Sommerhusudlejning i Vinderup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Vinderup, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Vinderup ligger i bunden af Limfjorden, tæt ved god strand og spændende, kulturelle seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Vinderup

 
 

6 gæster har givet Vinderup en gennemsnitlig vurdering på 4,33 ud af 5 stjerner.

 
youtube
 

Generel

Vinderup ligger i bunden af Limfjorden, tæt ved god strand og spændende, kulturelle seværdigheder. Vinderup er et dejligt og hyggeligt feriehusområde, som ligger i den sydligste ende af Limfjorden. I området omkring Vinderup er der flot natur med skove, søer, heder og moser, Limfjorden med strandengene, god strand, mange aktivitetsmuligheder for hele familien samt flere kulturelle seværdigheder. Der findes desuden flere gallerier med forskellige udstillinger i området, så I har mulighed for at opleve spændende kunst på jeres ferie i sommerhus. Der er gode indkøbsmuligheder i Vinderup by, som ligger lidt længere inde i landet. Sommerhusudlejning i Vinderup giver jeg mange muligheder for en spændende og varieret ferie.

 
Sommerhuse i bakkerne bag badestranden i ferieområdet Vinderup Lang badebro ved stranden i sommerhusområdet Vinderup Borde og bænke ved stranden, neden for sommerhusene i Vinderup Hyggelig havn med fisker-, motor- og sejlbåde i ferieområdet Vinderup
 

Strand

Strandene ved Venø Bugten er børnevenlige med lavt vand og små bølger. Den bedste badestrand i området er Ejsingholm Strand, som også er et godt surf-spot. Her findes desuden et surf-center.

Natur

Når I lejer et sommerhus i Vinderup er der masser af smuk natur, som I kan nyde. Det naturskønne område omkring Vinderup er præget af bøgeskov, hede, dybe søer og landets korteste å Hindså. Rydhave Skov er Danmarks vestligste bøgeskov. Stubbergård Sø ligger i den smukke natur, omgivet af hede, moser, egekrat og plantager. Søen er 6 km lang, og det er muligt at gå de 16 kilometer rundt om den. Den flotteste udsigt over Stubbergård Sø får I fra den sydlige ende. I nordenden af søen findes et flot enebærkrat. Flyndersø er Danmarks største hedesø. Søen er 8 km lang og omgivet af lyngarealer, egekrat og nåletræsplantager. Der findes 3 afmærkede vandreruter ved søen. Geddal Strandenge er et område med strandenge og klitter. Fra den højeste klit har I pragtfuld udsigt over Limfjorden, Venø og Sdr. Lem Vig. Her findes også et fugletårn, hvorfra det rige fugleliv kan observeres.

Aktivitet

Der findes flere afmærkede og kortlagte cykel- og vandreruter i omegnen. F.eks. er der gode vandreruter omkring Flyndersø og Stubbegård Sø. Har I lyst til at fiske på jeres ferie i sommerhus, er der gode muligheder for lystfiskeri i Karup Å, Limfjorden og Put&Take søer. Der arrangeres havfiskeriture med kuttere fra flere havnebyer langs Vesterhavet. Ved Ejsingholm, lige nord for Vinderup, giver det lave vand, de rolige bølger og den sikre vind gode surfbetingelser. Her findes desuden et surfcenter med surfskole. For golfentusiaster findes der en 18-hullers golfbane i Råsted udenfor Holstebro.

Attraktion

Ved Flyndersø ligger Flyndersø Mølle, som viser en lille udstilling om rakkerlivet, naturen og sidste gang, der fandtes ulve i Danmark i 1813. I det pragtfulde landskab ved Stubbergård Sø ligger Stubbergård Klosterruin, som er resterne af et nonnekloster fra 1200-tallet. Klostret består i dag af en hvælvet kældersal, der nu er overdækket af en stråtækt bygning. Det smukke Rydhave Slot siges at have sit eget slotsspøgelse; den hellige Birgitte. Spøttrup Borg fra omkring år 1500 er omkranset af ni meter høje volde. Der er kanonhuller i borgens mure, som vidner om borgens barske fortid i middelalderen. På Hjerl Hede Frilandsmuseum kan I opleve, når den idylliske landsby bliver levendegjort. Se når bageren bager brød, smeden og rebslageren arbejder i værkstederne, købmanden sælger kræmmerhuse og børnene sidder på skolebænkene blandt meget andet. En hyggelig og lærerig dag venter jer på Hjerl Hede (7 km).

Udflugt

Handelsbyen Holstebro ligger 19 km væk og byder på forretninger, spisesteder, kunst og kultur. Tag på dagsudflugt til Jesperhus, hvor I kan besøge og nyde flere farverige haver, se underholdning på scenen, opleve tropiske dyr og fugle i junglezoo og lade børnene boltre sig i legeland, piratland eller vandland (41 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Vinderup

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Vinderup Sommerhus, Vinderup

   Reg.nr.: 32-0009

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Vinderup Sommerhus, Vinderup

   Reg.nr.: 32-0086

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Vinderup Sommerhus, Vinderup

   Reg.nr.: 32-0011

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Vinderup Sommerhus, Vinderup

   Reg.nr.: 32-0010

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Vinderup Sommerhus, Vinderup

   Reg.nr.: 32-0085

   400 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Vinderup Sommerhus, Vinderup

   Reg.nr.: 32-0076

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Vinderup Sommerhus, Vinderup

   Reg.nr.: 32-0084

   400 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2