Sommerhusudlejning i Marielyst - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Marielyst, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Det populære ferieområde Marielyst på Falster byder på kilometervis af skønne, børnevenlige strande, et aktivt byliv og masser af skønne sommerhuse for enhver smag. Marielyst er et af Danmarks største områder for sommerhusudlejning, og her finder I alt, hvad I kan ønske jer af en hyggelig badeferie i sommerhus.

 

Gæstevurderinger fra Marielyst

 
 

2043 gæster har givet Marielyst en gennemsnitlig vurdering på 4,39 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Else, Ølgod besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Man kan sagtens gå de ca. 1,5 km fra sommerhuset til stranden ved Bøtø. Det er en fin strand, men bunden er med sten og ikke sand. Skal man købe ind, så er der en stor Rema inde i Marielyst, ligesom du også kan finde en Netto og en Aldi... de har alle et stort udvalg og der er mange kunder. Men der ligger også en hyggelig Min Købmand i Bøtø, som har alverdens småting på hylderne. Knuthenborg Safaripark på Lolland er altid besøg værd. Er man mere til gamle bymiljøer og kirker, så kunne Maribo være et besøg værd, hvor der ligger mange gamle huse samlet omkring torvet og domkirken. Haven/parken ved Corselitze er bestemt også et besøg værd. Er man til gamle bygninger, så kunne Gedeby Mølle eller Gedser Vandtårn på det sydlige Falster være et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Stouby glaspusteri kan anbefales


Lena, Roskilde besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

FERIETIP Dejlig strand. Hyggeligt med en tur til Guldborgsund Zoo. Marielyst centrum byder på shopping og god mad.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

cykeltur til gedser og danmarks sydligste punkt var en god oplevelse


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Var ikke så meget omkring, men Møns klint er et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Rigtig god flæskesteg ad libitum på resturant sømærker i marielyst. Lækker flæskesteg til billige penge.


Flemming, Ballerup besøgte området fra
 
14-07-2018 til 28-07-2018

Helt klart Larsens Restaurent og hundeskoven


Lonni, Holstebo besøgte området fra
 
07-07-2018 til 21-07-2018

Hvis man er interesseret i kunst er et besøg hos Galleri Syd i Sønder Alslev et must. Det er et unikt sted med skulpturhave og masser af interessant kunst. Man bør også unde sig et besøg i Nykøbing Falster revyen, som hvert år er helt i top. Man bør også besøge det skønne naturområde ved Bøtøskoven. hvor der er vilde heste.


Line, Lille Skensved besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Slagteren i Marielyst er helt sikkert værd at handle hos. Danmarks sydligste punkt i Gedser er helt sikkert også et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Tjek endelig både slagter og bager . .. Og har man hund med, er der hundeskoven i området mod syd.


Linda, Gentofte besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Har man store børn med der er til sport, kan Fun og Golf anbefales.


Klaus, Odense M besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Slagter Schou kan anbefales som spisested - men husk at bestille.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 til 13-07-2018

En rigtig hyggelig by med gode indkøbsmuligheder. Der findes mange gode muligheder for et måltid mad også til billige penge


Claudia, Sorø besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Besøg Stovby mølle og glaspusteri- et fantastisk sted!


Else, Ry besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Knuthenborg Safaripark var et fint gensyn - et besøg vær uanset alder.


Ole, Lille Skensved besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Mange gode spisesteder og forretninger i området.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
02-06-2018 til 23-06-2018

Cafe Tante Karla er absolut et besøg værd. Kaffe & kage eller en let frokost - hyggeligt sted. Restaurant Larsens Plads - dejlig mad/buffet til fornuftige priser.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-06-2018 til 25-06-2018

Vi besøgte Knuthenborg dyrepark, dejligt sted hvis vejret er med en. For familier med børn er der legeområder. Maden man kan købe er ikke noget særligt-så man skal tage picnickurven med hjemmefra.Så kan man få en dag til at gå der i børnenes tegn .


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-06-2018 til 22-06-2018

Marielyst Gårdbutik bør undgås. Det er ren import - bl.a. fra Holland, og har ikke meget at gøre med hvad man forventer af en gårdbutik.. Besøg i stedet Saxenhøj Gårdbutik i Sakskøbing. Deres egen gård ligger tæt på (og er samtidig en anbefalelsesværdig besøgsgård), og de har lækre varer - og det er kun økologisk. Hvis turen går forbi Nykøbing, så prøv at besøg de mange antikvariater, hvor der er mange gode fund. Desuden kan Loppeworld, der ligger ca 15 minutter væk i bil, også anbefales hvis man har lyst til et kæmpe loppemarked. Vi fik ihvertfald slæbt mere hjem end vi havde regnet med. Og så er Knuthenborg self et hit. Og deres nye Dinosaurpark er overraskende vellykket. Vi kom så lige uden for højsæsonen, så der var rigtig god plads over det hele.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
16-06-2018 til 23-06-2018

Knutenborg safaripark var spændende med det nye dinosauer skoven. Skøn cykeltur til Gedser gennem skov og ved hav.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-06-2018 til 11-06-2018

Restaurant Larsens plads er absolut et besøg værd , fantastisk buffet til fornuftig pris og alle tiders for børn hvis man sidder i deres gårdmiljø😃


 
 

Generel

Marielyst er en af Danmarks smukkeste og mest eftertragtede feriebyer, hvor I rigtigt kan nyde en skøn ferie i sommerhus. Feriebyen Marielyst ligger på Falster, i den sydligste del af Danmark, direkte ud til 20 km pragtfuld, hvid sandstrand ved Østersøen. Marielyst har alt, hvad I kan ønske jer af en ferieby; et utal af aktivitetsmuligheder for hele familien, seværdigheder - både kulturelle og underholdende, et stort udvalg af butikker med dagligvarer, tøj, brugskunst osv., mange gode spisesteder og et livligt natteliv. Derudover per byen omgivet af dejlige strand, skov og et fuglereservat. Mange af vores sommerhuse tillader hund, så den kan I medbringe på jeres ferie i sommerhus i Marielyst.

Mere arrow

 
Badegæster på den kilometerlange, brede sandstrand med børnevenligt vand i Marielyst Lang, skøn og børnevenlig badestrand i ferieområdet Marielyst Livreddertårn på den populære badestrand i sommerhusområdet Marielyst Flot naturlegeplads mellem stranden og centrum i feriebyen Marielyst
 

Strand

Her finder I Danmarks længste strand med god plads til alle. Marielyst Strand er en bred, børnevenlig sandstrand med rent badevand, små klitter og Blåt Flag. Et ideelt sted for badning, solbadning, vandreture samt diverse strandaktiviteter. Det er muligt at finde rav overalt langs Falsters kyst - især ved Gedser Odde.

Natur

Lige bag den lange strand ved Marielyst og langs Falsters østkyst ligger Bøtøskoven, som er en fyrre- og granskov. Skoven grænser mod nord op til Bøtø Nor og mod syd mod Gedesby. Skoven er velegnet til vandreture på alle årstider. Fuglereservatet Bøtø Nor har 2 fugletårne, hvorfra der er udsigt over det rige fugleliv, den store sø, markerne, rørskoven og de grønne enge.

Aktivitet

I Marielyst og omegn findes alverdens aktivitetsmuligheder for hele familien. Så sommerhusudlejning her er lig med mange aktive oplevelser. Lige udenfor byen findes ridecenter, gokartbane, bowlingcenter, golfbane, minigolfbane, dykkercenter, badeland og petanquebaner. Hestesportsinteresserede kan få lysten styret på Nykøbing Falster Travbane, som ligger få km fra Marielyst. På Lolland-Falster findes der ikke mindre end 6 golfbaner, heraf 4 af international standard. Golfklubben Østersøen ligger lige ved Marielyst, og den tilhørende golfbane har p.t. 9 huller, men bliver snart udvidet til en 18-hullers bane. Falster er et eldorado for lystfiskere; der er gode muligheder ved Østersøkysten og Guldborgsund samt i Grønsund og Storstrømmen. Derudover findes der flere Put&Take fiskesøer i nærheden af Marielyst. Det er også muligt at kommer på fisketure på Langelandsbæltet fra Onsevig på Vestlolland. Vil I ud på egen hånd, kan I leje en båd i Stubbekøbing.

Attraktion

Stubmøllen i Stovby er den eneste af sin art i Danmark. Møllen er fra 1668 og har været nedbrændt og genopført. Møllen er nu gennemrestaureret og åben for besøg. Den restaurerede og stadig funktionsdygtige hollandsk mølle Gedesby Mølle er også et besøg værd. På travbanen i Nykøbing Falster arrangeres der sommeren igennem trav-, hunde- og stockcarløb. I området omkring Marielyst findes et utal af keramikværksteder, glaspusterier, gallerier, kunsthuse og museer.

Udflugt

Tag på hyggelige og spændende udflugter, når I lejer et sommerhus i Marielyst. Det Sorte Museum viser fund fra Falsters kyster i form af fossiler, bjergarter, mineraler, rav og insekter. Den lille skov Halskov Vænge indeholder flere fortidsminder i form af bl.a. 6 stendysser og 72 gravhøje. Bonbonland har mere end 70 aktiviteter for hele familien - til vands, til lands og i luften. (83 km) I Knuthenborg Safaripark på Lolland færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser - lige omkring jeres bil eller bus (46 km). Middelaldercentret er et frilandsmuseum, hvor et autentisk 1300-tals miljø er bygget op med huse, værksteder, skibe, fartøjer og en kastemaskine (15 km). I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan I opleve hele 500 dyr fordelt på 94 arter. Møns Klint er et spektakulært hjørne af Danmark. De imponerende hvide kridtklinter rejser sig af havet og er et svimlende syn både fra stranden og fra klinten (72 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

284 Sommerhuse i Marielyst

Søg sommerhus
  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0673

   Sovepladser: 12

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   50 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0791

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-2107

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-2170

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0238

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0644

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0617

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-2181

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0420

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0288

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0681

   Sovepladser: 12

   Soverum: 5

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0685

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   150 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-2192

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0318

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0670

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0818

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0030

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   650 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0268

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0780

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   550 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0619

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0675

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0751

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   470 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0453

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   950 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0564

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0707

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-2225

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0796

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1300 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0653

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   850 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0672

   Sovepladser: 12

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   50 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0758

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0454

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1200 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0824

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   50 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0401

   Sovepladser: 12

   Soverum: 5

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-2198

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0797

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0691

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   850 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0530

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0560

   Sovepladser: 12

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   1100 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0715

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1100 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0417

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   10 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0768

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   90 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0763

   Sovepladser: 12

   Soverum: 6

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   1130 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0752

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   80 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-2194

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   50 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0427

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0382

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1000 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0669

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   350 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0070

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   850 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0571

   Sovepladser: 18

   Soverum: 6

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0621

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0718

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0750

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   450 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0720

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   133 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0815

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0582

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0404

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0809

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0794

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   1300 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0736

   Sovepladser: 11

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   1400 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-2129

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0300

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   80 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0665

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   245 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0683

   Sovepladser: 8

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0776

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0700

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0800

   Sovepladser: 32

   Soverum: 9

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

    

   Eksklusiv

   ?
  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0698

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Nej

   400 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0586

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   450 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0682

   Sovepladser: 12

   Soverum: 6

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   50 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-2231

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   500 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0536

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   450 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0789

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0816

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0392

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   55 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0309

   Sovepladser: 14

   Soverum: 5

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0623

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   350 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-2159

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0319

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0721

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0813

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   200 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0552

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   950 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0325

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   600 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0699

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   650 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0553

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   600 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0525

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-2140

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0227

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0756

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0817

   Sovepladser: 16

   Soverum: 6

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   50 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0677

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Marielyst  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 82-0594

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet