Sommerhusudlejning in Læsø, Østerby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus in Læsø, Østerby, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Østerby på Læsø byder på en dejlig badestrand, en stor havn, en hyggelig bymidte og masser af skønne sommerhuse. Sommerhusene ligger i den dejlige natur med skov og hede omkring Østerby. En ferie i sommerhus i Østerby på Læsø indbyder til aktiviteter for hele familien.  

 

Gæstevurderinger fra Læsø, Østerby

 
 

78 gæster har givet Læsø, Østerby en gennemsnitlig vurdering på 4,49 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
John, Vejle besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Gå en tur til Danzigmann stranden og find noget rav, der er masser af det når det har blæst lidt. Køb jomfru hummer direkte ved fisker bådene, de er super friske og meget større end dem du kan købe ved fiske handleren. Gå en tur i skoven ved golfbanen, der er masser af kanteraller der. Hvis du vil fiske så er det bedste sted på molen i Østerby. Er du til gourmet så prøv restaurant Vesterøl, dyrt men helt fantastisk mad i verdensklasse!Husk at booke bord i god tid, gerne inden i kommer til øen.


Lennart, Allerød besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Rønnebussen var en god oplevelse. Derudover badning ved “Stokken”, fantastisk strand med sandbund. Og cykeltur i plantagen ved Horneks og Højsandet. Læsø spisehus er super med udsalg af lækre specialiteter som øl, hjemmelavede spegepølser og Galloway oksekød.


Lisbet og, Tjele besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Kort afstand fra havnen. Ugenert. Stor og rummelig


Dorthe, Aalborg besøgte området fra
 
26-04-2020 til 03-05-2020

Stor skovsø 5 minutters gang fra sommerhuset er et besøg hver.


Tom, Viby J besøgte området fra
 
18-04-2020 til 25-04-2020

Hvis man er til mad ude fra, så er Antik og retro ved Byrum et godt bud. Husets burger er virkelig god.


Maria, Børkop besøgte området fra
 
12-10-2019 til 19-10-2019

Storhaven er altid et besøg værd for hele familien. Det samme gælder spisehuset i Østerby. Der ud over er der et væld af muligheder for fantastisk gåture i den skønne natur


Lasse, Kolding besøgte området fra
 
28-09-2019 til 05-10-2019

Benyt lejligheden til at tage en snak med de lokale beboere. Læsø-boere er meget venlige, smilende og snaksalige.


Marianne, Aars besøgte området fra
 
22-08-2019 til 29-08-2019

Aften buffet på Lyngfeldts hotel kan varmt anbefales


Benny, Ullerslev besøgte området fra
 
10-08-2019 til 17-08-2019

Vi kan nævne utrolige mange gode vandreture, saltsyderiet, tanghusene, skove, turen ud til blød hale, nisseruten ved skovhytten. En fordel er at købe kortet over Læsø, der står mange gode ting på.


Ulla Gade, København K besøgte området fra
 
28-07-2019 til 04-08-2019

Vi gik og cyklede mange dejlige ture i området inkl gik en lang tur ude ved nordspidsen af Samsø ved Bløden Hale. Det tager ca 20 min I bil at køre ud til den yderste parkeringsplads fra Østerby. Vi nød at bo i Østerby, som har både rigtig byliv og sommerhusområde og god badning tæt på. Vi badede på strandene på begge sider af byen. Herud over spiste vi flere gange på Læsø Spisehus, og handlede ind af deres skønne slagterprodukter. Vi deltog også i årets Jomfruhummerfestival, som de fleste af byens indbyggere er frivilligt involverede i at afvikle, og alle byens restauratører er der med små madboder. Det var et skønt arrangement og masser af skøn lokal mad !


Line, Dragør besøgte området fra
 
28-07-2019 til 04-08-2019

På den anden side af havnen er der en dejlig sandstrand. Vi var til Jomfruhummerfestival den første lørdag i august - helt klart et besøg værd. Besøg Storhaven og Læsøantik - tag en tur med Rønnebussen og besøg saltsyderne. Selvom øen ikke er stor - er der massere af oplevelser.Især natur og gastronomi. Besøg fiskehandleren på havnen og køb ‘klar til at spise’ krabbeklør og jomfru hummere.


Kirsten, Brønshøj besøgte området fra
 
27-07-2019 til 10-08-2019

Hedvigs hus skal besøges. lyngfelts Hotel + Hummerens Hus er dejlige spisesteder. Retro og Marinaen er også godt. Havnebakken er også godt spisested Rundvisning på Garnspinderiet er spændende+mange dejlige ting at købe Det hører med til Læsø at besøge Saltsyderiet


Mette, Farum besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Storhaven tæt på Byum, hyggeligt sted for både børn og voksne. Minigolf sted ml Byum og Vesterø, god og billig is.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

Bring or rent bikes. Lots of nice little roads and paths to explore and hardly any traffic. No hills. Visit Læsø Kunsthal - interesting exhibitions.


Jørgen, København S besøgte området fra
 
08-06-2019 til 15-06-2019

Restaurant Lærkely er helt fantastisk, især deres lørdags aften skaldyrsbuffet


Lars, Viuf besøgte området fra
 
25-05-2019 til 01-06-2019

Som god badestrand kan der varmt anbefales Danzigmann (ca 3 km retning øst). Desuden en god idé at downloade app’en ”Geotrail GO”, hvor der kan løses opgaver og man derved kan komme rundt mange steder på Læsø. Især spændende for børn, men også voksne.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
02-05-2019 til 05-05-2019

Vi deltog i cykelløbet Læsø rundt, som var en dejlig natur oplevelse.


Tom, Viby J besøgte området fra
 
20-04-2019 til 27-04-2019

Der kan fanges pighvar fra slutningen af april. Jeg var heldig at fange 4 pighvar under vores ferie. Hvis man vil have nem mad, så er Læsø Antik & Retro et godt bud.


Marianne, Ugerløse besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Der er mange gode oplevelser for både børn og voksne. Vi kan bla. nævne Horneks hvor man kan være heldig at se sæler, Storhaven en gård og cafe hvor mad kan opleve en masse dyr, lave lys og en masse andet. Saltsyderiget hvor man kan høre om syderiget lange spændende historie og prøve at lave salt selv, man kan få hjemlavet pandekager, drikkevare og stå på stylter. Ride på islandske heste og mange andre ting. Mange gode og hyggelige spisesteder bla. Østerby havn en lille god restaurant kaldt spisehuset.


Anne, Ringsted besøgte området fra
 
01-09-2018 til 08-09-2018

Læsø spisehus, hvor man altid får dejlig mad og venlig betjening. Stokken - fin ugenert strand. Dejligt at vade over det lille stykke med vand for at komme derover og nyde området.


Karen, Ballerup besøgte området fra
 
26-08-2018 til 09-09-2018

Thorsen fisk på havnen er absolut værd at besøge, dejlig med frisk fisk direkte fra havet. Besøgte restaurant Feldstad som laver stor buffet med drikkevarer ad libitum hver fredag og lørdag. Maden smagte dejligt og der var rigeligt af det. Drikkevarer efter ønske, og der var ingen problemer.


 
youtube
 

Generel

Den hyggelige ferieby Østerby ligger på Læsøs nordøstkyst. Her kan I opleve en charmerende atmosfære omkring byens havn, hvor både lystbåde og fiskekuttere holder til. Byens butikker og spisesteder ligger lige bag kysten og vest for lystbådehavnen kan I benytte en skøn badestrand. Bag havnen finder I også en meget stor legeplads. I kan også benytte et skønt område med terrasser og en stor petanquebane ved havnen. Hos den lokale fiskehandler kan I hver dag købe frisk fisk fra de lokale fiskekuttere. Sommerhusene i Østerby ligger tæt på kysten eller lidt bagved, godt afskærmet i de grønne omgivelser.

 
Den dejlige sandstrand med små klitter i Østerby på Læsø Østerby byder på en skøn sandstrand med små klitter og dejligt badevand Den hyggelige lystbådehavn ligger tæt ved badestranden i Østerby Skulptur af jomfruhummer, Læsøs specialitet, på torvet i Østerby
 

Strand

Ved siden af lystbådehavnen finder I byens dejlige badestrand. Sandstranden er børnevenlig i vandkanten, men vandet bliver hurtigt dybt, og egner sig derfor bedst til voksne og større børn længere ude. Lige vest for Østerby ligger sandstranden Hvide Bakker, som er en af de bedste badestrande på Læsø. Her er vandet børnevenligt i kanten og stranden er afskærmet af høje sandklitter. Mod øst ligger området Danzigmann med høje sandklitter og fine strande. Danzigmann er et ideelt sted for øvede surfere.

Natur

Naturen omkring Østerby er præget af skovområder med mange stier og store lyngområder mod øst. Øst for Østerby ligger området Danzigmann, som er et stort, åbent hedeareal med meget høje sandklitter og god badestrand. Her har I gode chancer for at finde rav, både om foråret og efteråret. Ved Danzigmann ligger Sælhunderevet, hvor I ofte kan spotte sæler. Mod vest kan I besøge Læsø Klitplantage. Klitplantagen består af skov og lyngklædte hedeområder med mange stier, hvor I kan vandre, cykle og ride. Plantagen har et rigt dyreliv og om efteråret kan I tage på svampejagt efter kantareller og Karl Johan svampe.

Aktivitet

Har I ikke selv cykler med, kan I leje cykler i Østerby og tage på cykeltur i de naturskønne omgivelser omkring sommerhuset. I kan eventuelt cykle ud til tanghuset Hedvigs Hus, til Danzigmann eller til Læsø Seaside Golfklub, som ligger tæt på Østerby. Gæster er velkomne hos Læsø Seaside Golfklub, hvor I kan spille golf på en flot seaside-bane, som har opnået 16 af 20 mulige stjerner hos Peugeots Golf Guide. Banen er smukt omgivet af skov, lyng, sandklitter, søer og vandløb. Lystfiskere kan fiske fra havnemolen i Østerby eller tage med passagerbåden Seadog ud på havet for at fiske. Seadog arrangerer også andre familieture, som fx sælsafari og tur til Nordre Rønnerne. Hvert år kan I deltage i forskellige arrangementer i Østerby. I august kan I opleve den berømte Jomfruhummerfestivalen og i september afholdes Madens Dag i det idylliske tanghus Hedvigs Hus.

Attraktion

I Østerbys havn kan I se snurrevodskutteren FN 162 Ellen, som er en del af Læsø Museum. Kutteren blev bygget på Læsø i 1906 og sejler stadig med jævne mellemrum. Den 7.000 m2 store Læsø Rhododendronpark i udkanten af Østerby er en smuk og velplejet have med ikke mindre end 2.000 rhododendronplanter samt en masse spændende og sjældne træer. Oplev haven i forsommeren, hvor den blomstrer i alle regnbuens farver. Omkring 1 km bag byen ligger tanghuset Hedvigs Hus, som er et helt almindeligt Læsøhjem fra omkring 1850. Tanghuset er nænsomt restaureret af Læsø Museum og fremstår i dag med intakt tangtag og bindingsværk af drivtømmer. Huset kan I besøge til hver en tid, og i sommerperioden kan I også komme ind i det et par gange om ugen til et åbent-hus arrangement.

Udflugt

Et af de mest velholdte tanghuse på Læsø er Museumsgården, På Lynget. Den smukke tanggård med metertykt tangtag rummer et intakt Læsøhjem med originalt interiør fra slutningen af 1800-tallet. Desuden indeholder Museumsgården en samling med malerier og Læsødragter. Oplev huset på egen hånd eller på en rundvisning. Udenfor kan I se en gammel, stadig velfungerende stubmølle. Besøg også Læsø Saltsyderi, som ligger ved det fredede naturområde Rønnerne. Her kan I gå rundt mellem sydehytterne og se, hvordan saltet bliver sydet i åbne jernpander. Hver hele time i højsæsonen kan I høre, når syderne fortæller om sydeprocessen samt saltets og saltsyderiets historie. I butikken kan I købe frisksydet salt og andre saltprodukter. Fra tårnet på Saltsyderiet kan I se ud over naturområdet Rønnerne, som er tilholdssted for mange fugle og vilde blomster. I kan også opleve naturområdet på tæt hold fra Rønnerbussen eller fra en hestevogn.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse in Læsø, Østerby

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4029

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2592,-

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4047

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4043

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4053

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4030

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2502,-

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4000

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4007

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4032

   2500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4022

   800 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4064

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4008

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4011

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4041

   300 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3598,-

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4040

   300 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4014

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4039

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4002

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2592,-

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4017

   1300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4067

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2682,-

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4023

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4004

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4021

   125 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4065

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4028

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4062

   600 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4060

   100 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4061

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4063

   500 m til vandet

   Sovepladser: 3

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus i by, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4018

   120 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3042,-

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4005

   400 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2502,-

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4045

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4056

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3307,-

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4038

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus i by, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4016

   120 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2830,-

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4058

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2237,-

    

   Læsø, Østerby Sommerhus, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4050

   600 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus i by, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4051

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Læsø, Østerby Sommerhus på landet, Læsø, Østerby

   Reg.nr.: 47-4020

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2