Sommerhusudlejning i Helberskov - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Helberskov, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet Helberskov ligger i smukke skovomgivelser, lige ud til Kattegat. Her kan I holde ferie i naturskønne og fredelige omgivelser og være aktive i naturen. Børnene kan benytte en skøn naturlegeplads i skoven mellem sommerhusene. Tæt ved Helberskov kan I besøge feriebyen Øster Hurup.

 

Gæstevurderinger fra Helberskov

 
 

31 gæster har givet Helberskov en gennemsnitlig vurdering på 4,42 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Godt område til gå- og cykelture. Gode muligheder for indkøb og spisesteder.


Carina, Smørum besøgte området fra
 
20-05-2020 til 24-05-2020

Helberskov bjerget ligger lige rundt om hjørnet. Lille vildmose og Rold Skov er også et besøg værd.


Birte, Middelfart besøgte området fra
 
06-05-2020 til 11-05-2020

Det er et dejligt område. Særligt hvis man er til fiskeri. Der er rimelig afstand til Mariager med mange dejlige gamle huse og brosten i gaderne, og ikke mindst klosteret og kirken er et besøg værd. I nærheden er der Havnø Mølle og en god gå tur ud til vandet fra møllen. Hvis man er til oplevelser i natur ligger den lige for fødderne af en i hele området både skov vand. En tur langs Nordsø ruten kan anbefales. Der er desværre ingen sandstrand, hvis man kun er til sol, vand og strand. Der er dog ikke langt til badestrand ved Øster Hurup


Martin, Padborg besøgte området fra
 
21-03-2020 til 28-03-2020

Alt kulturelt og stort set alt andet var lukket på grund af Corona virussen. Vi gik en del ture med hunden ved Hals Odde og i skovområderne. Vi var en tur rundt i byerne, men der var jo ikke så meget at besøge. Men et dejligt område, hvis man bare vil slappe af.


Anne-Lise, Skive besøgte området fra
 
18-04-2019 til 22-04-2019

Da det var et kortvarigt ophold var det begrænset hvad vi kunne nå at opleve. Men Øster Hurup er et besøg værd. Lille hyggelig turist by. Als Odde som ligger ud til vandet og meget besøgt. Mulighed for at få lidt at spise og drikke. Spisestedet Jægerhuset skal opleves. Et lille specielt og hyggeligt sted. God og venlig betjening, lidt men god og alsidig mad.


Gitte, Brørup besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Trekant turen med svanen og damp/ motortoget var en dejlig tur og vaffelhuset i Øster Hurup kan anbefales. Der var også Novo markedet om tirsdagen. Det var hyggeligt.


Helle Viftrup, Børkop besøgte området fra
 
24-03-2018 til 31-03-2018

Vi nød naturen.havde en dejlig dag i Randers, med et overraskende godt besøg på Randers kunstmuseum.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
16-10-2017 til 19-10-2017

Kør ind til Øster Hurup og spis en rigtig lækker is! Der er også dejlige badestrande tæt på byen. Der er også mulighed for en skøn gåtur "på bjerget".


 
youtube
 

Generel

Lej et privat sommerhus her og nyd en ferie i et charmerende område. Landsbyen Helberskov er et smukt eksempel på et bevaringsværdigt landsbymiljø, der viser spor efter en mere end 200 år gammel byggeskik. De kønne bindingsværksgårde fra 1700 og 1800-tallet er beliggende rundt omkring gadekæret. Det hyggelige naturområde ligger ca. 8 km syd for den populære ferieby Øster Hurup med dejlige strande, diverse aktivitets- og indkøbsmuligheder samt mange spisesteder. I Helberskov tilbyder vi mange sommerhuse, hvor I kan medbringe jeres hund.

 
Udsigtsbænk ved den lavvandede kyst i Helberskov Det lave vand ved sommerhusområdet i Helberskov Sommerhusene i Helberskov er omgivet af skov og plantage I kan følge flere vandrestier gennem skovområdet med sommerhuse i Helberskov
 

Strand

Det er muligt at bade ved Kattegatkysten omkring Als Odde, og her er betingelserne for windsurfing gode, men de hvide, børnevenlige sandstrande findes nord for området i Øster Hurup (8 km). Øster Hurup Strand er en kilometerlang, hvid badestrand med lave klitter og Blåt Flag. Stranden er meget velegnet for børn, idet bølgerne er små og vandet kun langsomt bliver dybt. Stranden egner sig udover badning, solbadning og diverse strandaktiviteter også godt til windsurfing. Så her kan hele familien nyde en dejlig dag ved stranden, når I holder ferie i sommerhus.

Natur

Naturen omkring Helberskov er har et rigt dyreliv med bl.a. rådyr, fasaner, ræve og diverse fugle. Fra ''Bjerget'' i Helberskov kan I opleve den storslåede udsigt over Mariager Fjord og Kattegat. Kysten ud for Helberskov og omkring Als Odde består af brede flade strandeng med mange vadefugle. Arealerne sydvest for Als Odde, ned mod fjorden, ligger kun omkring 1 meter over havets overflade. Lille Vildmose er det største moseområde i Danmark med søer, landbrugsarealer og skovene Høstemark Skov og Toft Skov. Længere inde i landet ligger Danmarks næststørste skovområde Rold Skov på ca. 15.000 tdr. land, der med det kuperede terræn, de mange skovsøer og kilder, den afvekslende skov, det rige dyreliv og de mange vandreruter bestemt er et besøg værd.

Aktivitet

Sommerhusudlejning i Helberskov giver mulighed for at I kan prøve mange forskellige aktiviteter på jeres ferie. Med Mariager Fjord mod syd og Kattegat mod øst, indbyder området ved Helberskov til vandaktiviteter. For lystfiskere er der virkelig gode muligheder fra molen i Als Odde, i Mariager Fjord, i områdets vandløb eller i en af Put&Take fiskesøerne. Ved molen i Als Odde er det også muligt at leje en båd til fiskeri i Mariager Fjord. Udover fiskeri er sejlads, surfing og vandskiløb også populære vandaktiviteter i området. Der er ligeledes gode muligheder for vandre- og cykelture. Området er fladt og derfor velegnet for cyklister. Dejlige naturoplevelser venter langs de afmærkede cykelruter, som fører gennem det smukke Østhimmerland og rundt om Mariager Fjord. Så tag jeres cykler med eller lej cykler, når I holder ferie i et privat sommerhus i Helberskov. I Øster Hurup, 8 km fra Helberskov, findes et subtropisk badeland, som har åbent året rundt, minigolf, tennisbaner samt cykel- og hesteudlejning. For golfspilleren er der mulighed for at afprøve den smukke bane ved Rold Skov Golfklub.

Attraktion

Besøg de mange gallerier, kunstværksteder eller egnsmuseer der ligger i området omkring Hadsund (14 km). Ved Mariager Fjord ligger Havnø Mølle, som er Nordjyllands ældste bevarede vindmølle. Fra den stråtækte mølle har I en usædvanlig flot udsigt over fjorden. Als Hjemstavnsmuseum er indrettet i et stråtækt bindingsværkshus og viser et stuehus fra 1750-1830 med inventar. I den flotte have ved Visborggård Slot ligger Kong Christian X hvide vallak begravet under en gravhøj. Willestrup Barokhave fra 1750 ved godset Willestrup er en smuk herregårdshave med fontæner, roser og løgplanter. Willestrup Å løber gennem haven. Hadsund Egns Museum ligger i smukke omgivelser og rummer udstillinger, der fortæller om egnens historie. De velholdte godser Ravnborg, Wiffertsholm, Porsgården og Fredenslund er alle et besøg værd.

Udflugt

Oplev også ''Rosernes By'' Mariager, se de smukke gamle bindingsværkshuse og brostensbelagte gader, og nyd det omkringliggende idylliske naturlandskab. Her ligger også Danmarks Saltcenter, hvor I kan opleve saltets magi. Saltcentret er Skandinaviens eneste turistattraktion med råstoffet salt som tema (27 km). Rold Skov byder på 15.000 tdr. land med kuperet terræn, skovsøer og kilder, afvekslende skov, rigt dyreliv og mange vandreruter (38 km). I Thingbæk Kalkminer ved Rold Skov er der indrettet et underjordisk skulpturmuseum i de gamle minegange. Vikingecentret Fyrkat ved Hobro omfatter det fredede voldsted Fyrkat samt rekonstruktioner af et borghus og en vikingegård med ni huse, opført kort før år 1000 (42 km). I Randers Regnskov kan I opleve junglestier, klipper, krokodiller og vandfald. Randers Regnskov lever op til sit navn (45 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Helberskov

Søg sommerhus
 
  •  

   Helberskov Sommerhus, Helberskov

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   360 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2724,-
    
  •  

   Helberskov Sommerhus, Helberskov

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2222,-
    
  •  

   Helberskov Sommerhus, Helberskov

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   750 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2395,-
    
  •  

   Helberskov Sommerhus, Helberskov

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1530,-
    
  •  

   Helberskov Sommerhus, Helberskov

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2928,-
    
  •  

   Helberskov Sommerhus, Helberskov

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2348,-
    
  •  

   Helberskov Sommerhus, Helberskov

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2115,-