Sommerhusudlejning in Læsø, Østerby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus in Læsø, Østerby, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Østerby på Læsø byder på en dejlig badestrand, en stor havn, en hyggelig bymidte og masser af skønne sommerhuse. Sommerhusene ligger i den dejlige natur med skov og hede omkring Østerby. En ferie i sommerhus i Østerby på Læsø indbyder til aktiviteter for hele familien.  

 

Gæstevurderinger fra Læsø, Østerby

 
 

91 gæster har givet Læsø, Østerby en gennemsnitlig vurdering på 4,62 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Verner, Karup J besøgte området fra
 
13-09-2020 til 20-09-2020

Der er mange skønne spisesteder på Læsø, i år var jeg sammen med min søn og barnebarn på Marinaen ved havnen, den kan jeg anbefale. At køre til Bløden hale og tage turen omkring ved Knotten det er en helt vidunderlig tur.


ERIK, Odense C besøgte området fra
 
12-09-2020 til 19-09-2020

For gæster som har interesse i kirker er besøg i Byrum (altertavlen) og Vesterø Kirke (kalkmalerier) et besøg værd.


Susanne, Kalundborg besøgte området fra
 
05-09-2020 til 12-09-2020

Var til kaffe og foredrag i et tanghus, det var fint


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Naturen på Læsø er enestående. Planter, fugle og insekter, som vi ikke har set "på fastlandet". Den skønneste plet i Danmark!


Flemming, Odense besøgte området fra
 
02-08-2020 til 09-08-2020

Vi kan varmt anbefale at tage en tur med Rønnerbussen fra saltsyderiet og selvfølgelig også saltsyderiet. Ture på cykel rundt i den dejlige natur


Torben, Snekkersten besøgte området fra
 
02-08-2020 til 09-08-2020

Gode spisesteder: Læsø spisehus, Strandgården Fin sand strand på den anden side af Østerby lystbådehavn


Jesper, Hjallerup besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Rønnebussen, Hedvigshus og alle museum. Ud i alle kanter af øen. og skovene. Vi mødte masser af dyr. f.eks 4 traner.


Casper, Gistrup besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Frokostplanke på Læsø Spisehus kan anbefales. Gå dog kun derind hvis de ikke har for travlt. Ellers risikerer du at vente timer. Smørrebrød på Strandgården ved Vesterø er rigtig godt. Storhaven bør man besøge, især hvis man har børn med. Stranden ved danzigmann er bedre end lige ud for Østerby.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Fiske- og skaldyrsbuffet hos Krogbækgaard kan varmt anbefales


Morten, FARUM besøgte området fra
 
19-07-2020 til 02-08-2020

Læsø er et fint sted, vi fik mange gode oplevelser selv om vejret var køligt og blæsende. Man kan købe god fisk og naturligvis jomfruhummer, og naturen byder på mange oplevelser med fugle og sæler.


Bettina, Randers SØ besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Fra stranden kan man til venstre se ud til “ewalds Venedig”. Det er et hus i vandet. Køre til evbakken og gå igennem vandet ud til huset ca. 1 times vandring. Det er privatejet, så vis hensyn hvis huset er beboet.


Kirsten, Brønshøj besøgte området fra
 
04-07-2020 til 18-07-2020

Restauranten Marinaen både i Østerby og Byrum er perfekte. MB Accessories i Østerby kan varmt anbefales.


John, Vejle besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Gå en tur til Danzigmann stranden og find noget rav, der er masser af det når det har blæst lidt. Køb jomfru hummer direkte ved fisker bådene, de er super friske og meget større end dem du kan købe ved fiske handleren. Gå en tur i skoven ved golfbanen, der er masser af kanteraller der. Hvis du vil fiske så er det bedste sted på molen i Østerby. Er du til gourmet så prøv restaurant Vesterøl, dyrt men helt fantastisk mad i verdensklasse!Husk at booke bord i god tid, gerne inden i kommer til øen.


Lennart, Allerød besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Rønnebussen var en god oplevelse. Derudover badning ved “Stokken”, fantastisk strand med sandbund. Og cykeltur i plantagen ved Horneks og Højsandet. Læsø spisehus er super med udsalg af lækre specialiteter som øl, hjemmelavede spegepølser og Galloway oksekød.


Lisbet og, Tjele besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Kort afstand fra havnen. Ugenert. Stor og rummelig


Dorthe, Aalborg besøgte området fra
 
26-04-2020 til 03-05-2020

Stor skovsø 5 minutters gang fra sommerhuset er et besøg hver.


Tom, Viby J besøgte området fra
 
18-04-2020 til 25-04-2020

Hvis man er til mad ude fra, så er Antik og retro ved Byrum et godt bud. Husets burger er virkelig god.


Maria, Børkop besøgte området fra
 
12-10-2019 til 19-10-2019

Storhaven er altid et besøg værd for hele familien. Det samme gælder spisehuset i Østerby. Der ud over er der et væld af muligheder for fantastisk gåture i den skønne natur


Lasse, Kolding besøgte området fra
 
28-09-2019 til 05-10-2019

Benyt lejligheden til at tage en snak med de lokale beboere. Læsø-boere er meget venlige, smilende og snaksalige.


Marianne, Aars besøgte området fra
 
22-08-2019 til 29-08-2019

Aften buffet på Lyngfeldts hotel kan varmt anbefales


Benny, Ullerslev besøgte området fra
 
10-08-2019 til 17-08-2019

Vi kan nævne utrolige mange gode vandreture, saltsyderiet, tanghusene, skove, turen ud til blød hale, nisseruten ved skovhytten. En fordel er at købe kortet over Læsø, der står mange gode ting på.


 
youtube
 

Generel

Den hyggelige ferieby Østerby ligger på Læsøs nordøstkyst. Her kan I opleve en charmerende atmosfære omkring byens havn, hvor både lystbåde og fiskekuttere holder til. Byens butikker og spisesteder ligger lige bag kysten og vest for lystbådehavnen kan I benytte en skøn badestrand. Bag havnen finder I også en meget stor legeplads. I kan også benytte et skønt område med terrasser og en stor petanquebane ved havnen. Hos den lokale fiskehandler kan I hver dag købe frisk fisk fra de lokale fiskekuttere. Sommerhusene i Østerby ligger tæt på kysten eller lidt bagved, godt afskærmet i de grønne omgivelser.

 
Den dejlige sandstrand med små klitter i Østerby på Læsø Østerby byder på en skøn sandstrand med små klitter og dejligt badevand Den hyggelige lystbådehavn ligger tæt ved badestranden i Østerby Skulptur af jomfruhummer, Læsøs specialitet, på torvet i Østerby
 

Strand

Ved siden af lystbådehavnen finder I byens dejlige badestrand. Sandstranden er børnevenlig i vandkanten, men vandet bliver hurtigt dybt, og egner sig derfor bedst til voksne og større børn længere ude. Lige vest for Østerby ligger sandstranden Hvide Bakker, som er en af de bedste badestrande på Læsø. Her er vandet børnevenligt i kanten og stranden er afskærmet af høje sandklitter. Mod øst ligger området Danzigmann med høje sandklitter og fine strande. Danzigmann er et ideelt sted for øvede surfere.

Natur

Naturen omkring Østerby er præget af skovområder med mange stier og store lyngområder mod øst. Øst for Østerby ligger området Danzigmann, som er et stort, åbent hedeareal med meget høje sandklitter og god badestrand. Her har I gode chancer for at finde rav, både om foråret og efteråret. Ved Danzigmann ligger Sælhunderevet, hvor I ofte kan spotte sæler. Mod vest kan I besøge Læsø Klitplantage. Klitplantagen består af skov og lyngklædte hedeområder med mange stier, hvor I kan vandre, cykle og ride. Plantagen har et rigt dyreliv og om efteråret kan I tage på svampejagt efter kantareller og Karl Johan svampe.

Aktivitet

Har I ikke selv cykler med, kan I leje cykler i Østerby og tage på cykeltur i de naturskønne omgivelser omkring sommerhuset. I kan eventuelt cykle ud til tanghuset Hedvigs Hus, til Danzigmann eller til Læsø Seaside Golfklub, som ligger tæt på Østerby. Gæster er velkomne hos Læsø Seaside Golfklub, hvor I kan spille golf på en flot seaside-bane, som har opnået 16 af 20 mulige stjerner hos Peugeots Golf Guide. Banen er smukt omgivet af skov, lyng, sandklitter, søer og vandløb. Lystfiskere kan fiske fra havnemolen i Østerby eller tage med passagerbåden Seadog ud på havet for at fiske. Seadog arrangerer også andre familieture, som fx sælsafari og tur til Nordre Rønnerne. Hvert år kan I deltage i forskellige arrangementer i Østerby. I august kan I opleve den berømte Jomfruhummerfestivalen og i september afholdes Madens Dag i det idylliske tanghus Hedvigs Hus.

Attraktion

I Østerbys havn kan I se snurrevodskutteren FN 162 Ellen, som er en del af Læsø Museum. Kutteren blev bygget på Læsø i 1906 og sejler stadig med jævne mellemrum. Den 7.000 m2 store Læsø Rhododendronpark i udkanten af Østerby er en smuk og velplejet have med ikke mindre end 2.000 rhododendronplanter samt en masse spændende og sjældne træer. Oplev haven i forsommeren, hvor den blomstrer i alle regnbuens farver. Omkring 1 km bag byen ligger tanghuset Hedvigs Hus, som er et helt almindeligt Læsøhjem fra omkring 1850. Tanghuset er nænsomt restaureret af Læsø Museum og fremstår i dag med intakt tangtag og bindingsværk af drivtømmer. Huset kan I besøge til hver en tid, og i sommerperioden kan I også komme ind i det et par gange om ugen til et åbent-hus arrangement.

Udflugt

Et af de mest velholdte tanghuse på Læsø er Museumsgården, På Lynget. Den smukke tanggård med metertykt tangtag rummer et intakt Læsøhjem med originalt interiør fra slutningen af 1800-tallet. Desuden indeholder Museumsgården en samling med malerier og Læsødragter. Oplev huset på egen hånd eller på en rundvisning. Udenfor kan I se en gammel, stadig velfungerende stubmølle. Besøg også Læsø Saltsyderi, som ligger ved det fredede naturområde Rønnerne. Her kan I gå rundt mellem sydehytterne og se, hvordan saltet bliver sydet i åbne jernpander. Hver hele time i højsæsonen kan I høre, når syderne fortæller om sydeprocessen samt saltets og saltsyderiets historie. I butikken kan I købe frisksydet salt og andre saltprodukter. Fra tårnet på Saltsyderiet kan I se ud over naturområdet Rønnerne, som er tilholdssted for mange fugle og vilde blomster. I kan også opleve naturområdet på tæt hold fra Rønnerbussen eller fra en hestevogn.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse in Læsø, Østerby

Søg sommerhus
 
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2696,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3665,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3075,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2351,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 9   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3801,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3186,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 9   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3801,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4234,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2764,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2764,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4316,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4911,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2672,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4883,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2431,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3108,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2764,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3048,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus i by, Læsø, Østerby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   120 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4280,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus i by, Læsø, Østerby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   120 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8046,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   2500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7906,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   125 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4761,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3144,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5430,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2928,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5087,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2394,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3228,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus på landet, Læsø, Østerby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus i by, Læsø, Østerby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2399,-