Sommerhusudlejning i Fejø - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fejø, Lolland, Falster og Møn, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus på en af Danmarks dejlige øer, Fejø. Fejø byder på charmerende atmosfære, skøn natur og smukke bygninger. Fejø er kendt for sine æbleplantager, der strækker sig så langt øjet rækker, sine ciderier og den hyggelige østemning. Lej et sommerhus på Fejø og oplev den fredelige og indbydende ø.

 

Gæstevurderinger fra Fejø

 
 

8 gæster har givet Fejø en gennemsnitlig vurdering på 4,50 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Ivan, Hårlev besøgte området fra
 
13-09-2020 til 20-09-2020

Vil man opleve øens seværdigheder skal det være i højsæsonen. I september var alt lukket ned.


Anne Mette, Kastrup besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Masser af frugt, god kaffe og brød på RoNaturcamp. Fange store tykke krabber og god tid. Fejø er skøn !


Hans, Brabrand besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Husk at spise frokost på Kernegården - lækkert og hyggeligt!


 

Generel

Fejø er den største af øerne i Smålandsfarvandet. Her kan I opleve landsbyidyl, frugtplantager, små boder langs vejene, en smuk kirke, keramikværksteder, lysstøberi, købmandsbutikker, spisesteder, frisk havluft, små strande, fred, ro og dejlig natur. Fejø er en flad ø med bakker, og det højeste punkt på øen er 12 m. Øens bredeste sted er ca. 7,5 km, så derfor er det ideelt at cykle eller vandre her. Fejø er via en dæmning forbundet med den lille ø Skalø. Færgen fra Kragenæs på Lolland til Vester Havn på Fejø''s vestside sejler mange gange hver dag, og overfarten varer kun 15 min. Med sommerhusudlejning på Fejø har I mulighed for nemt at finde et privat sommerhus, hvor I må medbringe jeres hund.

 
Æbletræer i lange rækker på den dejlige ferieø Fejø Badebro i det klare vand ved sommerhusområdet Sletteren på Fejø Den velholdte Fejø Mølle i Østerby, midt på Fejø Æbletræer, så langt øjet rækker, i Fejøs frugtbare jord
 

Strand

Der findes mange små strande på Fejø i Østersøen. Vandet er lavt og derfor meget børnevenligt. Badevandstemperaturen er ofte meget behagelig. Så her er et skønt sted at tilbringe lange dage på jeres ferie i sommerhus.

Natur

Landskabet på Fejø er præget af marker og frugtplantager. Øen er rimelig flad med nogle få bakker. Mange gæs, ænder og havfugle tiltrækkes af øen og dens omgivelser. Smålandsfarvandet omkring Fejø er et europæisk fuglebeskyttelsesområde (Ramsar-område). Foruden fugle findes der også marsvin her. Langs dæmningen, der forbinder Skalø og Fejø, findes nogle lavvandende områder, Ninsta og Noret, der er rasteplads for vadefugle. Fejø beboes af flere fredede paddearter; vandsalamander, frøer og tudser. Der findes desuden mange forskellige blomster og sommerfugle på Fejø.

Aktivitet

Fejø indbyder generelt til udendørsaktiviteter som vandre-, cykel- og rideture i den smukke og alsidige natur. Det er muligt at leje både cykler og islandske heste på øen. For lystfiskerne er der gode muligheder mange steder langs kysten.

Attraktion

Fejøs kunsthåndværkere, f.eks. Fejø Lysfabrik og Fejø Keramik, er et besøg værd. På Fejøs sydkyst ligger den markante kirke, som oprindeligt stammer fra år 1240. Økirken ligger langt fra alfarvej og helt tæt ved strandkanten. Den gamle smedje er restaureret og fremstår som i gamle dage med esse, ambolte og værktøj. På øen findes et lokalhistorisk arkiv og et ømuseum. Dybvig Havn på øens sydside er en gammel, men stadig aktiv og hyggelig bådehavn med fritidsfiskere, lystbåde, spisesteder og hyggelig stemning. Den lille ø Skalø er forbundet med den nordvestlige del af Fejø med en dæmning. Skalø har en dejlig, kuperet natur, en lille havn, 3 gårde og 2 huse. En lille naturperle med et rigt fugleliv.

Udflugt

Herregården Pederstrup ligger på Lolland, ca. 14 km fra Fejø. Her findes Reventlow-Museet og en stor park fra 1870erne med flere sjældne og meget gamle træer. Tag evt. en tur til Nakskov og oplev nogle af byens mange seværdigheder. Danmarks Sukkermuseum fortæller om sukkerets historie igennem 130 år. I Knuthenborg Safaripark ved Maribo færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser - lige omkring jeres bil eller bus. Giraffer og næsehorn på den ene side, strudse, antiloper og zebraer på den anden (27 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Fejø

Søg sommerhus
 
  •  

   Fejø Sommerhus, Fejø

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3230,-
    
  •  

   Fejø Sommerhus, Fejø

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3355,-
    
  •  

   Fejø Sommerhus, Fejø

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3041,-
    
  •  

   Fejø Sommerhus, Fejø

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2877,-
    
  •  

   Fejø Sommerhus, Fejø

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2572,-
    
  •  

   Fejø Sommerhus i ferieby, Fejø

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1795,-
    
  •  

   Fejø Sommerhus i ferieby, Fejø

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1795,-