Sommerhusudlejning i Strandet - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Strandet, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Strandet er et dejligt og roligt sommerhusområde, beliggende et par km syd for Virksund, direkte ud til Limfjorden.

 

Gæstevurderinger fra Strandet

 
 

12 gæster har givet Strandet en gennemsnitlig vurdering på 4,00 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Carsten, Haderslev besøgte området fra
 
19-08-2019 til 23-08-2019

Mønsted kalkgruber er et besøg hver, ligger tæt på.. 1 times kørsel så er man i Aalborg


Inga Stæremose, Aarhus N besøgte området fra
 
31-05-2019 til 03-06-2019

Maren og Trangmanden .... restaurant i Virksund lystbådehavn, kan varmt anbefales.


Pia, Hillerød besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Man kan soppe ved Virksund Camping


 

Generel

Hvis I ønsker at holde ferie i et privat sommerhus i fredelige, hyggelige og uberørte naturomgivelser, så er Strandet måske et godt valg for jer. Her kan I slappe af og nyde naturen eller I kan tage på ture i området. Bl.a. ligger det lille fiskerleje Virksund tæt ved Strandet. Her finder I bl.a. en lystbådehavn med en hyggelig atmosfære, indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Den nærmeste, større by er Skive, som ligger 17 km herfra. Med sommerhusudlejning i Strandet som ferieform kan I medbringe jeres hund på ferien. Her finder I nemt et privat sommerhus, hvor hund er tilladt.

 
Sommerhusområdet Strandet ligger i grønne omgivelser, ud til Limfjorden Sommerhusene i Strandet ligger i skoven eller langs med den hyggelige å Små både i den hyggelige å i sommerhusområdet Strandet Den idylliske å i sommerhusområdet Strandet
 

Strand

Ved Strandet går naturen helt til fjorden Den nærmeste badestrand ligger ved Virksund, som kan byde på en 20 m bred og 2 km lang sandstrand med småsten. Stranden er meget børnevenlig, da der kun langsomt bliver dybt. Bunden består af sand og sten og vandet er næsten altid klart og rent. Her der gode betingelser for windsurfing - for såvel nybegyndere som øvede.

Natur

Strandet er omgivet af Limfjorden og en varieret og uberørt natur med et rigt dyreliv. Området er meget vandrigt og har flere åer samt en stor sø; Flynder Sø. Ofte er det muligt at opleve sæler i fjorden mellem stranden og dæmningen ved Virksund. Direkte ud for Virksund ligger også det fredede naturområde Ulbjerg Klint; en stejl klint, som fører direkte ned i fjorden. I Kvindskarp Skov ved herregården Ørslev Kloster venter gode naturoplevelser.

Aktivitet

Når I holder ferie i et privat sommerhus i Strandet, er der gode muligheder for fiskeri i åen, der løber gennem Strandet feriehusområde. Desuden er kystfiskeri i Limfjorden er en meget populær aktivitet på stedet. Fjordens relativt rolige vand indbyder også til sejlads i robåd eller kano. Der findes en minigolfbane i Virksund. Nærmeste golfbaner ligger i Skive (17 km) og i Skals (18 km). Området har gode betingelser for windsurfere på alle niveauer. Vandet ved Ulbjerg Klint er lavt og egner sig godt for uøvede, hvorimod bølgerne er højere ved Lundø, hvilket tiltrækker de mere øvede surfere.

Attraktion

Området er rigt på gamle herresæder. Staarup Hovedgaard er egnens ældste herregård og her udstilles bl.a. antikviteter og kunst. Ørslev Kloster har egen kirke, park, skove og marker. Her findes en natursti samt en lille udstilling, der fortæller om klostrets historie. Ved Taarupgaard findes 2 vandrestier, hvorfra I har storslået udsigt over den smukke Hjarbæk Fjord.

Udflugt

Mønsted Kalkgruber ved Stoholm er en endeløs labyrint af 2 km oplyste minegange med såvel store huler som smalle gange. (14 km). Besøg den smukt beliggende Skive, som er rig på museer og gallerier. Her findes desuden en charmerende lystbådehavn, en hyggelig gågade med gode indkøbsmuligheder samt flere gode spisesteder. (17 km) Spøttrup Middelalderslot ved Skive huset et borgmuseum og danner sommeren igennem ramme om markeder, koncerter osv. Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort. (39 km) Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og legeland. (45 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

5 Sommerhuse i Strandet

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Strandet Sommerhus, Strandet

   Reg.nr.: 34-2514

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Strandet Sommerhus, Strandet

   Reg.nr.: 34-2521

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Strandet Sommerhus, Strandet

   Reg.nr.: 34-2515

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Strandet Sommerhus, Strandet

   Reg.nr.: 34-2522

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Strandet Sommerhus, Strandet

   Reg.nr.: 34-2505

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2