Sommerhusudlejning i Helligsø - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Helligsø, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Det hyggelige og rolige ferieområde Helligsø i toppen af Nissum Bredning byder på dejlige sommerhuse og en god badestrand. Sommerhusene i Helligsø ligger i grønne og uforstyrrede omgivelser. Her får i fred, ro og smuk natur, og kun et kvarters kørsel herfra kan I opleve Vesterhavet og Nationalpark Thy.

 

Gæstevurderinger fra Helligsø

 
 

2 gæster har givet Helligsø en gennemsnitlig vurdering på 4,00 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sara, Skanderborg besøgte området fra
 
21-07-2018 til 04-08-2018

Oldtidshøjene er et besøg værd! Det er en del af et meget stort område med 80 gravhøje. Gåtur i bakker og lyng og skov ned mod en meget smuk sø - vist egentlig Limfjorden.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Området omkring Helligsø byder på en afvekslende natur. Det barske, golde og vindblæste landskab ved vestkysten står i stærk kontrast til den frodige natur omkring fjorden. Begge landskaber indbyder dog til smukke naturoplevelser og gode aktivitetsmuligheder. Helligsø er et ideelt feriested for lystfiskeren og naturelskeren. Byen Hurup, som ligger 10 km nord for Helligsø, en dejlig handelsby, og her finder I spisesteder samt gode specialvare- og dagligvareforretninger.

 
Lang badestrand og grønne områder med skov ved sommerhusene i Helligsø Petanquebane og bænke bag stranden i sommerhusområdet Helligsø Lyngklædte naturlandskaber bag kysten i Helligsø Velbeliggende sommerhus, lige bag stranden i Helligsø
 

Strand

Et par km fra Helligsø finder I Draget Strand, der med sit lave vand er meget børnevenlig. Vandet er klart, og den ca. 1 km lange strand og bund består af sand og mange sten. Vil I opleve Vesterhavets brede hvide sandstrande, så ligger Agger Tange Strand kun 14 km fra Helligsø. Den hvide sandstrand har Blåt Flag. Stranden er omkring 100 meter bred og består af sand og sten. Vandet er klart, og bunden er af sand og sten. Der er gode bade- og opholdsmuligheder i læ af de mange høfder. Dog bliver der hurtigt dybt, og ofte kan der være bølger og stærk strøm.

Natur

Ydby Hede er et flot naturområde med et utal af vandre- og cykelstier, beliggende et par km øst for Helligsø. På den modsatte kyst af Helligsø (11 km) ligger det smukke område Dover Odde og Dover Plantage. Den nærliggende Lodbjerg Klitplantage er et 1050 ha stort område med skov, søer samt hede- og klitarealer. Der findes 5 forskellige afmærkede vandreruter i området.

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder i fjorden, Vesterhavet, søer, åer og Put&Take fiskesøer. Bl.a. er det populært af fiske fra høfderne ved Agger og i ferskvandssøen Flade Sø. Ligeledes er der gode muligheder for vandre- og cykelture langs de mange afmærkede ruter i det naturskønne landskab omkring Helligsø. For golfspilleren er der ikke langt til gode baner i henholdsvis Struer (32 km) og Lemvig (44 km). I Hurup har I mulighed for at spille tennis og benytte en svømmehal.

Attraktion

Oldtidskirkegården på Ydby Hede er Danmarks største samling af kæmpehøje. (6 km) Limfjordscentret i Doverodde er en 150 år gammel, meget velbevaret købmandsgård. Her får I et autentisk indtryk af købmandsgårdens rolle i gamle dage. På 2. sal i bygningen er der skiftende udstillinger. (11 km) Oplev en storslået udsigt over landskabet fra den 37 m høje tidligere kornsilo i Doverodde. Thy er generelt rig på interessante museer og spændende udstillinger af lokale kunsthåndværkere.

Udflugt

Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter. (38 km) Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort. (54 km) Vejlerne, som ligger nordøst for Skyum, er Nordeuropas største fuglereservat. Her kan I fra de mange udsigtstårne følge fuglelivet. (ca. 70 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Helligsø

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1795,-

    

   Helligsø Sommerhus, Helligsø

   Reg.nr.: 30-6046

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Helligsø Sommerhus, Helligsø

   Reg.nr.: 30-6056

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Helligsø Sommerhus, Helligsø

   Reg.nr.: 30-6059

   250 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3