Sommerhusudlejning i Vrist - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Vrist, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet Vrist er en fredelig og naturskøn feriedestination. Sommerhusene ligger i et klitområde, lige bag Vesterhavets brede sandstrand og tæt ved byen Harboør, hvor I finder alt det, I har brug for. Vrist er en populær feriedestination for jer, som elsker natur, vandsport og Vesterhavet.

 

Gæstevurderinger fra Vrist

 
 

242 gæster har givet Vrist en gennemsnitlig vurdering på 4,36 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Kent, Rødvig Stevns besøgte området fra
 
25-08-2018 til 02-09-2018

Thyborøn Aktivitetscenter skal besøges. Velegnet for både børn og voksne. Fiskehallen og Slagter Byskov skal besøges - ligeledes i Thyborøn. Her mangler der ikke mad på tallerknerne :-)


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Badning. Kør til Thyborøn hvor der er en dejlig og rolig strand(mindre bølger) og hvor der er livreddere. Besøg samtidig kystcentret, billetten gælder i 7 dage, Et besøg på rav museum er også hyggeligt og vi tog med på rav safari. som både er for børn og voksne.hyggelig tur. Spisested. Fiskehallen i Thyborøn. et meget populært sted.


Anja, Dianalund besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Mange bunkere og fiskerby ikke langt der fra hvor man kan købe frisk fisk


Thomas, Randers NV besøgte området fra
 
15-06-2018 til 18-06-2018

Mallemukken i Thyborøn syntes vi er et besøg værd god mad og god service, Desuden byder Thyborøn også på mere end bare en stor feskerihavn. Parker på havnen og så kan man gå til alting, så som kyst centeret, Jyllands akvariet, sea war museum, og sneglehuset.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Vrist ligger helt ud til Vesterhavet, mellem den 5 km lange sø Ferring Sø og Limfjorden. 13 km mod øst ligger Lemvig. Sommerhusområdet er et let kuperet naturområde, som ligger roligt og beskyttet bag de høje klitter. Her kan I slappe af, hygge jer, bade i havet, vandre i området, fiske eller besøge nogle af de mange seværdigheder i området.

Mere arrow

 
Sommerhusene i Vrist ligger bag Vesterhavsstranden og det kuperede klitlandskab Vrist byder på en bred sandstrand med høje klitter Velbeliggende sommerhuse, lige bag stranden i Vrist Sommerhusene i Vrist er omgivet af skov og strand
 

Strand

Stranden ved Vrist er en børnevenlig sandstrand med klitter og Blåt Flag. Det er ikke tilladt at køre i bil på stranden. Drage- og modelflyvning er populære aktiviteter på stranden. Et ideelt sted at vandre - uanset årstiden.

Natur

Vrist er omgivet af hav, sø og fjord, bakkede landskaber og flade lyngstrækninger. Her er naturen ren og uspoleret. Vrist Enge mellem Lemvig og Harboør består af 5 mindre søer. Her i disse store vådområder findes et rigt fugleliv.

Aktivitet

Området indbyder til vandreture på stranden, i klitterne, vej fjorden og ved Ferring Sø. For lystfiskeren er der gode muligheder i havet, i fjorden samt i Vejlby Klit Fiskesø. Desuden er det muligt at surfe i området.

Attraktion

Thyborøn Fæstningen var et af Danmarks største fæstningsanlæg og består af resterne af 64 bunkers fra 2. verdenskrig Sneglehuset i Thyborøn er et hus, som er dekoreret med millioner af skaller både indvendigt og udvendigt. Samtidig kan I se Danmarks største udstilling af snegle og flaskeskibe i huset.

Udflugt

Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort. Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og legeland. LEGOLAND, 140 km fra Vrist, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

17 Sommerhuse i Vrist

Søg sommerhus