Sommerhusudlejning i Spøttrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Spøttrup, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

I Spøttrup er I omgivet af fred, ro, dejlig limfjordsnatur og kulturelle seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Spøttrup

 
 

1 gæster har givet Spøttrup en gennemsnitlig vurdering på 4,00 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Frank, Greve besøgte området fra
 
29-08-2019 til 01-09-2019

Gå en dejlig tur på naturstien fra Gyldendal Havn. Besøg også øen Fur og deres bryghus. Også her er gode stier at fordøje frokosten på.


Lone Dahl, Ikast besøgte området fra
 
02-11-2018 til 04-11-2018

Tingfinderiet er bestemt anbefales værdigt for personer, der interesserer sig for gamle ting.


Jane, Kolding besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Oplev Spøttrup borg. Spisestedet ved Knuds strand er rigtigt hyggeligt.


Hanne, Malling besøgte området fra
 
22-02-2018 til 25-02-2018

Vi kørte ud for at de borgen , men der var desværre lukket, men den var aligevel besøget værd.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Spøttrup ligger på Vestsalling, og er mest kendt for sin imponerende og velbevarede middelalderborg. Men her findes også gode strande, dejlig og rolig natur, hyggelige lystbådehavne, en jættestue og andre spændende kulturelle seværdigheder, gårdbutikker, kunsthåndværkere samt mange spisesteder og fine indkøbsmuligheder.

 
Sommerhuse i skovkanten bag stranden i Spøttrup Lang badestrand neden for de høje skrænter i ferieområdet Spøttrup Spøttrup Middelalderborg ligger nær sommerhusområdet Spøttrup Udsigt over vådområdet bag Spøttrup Borg fra borgens indgang ved voldgraven
 

Strand

Stranden ved Spøttrup er en god og børnevenlig limfjordsstrand med badebro. Ved Gyldendal Strand, lidt syd for Spøttrup, er forholdene også meget gode, og her forefindes desuden kiosk og toilet. Begge strande har fået tildelt det Blå Flag.

Natur

Sallings naturlandskab byder på mange oplevelser. Nyd f.eks. en gåtur ved Danmarks største og smukkeste hedesø, Flyndersø. Omkring den 8 km lange sø findes lyngarealer, egekrat, nåletræsplantager og et utroligt rigt fugleliv, som kan opleves på alle tider af året. Dette gør sig også gældende i området omkring den fuglerige Spøttrup Sø, hvor I også kan være heldige at opleve odderen. Ved begge søer findes afmærkede ruter, der fører jer gennem nogle af de smukkeste områder. Ved Spøttrup finder I også Vendal Høj, en ca. 3500 år gammel gravhøj fra bronzealderen. Højen ligger smukt i landskabet og fra toppen har I en fantastisk udsigt over Limfjorden, Thyholm og Venøbugt. Ginderup Plantage er en 50 ha stor nåletræsplantage med bl.a. Sallings eneste jættestue. Derudover er det muligt at besøge plantagerne Hvidbjerg og Krejbjerg.

Aktivitet

Ved Ejsingholm, lige nord for Vinderup, giver det lave vand, de rolige bølger og den sikre vind gode surfbetingelser. Her findes desuden et surfcenter med surfskole. Salling er kendt for sine gode fiskesteder, hvad enten I er til kystfiskeri eller fiskeparker. For golfspilleren er der også gode muligheder. Sallings to golfbaner findes ved Skive Golfklub og Harre Vig Golfklub ved Vile. Der findes flere afmærkede og kortlagte cykel- og vandreruter i omegnen.

Attraktion

Spøttrup Borg i Spøttrup er Danmarks bedst bevarede middelalderborg. På Spøttrup Borgmuseum kan I se, hvorledes mennesker har levet på den barske, smukke middelalderborg gennem tiderne. Oplev også læge-, krydderurte- og rosenhaven. Der arrangeres desuden aktiviteter, musik, udstillinger, teater og markedsdage her. Tæt ved Lihme, ca. 10 km syd for Spøttrup, ligger den lille, hyggelige lystbådehavn Gyldendal, som også er et besøg værd. Herfra kan I tage på Limfjordssejlads med veteranfærgen Cathrine K. og nyde en dejlig sommerdag på vandet med skøn udsigt ind over land.

Udflugt

I Ginderup Plantage finder I Sallings eneste tilgængelige jættestue - en samling af store, velbevarede gravhøje fra perioden 2500-2000 f.Kr. Jættestuen er tilgængelige - med lommelygte! Besøg den smukt beliggende Skive, som er rig på museer og gallerier. Her findes desuden en charmerende lystbådehavn, en hyggelig gågade med gode butikker og spisesteder (22 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort (28 km). Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo, legeland og vandland (34 km). Daugbjerg Kalkgruber ved Stoholm er en endeløs labyrint af 2 km oplyste minegange med såvel store huler som smalle gange (37 km). På øen Fur finder I forskelligartede og særprægede landskaber, som er præget af flade enge, søer, marker, bakker, stejle kystklinter, skove og molergrave (39 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

3 Sommerhuse i Spøttrup

Søg sommerhus