Sommerhusudlejning i Thorsted - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Thorsted, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Thorsted ligger midt i Vestjyllands skønne natur.

 

Gæstevurderinger fra Thorsted

 
 

4 gæster har givet Thorsted en gennemsnitlig vurdering på 4,00 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-06-2019 til 10-06-2019

Besøg Willers Keramik - lige på vejen ved siden af ... så søde mennesker og det skønneste keramik + træ ting


Johan, Humlebæk besøgte området fra
 
22-04-2019 til 29-04-2019

Willer Keramik er et besøg værd - Grønbjergvej 4. Naturområderne i nærområdet er fantastiske. Hoverdal plantage indbyder til gode traveture.


 

Generel

Den lille landsby Thorsted er omgivet af marker samt hede- og plantageområder, og er et ideelt feriemål for naturelskere. Fra Thorsted er der cirka 20 km til både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Thorsteds beliggenhed gør det muligt for jer at bo i rolige og naturskønne omgivelser, og stadig være tæt på hav, fjord, større byer og områdets seværdigheder. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Thorsted. Ønsker I at besøge større byer, er der 20 km til Ringkøbing, 29 til Holstebro og 48 til Herning.

 

Strand

Der er ingen strand ved Thorsted, men 20 km herfra kan I vælge mellem Vesterhavets brusende bølger og lange sandstrande eller Ringkøbing Fjords rolige vand. De nærmeste Vesterhavsstrande er Vester Husby, Vedersø Klit og Søndervig, som alle har fint sand, høje klitter og Blåt Flag.

Natur

Thorsted er omgivet af marker samt hede- og plantageområder. Lige syd for Thorsted kan I går tur i den naturskønne Hoverdal Plantage. Mod nord ligger Klovsig Plantage, Fejsø-Thorsted Plantage, Stråsø Plantage og Ulfborg-Stråsø Plantage. Alle disse skønne naturområder indeholder mange afmærkede vandreruter af forskellige længder. Omkring Nissum Fjord, som er et vigtigt yngleområde for trækfugle, finder I flere vildtreservater og fredede fugleområder. På den ubeboede ø Fjandø, i bunden af Nissum Fjord, kan I se fårene græsse. Et par km bag vesterhavskysten ligger Husby Sø og Nørre Sø. Som de eneste i området er disse søer ferskvandssøer, og har et rigt fugleliv.

Aktivitet

I Spjald FritidsCenter kan I blandt andet svømme i svømmehallen (12 km), og i Ulfborg Svømmecenter finder I aktiviteter for hele familien, blandt andet en 40 meter lang vandrutschebane, vipper, sauna og solarium (12 km). De mange hede- og plantageområder omkring Thorsted er ideelle til vandre-, cykel- og rideture. Det er muligt at leje rideheste i området. Lystfiskere gode betingelser her, da det er muligt at fiske i områdets åer, i Put & Take fiskesøer, i fjordene og i havet. Området er rigt på golfbaner, og golfspillere kan blandt andet afprøve banerne hos Holstebro Golfklub ved Vemb (21 km), Trehøje Golfklub i Vildbjerg (24 km) og Dejbjerg Golfklub ved Skjern (34 km).

Attraktion

Strandgården i Ulfborg er en gammel, fredet klitgård, og her kan I se en samling af gamle landbrugs- og fiskeredskaber, der er mere en 100 år gamle (12 km). På Vedersø Egnsmuseum kan I blandt andet se en mindestue for Kaj Munk (19 km).

Udflugt

20 km mod nord ligger områdets eneste bevarede herregård Nørre Vosborg, som i dag fungerer som museum. Herregården er mere end 700 år gammel og er omgivet af en voldgrav. Både herregården og den tilhørende park er et besøg værd. Besøg den gamle, charmerende købstad Ringkøbing, som byder på en hyggelig havn, smalle, brostensbelagte gader, velbevarede huse og gode shoppemuligheder (22 km). Jyllands Park Zoo ved Videbæk er en hyggelig dyrepark med flere end 700 dyr og fugle fra hele verden, et lille børnetivoli og en stor legeplads med Danmarks største hoppepude. I kan også køre i tog, sejl og ride på ponyer her. I kan medbringe jeres egen mad eller købe det på stedet (25 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et levende museum for hele familien. Her kan I se, hvordan livet på landet foregik for omkring 150 år siden (48 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Thorsted

Søg sommerhus
 
  •  

   Thorsted Sommerhus, Thorsted

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   10000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1916,-