Sommerhusudlejning i Ulvshale - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Ulvshale, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Ulvshale ligger på halvøen Ulvshale på Møn, smukt omgivet af skov og strand.

 

Gæstevurderinger fra Ulvshale

 
 

15 gæster har givet Ulvshale en gennemsnitlig vurdering på 4,53 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 25-07-2020

Området er virkelig skønt. Kort gåtur til stranden med meget klart vand. En børnevenlig strand, da der er meget lavvandet. Øen Nyord ligger 9 km fra huset og er et besøg værd. Der er heller ikke langt til Stege, som er en virkelig hyggelig by. Gårdbutikken Tjørnemosegård i Stege sælger lækker hjemmelavet honning med diverse spændende smagsvarianter. Vi kombinerede turen til Møns Klint med et besøg i Liselund, en utroligt smuk park.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-05-2020 til 04-06-2020

Vi besøgte selvfølgelig Møns klint og liselund slotspark. Herudover kiggede vi på noget keramik og besøgte stranden flere gange.


Stella, Nivå besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Spisestedet i stege lige ved broen / havnen er god.


 

Generel

Sommerhusområdet ved Ulvshale er beliggende midt i noget af Danmarks smukkeste natur med skov, hede, strandeng, fuglereservater og skøn, børnevenlig badestrand. Området er ideelt for naturelskere, lystfiskere, surfere og børnefamilier. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Ulvshale, og der er mange spisesteder i nærheden. Møn er forbundet med Sjælland og Falster med broer, og færgeruterne til Tyskland og Sverige ligger kun godt en times kørsel væk.

 

Strand

Ulvshale Strand er en af Møns bedste badestrande, og stranden modtog for nogle år siden en europæisk pris for at være en af Europas bedste badestrande. Stranden er en bred, hvid sandstrand med lavt vand og klitter. Der dannes ofte små laguner i vandkanten, som børnene nyder at lege i. Der er adgang til stranden for kørestolsbrugere.

Natur

Ulvshale er præget af skov, strand, moser, enge og hedelandskab. Ulvshale Skov består fortrinsvist af naturskov, og skoven har mange stier, der indbyder til vandreture. Syd for Ulvshaleskoven ligger et stort lyngområde med hedelyng og enebær. Mange spændende fuglearter kan observeres her i forårs- og efterårssæsonen. Mellem Stege og Ulvshale ligger Hegnede Bugt med sine store rørskove. Øen Nyord ligger næsten i forlængelse af halvøen Ulvshale. Landskabet på Nyord er præget af strandenge og rørsumpe, og området er en vigtig yngle- og rasteplads for vandfugle.

Aktivitet

Møn Golfklubs 18-hullers bane er smukt beliggende ned til Stege Nor, 6 km fra Ulvshale. Med det omgivende vand er Møn som skabt til vandsportsaktiviteter som lystsejlads, windsurfing og lystfiskeri. Og med sin overkommelige størrelse er øen ideel til cykel-, ride- og vandreture. Båden Discovery sejler ud fra Klintholm Havn (21 km), og det er også muligt at fiske fra båden.

Attraktion

Overalt på Møn finder I mange grave fra oldtiden: Stendysser, jættestuer, og bronzealderhøje. Besøg middelalderbyen Stege, 6 km syd for Ulvshale, hvor byens 1000-årige historie kan aflæses på bygningerne, gaderne og torvene. Byens voldanlæg fra middelalderen er Danmarks ældste, bevarede befæstningsanlæg. Fanefjord Kirke er fra 1250, og indvendig kan I se de fantastiske kalkmalerier fra 13-1400 tallet af den berømte Elmelunde-mester. I de nærliggende Elmelunde og Keldby kirker er der flere flotte kalkmalerier (ca. 15 km).

Udflugt

Liselund Slot, lidt nord for Møns Klint, er verdens eneste stråtækte slot. Slottet ligger smukt placeret i et romantiske parkanlæg og fungerer i dag som museum (22 km). Møns Klint med de høje kridtklinter og den gamle bøgeskov, der vokser helt ud på skrænterne, er et af de mest kendte og besøgte naturområder i Danmark. De imponerende hvide kridtklinter rejser sig af havet og er et svimlende syn både fra stranden og fra klinten (25 km). I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan I opleve hele 500 dyr fordelt på 94 arter (60 km). Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-tals miljø er bygget op med huse, værksteder, skibe, fartøjer og en kastemaskine (61 km). Bonbonland har mere end 70 aktiviteter for hele familien - til vands, til lands og i luften (68 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Ulvshale

Søg sommerhus
 
  •  

   Ulvshale Sommerhus, Ulvshale

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2823,-
    
  •  

   Ulvshale Sommerhus, Ulvshale

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1844,-