Sommerhusudlejning i Egense - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Egense, Nordøstjylland, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet Egense ligger lige der, hvor Limfjorden og Kattegat mødes. Her finder I mange, dejlige sommerhuse i grønne omgivelser, en fin og børnevenlig badestrand ved lystbådehavnen og et færgeleje, hvorfra I kan sejle over Limfjorden til Hals. Egense er et roligt, populært og børnevenligt ferieområde.

 

Gæstevurderinger fra Egense

 
 

50 gæster har givet Egense en gennemsnitlig vurdering på 4,20 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
01-10-2020 til 05-10-2020

Herligt tæt på Lille Vildmose med gode naturoplevelser og måske synet af elge og traner.


Chalotte, Bindslev besøgte området fra
 
17-09-2020 til 21-09-2020

Vi brugte utrolig meget tid i Lille Vildmose, både i centret og selve mosen, hvor det vrimler med skønne naturoplevelser.


Inger Marie, Harlev J besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Et MEGET hyggeligt hus med god plads både ude og inde. Jeg nød alle de hjemmelavede småting og andre sjove pyntegenstande. Der er kort til havet, og en god travetur til Egensefærgen. Hvis man ønsker et fredeligt sted, så er det her..! Besøg endelig Vildmosecentret og gå en tur i Mulbjerge. Drik kaffen i Øster Hurup. og... det sjove! (:-) Hvis man er lige så dum som jeg, må man lede længe efter køkkenredskaber... Der er dobbeltskuffer. hahaha ) Tak for en rar uge på Koraldybet 5.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Tag færgen over til Hals og gå en tur på havnen. Kør videre nordpå til Sæby, som er en dejlig by. Besøg kirken. Kør videre til Frederikshavn, hvor havneområdet er et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Vi havde cykler med kun 1 km ned til færgen til Hals ,hvor der er flere butikker og spisesteder end i Egense . Der er Min købmand i Egense som har de fleste dagligvarer. Et besøg i Lille Vildmose kan anbefales , der er flere guidede ture der de kan findes på deres Facebook side


John, Fredensborg besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Ja cafen der ligger i det gamle motel er meget hyggelig laver god mad


Knud Erik, Lemvig besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Der er mange vandrer ruter i området og kun 1,7 km til Egense- Hals færgen, som vi gik ud til og sejlede over til Hals, hvor vi havde en dejlig dag. Vi besøgte museet og kirken. Onsdag kørte vi til Lille Vildmose centeret. Var med rundt på en guidet tur i egen bil, radioen blev indstillet, så vi kunne høre, hvad der blev fortalt om stedet. Undervejs stoppede vi ved Portlandmosen og Brandvagtstårnet, hvor vi var ude og gå. Sluttede af i centeret, hvor der også er meget at se.


JOAN, KØGE besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Selve området omkring Storvorde og Egense er lidt udkantsdanmark, men masser af natur, og tager man færgen til Hals eller kører til Øster Hurup, så er der masser af liv og stemning, og med supermarkeder, restauranter, ishuse, m.m.


Per, Nykøbing Sj besøgte området fra
 
04-07-2020 til 18-07-2020

En tur i Aalborg taler for sig selv, mange muligheder, tag et smut til Hals og se fæstnings-museet og diverse forretninger.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Lille Vildmose Centret er et besøg værd for hele familien.


Johannes Nedergaard, Sønder Omme besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Tag cykler med cykel f.eks: Egense-Mou-Kærsholm-Skelby-Skellet-Mou Egense. Den nedlagte jernbane fra Gistrup til Hadsund. vi tog den fra kongerslev til Hadsund og spiste på Restaurant Davinci. Besøg Lille Vildmose. Besøg Remissen i Dokkedal åben om tirsdagen (og torsdage i sommerferien). Gamle maskiner dresine og legetøj for både far og søn. Rigtig fin strand ved Egense med snorklerute eller vandkikkert


Poul, Vinderup besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Hals by 20 min. Hals færge 10 min. Bisnap strand 35 min Ålborg Zoo 30 min. Ålborg gågade 30 min. Ålborg centeret 30 min. Leos Legeland god til børn på 1 - 8 år. 30 min Fårup Sommerland 50 min. Badestranden er ude ved lystbådehavnen og færgen. Ren sand.10 min. Stranden lige ned for sommerhuset er ikke en badestrand. Det er en skam google ikke finder den lokale Spar købmand. Den ligger kun 2 min væk. Kør mod færgen så kommer den på venstre side. De har det vi skulle bruge. Vi kørte til Hou Brugs 15 min. Vi kørte til Rema 1000 20 min. Eller Føtex 25 min.


Kurt, Næstved besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Fårup Sommerland kan anbefales.


Per, Nykøbing Sj besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Aalborg ligger i ca. 30 min.afstand og Duus vinkælder er et besøg værd. Aalborg Zoo skal også ses. Måske en tur til Egholm ved Aalborg (god mad) og hyggelig lystbådehavn i Aalborg m.Street-food


christina, Slagelse besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Torvedagene hver onsdag i Hals kan anbefales. Hadsund har en hyggelig by, hvor man kan spise på restaurant, café eller shoppe i de mange butikker. Aalborg kan bestemt også anbefales, der er så hyggeligt.


Naja Anna Helt, Aarhus C besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Hyggelig have, velegnet til småbørn, da en del er indhegnet, mange sjove legesager. Gode terrasser. Der mangler ordentlige senge til voksne. Der er kun en halvandenmandsseng, en køje seng med skummadrasser og en juniorseng. Mange nips, der gør det svært at gøre rent og støver, hundehår på gulvæpperne. Der mangler rengøringsremedier, der var ingen støvsugerposer, gulvskrubbe eller handsker. Huset bar præg af gør det selvløsninger, men var ellers hyggeligt. God strand til småbørn, men ikke til voksne, da der er meget lavvandet. Smukt område.


Johnni, Rørvig besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Husk at gå Fjordruten, som løber langs med fjorden. Der findes en folder ved færgevejen.


Mette, Birkerød besøgte området fra
 
10-07-2018 til 21-07-2018

Vi kørte til Dokkedal, hvor der ligger en en lille ø/sandtange som man kun kan komme ud til via en badebro og så vade igennem vand til midt på lårerne ca 50 m for at komme derud. Det er en sjov oplevelse for børnene! Selve vandet var meget lækkert derude og meget fladt og børnevenligt!


Sussi Skovsborg, Ans By besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Købmanden havde et rigtig stort udvalg og altid smilende personale.


Jørn, Esbjerg besøgte området fra
 
16-06-2018 til 23-06-2018

Havnen i Øster-Hurup er værd at besøge. Også færgeturen til Hals må være et must. Der er et lille marked i Hals de fleste onsdage om sommeren.


 
youtube
 

Generel

Det hyggelige og børnevenlige sommerhusområde ved Egense ligger i rolige og naturskønne omgivelser. Egense er et attraktivt feriemål for de, der ønsker at slappe af, bade, opholde sig i naturen samt nyde stemningen i den lille, charmerende havn. Med vores sommerhusudlejning finder I hurtigt et dejligt privat sommerhus i Egense i Nordjylland. Her tilbyder vi også sommerhuse, hvor I må medbringe jeres hund. Der findes en dagligvarebutik i Egense, og hvert tiende minut kan I tage færgen til Hals, hvor I finder butikker, spisesteder, underholdning og aktiviteter for hele familien.

 
Den hyggelige lystbådehavn i Egense ved Limfjordens udmunding Egense Strand byder på fint, hvidt sand og lavt, børnevenligt vand I Egenses stemningsfulde havn ligger fiskerbåde og sejlbåde side om side Sandstrand med lavt, klart og børnevenligt badevand ved stranden i Egense
 

Strand

I 2005 fik Egense sin egen, kunstige, 250 m lange sandbadestrand i forbindelse med lystbådehavnen. Bag stranden er der etableret et klitagtigt landskab og i hver ende er stranden afgrænset af læmoler. Den dejlige, børnevenlige strand er blevet tildelt det Blå Flag. Mod nord finder I Hou Strand (12 km) og Bisnap Strand (7 km). Begge strande har ligesom Egense Strand fint sand, sandbund, lavt vand og Blåt Flag. Mod syd ligger Øster Hurup Strand (12 km). Den kilometerlange, hvide badestrand har lave klitter og Blåt Flag. Stranden er meget børnevenlig, idet bølgerne er små og vandet kun langsomt bliver dybt. Stranden egner sig udover badning, solbadning og diverse strandaktiviteter også godt til windsurfing.

Natur

Nyd en dejlig natur på jeres ferie i et privat sommerhus i Egense i Nordjylland. Landskabet omkring Egense er smukt og afvekslende. Mulbjergene i Dokkedal ligger ca. 7 km syd for Egense. Her i det kuperede landskab kan I nyde udsigten over Kattegat mod øst og det langstrakte slettelandskab mod vest. Kongerslev Hede er et fredet hedelandskab, hvor I også kan se gamle broncealderhøje. Fra disse er der en fantastisk udsigt over området. Ved de lavvandede havområder mellem Egense og Hals findes der et spektakulært fugleliv. Lille Vildmose er det største moseområde i Danmark med søer, landbrugsarealer og skovene Høstemark Skov og Toft Skov. Længere inde i landet ligger Danmarks næststørste skovområde Rold Skov på ca. 15.000 tdr. land, der med det kuperede terræn, de mange skovsøer og kilder, den afvekslende skov, det rige dyreliv og de mange vandreruter bestemt er et besøg værd.

Aktivitet

På jeres ferie i sommerhus kan I nyde mange sjove aktiviteter, både sammen og hvert for sig. Her er noget for enhver smag. Området omkring Egense er et lystfiskerparadis, da der her både er mulighed for at fiske i fjorden, på havet, i vandløb eller i en af områdets Put&Take søer. Golfspillere kan afprøve Hals Golfklubs bane, som ligger ved havet, eller Rold Skov Golfklubs bane, som er idyllisk beliggende i skoven. Området er fladt og derfor velegnet for cyklister. Dejlige naturoplevelser venter langs de afmærkede cykelruter, som fører gennem det smukke Østhimmerland. Der findes ligeledes flere naturstier og vandreruter i området, bl.a. i Mulbjergene i Dokkedal. Der er ligeledes mulighed for at køre gokart på banen i Mou (6 km).

Attraktion

Hos Egense Antik kan I se et stort udvalg af restaurerede, antikke møbler. En kort færgetur bringer jer fra Egense til Hals, som er en hyggelig ferieby med et livligt og hyggeligt havnemiljø. Her findes flere kulturelle seværdigheder, gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder.

Udflugt

Aalborg er Nordjyllands "hovedstad" og ligger ca. 27 km fra Egense. Her finder I kunst, kultur, Zoo, gågader, den charmerende gamle bymidte, forlystelsesgaden Jomfru Ane Gade og diverse spisesteder. Rold Skov byder på 15.000 tdr. land med kuperet terræn, skovsøer og kilder, afvekslende skov, rigt dyreliv og mange vandreruter. Hos Danmarks Saltcenter i Mariager kan I opleve saltets magi. Saltcentret er Skandinaviens eneste turistattraktion med råstoffet salt som tema. (48 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Egense

Søg sommerhus
 
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   130 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2703,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   90 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2806,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2309,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2222,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2106,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1653,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3694,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3512,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2984,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2890,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   550 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3045,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   650 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2264,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2412,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2081,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1633,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2046,-
    
  •  

   Egense Sommerhus, Egense

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3167,-