Sommerhusudlejning in Læsø, Nordmarken - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus in Læsø, Nordmarken, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Nordmarken er et roligt og naturskønt ferieområde ved Læsøs nordkyst. Området byder på en god badestrand med høje klitter og hyggelige sommerhuse bag kysten. Nordmarken på Læsø er omgivet af havet og Læsø Klitplantage, og derfor er sommerhusudlejning populært her.

 

Gæstevurderinger fra Læsø, Nordmarken

 
 

44 gæster har givet Læsø, Nordmarken en gennemsnitlig vurdering på 4,57 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Birgitte, Lejre besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Vi kan anbefale Læsø Museum og Saltsyderiet. Begge var spændende oplevelser. Afternoon tea på Strandgårdens Badehotel og middag på Havnebakken var også fantastisk.


Mette, Hellerup besøgte området fra
 
01-08-2020 til 15-08-2020

Vi har haft 14 skønne dage på Læsø, så dejlig natur og så spændende at følge renoveringen af de smukke tangtage. Et besøg i Storhaven var også et hit især for vores barnebarn. Saltsyderriet er også altid et besøg hver. Ellers er jeg så glad for at stå i køkkenet, frivilligt i min ferie, Læsø er et skatkammer med så super fine råvarer at arbejde med, stor tak til lokale læsøborgere for så fine produkter. Og så har vi nydt alle de skønne strande og igen en fantastisk natur.


Pernille, Søborg besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Storhaven er et fantastisk lille sted for folk med mindre børn (3-9 årige) Her kan der klappes adskildige dyr og leges på god legeplads. De serverer fantastisk god hjemmelavet is, vil specielt fremhæve deres solbær softice, mums Stranden for enden af Himmerigsvejen er meget børnevenlig og fin. God sand til at bygge sandslotte o.lign. og derudover er der meget lavt vand langt ud.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
05-07-2020 til 12-07-2020

Dejligt at kunne gå langs vandet ind til Østerby Havn.


Jellemien, Nørre Snede besøgte området fra
 
08-06-2020 til 15-06-2020

Det er sikkert værd at få sydesalt oplevelsen på sydesalt center, samt at tage bustraktor til vadeområdet, hvor den koncentrerede havvand bliver hentet til sydecenter. Rigtig hyggeligt at besøge forskellige gårdbutikker, og art. Øen er godt forsynet med butiks område, og kvalitets varer. Masse tilbud om deres dejlige uld. Byrum kirke, stor og flot, en besøg værd. Vi har cyklet meget, og vandret en del. Vi var overrasket over størrelsen af øen og at der var så meget skov. Vi havde en større forventning af Vesterø, for der er det jo hvor færgen ankommer. Det var måske fordi det var stadigvæk forsæson, men vi havde forventet, at der var en lidt mere at opleve.


JANE, Solrød Strand besøgte området fra
 
18-04-2020 til 25-04-2020

Alt var lukket pga af Corona. Men det vidste vi. Fantastisk solnedgang fra Horneks Odde med sæler på stenene i vandet


Lise, Holstebro besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Rundtur til tangtagene kan stærkt anbefales. De to museer er fine. Naturområderne er absolit Læsøs størkeste side. Golfbanen er forbedret og er meget smuk.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Tag Rønnerbussen ( en traktor, der kører med turister i en fin vogn, med bussæder i) Super dygtig fortæller og sjovt at kører i havet.


sigfred, Skødstrup besøgte området fra
 
30-06-2019 til 14-07-2019

Husk et besøg hus slagteren i Husum. - Særdeles gode varer fra Limousine


Via, .Hirtshals besøgte området fra
 
07-09-2018 til 09-09-2018

Vi besøgte mange af de særværdigheder som havde åben. Vejret var ikke så godt, men vi var i et skønt selskab. Helt klar skal man prøve Kurbad.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Dejlig ø med fine oplevelser og god mad😊


Camilla, Strandby besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Der er den skønneste bugt tæt på huset hvor vores ungerne elskede at gå ned og hygge sig ❤️


Henning, Aalborg besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Kan anbefale Læsø spisehus i Østerby super mad og service Hotel Nygaard Byrum deres restaurant fortjener også et besøg Hotel Havnebakken i Vesterø Havn fantastisk mad Derudover er der nogle virkelig super fine strande på øen vandet er klart og rent man kan se bunden klart og tydeligt selv på 1,5m dybde Tag cyklen med eller lej en på øen det er nemt at komme rundt på hele øen også ser man meget mere.


 
youtube
 

Generel

Sommerhusområdet Nordmarken ligger tæt ved Østerby på Læsøs nordkyst. Området er roligt, hyggeligt og meget naturskønt med indlandsklitter, skov, hede og dejlige badestrande. Lige ved Nordmarken ligger Læsø Seaside Golfklub og bag golfbanen ligger Østerby, hvor I kan handle, spise og nyde stemningen i lystbådehavnen. Nordmarken er et skønt ferieområde for den aktive familie, der gerne vil bade, cykle og nyde de fredelige omgivelser, men området er også ideelt for lystfiskere og ikke mindst golfspillere. Her bor I midt i naturen, men alligevel tæt på butikker, restauranter og alle Læsøs seværdigheder.

 
Den dejlige sandstrand med klitter ved Hvide Bakker, tæt ved sommerhusområdet Nordmarken på Læsø Ved Hvide Bakker, tæt ved sommerhusene i Nordmarken, ligger denne dejlige badestrand Mellem sommerhusene og stranden i Nordmarken finder I dette smukke naturområde Ud for sommerhusene i Nordmarken ligger en mindre sandstrand med sten
 

Strand

Ved Nordmarken finder I en dejlig sandbadestrand med klitter. Stranden, som hedder Hvide Bakker, er en af Læsøs bedste badestrande og er omgivet af klitplantage og klithede. Fra de ret høje klitter ved stranden har I rigtig god udsigt over området. I kan endda se helt ud til den lille øgruppe, Nordre Rønner, som ligger 7 km nord for Læsø. Ved Hvide Bakker kan I benytte de borde, bænke og toiletter, som findes på stedet. I kan også bade ved den nærliggende Østerby Strand. Her er vandet lavt og børnevenligt i kanten og lige bag stranden finder I legeplads, iskiosk og spisesteder.

Natur

Nordmarken er omgivet af skov, indlandsklitter, hede og badestrand. Her er naturen fredelig og uspoleret. Lige vest for Nordmarken ligger den smukke Læsø Klitplantage - et stort og varieret hede- og skovareal. Gateway Læsø er en del af klitplantagen, og består af en 10 ha stor hundeskov, en sundhedsplads med træningsredskaber samt en bålplads med borde, bænke, grill, drikkevand og toiletter. I kan cykle, vandre og ride på klitplantagens mange stier, og kan I lide at gå på svampejagt, kan I finde både kantareller og Karl Johan svampe i plantagen om efteråret. Fra de højeste steder i Læsø Klitplantage kan I måske få øje på sælerne, som boltrer sig på stenrevet Borfeld, nord for Læsø.

Aktivitet

Lige ved siden af Nordmarken kan golfspillere glæde sit til at spille på den smukke seaside-bane hos Læsø Seaside Golfklub. Den 18-hullers bane er omgivet af varieret natur med skov, lynghede, klitter, små søer og vandløb. Banen er af høj kvalitet og har opnået hele 16 ud af 20 mulige stjerner i Peugeots Golf Guide. Banen er åben for gæstespillere og i højsæsonen kan I også deltage i golfmatches her. Området omkring Nordmarken er også ideelt for lystfiskere. I kan fx fiske i Læsø Fiskesø, lidt syd for Nordmarken, hvor I finder en 10.000 m2 stor put & take fiskesø. Her kan I fange ørreder, ål og flodkrebs. Eller I kan fiske i ferskvandssøen Hornekssøen ved Horneks Odde. Vil I hellere fiske i havet, kan I prøve lykken fra kysten eller fra havnen i Østerby. Her kan I fange havørreder fra marts til november. Vil I prøve havfiskeri, kan I tage med båden Seadog ud på havet fra Østerby. Seadog tilbyder også andre sejlture for hele familien, som fx sælsafari.

Attraktion

Et par kilometer mod vest, tæt ved Hornekssøen, finder I to gamle hummerhytter. Hytterne blev brugt af Læsøs fiskere i starten af 1900-tallet, og de holdt til her i hele fiskesæsonen. I den ene af hytterne har Læsø Museum indrettet en lille udstilling og hytternes tidligere funktion. I Østerby, et par kilometer mod øst, kan I besøge den smukke rhododendronhave med et væld blomster og sjældne træer. I kan opleve et væld af farverige blomster i maj og juni, men haven er smuk på alle årstider. Lige uden for Østerby kan I også opleve det restaurerede tanghus Hedsvigs Hus. Huset fremstår i dag som det så ud i 1850 med flot tangtag og bindingsværk af strandingstømmer. Hedvigs Hus er en del af Læsø Museum. I sommerperioden afholder huslauget åbent hus et par gange om ugen.

Udflugt

Når I holder ferie i sommerhus på Læsø, bør I besøge øens mest kendte attraktion - Læsø Saltsyderi. Saltsyderiet ligger ved naturområdet Rønnerne, som også forsyner syderiet med saltholdigt vand. Her kan I se, hvordan saltet bliver sydet i de åbne jernpander i sydehytterne. I højsæsonen fortæller syderne om saltets historie og sydeprocessen. I Saltsyderiets butik kan I blandt andet købe frisksydede Læsøsalt. Fra Saltsyderiets tårn kan I se ud over Rønnerne. Men I kan også opleve naturområdet på nært hold fra Rønnerbussen eller hestevogn. Oplev også Museumsgården, På Lynget, når I holder ferie på Læsø. Den smukke, gamle tanggård med Læsøs tykkeste tangtag viser et intakt Læsøhjem fra slutningen af 1800-tallet. Se det originale interiør samt en udstilling af malerier og Læsødragter. Uden for museet kan I se en gammel, men stadig fungerende, stubmølle.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse in Læsø, Nordmarken

Søg sommerhus
 
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2502,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1631,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   2500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2168,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2502,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2892,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2682,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5469,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3293,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3805,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2502,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2413,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3811,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2502,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2991,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2413,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2410,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus på landet, Læsø, Nordmarken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2348,-
    
  •  

   Læsø, Nordmarken Sommerhus, Læsø, Nordmarken

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2438,-