Sommerhusudlejning i Vejers Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Vejers Strand, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Det populære ferieområde Vejers Strand byder på en bred sandstrand med høje klitter, et hyggeligt byliv og dejlige sommerhuse, som ligger i det smukke klitlandskab bag Vesthavet. Naturen og stemningen i Vejers Strand er helt unik og derfor er sommerhusudlejning meget eftertragtet her.

 

Gæstevurderinger fra Vejers Strand

 
 

1132 gæster har givet Vejers Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,66 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Kenneth, MINNESUND besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Blåvand Zoo anbefales. Man kan komme inn til mange forskjellige dyrearter. Stranden er selvfølgelig også fin i dette området. Dårlig mat og utrolig lite serviceminded betjening hos et av spisestedene (husker ikke navn) i den lille feriebyen. Valgte heller å kjøre et stykke for å spise enn å prøve andre steder der


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Stranden er fantastisk! Byen er hyggelig - rimelige priser, taget i betragtning af at det er et ferieområde.


Mogens, Roskilde besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Snyd ikke jer selv for et besøg på Tirpitz, meget spændende. Blåvands Huk fyr og vadehavsområdet skal også besøges. Kør en tur i Oksbøls øvelsesterræn, og slut ferien af med en frokost på Henne Kirkeby Kro. En oplevelse for alle sanser.


Birgitte, Tølløse besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Vi besøgte bunkeren ved blåvand, og vi spillede mini golf, to godt oplevelser men ellers går vi nogle tur både i byen og de nærmeste byer og ellers bare slapper af.


Tina, Ryslinge besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Vi kan varmt anbefalede fiskeresturaenen i blåvand. Varde mimihuse og tirpitz er også et besøg vær. Vi var meget fascineret af bunkerhestene i blåvand, der var også en god badestrande.


Ole, Svendborg besøgte området fra
 
21-04-2018 til 28-04-2018

Et besøg i museet TIRPITZ kan varmt anbefales.


Johnny, Odense SV besøgte området fra
 
24-03-2018 til 31-03-2018

Tirpitzstillingen (museet) får 5 af 5 stjerner fra os. Både børn (7 år) deres forældre og bedsteforældre syntes det var interessant.


Jørgen, Middelfart besøgte området fra
 
14-10-2017 til 20-10-2017

Kan anbefales til en hyggelig ferie


Ingrid, Give besøgte området fra
 
13-10-2017 til 20-10-2017

Vi besøgte Tankmuseet i Oksbøl - en sikker vinder med to drenge på 9 og 7. Drengene var så heldige at få lov at komme op i en mandskabsvogn og se den indefra. Ligeså var det fascinerende at se en stor hvid UN-tank drøne af sted. På museet findes også en stor udstilling af brandbiler.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Vejers Strand er en charmerende badeby ved Vesterhavet, hvor sommerhusudlejning er populært. Sommerhusene ved det rekreative område Vejers Strand ligger fra de yderste klitrækker og helt ud til vandet - midt i den storslåede vestjyske natur. Den endeløse sandstrand, den klare luft, de store klitplantager og de imponerende hedelandskaber gør området særdeles attraktivt på alle årstider. Vejers er en hyggelig by med dagligvarebutikker, specialbutikker, lysstøberi, bolchekogeri, kunstgallerier og flere restauranter. Bag klitterne finder I et smukt landskab med enestående muligheder for til fods, på cykel eller på hesteryg at opleve dette dejlige område omkring Langsø og Kærgaard Plantage. Når I lejer et sommerhus i Vejers, er det ofte tilladt at medbringe hund.

Mere arrow

 
Udsigt over den brede sandstrand i Vejers fra de høje klitter En sommerdag på den brede sandstrand med høje klitter i Vejers I kan medbringe bilen på den skønne sandstrand i Vejers Den stemningsfulde kystby Vejers byder på flere spisesteder og butikker
 

Strand

Den hvide brede sandstrand med fint sand og klitter har Blåt Flag. Bilkørsel er tilladt på den sydlige del af stranden. Den nordlige del er forbeholdt cyklister og fodgængere. Siden 2001 har et redningskorps været til stede på stranden i højsæsonen. Gå ikke glip af den enestående solnedgang over Vesterhavet.

Natur

Nyd en dejlig natur, når I holder ferie i et privat sommerhus i Vejers. I naturen bag stranden ligger Langsø og Kærgaard Plantage. I Kærgaard Plantage ligger Løvklitterne, som er et kuperet landskab med lyng og krogede gamle egetræer. Den tidligere sø Filsø er i dag et fuglereservat. Her i plantagen findes landets største bestand af kronvildt. Syd for plantagen ligger et fredet område med en høj skrænt. Fra denne kan I nyde udsigten over den fredede Langsø og rækken af flotte klitter mellem Børsmose og Grærup.

Aktivitet

Området omkring Vejers Strand er ideelt for vandre-, cykel- og rideture. Her findes afmærkede naturstier samt et utal af vandre- og cykelstier. Så der er mulighed for at nyde en aktiv ferie i sommerhus. For lystfiskeren er der gode muligheder i området. Der kan fiskes direkte fra kysten samt i ferskvandssøen Grærup Fiskesø, som ligger 5 km fra Vejers Strand. Der findes en golfbane i Henne, ca. 20 km fra Vejers Strand.

Attraktion

Hos Vejers Dropskogeri kan I se hvordan bolcher bliver fremstillet. Fra det 39 m høje fyr ved Blåvandshuk, som er bygget i 1900, er der en fantastisk udsigt over Vesterhavet, Blåvand og området. Rundt omkring fyret ligger endnu mange betonbunkers fra 2. verdenskrig. Blåvand Naturcenter informerer om vestkystens natur samt dyre- og plantelivet. Blåvand Museum fortæller om egnens befolkning og livsvilkårene på stedet gennem tiderne. Blåvand Egnsmuseum belyser egnens historie fra oldtiden og frem til år 1900 med bl.a. oldtidsfund og lokalt håndværk.

Udflugt

Besøg Esbjerg og oplev kunstmuseet, gallerierne osv. Fra Esbjerg kan I også sejle til Fanø på 10 min. Øen er med sine gamle, idylliske bymiljøer med karakteristiske, stråtækte huse, den flotte natur og de enestående badestrande bestemt et besøg værd. LEGOLAND, 75 km fra Vejers, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Løveparken i Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Mød mere end 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store areal.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

160 Sommerhuse i Vejers Strand

Søg sommerhus