Sommerhusudlejning i Lyby Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Lyby Strand, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Lyby Strand er et lille, hyggeligt sommerhusområde ved Limfjorden. Lyby Strand er omgivet af vand, skov og grønne områder, og byder på en dejlig badestrand. Sommerhusene i Lyby Strand ligger langs med kysten, og fra flere huse har I udsigt over vandet. Nyd roen og naturen i Lyby Strand eller tag på udflugt til Skive.

 

Gæstevurderinger fra Lyby Strand

 
 

6 gæster har givet Lyby Strand en gennemsnitlig vurdering på 3,50 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Bo, Udlejrevej, Ølstykke besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

Skønt hus med hyggelig have og terasser. Veludstyret og med gode senge. Dejlig roligt område med mange fugle. Tur til Fur kan varmt anbefales.


Lene, Randers Nø besøgte området fra
 
22-06-2019 til 29-06-2019

Fjordens perle nede ved stranden er super lækker mad til gode prisen


Karen magrethe, Solbjerg besøgte området fra
 
01-06-2019 til 08-06-2019

Vi vil godt anbefale at tage ned og spise på Fjordens Perle for det var vi en aften, hvor vi fik stegt flæsk og persillesovs. Og vi fik også mad dernede fra om søndagen, da vi var så mange.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den uspolerede kyst ud for Lyby Strand giver gode betingelser for badning, surfing, fiskeri og sejlads. Byen har sin egen anløbsbro, der findes flere lystbådehavne i nærheden. Området er præget af dejlig natur, gode Limfjordsstrande, kalkminer, hedeområdet, blomsterparker, vandland osv. Der ligeledes mange kulturseværdigheder i området, bl.a. herregårde og kirker. I Lyby Strand er der mulighed for at spise og købe dagligvarer. I Skive, 12 km syd for Lyby Strand, finder I gode kulturelle tilbud, flere spisesteder og rige indkøbsmuligheder.

 
Hyggelige sommerhuse i Lyby, direkte ved Limfjordens sandstrand Den dejlige sandstrand med badebro, lige ved sommerhusene i Lyby Strand Ved Lyby Strand finder I en fin og børnevenlig badestrand I kan gå ud i det lave badevand ved Lyby Strand eller springe i Limfjorden fra badebroen
 

Strand

Stranden ved Lyby er ca. 15 m bred og 1 km lang. Den består fortrinsvist sand og små sten. Vandet er rent og stranden er, som de øvrige Limfjordsstrande, meget børnevenlig, da der kun langsomt bliver dybt. Om sommeren udlægges der en badebro ved stranden.

Natur

Omkring Lyby Strand er landskabet meget varieret med fjord, marker, skov og hedeområder. Her findes et rigt fugleliv, og ofte er det muligt at opleve sæler i fjorden. Ved de naturskønne områder Urhøjene og Junget Krat, 20 km nord for Lyby Strand, kan I opleve en pragtfuld udsigt over Salling, Fur, Livø, Himmerland og Mors fra områdets højeste punkt på 56 m.

Aktivitet

Den rene fjord giver gode betingelser for surfere. Lystfiskere kan fiske direkte fra kysten eller fra en båd på fjorden. I området findes der mange, afmærkede vandreruter. Den nærmeste golfbane ligger finder I hos Harre Vig Golfklub i Roslev (9 km). Derudover kan I afprøve banerne hos Skive Golfklub (12 km) eller Hjarbæk Fjord Golf Klubs baner i Skals (41 km).

Attraktion

Besøg digteren Jeppe Aakjærs hjem ''Jenle'' ved Breum. Her kan I bl.a. opleve digterens arbejdsværelse samt skiftende udstillinger. (10 km) Besøg den smukt beliggende Skive, som er rig på museer og gallerier. Her findes desuden en charmerende lystbådehavn, en hyggelig gågade med gode indkøbsmuligheder samt flere gode spisesteder. (12 km) Sundsøre Pakhus ved Sundsøre Odde, 18 km nord for Lyby Strand, er et restaureret pakhus med skiftende udstillinger.

Udflugt

Når I holder ferie i sommerhus i Lyby Strand, kan I tage på udflugt til Mors og Jesperhus. Her kan børnene lege i vand- og legeland, og hele familien kan se de smukke, tropiske dyr i junglezoo, opleve underholdning på en scene og nyde synet af de mange blomster i parken (20 km). På øen Fur kan I nyde den helt specielle ø-stemning og de skønne landskaber, som er præget af kyst, bakker, stejle kyster, skove og molergrave (23 km). I Mønsted Kalkgruber ved Stoholm kan I gå rundt i de labyrintiske gange under jorden og opleve en helt anden verden under jorden (27 km). For at blive i en helt anden verden, kan I tage til Hjerl Hede Frilandsmuseum og opleve en landsby med dyr, mennesker, huse, butikker og værksteder, som den så ud for omkring 200 år siden (32 km). Lær mere om stenalderen på Stenaldercenter i Ertebølle. Her kan I se udstillinger om naturen samt fund og rekonstruerede boliger fra stenalderen (37 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Sommerhuse i Lyby Strand

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Lyby Strand Sommerhus, Lyby Strand

   Reg.nr.: 32-7013

   50 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lyby Strand Sommerhus, Lyby Strand

   Reg.nr.: 32-7011

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Lyby Strand Sommerhus, Lyby Strand

   Reg.nr.: 32-7015

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3