Sommerhusudlejning i Rønbjerg - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Rønbjerg, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Rønbjerg ligger lige ud til den milde Limfjord, i fredfyldt natur med vand, marker og skov.

 

Gæstevurderinger fra Rønbjerg

 
 

6 gæster har givet Rønbjerg en gennemsnitlig vurdering på 4,17 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Signe, Rynkeby besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Ertebølle Stenaldercenter, især i ugen med mange "levende historie"-personer. Livø - en smuk, stille perle.


Ernst, Sæby besøgte området fra
 
02-07-2019 til 06-07-2019

Tag en dag på Livø. Følg stien rundt på øen. Det er fantastisk flot. Vitskøl kloster og dens kryderurtehave er rigtig spændende. En vandretur rundt om Vildsted Sø må I ikke snyde jer selv for. Endnu et unik sted er Ertebølle Centret hvor børn kan blive aktiveret.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-06-2019 til 16-06-2019

Kan anbefale Landal feriecenter i rønbjerg.


Jette, Randers NØ besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Rønbjerg kro er klart et besøg værd,


 
youtube
 

Generel

Sommerhusene i Rønbjerg området er meget roligt beliggende. I Rønbjerg finder I, ud over fred, ren natur og frisk luft også en hyggelig marina med meget atmosfære, hvor I bl.a. kan spise og købe frisk fisk. Fra havnen og det meste af området har I udsigt over Limfjorden til øerne Livø og Fur. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og flere butikker finder I i byerne Ranum (4 km) og Løgstør (12 km). Mange kunsthåndværker har bosat sig her i området, og I kan besøge flere af dem i deres værksteder og atelier. Området omkring Rønbjerg byder på mange aktivitetsmuligheder og kulturelle seværdigheder for hele familien, men området appelerer også til jer, som blot ønsker at holde ferie i fredelige og naturskønne omgivelser.

 
Den lange Limfjordsstrand med sand og sten i Rønbjerg Ved den børnevenlige Limfjordsstrand i Rønbjerg Ved Rønbjerg finder I en god strand med sand og sten Den hyggelige lystbådehavn ved Limfjorden i Rønbjerg
 

Strand

Det er muligt for at bade ud for Rønbjerg, men stranden egner sig bedst for strandaktiviteter som f.eks. surfing. De nærliggende strande ved Lendrup (3 km) og Trend (8 km) anbefales som badestrande. Begge disse Limfjordsstranden er gode, lange og børnevenlige badestrande med små bølger. Bilkørsel er ikke tilladt på disse strande.

Natur

Det flade område, som omgiver Rønbjerg, er præget af marker, skov og Limfjorden. Naturen er fredfyldt og uspoleret. I den smukke Trend Skov, som ligger bag landsbyen Trend, ligger den kongelige Jagthytte og her findes et utal af gode vandrestier (8 km mod syd). Trend Å, som bugter sig fra Vester Hornum og ud til Limfjorden, er populær blandt lystfiskere.

Aktivitet

Hos Rønbjerg Feriecenter har I adgang til subtropisk badeland, helsecenter og et hav andre aktiviteter for såvel børn som voksne mod betaling. Der er gode muligheder for lystfiskeren i Limfjorden (ved Rønbjerg Havn og syd herfor), i åerne Trend Å og Bjørnsholm Å samt i områdets Put & Take fiskesøer. Området er som skabt til aktiv ferie. Fjorden er ideel for badning, lystsejlads, windsurfing og havfiskeri. Der er surfskole og i området og der har tidligere været afholdt Europamesterskaber i surfing her. Det afvekslende landskab byder på dejlige naturoplevelser langs de mange gode vandre- og cykelruter i området. Desuden er der bowlingbane, indendørs gokart-bane, svæveflyveklub og 2 sejlsportshavne i området. For golfspillere er der gode muligheder i området. F.eks. finder I i Gatten Nordeuropas største golfanlæg char(39)Himmerland Golf & Country Clubchar(39) med udfordringer får såvel øvede som nybegyndere (26 km).

Attraktion

Ved Bjørnsholm Bugt, 4 km syd for Rønbjerg, ligger det imponerende 3-længede middelalderkloster Vitskøl Kloster fra 1157. Her er det muligt at opleve kirkeruinen, krydderurtehaven og pladsen med de smukke bygninger. Det smukt beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og omkring Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljø. Bl.a. udstilles stenalderfund fra en køkkenmøddingen. En rekonstrureret boplads viser hvordan datidens hytter så ud (13 km). Fæstningsanlægget Aggersborg ved Aggersund fra 980 er et af de største ringborge i Danmark med spor efter 48 langhuse. Vikingeborgen ligger meget strategisk ved Limfjordens smalleste sted (16 km).

Udflugt

Fra Rønbjerg kan I tage med færgen til den smukke ø Livø, som er bilfri og meget naturskøn. Øen har et rigt dyreliv, og I kan bl.a. opleve sæler her. Derudover byder øen på flere gode badestrande og flere afmærkede vandrestier. Louns Halvøen, 27 km mod syd, er præget at store bakker og kløfter. Her finder I et rigt dyre- og planteliv i denne enestående natur. Den kønne, genskabte sø Louns Sø har et rigt fugleliv. Herregården Hessel, den eneste bevarede stråtækte herregård i Danmark, ligger også på halvøen, og her kan I opleve, hvordan herskab og tjenestefolk levede i gamle dage. Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og legeland (55 km). Mønsted Kalkgruber ved Stoholm er en endeløs labyrint af 2 km oplyste minegange med såvel store huler som smalle gange. Hver time opføres et show, hvor lys afspejles i grubens største sø (69 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Rønbjerg

Søg sommerhus
 
  •  

   Rønbjerg Sommerhus, Rønbjerg

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   40 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2147,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rønbjerg Sommerhus på landet, Rønbjerg

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3313,-
    
  •  

   Rønbjerg Ferielejlighed, Rønbjerg

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   40 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2147,-