Sommerhusudlejning i Trans - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Trans, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet ved Trans er beliggende ud til Vesterhavet i den dejlige, vestjyske natur, ca. 17 km fra Lemvig.

 

Gæstevurderinger fra Trans

 
 

gæster har givet Trans en gennemsnitlig vurdering på 0,00 ud af 5 stjerner.

 

Generel

Trans ligger i forlængelse af den lille landsby Fjaltring, lige nord for Nissum Fjord på Jyllands vestkyst. Trans Kirke er bemærkelsesværdigt beliggende kun få meter fra Vesterhavets skrænter. Området omkring Trans er fredfyldt og naturskønt. Her er der mange aktivitetsmuligheder og for naturelskere er området ideelt. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Fjaltring, men gode indkøbsmuligheder finder I i byerne Lemvig (17 km), Struer (43 km) og Hostebro (44 km), som desuden tilbyder aktiviteter, seværdigheder og spisesteder.

 
Sommerhusene i Trans ligger i grønne omgivelser, lige bag Vesterhavsstranden Den dejlige sandstrand med bølgebrydere i Trans Udsigt over sandstranden i Trans fra de høje klitter De hyggelige sommerhuse i Trans ligger lige bag stranden
 

Strand

Mellem Trans og Fjaltring finder I en 5 km lang fin sandstrand med klitter og skrænter, der indbyder til strandaktiviteter. Vandet er flere steder ret dybt, og der kan forekomme understrøm.

Natur

Naturen bag Trans er præget af skov, hedearealer, åer og moser. Ud mod vandet er der høje klitter og stejle skrænter, og herfra har I en flot udsigt over Vesterhavet og området. Ved de store vådområder omkring den 5 km lange Ferring Sø, som ligger ca. 4 km nord for Trans, er der et stort fugletræk. Mellem Vesterhavet og Ferring Sø er der kun ca. 1,5 km. Den 6,7 ha store Klosterhede Plantage med skovarealer, åbne hedearealer og ådale ligger ca. 10 km inde i landet.

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder fra høfderne ved stranden i Fjaltring, i Nissum Fjord samt i områdets Put & Take fiskesøer. Der er mulighed for at komme på havfiskeri med kutter. Ved Ferring Sø kan I leje jeres egen båd og sejle en tur. På grund af de høje klinter, der rejser sig nord for Trans, er hanggliding og paragliding meget populære aktiviteter her. En af de mest populære vandreture ''udsigtsruten'' går fra Trans Kirke, langs stranden til Ferring by og videre langs kanten af klinten forbi Bovbjerg Fyr og tilbage til Trans. Der er gode surfmuligheder omkring Trans, både på Vesterhavet og på Nissum Fjord. For golfspillere er der mulighed for at afprøve banerne hos Holstebro Golfklub, Holmsland Klit Golfklub i Søndervig, Lemvig Golfklub og Struer Golfklub.

Attraktion

Trans Kirke fra år 1200 er beliggende helt ude ved Vesterhavet og er, dels på grund af sin bemærkelsesværdige beliggenhed, et besøg værd. I udkanten af Fjaltring ligger det kendte kulturcenter Tuskær, hvor I bl.a. kan opleve skiftende udstillinger. I Bovbjerg, 3 km nord for Trans, finder I et rigt kunstnermiljø, et museum, et galleri samt et par forretninger og spisesteder. Det røde 26 m høje Bovbjerg Fyr ligger ved de stejle klinter. Fyret er områdets højeste punkt og herfra er det muligt at se hele 35 km væk. I Ferring, 4 km mod nord, ligger Jens Søndergaard Museet yderst på klinten. Her malede kunstneren billeder af området og i særdeleshed havet i ro og oprør. I Vejlby Sommerpark, 14 km mod nord, kan I fiske, leje rideheste, køre på frontbikes, spille minigolf og besøge dyrene i parkens kæledyrszoo.

Udflugt

Når I holder ferie i sommerhus i Trans, kan I besøge Thyborøn med interessante seværdigheder som Kystcentret Thyborøn og Jyllands Akvariet (30 km). I kan også tage på dagsudflugt til frilandsmuseet Hjerl Hede, som består af en intakt og meget charmerende landsby fra gamle dage. Her kan I opleve aktivitetsdage og levendegørelser i de forskellige huse, værksteder og butikker. Et besøg hos Hjerl Hede er både lærerigt og hyggeligt for hele familien (63 km). Lidt længere væk ligger Jesperhus, som byder på legelande, junglezoo, tropiske dyr og fugle, duftende blomster og underholdning for hele familien (81 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Trans

Søg sommerhus