Sommerhusudlejning i Sjelborg - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Sjelborg, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i et sommerhus i Sjelborg, er I omgivet af hav og den naturskønne Marbæk Plantage. En kort køretur fra ferieområdet bringer jer både til Vesterhavets badebyer eller til Esbjerg, som byder på mange seværdigheder, butikker og spisesteder. Med et sommerhus i Sjelborg kan I kombinere byliv og naturoplevelser.

 

Gæstevurderinger fra Sjelborg

 
 

gæster har givet Sjelborg en gennemsnitlig vurdering på 0,00 ud af 5 stjerner.

 

Generel

Sjelborg er et hyggeligt sommerhusområde i naturskønne omgivelser. Når I holder ferie i et sommerhus i Sjelborg, bor I tæt på en plantage med vandrestier og en fiskesø, Esbjergs byliv, den populære badeby Blåvand og alle områdets seværdigheder. Fra jeres sommerhus i Sjelborg kan I nyde udsigten over Ho Bugt til den fredede halvø Skallingen. Ud for sommerhusområdet kan I benytte en bred, børnevenlig badestrand med stille vand. Området omkring Sjelborg byder på mange aktiviteter i naturen, så uanset om I vil spille golf, ride, vandre og cykle, eller foretrækker naturens ro, så er Sjelborg et oplagt ferieområde for jer.

Mere arrow

 

Strand

Ved Sjelborg kan I nyde den brede, børnevenlige sandbadestrand med blidt bølgende vand. Stranden har masser af plads til leg og afslapning. De gode vejrforhold her gør også Sjelborg Strand velegnet til windsurfing. Fra Sjelborg Strand kan I nyde en virkelig smuk solnedgang. Ønsker I at bade i Vestehavet, kan I køre en tur til Blåvand eller Skallingen.

Natur

Lige nord for sommerhusene i Sjelborg finder I den smukke Marbæk Plantage, der er en del af Nationalpark Vadehavet. Her kan I vandre på 30 km vandrestier, bl.a. rundt om søerne, ride på 15 km ridestier og fiske eller følge det rige fugleliv ved Marbæksøerne. Marbæk Plantage indeholder også tomter fra en tidligere jernalderboplads og gården Myrthuegård, hvor I kan se udstillingen "Hvor å, hav og mennesker mødes". Øen Langli ligger i Ho Bugt, og I kan besøge den uberørte ø i sommermånederne - enten ved at gå derud via ebbevejen fra Nyeng eller tage med en traktor. Den fredede halvø Skallingen, syd for Blåvand, er også en oplevelse for naturelskere. Her finder I vild natur og flotte kyster.

Aktivitet

Sjelborg og Marbæk Plantage indbyder til ride-, cykel- og vandreture i naturen. Stranden indbyder til en dukkert og diverse strandaktivitet. Ho Bugt byder på gode betingelser for at sejle i havkajak og windsurfe. Området er også interessant for lystfiskere, der bl.a. kan fiske i plantagens fiskesøen. I kan også fiske efter laks i Varde Å, kun 2 km fra Sjelborg. Varde Å er kendt som et af Danmarks bedste steder for laksefiskeri. Golfspillere, som holder ferie i sommerhus i Sjelborg, kan afprøve banerne hos Breinholtgård Golf Klub (6 km) og Esbjerg Golfklub (8 km). En anden sjov aktivitet for hele familien er at følge ebbestien gennem det lave vand ud til den ubeboede ø Langli.

Attraktion

Fra jeres sommerhus i Sjelborg kan I gå ud til natur- og kulturformidlingscentret Myrthuegård i Marbæk Plantage, som viser en udstilling om området. Her kan I lære mere om egnens natur og historie samt deltage i sjove aktiviteter for hele familien (4 km). Lidt syd for Sjelborg kan I opleve Esbjergs vartegn; de 9 meter høje skulpturer Mennesket ved Havet. Lige bag de hvide skulpturer ligger Fiskeri- og Søfartsmuseet. Her kan I se forskellige udstillinger, se havets dyr i det store saltvandsakvarium og se, når sælerne bliver fordret.

Udflugt

Fra Esbjerg kan I sejle til Fanø på 10 min. Øen er med sine gamle, idylliske bymiljøer med karakteristiske, stråtækte huse, den flotte natur og de enestående badestrande bestemt et besøg værd. Fuglereservatet Tipperne i bunden af Ringkøbing Fjord er et fuglemekka - tusindvis af trækfugle kan observeres her. (53 km) LEGOLAND, 65 km fra Sjælborg, er bygget af 44,5 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Løveparken i Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Mød mere end 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store areal. (85 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

0 Sommerhuse i Sjelborg

Søg sommerhus