Sommerhusudlejning i Lendrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Lendrup, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus i det rolige ferieområde Lendrup ved Limfjorden. Lendrup ligger lige syd for Løgstør, og syd for ferieområdet rejser skovklædte bakker sig fra kysten. I Lendrup kan I slappe af eller være aktive i naturen. Blandt andet indbyder Limfjordens bølger til windsurfing.

 

Gæstevurderinger fra Lendrup

 
 

18 gæster har givet Lendrup en gennemsnitlig vurdering på 4,06 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Jørgen, Hørsholm besøgte området fra
 
05-09-2020 til 12-09-2020

Muslingerne i hvidløg på restaurant Kanalfogdens Køkken kan varmt anbefales og portionen var rigelig. Besøg også jernaldergravene og museet på Lindholm Høje ved Nørresundby. En lille perle af et museum.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Tip fra os 😊 en lille køretur på ca 30 min til Thorup Strand og se “gutterne på kutterne”. Mægtig god italiensk restaurant Torino i Løgstør, kan varmt anbefales. God mad til billige penge.


Britta, Bramming besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Grillen ved Agersund broen, rigtig go mad og store portioner. En tur til Aalborg, Zoo osv. Bunker muset ved Hanstholm. Løgstør lille og hyggelig by, med masse af muligheder for mad indkøb.


Peter, Kgs. Lyngby besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Nyd godt af de lokale aktiviteter: Sejltur på kanalen. Rundvisning på Glenholm vingård med tilhørende frokosttallerken.


Gitte, Vanløse besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Besøg Stenaldercentret i Ertebølle, under 15 minutters kørsel fra sommerhuset - et oplevelsesorienteret museum for hele familien! Thorup Strand med bæredygtigt fiskeri, hvor kutterne trækkes helt op på stranden og friskfanget fisk kan købes direkte fra havet - et besøg værd. Tag chancen. Kun vejr og vind afgør, hvornår kutterne lander fangsten. Vi spiste også en dejlig frokost i Fiskehuset på stranden. Havnecaféen på Kunsttorvet i Løgstør hos Gitte kan anbefales. Hold øje med lokalarrangementer/ musikevents på stedet.


 
youtube
 

Generel

Sommerhusene i Lendrup er meget roligt beliggende. Her kan I nyde den fredfyldte natur, det stille vand ved Limfjorden og den hyggelige atmosfære. Lendrup ligger kun 3 km fra Løgstør (ad Kanalvejen), som er en fantastisk by med et skønt havnemiljø og lækre restauranter. Her kan I bl.a. deltage i en årlig Muslingefestival, eventen Kanaljazz og mange har mange andre arrangementer. I kan købe dagligvarer i området samt i de nærliggende byer Løgstør og Ranum. I Rønbjerg kan I opleve en hyggelig og charmerende marina, hvor I både kan spise og købe frisk fisk med hjem. Fra havnen og det meste af området har I udsigt over Limfjorden til øerne Livø og Fur. Sommerhusområdet Lendrup byder på mange aktivitetsmuligheder og kulturelle seværdigheder for hele familien, men området appellerer også til jer, som blot ønsker at holde ferie i fredelige og naturskønne omgivelser.

 
Sommerhusene i Lendrup ligger lige bag Limfjordens kyst Sommerhusområdet i Lendrup ved Limfjorden I kan sejle og bade fra Limfjordsstranden i Lendrup Udsigt mod syd fra sommerhusområdet i Lendrup
 

Strand

De nærliggende strande ved Lendrup anbefales som badestrande. Disse Limfjordsstrande er gode, lange og børnevenlige badestrande med små bølger. Bilkørsel er ikke tilladt på disse strande. Det er muligt for at bade ud for Rønbjerg, men stranden egner sig bedst for strandaktiviteter som f.eks. surfing.

Natur

Det flade område, som omgiver Lendrup, er præget af marker, skov og Limfjorden. Naturen er fredfyldt og uspoleret. I den smukke Trend Skov, som ligger bag landsbyen Trend, ligger den kongelige Jagthytte og her findes et utal af gode vandrestier (11 km mod syd). Trend Å, som bugter sig fra Vester Hornum og ud til Limfjorden, er populær blandt lystfiskere.

Aktiviteter

Hos Danparcs Rønbjerg har I adgang til subtropisk badeland, helsecenter og et hav andre aktiviteter for såvel børn som voksne mod betaling. Der er gode muligheder for lystfiskeren i Limfjorden (ved Rønbjerg Havn og syd herfor), i åerne Trend Å og Bjørnsholm Å samt i områdets Put & Take fiskesøer. Området er som skabt til aktiv ferie. Fjorden er ideel for badning, lystsejlads, windsurfing og havfiskeri. Der er surfeskole og i området og der har tidligere været afholdt Europamesterskaber i surfing her. Det afvekslende landskab byder på dejlige naturoplevelser langs de mange gode vandre- og cykelruter i området. Desuden er der bowlingbane, indendørs gokart-bane, svæveflyverklub og 2 sejlsportshavne i området. For golfspillere er der gode muligheder i området. F.eks. finder I i Gatten Nordeuropas største golfanlæg Himmerland Golf & Country Club med udfordringer får såvel øvede som nybegyndere (25 km).

Attraktioner

Kun 3 km fra Lendrup ligger Løgstør, som byder på en charmerende havn, et hyggeligt byliv med spisesteder og indkøbsmuligheder. Hver sommer kan I deltage i en berømt muslingefestival med musik og aktiviteter i byen. Lige bag fjorden i Løgstør løber en kanal, og her ligger Limfjordsmuseet, der fortæller om Limfjordens kulturhistorie. Her kan I udforske Limfjordens liv, røre ved søstjerner, fisk og krabber, deltage i sjove aktiviteter, se de gamle Limfjordsfartøjer, som ligger i kanalen. Få kilometer nord for Løgstør ligger Vikingeborgen Aggersborg, Danmarks største ringborg, som blev bygget af Harald Blåtand. Ved Bjørnsholm Bugt ligger det imponerende 3-længede middelalderkloster Vitskøl Kloster fra 1157. Her er det muligt at opleve kirkeruinen, krydderurtehaven og pladsen med de smukke bygninger. Det smukt beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og omkring Ertebølle for 6-7000 år siden. I kan bl.a. se stenalderfund fra en køkkenmødding (22 km).

Udflugt

Fra Rønbjerg kan I tage med færgen til den smukke ø Livø, som er bilfri og meget naturskøn. Øen har et rigt dyreliv, og I kan bl.a. opleve sæler her. Derudover byder øen på flere gode badestrande og flere afmærkede vandrestier. Louns Halvøen, 30 km mod syd, er præget at store bakker og kløfter. Her finder I et rigt dyre- og planteliv i denne enestående natur. Den kønne, genskabte sø Louns Sø har et rigt fugleliv. Herregården Hessel, den eneste bevarede stråtækte herregård i Danmark, ligger også på halvøen, og her kan I opleve, hvordan herskab og tjenestefolk levede i gamle dage. Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og legeland (60 km). Mønsted Kalkgruber ved Stoholm er en endeløs labyrint af 2 km oplyste minegange med såvel store huler som smalle gange. Hver time opføres et show, hvor lys afspejles i grubens største sø (74 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Lendrup

Søg sommerhus
 
  •  

   Lendrup Sommerhus, Lendrup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8215,-
    
  •  

   Lendrup Sommerhus, Lendrup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2278,-
    
  •  

   Lendrup Sommerhus, Lendrup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   80 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3006,-
    
  •  

   Lendrup Sommerhus, Lendrup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3568,-
    
  •  

   Lendrup Sommerhus, Lendrup

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2804,-