Sommerhusudlejning i Frederikshavn - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Frederikshavn, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus i den nordligste del Danmark, nær en større havneby. I Frederikshavn kan I bo i skønne naturomgivelser ved dejlige strande, fx den helt unikke Palmestrand, og samtidig nyde byens tilbud og seværdigheder. Frederikshavn er omgivet

 

Gæstevurderinger fra Frederikshavn

 
 

36 gæster har givet Frederikshavn en gennemsnitlig vurdering på 4,17 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Betinna Bundgaard fries, Hinnerup/foldby besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Vi besøgte Skagen kystmuseum som var virkelig interessant, også Bangsbo fort er et besøg værd.


bjarne, LEMVIG besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

bangsboskov og dyrehave,pikkebakken palmestranden ved frederikshavn og dejlige sæby


Birgit, Langeskov besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Tag en tur op på Pikkerbakken, det er et besøg værd, og så er det gratis. Bangsbo botaniske have er også et besøg værd. Bangsbo i det hele taget.


Alex, Randers NØ besøgte området fra
 
23-05-2020 til 06-06-2020

Jacobs Fiskerestaurant er et besøg værd ikke at glemme Restaurant Smeden og Ostefruen er et besøg værd alle i Sæbe


Eva Kudahl, Tjele besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Pikkerbakken er et besøg værd og ta’ gåturen


susanne hammer, Trustrup besøgte området fra
 
01-06-2019 til 08-06-2019

Kør til Bangsbo botanisk have, den er spændende , især hvis man er hosta og bregne fan. Godt legeland i Frederikshavn. Ikke for langt op til Skagen, og både Sæby og Frederikshavn er dejlige byer at besøge.


Alex, Randers NØ besøgte området fra
 
25-05-2019 til 08-06-2019

Jensen fiskerestaurent i Sæby er altid et besøg værd. Også resteurent Smeden på havnen er god. I Frederikshavn er der mange dejlige butikker på gågaden, efterfulgt af en god frokost på Frida.


Kirsten, Hundslund besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

En tur til Skagen skal man opleve. Og hver aften i ferien spilles flaget ned på haven i Sæby.kl. 21 Og skal man spise er der jo " Jensens fiskehus "


 

Generel

Tordenskjolds by Frederikshavn ligger helt ud til Kattegat og bag byen er naturen præget af smukke, kuperede skovområder. En køretur på toppen af bakkerne fra Frederikshavn til Sæby (via Understed - Bangsbo) giver en dejlig udsigt over vandet, havnen, byen og landskabet. Besøg den hyggelige, gamle bydel, Fiskerklyngen, med de brostensbelagte gader og de gule huse med røde tage og stokroser foran. Der er gode indkøbsmuligheder og mange, gode spisesteder i byen. Prøv evt. en 'Frederikshavner' - en stor, stegt rødspætte.

 
I Frederikshavn kan I nyde den hvide sandstrand med palmer Nyd den sydlandske stemning på Palmestranden i Frederikshavn Frederikshavns hyggelige lystbådehavn i den sydlige del af byen Krudttårnet ligger ved Frederikshavns havn og er byens vartegn
 

Strand

I kan finde gode sandbadestrand på begge sider af byen. Lige nord for byen er Danmarks eneste palmestrand blevet etableret. Her findes også en beachvolley-bane. På den bynære Nordstrand er vandet lavt, og dermed meget børnevenlig. Stranden er afskærmet af klitter. Herfra kan I nyde udsigten til de 7 øer, Hirsholmene. Bratten Strand er en flot, bred sandstrand med klitter og Blåt Flag. Der er gode parkeringsforhold ved stranden samt en lang rampe, som gør adgang med barnevogn og kørestol mulig. Stranden er børnevenlig, idet vandet kun langsomt bliver dybt (10 km mod nord).

Natur

Bag byen ligger de skovbevoksede bakker med flere udsigtspunkter over byen og havet. Bl.a. er udsigten fra Pikkerbakken, der ligger i 71 m højde, enestående. Bangsbo Skovene er en bøgeskov på ca. 100 ha med et rigt dyre- og fugleliv. I Bangsbo Ådal kan der på alle årstider observeres mange fuglearter. Hirsholmene er Danmarks nordligste øgruppe. Øerne er fredede og yngleplads for flere arter havfugle. Fra Øksnebjerg (95 m.o.h.) er der udsigt over havet til Sæby.

Aktivitet

I Frederikshavn kan I bl.a. spille tennis, squash, minigolf samt bowle og windsurfe. Byen kan desuden byde på flere svømmehaller og badelande. Lystfiskere kan fiske fra molerne og strandene samt i området åer og Put & Take fiskesøer. Golfspillere kan afprøve de 3 nærliggende baner hos Frederikshavn Golf Klub, Sæby Golfklub (14 km) og Sindal Golf Klub (21 km).

Attraktion

Fra det 60 m høje udsigtstårn Cloostårnet kan I nyde udsigten over meget af Vendsyssel. Bangsbo Hovedgård fra 1364 byder på kulturelle og historiske oplevelser. Bygningerne rummer et museum og et lokalhistorisk arkiv, og de er omgivet af en stenhave og middelalderlige voldgrave. Bangsbo museum & arkiv er en lille, charmerende herregård, som omfatter to af Vendsyssels ældste daterede bindingsværksbygninger. I forbindelse med besøg på Bangsbo Herregård er det ligeledes muligt at opleve Bangsbo Fort Bunkermuseum samt at slendre rundt i Bangsbo Botaniske Have, Bangsbo Dyrehave, Boolsens Stenhave samt i Læge- og Krydderurtehaven. Oplev den charmerende købstad Sæby, 14 km mod syd, med gamle, velholdte huse, gågader, brostensbelagte gader, vandmøllen ved Sæby Å, et hyggeligt havnemiljø med lystbådehavn, dejlig, børnevenlig badestrand samt en kilometerlang sti langs stranden.

Udflugt

Fra Frederikshavn kan I sejle på en dagstur til enten Læsø, den fredede øgruppe Hirsholmene med det rige fugleliv, eller Göteborg i Sverige. I Göteborg er der bl.a. store varehuse, hyggelige spisesteder og den berømte forlystelsespark Liseberg. I Ørnereservatet ved Tversted kan I opleve de stolte rovfugles fantastiske flyvekunst (27 km). Besøg evt. Danmarks nordligste by Skagen med fiskeri- og lystbådehavnen, butikkerne og de mange spisesteder. På Skagens nordligste spids 'Grenen' kan I opleve de to have Kattegat og Skagerrak mødes. Oplev også nogle af byens mange museer, bl.a. Skagen Kunstmuseum, der udstiller malerier af de kendte Skagensmalere (39 km). Den Tilsandede Kirke, syd for Skagen, er sammen med Råbjerg Mile og Skagens Gren, blandt de mest kendte naturskabte seværdigheder i Danmark. Besøg også Fårup Sommerland & Aquapark (65 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Frederikshavn

Søg sommerhus
 
  •  

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3636,-
    
  •  

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   750 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3202,-
    
  •  

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3245,-
    
  •  

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2504,-
    
  •  

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2014,-
    
  •  

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2162,-
    
  •  

   Frederikshavn Sommerhus i ferieby, Frederikshavn

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2738,-
    
  •  

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2035,-