Sommerhusudlejning i Stege - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Stege, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Stege på Møn er et familievenligt ferieområde - ideelt for lystfiskere og naturelskere.

 

Gæstevurderinger fra Stege

 
 

17 gæster har givet Stege en gennemsnitlig vurdering på 4,47 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Anette, Bevtoft besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Geocentret er et Must See .


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Stege er bestemt et besøg værd. Nyord er et most at besøge.


Charlotte, Hedehusene besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Købmandsgaarden, den lokale havecafe og “bager” er et besøg værd Det samme er Møn Is som ligger små 2 km væk. Møn er klart et besøg værd, men vælg et andet hus.


Lisa, Horsens besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Liselund med omvisning og efterfølgende besøg i caféen kan klart anbefales. Møn Is på bondegården er et skønt tilbage til naturen. Udsigten på Aborrebjerg er storslået og blomsterfloret imponerende. Brug cyklen og tag på vandreture. Find fredelige steder. Der er masser. Klinten nydes bedst meget meget tidligt eller sent.


Ognjen, København S besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Møn Is har noget af det bedste is i DK. Liselund er værd at besøge og går rundt i den romantiske have.


Ib Tune, Hørsholm besøgte området fra
 
03-09-2019 til 10-09-2019

Steder, som vi særligt anbefaler: I Stege: Møns Museum, Thorsvang Samlermuseum og Middelalderhaven. Kirkerne med kalkmalerier i Elmelund og Fanefjord. Liselund og GeoCenter Møns Klint. Sejltur fra Klintholm Havn rundt om Møns Klint var en fin oplevelse.


Lars, Rødovre besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

krokodille zoo i Eskildestrup


 

Generel

Middelalderbyen Stege er den største by på den smukke ø Møn, men stadig en hyggelig, overskuelig og meget historisk by. Byens 1000-årige historie kan aflæses på de gamle købmandsgårde, gaderne og torvene. Byens voldanlæg fra middelalderen er Danmarks ældste, bevarede befæstningsanlæg. Stege er et velegnet feriemål for vandsportsaktiviteter som f.eks. lystsejlads, windsurfing og lystfiskeri. Stege har gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Møn er forbundet med Sjælland og Falster med broer, og færgeruterne til Tyskland og Sverige ligger kun ca. en times kørsel væk.

 

Strand

Stranden ved Stege Bugt er en børnevenlig badestrand med lavt vand. Stranden er også særdeles velegnet til windsurfing og sejlads. Møn er præget af pæne og rene strande, bl.a. er Ulvshale Strand, 7 km nord for Stege, blevet kåret som en af Europas bedste badestrande. Stranden er en bred, hvid sandstrand med lavt vand og klitter. Der dannes ofte små laguner i vandkanten, som børnene nyder at lege i. Der er adgang til stranden for kørestolsbrugere.

Natur

Øens unikke natur tiltrækker mange naturelskere, som nyder de stille, smukke strande, de rige fugleområder, de dejlige skove og de storslåede udsigter. Ulvshale Skov ligger nord for Stege og skoven har mange stier, der indbyder til vandreture. Syd for Ulvshaleskoven ligger et stort lyngområde med hedelyng og enebær. Mange spændende fuglearter kan observeres her i forårs- og efterårssæsonen. Mellem Stege og Ulvshale ligger Hegnede Bugt med sine store rørskove. Øen Nyord ligger næsten i forlængelse af halvøen Ulvshale. Landskabet på Nyord er præget af strandenge og rørsumpe, og området er en vigtig yngle- og rasteplads for vandfugle.

Aktivitet

Lystfiskere har gode muligheder langs de varierede og helt specielle kyststrækninger, der omgiver Møn. Havfiskeri kan afprøves fra båden Discovery, som sejler ud fra Klintholm Havn (16 km). Windsurfere og lystsejlere vil finde gode vinde i Stege Bugt. Med sin overkommelige størrelse er øen ideel til cykel-, ride- og vandreture. Møn Golfklubs åbne og kuperede 18-hullers bane er smukt beliggende ned til Stege Nor.

Attraktion

Besøg Møns Museum i den smukke, gamle købmandsgård i Stege. Her vises en middelalderudstilling fra Stege Borg. Mange kunstnere og kunsthåndværkere har valgt at bosætte sig på Møn, og de mange malere, billedhuggere, keramikere, glaskunstnere, guldsmede, rav- og stenslibere, lysstøbere og pileflettere udstiller overalt på øen. På Møn finder I mange grave fra oldtiden i form af stendysser, jættestuer, og bronzealderhøje. Fanefjord Kirke er fra 1250, og indvendig kan I se de fantastiske kalkmalerier fra 13-1400 tallet af den berømte Elmelunde-mester. I de nærliggende Elmelunde og Keldby kirker er der flere flotte kalkmalerier (ca. 9 km).

Udflugt

Liselund Slot, lidt nord for Møns Klint, er verdens eneste stråtækte slot. Slottet ligger smukt placeret i et romantisk parkanlæg og fungerer i dag som museum (16 km). Møns Klint med de høje kridtklinter og den gamle bøgeskov, der vokser helt ud på skrænterne, er et af de mest kendte og besøgte naturområder i Danmark. De imponerende hvide kridtklinter rejser sig af havet og er et svimlende syn både fra stranden og fra klinten (20 km). I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan I opleve hele 500 dyr fordelt på 94 arter (52 km). Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-tals miljø er bygget op med huse, værksteder, skibe, fartøjer og en kastemaskine (55 km). Bonbonland ved Holme-Olstrup har mere end 70 aktiviteter for hele familien - til vands, til lands og i luften (62 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Stege

Søg sommerhus
 
  •  

   Stege Sommerhus, Stege

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   5000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2565,-
    
  •  

   Stege Sommerhus, Stege

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2131,-