Sommerhusudlejning i Tæbring, Mors - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Tæbring, Mors, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Den lille, hyggelige landsby Tæbring ligger ud til Dragstrup Vig på vestkysten af Mors.

 

Gæstevurderinger fra Tæbring, Mors

 
 

gæster har givet Tæbring, Mors en gennemsnitlig vurdering på 0,00 ud af 5 stjerner.

 
youtube
 

Generel

Tæbring er omgivet af åbne, uspolerede og lettere kuperede naturlandskaber, som indbyder til badning, fiskeri, surfing, sejlads, vandre- og cykelture samt afslapning. Her finder I fred, ro og dejlige udsigter over Limfjorden, men samtidig er Tæbring et ideelt udgangspunkt for udflugter, da seværdigheder for hele familien ligger inden for rækkevidde. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Tæbring, og 19 km mod øst ligger char(39)hovedstadenchar(39) Nykøbing Mors, som byder på mange butikker, spisesteder, seværdigheder og hyggelig havnestemning.

 

Strand

Tæbring Strand er en god Limfjordsstrand med groft sand samt lavt og klart vand. Der er også godt fiskemuligheder her. Sillerslev Strand ligger ved Sillerslev Havn, og betegnes som øens bedste badestrand. Her er vandet lavt og rent, hvilket gør stranden meget børnevenlig. En beachvolley bane er til rådighed på stranden, som desuden har badebro og Blåt Flag. Der er desuden gode surfmulighedere her (18 km mod sydøst). Ved Nykøbing kan I bade ved Nykøbing Østerstrand på tangen Ørodde, som er en god og børnevenlig badestrand med badebro og Blåt Flag. Den 20 m brede og 20 km lange strand med sand og sten har lavt, klart vand og en dejlig sandbund. Beachvolley er en meget populær aktivitet her (19 km). Ønsker I at bade ved Vesterhavets brede, hvide sandstrande med bølger og høje klitter, ligger f.eks. Agger Strand kun omkring 32 km fra Tæbring.

Aktivitet

Der er ideelle fiskemuligheder langs de smukke og varierede Limfjordskyster på Mors. Derudover findes der flere Put & Take fiskesøer i området, bl.a. Morsø Fiskepark ved Nykøbing. Golfspillere kan afprøve banen hos Morsø Golfklub ved Nykøbing, som er anlagt på et engareal med et åsystem. Det kan også anbefales at cykle langs de små og kun meget lidt traffikerede veje, og herfra nyde de flotte udsigter over Limfjorden og området. Mors er som skabt til aktiv ferie, og I kan følge den markerede solskinsrute øen rundt (i alt 120 km).

Attraktion

Ved Tæbring kan I opleve en gravhøj, som for nylig er udgravet. I Tæbring findes et værksted med tilhørende butik, hvor I kan opleve unika kunst og kunsthåndværk. Købstaden Nykøbing er char(39)hovedstadenchar(39) på Mors. Oplev de små, hyggelige gader i havnekvarteret med de gamle arbejderboliger. Nykøbing Havn ligger i forlængelse af den stemningsfyldte gågade, og her finder I en dejlig, lokal havneatmosfære og flere gode spisesteder (19 km). Dueholm Kloster i Nykøbing er byens ældste bevarede bygning, som blev grundlagt af johanitterordenen i 1371. I dag udstilles der i de 5 historiske bygninger. Det eventyragtige Højriis Slot, syd for Nykøbing, er en af Danmarks ældste herregårde og i dag åben for offentligheden. Her finder I bl.a. en udstilling om Tornerose (19 km). Mors er et inspirerende sted for kunstnere, og overalt på Mors finder I gallerier, udstillinger, samlinger og museer.

Udflugt

Oplev Jesperhus, som er forlystelsespark for hele familien. Her kan I nyde farverige blomsterparker, opleve tropiske fugle og dyr i junglezoo, lege i et legeland og bade i et vandland. Derudover kan I deltage i aktiviteter og se underholdning for hele familien (20 km). Skarregaard ved Hesselbjerg er en af de ældste slægtsgårde på Mors, og fungerer i dag et landbrugsmuseum (35 km). På Molermuseet i Hesselbjerg, nær molerskrænten Hanklit, kan I se de utrolige, 55 millioner år gamle fund af gamle fossiler, som er udgravet fra moleren (35 km). Oplev aktiviteter og levendegørelser i de smukke, gamle bygninger på frilandsmuseet Hjerl Hede. Her kan hele familien få en lærerig oplevelse (57 km). Det smukt beliggende Stenaldercenter i Ertebølle udstiller fund fra stenalderen, blandt andet i form af en køkkenmødding. Derudover kan I se en rekonstrueret boplads fra stenalderen her (62 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Sommerhuse i Tæbring, Mors

Søg sommerhus