Sommerhusudlejning i Læsø, Vesterø - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Læsø, Vesterø, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Vesterø på Læsø er et populært sommerhusområde med en lang, børnevenlig badestrand med klitter, et charmerende byliv med en aktiv havn samt skøn natur. Et sommerhus i Vesterø på Læsø er et godt udgangspunkt for en hyggelig og aktiv ferie for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Læsø, Vesterø

 
 

112 gæster har givet Læsø, Vesterø en gennemsnitlig vurdering på 4,52 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
jens, Vinderup besøgte området fra
 
26-09-2020 til 30-09-2020

Saltsyderiet, museum, unikke butikker, fantastiske spisesteder


Lynge Sort, Dybvad besøgte området fra
 
26-09-2020 til 03-10-2020

Corona så meget var lukket.


Marianne, Greve besøgte området fra
 
05-09-2020 til 12-09-2020

Frisk fisk og ikke mindst krabbeklør/jomfruhummer fra fiskehandler Thorsen I Østerbyhavn- er et absolut must- samtidig fåes her de bedste fiskefrikadeller jeg nogensinde har smagt


Tina, Fredericia besøgte området fra
 
05-09-2020 til 12-09-2020

Tur til Rønneren kan anbefales -flot og anderledes natur. Kurbadet er også en god oplevelse. Spisesteder: Restaurant Strandgaarden - maden var god, men servicen under al kritik. Læsø Spisehus - klart vores favoritsted. Spændende og veltillavet mad og god service.


Børge, Søborg besøgte området fra
 
29-08-2020 til 05-09-2020

turen med Rønnerbussen var en oplevelse. Sælsafari med Seadog var også en oplevelse.


Arne, Randers SØ besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Læsø er et rigtig godt sted at holde ferie, ikke mindst for cykelglade mennesker. Her er gode restauranter i både Vester- og Østersø. Rigtig mange forskellige natur- og kulturindtryk. Et sted vi helt sikker vil tilbringe vore ferier igen efter nu 2 gange.


Elsebeth, Odder besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Er kommet på Læsø i 35 år. Så det er svært,at udpege bestemte steder, men hver gang jeg hører nogen sige, at de aldrig har været på Læsø, kommentere jeg - det er en fejl. Læsø er dejlig på alle årstider.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
16-08-2020 til 23-08-2020

God restaurant Strandgaarden kun få meter fra sommerhuset.


ruth, Højer besøgte området fra
 
16-08-2020 til 23-08-2020

smykke forretningen på havnen er rigtig fin laver unikke smykker smag solbær isen i den lille gårdhave på vej til saltsydehytten


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Vi kan anbefale Rønnerbussen, super oplevelse. Også Museumsgården og Saltsyderiet var fine. Læsø kur er også fint men ikke på niveau med andre lignende steder, vi har besøgt. Vi spiste på Marina Park i Østerby Havn - ikke særligt godt men eneste sted vi kunne få plads da vi ankom. Hummer hotdog på Havnebakken er godt. Læsø Tang har mange sjove produkter og man kan købe hummerhaler, krabbeklør og fisk på Østerby Havn om morgenen. Vi fandt en enkelt kutter kl 7. Stranden ved sommerhuset er ikke god men Storedal var skøn og vi var ofte helt alene. Også Hvide Bakker var fin.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
02-08-2020 til 09-08-2020

Bløden Hale var feriens smukkeste vandretur.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Tag en tur med Rønnerbussen fra Læsø Saltsyderi, det er en fantastisk tur og er særdeles lærerigt. Nyd de mange gode sandstrande hvor nordstranden for enden af Storedalsvej er i særklasse - og er særdeles børnevenlig.


Else, Padborg besøgte området fra
 
26-07-2020 til 01-08-2020

Man skal prøve skaldyrsfad på Hummerens Hus. Aftentur på havnen. Udsigten når man spiser på Havnebakken


Poul, Hasselager besøgte området fra
 
26-07-2020 til 02-08-2020

Husk at besøge de store naturområder og plantager på den nordlige del af øen, og Rønnerne på den sydlige del.


Tonny, København besøgte området fra
 
19-07-2020 til 26-07-2020

Generelt er Læsø en perle og holde ferie på, der er fantastisk natur, og dejlig fred og ro, hyggeligt på havnen i Vesterø, og undertegnede har holdt ferie på øen i 45 år i de sidste 59 år, kan på det varmeste anbefale øen


Morten, Hedensted besøgte området fra
 
12-07-2020 til 19-07-2020

Storhaven Antik og Retro Besøge Badesøen Stokken Cykelture Saltsyderiet Tur med Rønnebussen


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Der er fine vandrestier i klitplantagen, også fine i halvdårligt vejr!


Margit, Fredericia besøgte området fra
 
21-06-2020 til 28-06-2020

Skønne steder overalt, dejlig strand ved Vesterø havn. Husk at spise hummerhaler.


Harry, Strandby besøgte området fra
 
21-06-2020 til 28-06-2020

Ta' turen med traktor ud til Horneks - det var en super tur hvor vi så fantastiske fugle som normalt ikke kommer i byen hvor vi bor :-)


Winnie, Mørke besøgte området fra
 
21-06-2020 til 28-06-2020

Læsøshoppen og Butik 66 er værd at besøge. Og så skal vi altid ud at besøge Storhaven med alle dyrene.Men Den gang tabte vi godt nok noget ,for ejeren “tagtækkeren” sparkede til en lille ged,mens alle børnene så det,fordi den ikke ville flytte sig.


Birgit, Odense C besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Vi besøgte flere restauranter og spisesteder på Læsø, og vi fik alle steder dejlig mad, især vil jeg anbefale jomfruhummere.


 
youtube
 

Generel

Havnebyen Vesterø er byen, hvor Læsøfærgen ligger til. Her kan I nyde stemningen i havnen, som både fungerer som marina og fiskerihavn. Byens aktiviteter er mest centreret om havnen, hvor I finder spisesteder, butikker, ishus og en legeplads. Og ved solnedgangstid er Havnebakken ved lystbådehavnen det naturlige samlingspunkt. Vesterø indeholder mange sommerhuse, som er beliggende i byen eller langs kysten på begge sider af havnen. Alle ligger i gåafstand fra byen, havnen og stranden. Vesterø er også kendt for sit moderne kurbad Læsø Kur, der er indrettet i en tidligere kirke. Og ikke mindst er Vesterø populær på grund af sin dejlige, børnevenlige badestrand, som starter lige ved siden af havnen.

 
Tæt ved færgehavnen i Vesterø ligger en dejlig, børnevenlig sandbadestrand med klitter Den skønne sandstrand i Vesterø byder på lavt, klart vand, blødt sand og afskærmende klitter Havnepromenaden i Vesterø, som fører fra færgehavnen mod byen og stranden Den stemningsfulde havn i Vesterø på Læsø med færger, sejlbåde og fiskerbåde
 

Strand

Kongestranden begynder midt i Vesterø, lige ved havnen, og fortsætter flere kilometer mod syd. Den børnevenlige sandstrand har lavt vand helt ud til efter tredje revle, så her kan børnene boltre sig i bølgerne uden fare. Stranden er afskærmet af høje klitter med marehalm. Her kan I nemt finde en læfyldt gryde at slappe af i. I kan komme ned til stranden fra Vesterø Havn, fra Kongevejen og fra Vesterø Kirke, hvor adgangen også er velegnet for barnevogne og kørestole.

Natur

Bag Vesterø ligger det naturskønne moseområde Kærene, som er omkranset af lynghede og uberørt skov. Lige nord herfor ligger vådområdet Holtemmen. I begge områder kan I opleve mange sjældne planter, og i sommerperioden fyldes de små søer med smukke, blomstrende åkander. Bag Kærene ligger Læsø Klitplantage, som blev dannet af indlandsklitter i det 17. århundrede. Plantagen består af hede og smukke skovområder med stier, som I kan vandre, cykle eller ride på. I kan være heldige at se rådyr fra stierne her. Gateway Læsø, som er en del af Læsø Klitplantage, indeholder en 10 ha stor hundeskov, en træningsplads med redskaber samt områder med bålplads, grill, drikkevand og toiletter. Kan I lide at gå på svampejagt, kan I om efteråret finde både kantareller og Karl Johan svampe i Læsø Klitplantage.

Aktivitet

Men sin lange, gode strand indbyder Vesterø til badning, afslapning, gåture, leg og surfing. Hvis I gerne vil lære at surfe, er ’Flaget’, nord for Vesterø Havn, et ideelt sted. I kan også sejle i havkajak fra stranden i Vesterø. Og på grund af de korte afstande, er det også helt ideelt at cykle ud til Læsøs seværdigheder fra Vesterø. I kan leje cykler i byen, hvis I ikke har medbragt jeres egne. Er I lystfiskere, kan I kaste snøren ud fra havnemolerne i Vesterø eller tage med kutteren Seadog ud på havfiskeri. Seadog tilbyder også andre sejlture for hele familien. I kan fx tage med stenrevet Borfeld og se sælerne, der ligger og dovner på stenene og i vandet, lige omkring båden. Havnen i Vesterø danner hvert år rammen om flere festdage. I kan fx deltage i familiefesten Havets Dag i juni, hvor alt mad og alle konkurrencer handler om havet. Eller I kan tage til kajfest i juli, hvor I kan lytte til musik, overvære shows og feste med de andre deltagere.

Attraktion

Vesterø Søndre Kirke stammer fra middelalderkirke og er udsmykket med smukke, sengotiske kalkmalerier fra begyndelsen 1500-tallet. Und jer selv et besøg i Vesterøs største seværdighed - det moderne kurcenter Læsø Kur. Her kan I nyde de forskellige saltbade, der er baseret på øens eget salt, og slappe af i saunaen, dampbadet eller den udendørs spa. I kan også prøve en behandling med tang, salt eller ler og prøve at inhalere salt. Her er forkælelse og velvære i højsædet. I udkanten af Vesterø kan I besøge Lynggård Keramik. Se keramikeren arbejde i værkstedet, som er indrettet i et husmandssted med bindingsværk fra 1828.

Udflugt

Besøg Museumsgården, På Lynget, som er en af de bedst bevarede tanggårde på Læsø. Under det metertykke tangtag på det smukke tanghus finder I et intakt Læsøhjem med originale møbler fra slutningen af 1800-tallet. I kan også se en malerisamling og en udstilling af Læsødragter her. Udenfor kan I se en gammel, men velfungerende, stubmølle. Læsøs mest kendte attraktion, Læsø Saltsyderi, ligger ved det fredede naturområde Rønnerne, hvis salte grundvand gør det muligt at producere sydesalt. Gå på opdagelse i sydehytterne og se, hvordan saltet bliver sydet i de åbne jernpander. I højsæsonen kan I hver hele time høre, når syderne fortæller om sydeprocessen og saltsyderiets interessante historie. I kan købe flagesalt og andre saltprodukter i butikken og nyde en frisklavet pandekage på stedet. Fra tårnet ved Saltsyderiet kan nyde udsigten over Rønnerne. I kan også opleve det interessante naturområde, som indeholder mange fugle og sjældne blomster, fra Rønnerbussen eller fra hestevogn.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Læsø, Vesterø

Søg sommerhus
 
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4527,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   5 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2764,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4695,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4566,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3843,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2951,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5160,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4064,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4773,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2670,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3363,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2764,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2596,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3155,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 9   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3135,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3006,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3773,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3040,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4621,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2789,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6566,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus i by, Læsø, Vesterø

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3872,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus i by, Læsø, Vesterø

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2672,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3314,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Sommerhus, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2802,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Ferielejlighed på landet, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   4000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2552,-
    
  •  

   Læsø, Vesterø Ferielejlighed på landet, Læsø, Vesterø

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   4000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2552,-