Sommerhusudlejning i Virksund - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Virksund, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Virksund ligger i et roligt og naturskønt område, direkte ud til Limfjorden.

 

Gæstevurderinger fra Virksund

 
 

16 gæster har givet Virksund en gennemsnitlig vurdering på 4,25 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Dorthe, Sindal besøgte området fra
 
16-05-2020 til 23-05-2020

Cafe Mille ved Virksund camping, laver en fortræffelig dagens ret.


Stine, Randers NV besøgte området fra
 
14-05-2020 til 18-05-2020

Super fint hus der levede fuldstændig op til forventningerne


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
17-08-2019 til 31-08-2019

Indkøb: Nærmeste købmand i Hald, knap 9 km væk. Rigtig god slagter i Højslev, hvor der også er en Dagli'Brus. Ellers muligt at købe ind i Skive eller Viborg. Vi fandt mange stier området, men da næsten alle vejene hedder Mosevej, er det en god ide lige at tage se på et kort over hele området.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Besøg kalkminer, Spøttrupborg, Rolskov og Rebildbakker inden for ca40 min. sågar Skagen indenfor 1:45. Den lokale slagter i Højslev er rigtig god...


Winnie, Christiansfeld besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

Tag en dag færgen til Fur og besøg Fur Bryghus. Tag evt. cykler med. Dejlig vandretur ved Hobro - Panoramaruten ca 10 km i forskellig terræn med skøn udsigt og får og kvæg tæt på. Højslev Kro - sød betjening og god mad.


Birgitte, Herning besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Tag en tur til vandet om aftenen, der er en god chance for at se sæler i vandet


 

Generel

Fra Virksund er der udsigt over Lovns Bredning og det fredede naturområde Ulbjerg Klint. Ved Virksund ligger et lille fiskerleje, en dejlig sandstrand samt en lystbådehavn med en hyggelig atmosfære. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer samt flere spisesteder i Virksund. Den nærmeste, større by er Skive, som ligger ca. 18 km herfra.

 
Limfjordsbyen Virksund byder på strand, skov og lystbådehavn I den hyggelige havn i Virksund ligger fiskerbåde og lystbåde side om side Hyggelige spisesteder og iskiosker på havnen i Virksund Udsigt over Limfjorden fra broen ved Virksund
 

Strand

Den 20 m brede og 2 km lange strand i bugten ved Virksund er en dejlig sandstrand med småsten. Stranden er meget børnevenlig, da der kun langsomt bliver dybt. Bunden består af sand og sten og vandet er næsten altid klart og rent. Her der der gode betingelser for windsurfing - for såvel nybegyndere som øvede.

Natur

Naturen omkring Virksund, i den centrale del af Limfjorden, er varieret og uberørt med et rigt dyreliv. Området er meget vandrigt og har flere åer samt en stor sø; Flynder Sø. Ofte er det muligt at opleve sæler i fjorden mellem stranden og dæmningen. Det fredede naturområde Ulbjerg Klint; en stejl klint, som fører direkte ned i fjorden, ligger direkte ud for Virksund. Knuden er en lille ø, som I kan gå ud til, og her kan I nyde den uberørte natur samt opleve vadefugle og måske sæler. I Kvindskarp Skov ved herregården Ørslev Kloster venter gode naturoplevelser.

Aktivitet

Der findes en minigolfbane i Virksund. Der er 5 km til nærmeste golfbane. Ulfbjerg Fodboldgolf ligger kun 6 km væk. Kystfiskeri i Limfjorden er en meget populær aktivitet på stedet. Ellers er der gode fiskemuligheder i områdets åer, bl.a.: Simested Å, Karup Å, Skals Å, Trend Å og Lærkenfeldt Å samt i søen Flynder Sø. Gode muligheder for windsurfing på alle niveauer. Vandet ved Ulbjerg Klint er lavt og egner sig godt for uøvede, hvorimod bølgerne er højere ved Lundø, hvilket tiltrækker de mere øvede surfere.

Attraktion

Oplev bearbejdningen af rav i Virksund Ravsliberi. Området er rigt på gamle herresæder. Ørslev Kloster har egen kirke, park, skove og marker. Her findes en natursti samt en lille udstilling, der fortæller om klostrets historie. Ved Taarupgaard findes 2 vandrestier, hvorfra I har storslået udsigt over den smukke Hjarbæk Fjord. I Danmarks ældste kalkmine ved Viborg, Daugbjerg Kalkgruber, kan I se de søde flagermus, høre om røveren Jens Langknis og lære om driften i kalkminen.

Udflugt

Besøg Skive, som byder på museer, gallerier, parker, gågade, travbane samt en charmerende lystbådehavn ved strand og skov (18 km). Mønsted Kalkgruber indbyder jer til en underjordisk oplevelse i de 2 km lange gange (21 km). På øen Fur finder kan I nyde den hyggelige ø-stemning, besøge bryggeriet og opleve den særprægede og kuperede natur med søer, enge, skove, kystklinter og molergrave (32 km). Spøttrup Borg fra middelalderen huset et borgmuseum og danner sommeren igennem ramme om markeder, koncerter osv. (35 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum er et levende museum for hele familien. Her kan I se, når håndværkerne arbejder, når bonden passer sine dyr, når bageren bager brød, når købmanden sælger gammeldags bolcher i et kræmmerhus og meget mere (41 km). I Jesperhus kan I nyde synet af smukke blomsterhave, se tropiske dyr, opleve underholdning og more jer i vandlandet blandt meget andet (46 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Sommerhuse i Virksund

Søg sommerhus