Sommerhusudlejning i Gjøl - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Gjøl, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Sommerhusene på Gjøl ligger lige ned til Limfjorden og er omgivet af uspoleret natur med et rigt fugle- og dyreliv. Limfjordsbyen Gjøl byder på en hyggelig lystbådehavn, hvor I også kan bade, samt en charmerende kro. En ferie i sommerhus på Gjøl indbyder til aktiv familieferie.

 

Gæstevurderinger fra Gjøl

 
 

7 gæster har givet Gjøl en gennemsnitlig vurdering på 4,00 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Tina, Fuglebjerg besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Vi kan varmt anbefale Stegt flæsk ad libetum på Biersted Kro. Et rigtig hyggeligt sted og det helt sikkert I ikke kan spise mere når I køre hjem. Frisk personale og hyggelige lokaler.


 

Generel

På halvøen Gjøl er bl.a. lystbådehavnen, kirken og Gjøl Kro et besøg værd. Selve Gjøl by er kendt for de verdensberømte Gjøl-trolde og fra Hans Kirks roman ''Fiskerne'', som blev skrevet på Gjøl Kro. Gjøl er omgivet af uspoleret natur, fuglereservater og Limfjorden. Der er muligheder for indkøb af dagligvarer i Gjøl.

 
Den hyggelige lystbådehavn i Limfjordsbyen Gjøl Den idylliske Gjøl Kro, som ligger med udsigt over lystbådehavnen og Limfjorden Gjøl byder på en stor og stemningsfuld lystbådehavn Bådehuse og en fin legeplads til børnene på Gjøl Havn
 

Strand

Det er muligt at bade i Limfjorden ved Gjøl Havn, hvor der er opstillet en badebro. Foretrækker I at bade i Vesterhavet, ligger den populære badeby Blokhus 28 km nordvest for Gjøl. Her finder I en af Danmarks dejligste og bredeste sandstrande med blåt flag. Klitterne bag stranden søger for, at I altid kan finde en læfyldt ''gryde'' til solbadning. I sommerperioden holder livreddere øje med de badende gæster fra deres tårne. Det er tilladt at medbringe bilen på stranden. Der er 29 km til den dejlige, brede og mere rolige sandstrand ved Rødhus. Stranden har Blåt Flag og det er tilladt at medbringe bilen på stranden. Pga. vinden og bølgerne er der gode surfmuligheder. Oplev den enestående solnedgang over Vesterhavet fra stranden eller klitterne. På alle årstider indbyder stranden desuden til gåture i al slags vejr.

Natur

En 3 km lang dæmning forbinder Gjøl med Øland, hvor I bl.a. finder dejlige skovområder. Gjøl Bredning er et lavvandet område med et rigt fugleliv. Her kan I opleve svaner, gæs, forskellige ænder osv., og området er udpeget som fuglebeskyttelsesområde. Ligeledes er det muligt at opleve sæler i Limfjorden ud for Gjøl. 2-3 km fra gjøl ligger Ulvedybet - en inddæmmet fjordarm, som også har stor betydning som rasteplads for vandfugle. 24 km fra Gjøl ligger Fosdalen og Langdalen - to store, nord-/sydgående dale, der munder ud i den 66 m høje indlandsskrænt Lien. Her er der mulighed for mange smukke vandreture.

Aktivitet

Der er fine surfmuligheder ud for Gjøl, som samtidig er det sidste gode surfspot før Kattegat. Der findes græsarealer ud til vandet samt en surfbro. Der er mulighed for at spille golf på Øland Golfklubs baner, ca. 7 km fra Gjøl. Også i Åbybro, ca. 13 km fra Gjøl, finder I en dejlig golfbane.

Attraktion

Oplev den årlige havnefest på Gjøl, som finder sted sidst i august måned. Kokkedal Slot er en idyllisk beliggende tre-fløjet herregård, som er indrettet som hotel og restaurant. På herregården Oxholm er den tilhørende klosterkirke åben for offentligheden.

Udflugt

Aalborg er Nordjyllands ''hovedstad'' og ligger ca. 25 km fra Gjøl. Her finder I kunst, kultur, gågader, den charmerende gamle bymidte, forlystelsesgaden Jomfru Ane Gade og diverse spisesteder. Aalborg Zoologiske Have er et børnevenligt dyrerige i flotte omgivelser. Fårup Sommerland & Aquapark ved Blokhus er beliggende ca. 30 km fra Gjøl. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter frit benyttes. Badebyerne Blokhus, Lønstrup og Løkken, som ligger langs den jyske vestkysten, er altid et besøg værd.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Gjøl

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Gjøl Sommerhus, Gjøl

   Reg.nr.: 30-0018

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Gjøl Sommerhus, Gjøl

   Reg.nr.: 30-0019

   200 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Gjøl Sommerhus, Gjøl

   Reg.nr.: 30-0020

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2498,-

    

   Gjøl Sommerhus, Gjøl

   Reg.nr.: 30-0005

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Gjøl Sommerhus, Gjøl

   Reg.nr.: 30-0008

   110 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2