Sommerhusudlejning i Amtoft - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Amtoft, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Amtoft er et hyggeligt sommerhusområde med en lille lystbådehavn i rolige og naturskønne omgivelser, lige ud til Amtoft Vig ved Limfjorden. En ferie i et sommerhus i Amtoft indbyder til badning ved den dejlige strand samt aktiviteter i naturen og udflugter til områdets mange seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Amtoft

 
 

33 gæster har givet Amtoft en gennemsnitlig vurdering på 4,09 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Per, Tilst besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

det er en oplevelse at tage en tur over dæmningen til Thisted (den er gratis) der er en fantastisk natur Thisted er en dejlig lille by og der sker heletiden noget på torvet hvis det regner en dag er en tur til bunkermuseum i Hanstholm en god ide. spisesteder er ikke nemme at finde i området.


Bente, Jyderup, Vestsjalland, Denmark besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Bunkermuseum Hanstholm. Skulpturpark Blokhus. Kutterne på Thorup Strand og på Vorupør strand. Kite-serfing i stormvejr i Vorupør. Besøge (købe) fiskerbutik Røgeriet Fiskecompagniet i Vorupør. Bulbjerg. Sælsafari udfra Nykobing Mors.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Thy Nationalpark: View ud over vildtreservatet ved Brunbjerg skrænt. Mors: Feggeklit, Hanklit, Legind Bjerge, Lagunen ved Ejerslev Havn alt sammen meget smukke steder Rubjerg knude fuglefjeld.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

I bil er I kun 10 minutter fra Bygholm Vejle, hvor I også kan nyde en fantastisk natur og et rigt fugleliv. Husk en god kikkert! Tag færgen over Feggesund og besøg Ejerslev Havn og gå en lille tur (1200 meter) rundt om lagunen.


Sara, Skanderborg besøgte området fra
 
04-04-2020 til 11-04-2020

Foruden sandkasse og gynge på grunden er der 7 min.s gang derfra en god, lille legeplads på havnens campingplads.


Erik, Silkeborg besøgte området fra
 
12-10-2019 til 19-10-2019

Thisted er en herlig by med en dejlig gågade. Her kan med fordel besøge den gamle kirke og få en oplevelse. Vi spiste frokost på Café Baghuset og det kan anbefales. Lækker mad og rimelige priser - og ikke mindst hyggelige omgivelser.


Dorte, Holsted besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Vejlerne kan anbefaledes hvis man er til storslået natur. Strande langs Jammerbugten ikke at forglemme. Thisted og Fjerritslev kan anbefales som shoppe og cafe/ restaurant besøg. Løgstør også et dejligt sted at udforske.


Kjeld Holtze, Sorø besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Den lokale købmand i Amtoft har de almindelige dagligvarer til rimelige priser. Ved siden af ligger Café Amtoft, som serverer hjemmelavet mad torsdag-søndag. Ikke det store udvalg men absolut lækker og billig mad, og sød betjening. Vi bor jo midt i et unikt naturområde med de inddæmmede fjorde, Vejlerne, med et rigt fugleliv. Og ikke langt herfra ligger Nationalpark Thy som oplagt mål for en tur med storslåede naturoplevelser. Nærmeste købstad, Thisted, er også et besøg værd. Og vil man se Mors, er det nemt at tage færgen over Feggesund dertil. Herfra er der ikke langt til Fur, hvor man både kan se molerklinter og besøge Thy Bryghus.


Hanne, HOLSTEBRO besøgte området fra
 
07-12-2018 til 10-12-2018

Man kan gå langs stranden hen til Amtoft, hvor der er en lille havn, en købmandsbutik og et spisested. Det tager et kvarters tid og er en fin tur


Betina Trier, Ryomgård besøgte området fra
 
27-10-2018 til 04-11-2018

Tag en tur til Thorup strand måske er i heldige at se fiskekutteren blive trukket på land.


Johnni, Kongerslev besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Bulbjerg er helt fantastisk. Minibyen i Frøstrup er så absolut også et besøg værd.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Amtoft er omgivet af Limfjorden, fuglereservatet Vejlerne og fredelige naturområder med skov, og er på grund af sin beliggenhed det ideelle feriested for især fugle- og naturelskere. Byen har en god strand og en hyggelig lystbådehavn, hvor der bl.a. findes borde, bænke, grillplads og en dagligvarebutik. Der er 24 km til Thisted og 25 km til Fjerritslev, og I begge byer finder I gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder.

 
Charmerende lystbådehavn ved siden af stranden og sommerhusområdet i Amtoft Dejlige badestrand ved sommerhusene i Amtoft Sandstrand med små bugter og lavt badevand i sommerhusområdet Amtoft Den hyggelige lystbådehavn i ferieområdet Amtoft
 

Strand

Der er en virkelig god Limfjords-badestrand med groft sand og sten ved Amtoft. Der findes desuden en badebro på stedet. Vil I bade i Vesterhavet, ligger kysten og Lild Strand 19 km fra Amtoft. Her er stranden omkring 50 meter bred og 30 km lang. Stranden er en sandstrand med enkelte sten, badevandet er klart og bunden er af sand.

Natur

Amtoft ligger lige ved Vejlerne, som er Nordeuropas største vildtfuglereservat, og her i vådområdet kan I fra en af de afmærkede ruter eller fra de mange udsigtstårne følge fuglelivet. Ved Vestkysten, lige nord for Amtoft, ligger Danmarks eneste fuglefjeld; den 47 m høje kalkklint Bulbjerg. Klinten er beboet af havfugle, og herfra er der en enestående udsigt over hele Jammerbugten. I Lild Klitplantage findes 7 afmærkede vandreruter i den varierede natur. Det er også tilladt at cykle på grusvejene overalt i plantagen.

Aktivitet

Der er gode muligheder for lystfiskere i fjorden samt i områdets søer og åer. Der findes flere golfbaner i området, og de 2 nærmeste ligger i Fjerritslev og Thisted. Ved kysten ud for Amtoft er der også gode betingelser for windsurfere.

Attraktion

I den hyggelige landsby Øsløs, 4 km øst for Amtoft, kan I opleve de velbevarede bondeskipperhuse fra 1800-tallet, heriblandt forfatteren Johan Skjoldborgs barndomshjem, der i dag er indrettet til museum. På feltstationen i Lynge, 9 km øst for Amtoft, er der indrettet et mindre naturmuseum.

Udflugt

Besøg evt. Hanstholm Fyr samt bunkermuseet i Hanstholm, der fortæller om 2. verdenskrig. (27 km) Det smukt beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og omkring Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljø. Bl.a. udstilles stenalderfund fra en køkkenmøddingen. En rekonstrureret boplads viser hvordan datidens hytter så ud. (56 km) Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og legeland. (59 km) Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort. (98 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Amtoft

Søg sommerhus
 
  •  

   Amtoft Sommerhus, Amtoft

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2717,-
    
  •  

   Amtoft Sommerhus, Amtoft

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2181,-
    
  •  

   Amtoft Sommerhus, Amtoft

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2614,-
    
  •  

   Amtoft Sommerhus i by, Amtoft

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3130,-
    
  •  

   Amtoft Sommerhus, Amtoft

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2641,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Amtoft Sommerhus, Amtoft

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2670,-
    
  •  

   Amtoft Sommerhus, Amtoft

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2836,-