigten over Rønnerne. I kan også opleve det interessante naturområde, som indeholder mange fugle og sjældne blomster, fra Rønnerbussen eller fra hestevogn.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Læsø, Vesterø

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3035

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4918,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3037

   50 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3078

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3293,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3023

   450 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3032

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2592,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3034

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3072

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus i by, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3043

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3077

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3059

   5 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3003

   600 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2541,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3053

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4294,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3076

   150 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3051

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3014

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3055

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2429,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3067

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-2032

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3024

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3012

   1600 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 6283,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3073

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3050

   200 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3004

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3049

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4847,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3039

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3575,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3018

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2860,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3038

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2413,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3031

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus i by, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3048

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3126,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3001

   400 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2413,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3022

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2413,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3026

   400 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2413,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3006

   1600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3079

   600 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2952,-

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3060

   100 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3021

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Vesterø Sommerhus i by, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3009

   600 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2386,-

    

   Læsø, Vesterø Ferielejlighed på landet, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3081

   4000 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2386,-

    

   Læsø, Vesterø Ferielejlighed på landet, Læsø, Vesterø

   Reg.nr.: 47-3080

   4000 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1