Sommerhusudlejning i Skalstrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skalstrup, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Det rolige og hyggelige ferieområde Skalstrup ligger i det smukke Vestjylland på den østlige side af Nissum Fjord.

 

Gæstevurderinger fra Skalstrup

 
 

18 gæster har givet Skalstrup en gennemsnitlig vurdering på 4,33 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Claus, Nykøbing F besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Besøget i flamingopark og Thorsminde fiskebutik


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Sneglehuset nordpå var sjovt at se, her kunne man gå ned på stranden til en masse store bunkers også. Og en tur til Vesterhavet og klitterne. Ellers var der ikke det store i nærheden.


Ditte Ravnborg, Bording besøgte området fra
 
20-05-2020 til 24-05-2020

Der er den Japanske have i Nees i gåafstand fra huset. Derudover kan man køre til Flamingo park omtrent 5 minutter fra huset - og mange andre spændende ting i nærheden.


Jørgen, Herning besøgte området fra
 
23-12-2018 til 26-12-2018

Man må endelig ikke undlade at besøge Fabricius Emanuel på Skovvangvej 18. Mage til gæstfrie og positive mennesker har vi aldrig oplevet. At beskrive stedet og personerne er næsten umulig. Besøg dem!!!


Ditte, Bording besøgte området fra
 
18-05-2018 til 21-05-2018

Der er ikke langt til Thyborøn hvor man bla. kan se kystcentret, Jyllandsakvariet (med mulighed for at røre hajer og andre fisk), samt sø krigs museet.


 

Generel

Sommerhusområdet ved Skalstrup er et fredeligt og afslappende sted med skøn og varieret natur samt badestrand. Et ideelt feriested for især naturelskere og lystfiskere. Der er mulighed for indkøb af daglig- og specialvarer i byen Vemb, som ligger ca. 8 km fra Skalstrup. Handelsbyen Holstebro ligger ca. 28 km mod øst fra Skalstrup.

 

Strand

Der findes flere små, og meget børnevenlige sandstrande med lavt vand ved Nissum Fjord, både ved og omkring Skalstrup. Afprøv evt. også Danmarks brede hvide sandstrande ved Vesterhavet, som ligger ca. 15 km fra Skalstrup. Ved bl.a. Fjaltring mod nord finder I en god Vesterhavsstrand med klitter og fint sand. Der er gode muligheder for windsurfing både i Nissum Fjord og ved Vesterhavet.

Natur

Landskabet omkring Skalstrup er meget varieret med fjord, åer, søer, hedeplantager og frodige skovarealer. Den lavvandede Nissum Fjord er et vigtigt ynglested for vadefugle og flere steder langs Nissum Fjord kan I opleve fredede reservater med et utrolig rigt fugle- og planteliv. Klosterhede Plantage er Danmarks største plantede skov. Skoven ligger syd for Lemvig og indeholder flere minder fra 2. Verdenskrig, bl.a. flyvepladser og bunkere, en stor legeplads samt mange vandre-, cykel- og ridestier. Husby Klitplantage, som ligger bag de høje strandklitter ved Husby, sydvest for Skalstrup, har en meget varieret natur med bl.a. ege-, bøge-, fyrre- og grantræer. Langs de afmærkede vandrestier venter enestående naturoplevelser. I nærheden af Husby ligger Husby Sø og Nørre Sø, som er de eneste ferskvandssøer i området. Her findes et rigt fugleliv.

Aktivitet

I området omkring Skalstrup finder I mange gode cykel- og vandreruter. For lystfiskere er der mange muligheder i fjorden samt i områdets søer og åer. Derudover findes der to smukt beliggende Put & Take fiskeparker i nærheden; en nær Vemb og en i Bøvlingbjerg. Windsurfere kan surfe både på den rolige Nissum Fjord samt på Vesterhavets bølger. En af landets bedste golfbaner finder I ved Holstebro Golfklub, ca. 15 min kørsel fra Skalstrup. Er vejret ikke til at ligge ved stranden kan I besøge Holstebro Badeland, som tilbyder mange spændende faciliteter for hele familien.

Attraktion

Oplev forskellige arbejdende værksteder i området omkring Bøvlingbjerg, 11 km nord for Skalstrup, hvor en del kunstnere er bosat. Se f.eks. hvordan smykker og keramik bliver fremstillet. Få km syd for Vemb finder I områdets eneste bevarede herregård Nørre Wosborg, som i dag fungerer som museum. Herregården er mere end 700 år gammel og ligger omgivet af en voldgrav. Både herregården og den tilhørende park er et besøg værd.

Udflugt

Når I holder ferie i sommerhus i Skalstrup, kan I tage en tur til handelsbyen Holstebro, som byder på butikker, spisesteder, spændende kunst og et hyggeligt miljø omkring åen (28 km). Tag også familien med tilbage i tiden og besøg Hjerl Hede Frilandsmuseum. Her kan I se, hvordan folk i gamle dage levede og arbejdede i deres huse og værksteder, på gårdene og marken. En besøg her er en lærerig og hyggelig oplevelse for alle i familien (45 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Skalstrup

Søg sommerhus
 
  •  

   Skalstrup Sommerhus, Skalstrup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2335,-
    
  •  

   Skalstrup Sommerhus, Skalstrup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 14   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5242,-
    
  •  

   Skalstrup Sommerhus, Skalstrup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4713,-
    
  •  

   Skalstrup Sommerhus, Skalstrup

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1916,-
    
  •  

   Skalstrup Sommerhus på landet, Skalstrup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1846,-