Sommerhusudlejning i Hostrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Hostrup, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i et sommerhus i Hostrup, bor I ved en lang badestrand, en hyggelig havn og en dejlig, kuperet natur med smukke skove. Flere sommerhuse i Hostrup byder på flot udsigt over Venø Bugt i den sydlige del af Limfjorden. Hostrup indbyder til aktiv familieferie i rolige omgivelser.

 

Gæstevurderinger fra Hostrup

 
 

6 gæster har givet Hostrup en gennemsnitlig vurdering på 4,00 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Annelise, Harpelunde besøgte området fra
 
27-10-2018 til 03-11-2018

Skønt område , kørte bare rundt i omegnen, var i Struer og Skive , og så var vi i Hanstholm og få det berømte stjerneskud på det gamle røgeri på havnen, det må man ikke gå glip af.


Helle, Kolding besøgte området fra
 
03-02-2018 til 10-02-2018

Øst Vildsund Gl. Færgekro serverer en skøn rødspætte som Limfjordens Perle


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Sommerhusområdet Hostrup ligger på Sallings sydkyst i Limfjorden, ud mod Venø Bugt og Kås Bredning, og nær Vinderup. Hostrup er omgivet af rolig og uspoleret natur. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Lihme og Lem, begge 4 km fra Hostrup, eller i Skive, som ligger 21 km mod øst. Der findes en restaurant i Gyldendal Havn, 2 km mod nord. Her har I mulighed for at slappe af, være aktive i naturen og holde ferie i fredelige og naturskønne omgivelser, tæt ved fjord, fugleområder, herregårde, en borg og andre interessante, kulturelle seværdigheder.

 
Badebro og bænke ved badestranden og det klare badevand i Hostrup Sommerhuse i grønne omgivelser bag stranden i Hostrup Badebro ved stranden i sommerhusområdet Hostrup Udsigtsbænk ved stranden i ferieområdet Hostrup
 

Strand

Hostrup Strand består af sand og sten. Vandet er lavt, rent og klart, hvad der gør stranden børnevenlig. 2 km oppe ad kysten ligger Gyldendal Strand, som er 15 m bred og 1 km lang. Her finder I en find sandstrand med lavt, rent vand samt Blåt Flag. Flere steder langs kysten er der opstillet badebroer, som gør det muligt at springe i vandet. Ejsingholm Strand, 6 km mod syd, er ligeledes en fin strand med gode surf-forhold. Her findes desuden et surf-center.

Natur

Fra Hostrup er der kun 5 km til fuglereservatet Geddal Enge. Den naturfredede halvø Kås ligger 8 km mod nord, og her kan I bl.a. opleve en naturskov, en græshede med 18 gravhøje, et egekrat samt Herregården Kås. Der er adgang til halvøen fra syd, og det anbefales at vandre rundt om halvøen langs stranden. Ved Spøttrup finder I Vendal Høj, en ca. 3500 år gammel gravhøj fra bronzealderen. Højen ligger smukt i landskabet og fra toppen har I en fantastisk udsigt over Limfjorden, Thyholm og Venøbugt (10 km). Sallings naturlandskab byder på mange oplevelser. Nyd f.eks. en gåtur ved Danmarks største og smukkeste hedesø, Flyndersø, 18 km mod sydøst. Omkring den 8 km lange sø findes lyngarealer, egekrat, nåletræsplantager og et utroligt rigt fugleliv, som kan opleves på alle årstider. Dette gør sig også gældende i området omkring Spøttrup Sø, hvor I også kan være heldige at opleve odderen. Ved begge søer findes afmærkede ruter, der fører jer gennem nogle af de smukkeste områder.

Aktivitet

Salling er kendt for sine gode fiskesteder, og her er det muligt at fiske i fjorden, i åen ved Sdr. Lem vig samt i områdets fiskeparker. Ved Ejsingholm, 6 km nord Hostrup, giver det lave vand, de rolige bølger og den sikre vind gode surfbetingelser. Her findes desuden et surfcenter med surfskole. Betingelserne ved fjorden er ligeledes ideelle for sejlads og anden vandsport. For golfspilleren er der også gode muligheder. Sallings kan byde på golfbaner ved (Skive Golfklub (21 km) og Harre Vig Golfklub ved Vile (35 km). Der findes flere afmærkede og kortlagte cykel- og vandreruter i omegnen.

Attraktion

I Hostrup kan I nyde synet af den gamle herregård Hostrup Hovedgård, som ligger lige ned mod Limfjorden, omgivet af marker og grønne områder. Fra Lihme (4 km) kan I tage på Limfjordssejlads med en veteranfærge og nyde en sejltur på vandet med skøn udsigt ind over land. Tag familien med til Hjerl Hede Frilandsmuseum, hvor alle aldre kan hygge sig i de autentiske omgivelser. Nyd synet af de velholdte, rustikke bygninger i landsbyen og følg livets gang, som det udspillede sig for 100-200 år siden (13 km). Spøttrup Borg er en af de mest velbevarede middelalderborge i Danmark. På Spøttrup Borgmuseum kan I se, hvordan mennesker har levet på den barske, smukke middelalderborg gennem tiderne (14 km). .

Udflugt

Besøg den smukt beliggende Skive, som er rig på museer og gallerier. Her findes desuden en charmerende lystbådehavn, en hyggelig gågade med gode indkøbsmuligheder samt flere gode spisesteder (21 km). Daugbjerg Kalkgruber ved Stoholm er en endeløs labyrint af 2 km oplyste minegange med såvel store huler som smalle gange (36 km). Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo, legeland og vandland (39 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Sommerhuse i Hostrup

Søg sommerhus