Sommerhusudlejning i Vejers Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Vejers Strand, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Det populære ferieområde Vejers Strand byder på en bred sandstrand med høje klitter, et hyggeligt byliv og dejlige sommerhuse, som ligger i det smukke klitlandskab bag Vesthavet. Naturen og stemningen i Vejers Strand er helt unik og derfor er sommerhusudlejning meget eftertragtet her.

 

Gæstevurderinger fra Vejers Strand

 
 

596 gæster har givet Vejers Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,69 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Søren Villy, Vejby besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Snyd ikke jeg selv for et besøg i tirpitz musee. Bolsjekogeriets is og service er i top. Husk at kikke ud af vinduet om aften, vi oplevede krondyr græsse i indkørslen.


britta, Årre besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Restaurant hedebo og restaurant vesterled er absolut et besøg værd


Jørgen, Rødovre besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Blåvand: by, fyrtårn og de smukt beliggende stråtækte sommerhuse som ligger på vejen mod fyret. Turen til Henne Strand gennem klitplantagen er uhyre smuk, samt muligheden for at se kronhjorte. Vi så to store grupper på tilsammen omkring 100 dyr. ca 100 km til den tyske grænse, hvis øldepoterne skal fyldes op.


Kirsten, Esbjerg besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Begge de to restauranter i 'hovedgaden' er anbefalelsesværdige. Keramisk Kontor på Tane Hedevej i Ho er en stor oplevelse, hvis man er interesseret i kunsthåndværk med høj æstetik.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Vejers er en super god lille by med et par cafeer, turist butikker mm. Gaden hvor det sker, som også er hovedvejen ned til stranden kan nåes til fods på 10-12min eller i bil på 3min. På stranden må man kører bil i den ene side, så det er sjovt at tage bilen og se hvordan folk indretter sig til en hel dag i sandet eller selv gøre det samme. Blåvand ligger ik langt derfra, en noget større turist by, med mange (turist) butikker. Jeg vil anbefale at kører en tur mod Ho, og ud på Skallingen, hvor der går køer og er en stor og rimelig uforstyrret strand. En endagstur til Fanø er også en mulighed, og absolut et besøg værd.


Jette, Nibe besøgte området fra
 
08-06-2020 til 11-06-2020

Tirpitz museet er et must, her kan man bruge meget tid- og så lige det altid hav.


Heidi, Vordingborg besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Brønderslev Rhododendronparken er absolut et besøg værd (gratis). Ishuset ved Grønhøj dog meget travlt sidst på eftermiddagen. Pandekagehuset i Løkken et lækkert sted. Hanstholm bunkermuseum og hus stjerneskud på Røgeriet Hanstholm havn var super lækkert. Sandskulptur i Blokhus lidt dyrt men helt sikkert et dejligt sted. Vi kørte forbi Svinkløv Badehotel og drak kaffe, hvilket var med en lækker udsigt og til billige penge. Thorup strand og husk røgeriet lukker kl 16 men et hyggeligt sted.


anthony, Rødekro besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

vi besøgte tirpitz museet som vi fandt meget interessant.vejret var skønt så vi fik cyklet mange km på alletiders gode cykelsti system og ruter,så det blev til en alletiders dejlig ferieuge og vi kommer helt sikkert igen.k


Helle, Allerød besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Oksbøllejren og særligt kirkegården. Den fortæller en grum historie om Danmarks behandling af tyske flygtninge, men er helt sikkert et besøg værd. Der ligger et lille hus i et hjørne med informations plancher. Gå en tur rundt om Strib Sø. Der er får løs i området, men de er venligsindede. Kør en tur ud på Skallingen. Vi besøgte også Tirpitz museet i Ho. Det er lidt dyrt, men det er et flot hus og der er gode udstillinger. Solnedgangen ved stranden er et stort hit!!


Gert, Munkebo besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Besøg skallingen,flot natur,med kvæg,heste og vi så 1 ræv,på vores besøg.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
16-05-2020 til 30-05-2020

Tirpitz museet er en meget stor oplevelse.


Yrsa Nedergaard, Herning besøgte området fra
 
04-04-2020 til 11-04-2020

Der er en fantastisk dejlig natur lige op til sommerhuset med mange gangstier og flere søer i skoven. Herligt til løbe- og gåture, lufte ture med hunden, cykelture. Oplevede flere gange i løbet af ugen 3 store flotte krondyr gå i haverne ved sommerhusene om aftenen - et imponerende syn. Bunkermuseet Tirpitz i Blåvand er et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-09-2019 til 03-10-2019

En tur ud på Skallingen som er en del af Nationalpark Vadehavet. En meget lang og MEGET smal vej. Kun plads til en bil. Men en ualmindelig smuk tur. Vær opmærksom på at komme tilbage inden tidevandet stiger.


Jytte og Niels, Årslev besøgte området fra
 
26-08-2019 til 02-09-2019

Restaurant Hedebo ,fint


Nina, Måløv besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Stranden ude på Skallingen er helt fantastisk. Kør gerne "bagvejen" over landet i stedet for hovedveje. F.eks. via. Kjelst. Ren idyl. Varde miniby er en oplevelse på linje med Lego lands mini bygninger. Tag en tur til Myrthuegård vadehavs udstilling. Det er flot og interessant.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Vesterled Resturent er meget god :-)


Charlotte, Fårvang besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Vejers og Blåvand er sikre turist byer med alt hvad hjertet begær,hygge og mange mennesker med smil på. Vejers har en kanon god bager til morgenbrød og senere på på dagen kaffe og lækkerier,.Men ellers er der gode butikker, også en souvenirs butik der er et besøg værd


Heidi, Sydals besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

West coast Minigolf i Blåvand , super dejligt sted. Blåvand Zoo


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

1. Blåvand by er et besøg værd. 2. Tirpitz kan stærkt anbefales, bare mød op når de åbner ved kl. 9-10 for ellers er der meget kø. 3. Junglefun (indendørs klatrerum) kan helt klart anbefales hvis man har store børn eller man selv er til noget aktivt (det er gratis at være publikum)


Birgit, Jordrup besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Alletiders strand. Mange muligheder for gåture i en skøn natur. Gode restauranter og indkøbsmuligheder.


dorthe, københavn v besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Tirpiz er et fantastisk museum der er værd at bruge tid på


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Vejers Strand er en charmerende badeby ved Vesterhavet, hvor sommerhusudlejning er populært. Sommerhusene ved det rekreative område Vejers Strand ligger fra de yderste klitrækker og helt ud til vandet - midt i den storslåede vestjyske natur. Den endeløse sandstrand, den klare luft, de store klitplantager og de imponerende hedelandskaber gør området særdeles attraktivt på alle årstider. Vejers er en hyggelig by med dagligvarebutikker, specialbutikker, lysstøberi, bolchekogeri, kunstgallerier og flere restauranter. Bag klitterne finder I et smukt landskab med enestående muligheder for til fods, på cykel eller på hesteryg at opleve dette dejlige område omkring Langsø og Kærgaard Plantage. Når I lejer et sommerhus i Vejers, er det ofte tilladt at medbringe hund.

 
Udsigt over den brede sandstrand i Vejers fra de høje klitter En sommerdag på den brede sandstrand med høje klitter i Vejers I kan medbringe bilen på den skønne sandstrand i Vejers Den stemningsfulde kystby Vejers byder på flere spisesteder og butikker
 

Strand

Den hvide brede sandstrand med fint sand og klitter har Blåt Flag. Bilkørsel er tilladt på den sydlige del af stranden. Den nordlige del er forbeholdt cyklister og fodgængere. Siden 2001 har et redningskorps været til stede på stranden i højsæsonen. Gå ikke glip af den enestående solnedgang over Vesterhavet.

Natur

Nyd en dejlig natur, når I holder ferie i et privat sommerhus i Vejers. I naturen bag stranden ligger Langsø og Kærgaard Plantage. I Kærgaard Plantage ligger Løvklitterne, som er et kuperet landskab med lyng og krogede gamle egetræer. Den tidligere sø Filsø er i dag et fuglereservat. Her i plantagen findes landets største bestand af kronvildt. Syd for plantagen ligger et fredet område med en høj skrænt. Fra denne kan I nyde udsigten over den fredede Langsø og rækken af flotte klitter mellem Børsmose og Grærup.

Aktivitet

Området omkring Vejers Strand er ideelt for vandre-, cykel- og rideture. Her findes afmærkede naturstier samt et utal af vandre- og cykelstier. Så der er mulighed for at nyde en aktiv ferie i sommerhus. For lystfiskeren er der gode muligheder i området. Der kan fiskes direkte fra kysten samt i ferskvandssøen Grærup Fiskesø, som ligger 5 km fra Vejers Strand. Der findes en golfbane i Henne, ca. 20 km fra Vejers Strand.

Attraktion

Hos Vejers Dropskogeri kan I se hvordan bolcher bliver fremstillet. Fra det 39 m høje fyr ved Blåvandshuk, som er bygget i 1900, er der en fantastisk udsigt over Vesterhavet, Blåvand og området. Rundt omkring fyret ligger endnu mange betonbunkers fra 2. verdenskrig. Blåvand Naturcenter informerer om vestkystens natur samt dyre- og plantelivet. Blåvand Museum fortæller om egnens befolkning og livsvilkårene på stedet gennem tiderne. Blåvand Egnsmuseum belyser egnens historie fra oldtiden og frem til år 1900 med bl.a. oldtidsfund og lokalt håndværk.

Udflugt

Når I holder ferie i et sommerhus i det attraktive ferieområde Vejers, kan fugle- og naturelskere tage til den nærliggende Filsø, som er blevet genskabt i løbet af de sidste år. Her kan I observere fugle fra udsigtstårnene eller og gå tur på Elipsebroen og dæmning hen over søen (14 km). Besøg Esbjerg og oplev byens museer, gallerier og hyggelige bymidte (35 km). Fra havnen i Esbjerg kan I sejle over til den hyggelige Fanø og tage på opdagelse i bilen eller på cykel. Har I mod på en længere dagstur, kan I køre ind i landet og opleve LEGOLAND®, som byder på forlystelser for store og små (74 km), eller GIVSKUD ZOO med interessante dyr fra hele verden (94 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Vejers Strand

Søg sommerhus