Sommerhusudlejning i Sillerslev - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Sillerslev, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Det fredelige ferieområde Sillerslev er beliggende i den sydvestlige ende af Mors, ud til Sallingsund og Kås Bredning.

 

Gæstevurderinger fra Sillerslev

 
 

6 gæster har givet Sillerslev en gennemsnitlig vurdering på 4,67 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Møller, Viborg besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Pga corona færdedes vi kun udendørs. Vi havde en fantastisk dag ved Ejerslev havn... det er virkelig værd at besøge, hvis man er glad for naturen. Naturreservatet på Agerø bød også på dyre og fugle oplevelser. I øvrigt er der mange små hyggelige veje og små byer på Mors.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Ting man kan opleve/se: Jesperhus, sillerslev havn, Spøttrup borg og en sejltur over feggesund og så spise frokost i thorup strand.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Fiskerlejet Sillerslev er omgivet af et åbent landskab, som indbyder til at bade, fiske, surfe, sejle, vandre, cykle, nyde naturen og slappe. I den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn kan I spise, følge fiskernes aktiviteter og indimellem købe frisk fisk. Ved havnen finder I både strand og legeplads. Tæt ved havnen er der opført 2 fyrtårne, som ellers er et sjældent syn i Limfjordslandet. Sommerhusområdet Sillerslevøre er et ideelt udgangspunt for en aktiv ferie, og samtidig ligger området tæt ved seværdigheder for hele familien. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Sillerslev, og ønsker I et bredere udvalg af butikker og spisesteder, ligger Nykøbing Mors kun 18 km herfra.

 
Klart badevand ved stranden i sommerhusområdet Sillerslev Udsigt langs kysten i sommerhusområdet Sillerslev Hyggelig, lille havn med fiskerbåde samt motor- og sejlbåde i Sillerslev Sommerhus i dejlige skovomgivelser bag kysten i Sillerslev
 

Strand

Sillerslev Strand ligger ved Sillerslev Havn, og betegnes som øens bedste badestrand. Her er vandet lavt og rent, hvilket gør stranden meget børnevenlig. En beachvolley bane er til rådighed på stranden, som desuden har badebro og Blåt Flag. Der findes borde og bænke her, som frit kan benyttes. Der er desuden gode surfmulighedere her.

Natur

Sommerhusene ved Sillerslevøre er omgivet af smuk og frodig natur med marker, søer strandenge, vandløb og strand. Landskabet er meget fladt med enkelte højdedrag, som danner stejle lerskrænter ned mod fjorden visse steder. På vejen mellem sommerhusområdet og Sillerslev Havn kan I opleve flere steder med flot udsigt over Limfjorden og området. Der findes nogle små skovområdet ved sommerhusområdet og ved Hesterørodde, samt en del plantager og krat i området. Her findes et rigt fugle- og dyreliv. Publikumsskoven Legind Bjerge Plantage, tæt ved Jesperhus Blomsterpark, er en meget varieret skov med dale, søer og høje, gamle træer fra det nordvestlige USA (14 km). Limfjordsøen er omgivet af smukke kyster ¿ her afløses høje klinter af strandenge med et rigt fugleliv. På Nordmors finder I udsigtspunkterne Salgerhøj og Hanklit, der med sine 87 m.o.h. er de højeste steder på Mors. Mors og naboøen Fur er de eneste steder i verden, hvor der er molerforekomster i undergrunden.

Attraktion

Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter (14 km). Købstaden Nykøbing er char(39)hovedstadenchar(39) på Mors. Oplev de små, hyggelige gader i havnekvarteret med de gamle arbejderboliger. Nykøbing Havn ligger i forlængelse af den stemningsfyldte gågade, og her finder I en dejlig, lokal havneatmosfære og flere gode spisesteder (18 km). Dueholm Kloster i Nykøbing er byens ældste bevarede bygning, som blev grundlagt af johanitterordenen i 1371. I dag udstilles der i de 5 historiske bygninger. Mors er et inspirerende sted for kunstnere, og overalt på Mors finder I gallerier, udstillinger, samlinger og museer.

Udflugt

Oplev det eventyragtige Højriis Slot ved Nykøbing, som er en af Danmarks ældste herregårde. Morsø Traktormuseum ved Outrup er en enestående samling af 70 traktorer (23 km). Skarregaard er en af de ældste slægtsgårde på Mors, og er i dag et landbrugsmuseum (33 km). På Molermuseet i Hesselbjerg kan I se de utrolige fund af 55 mio. år gamle fossiler, som er udgravet fra moleren (35 km). I kan også tage på udflugt til frilandsmuseet Hjerl Hede og se, når den gamle, idylliske landsby bliver levendegjort. Her kan I opleve et intakt miljø med mennesker, dyr, huse, værksteder, kirke, vandmølle og gadekær (57 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Sillerslev

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Sillerslev Sommerhus, Sillerslev

   Reg.nr.: 33-1018

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Sillerslev Sommerhus, Sillerslev

   Reg.nr.: 33-1023

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Sillerslev Sommerhus, Sillerslev

   Reg.nr.: 33-1019

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 2