Sommerhusudlejning i Rømø, Sydøen - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Rømø, Sydøen, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Ved det populære ferieområde Sydøen på Rømø finder I Sønderstrand - en af Danmarks bredeste strande - som indbyder til strandaktiviteter og rideture. Bag stranden ligger et skønt naturområde med skov, klitlandskaber og dejlige sommerhuse for enhver smag.

 

Gæstevurderinger fra Rømø, Sydøen

 
 

334 gæster har givet Rømø, Sydøen en gennemsnitlig vurdering på 4,65 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Bent, Roslev besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Fiskebuffet hos Holms - det er der ingen ben i; men til gengæld et udspilet maveskind bagefter.


Svend, Hjørring besøgte området fra
 
19-09-2020 til 26-09-2020

Vi spiste på Holms restaurant i Havneby kan virkelig anbefales


Karin, SØBORG besøgte området fra
 
01-08-2020 til 15-08-2020

Kan varmt anbefale Rømøslagteren, der et har fantastisk udvalg af kød og pålæg, men også en lille grøntsagsbiks ved siden af med f.eks. dejlige jordbær.


Jacob, Haderslev besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Cykelture i de nærtliggende plantager. Naturlegeplads. Badetur på Sønderstrand. Gokart i Skærbæk, museum Kommandørgården, Panoramaruten på cykel 29 km. Den lokale isspecialitet i Lakolk.


Inger, Vojens besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Der er rig mulighed for gå og cykelture på de mange veje og stier i området.


Danny, Ansager besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Er man til minigolf, så er Rømø Safari minigolf et besøg værd. Man kan naturligvis ikke besøge Lakolk uden af ha fået en af de berømte is hos Fru Dax - men prøv også Fru Dax´ stjerneskud - den er virkelig stor og flot.


Sara, Herlev besøgte området fra
 
21-06-2020 til 28-06-2020

Lej cykler og tag panoramaruten! Hvis man vil ride er Rømø ponyfarm at anbefale! Lakolk strand er klart det bedste badested, men Sønderstrand skal opleves!


Jasna Marie, Nordborg besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Fru Dax restaurant på Lakolk kan virkelig anbefales! Rømø Spa og Wellness kan også anbefales!


Connie, Risskov besøgte området fra
 
04-04-2020 til 11-04-2020

Se ovenfor


Michael, København Ø besøgte området fra
 
15-10-2019 til 19-10-2019

Butikken "Æ biks" kan anbefales til især børnefamilier, hvor børnene på simpel vis kan designe deres egen glaskunst.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

God is ved lakolk promenaden


Annie, Ansager besøgte området fra
 
13-02-2019 til 17-02-2019

Rigtig skønt område til gå- og løbeture. Dejligt afvekslende med gode stier i plantagerne og i klitområder samt selvfølgelig stranden ved Lakolk.


Michael, Fredericia besøgte området fra
 
16-07-2018 til 21-07-2018

Strande ... hvilke fantastiske strande!


Susanne, Munkebo besøgte området fra
 
14-07-2018 til 28-07-2018

Hundeskoven ved Kirkeby Plantage er rigtig fin, og den lokale, som ligger 600 m fra huset er også god, dog ikke så stor. Mandø er absolut et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Blokart på stranden er mega sjovt.


Hanne, Ribe besøgte området fra
 
23-12-2017 til 30-12-2017

Sikkert også et dejligt sted om sommeren.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Langdal på Rømøs sydligste del er et hyggeligt ferieområde med stråtækte huse. Langdal ligger lige op ad den naturskønne Vråby Plantage, og tæt ved herlig strand. Mod syd er naturen præget af træer, hede, klitter og lyng, og før I når ned til diget og stranden, fører grusvejen jer gennem områderne Sønderstrand og Landsende. Området virker meget uberørt pga. den tætte natur og det rige dyreliv i plantagen. Der findes mange aktivitetsmuligheder, flere spisesteder og gode indkøbsmuligheder lige i nærheden af Langdal. I Havneby, 3 km fra Langdal, kan I opleve et hyggeligt havneområde og en helt speciel, fredelig øhavns-atmosfære. Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang dæmning. Den dejlig natur, den lange, brede sandstrand, Vadehavet, Vesterhavet, den friske havluft, det rige fugle- og dyreliv, de velbevarede Rømøgårde, museerne og den hyggelige stemning gør Rømø til en interessant feriedestination.

 
Den nærmest uendelige Sønderstrand på Rømø, Sydøen Den brede Sønderstrand på Rømø, Sydøen er ideel for strandsejlere Ved nedkørslen til den kilometerbrede Sønderstrand ved Sydøen på Rømø Udsigt over Sønderstrand fra Sydøens klitter ved solnedgangstid
 

Strand

Den dejlige, brede og børnevenlige sandstrand ''Sønderstrand'' ved Langdal har lavt vand, sandbund og klitter. I sommerperioden holder en livredder øje med de badende gæster på stranden. Stranden er inddelt i et område for strandsejlere og kitebuggys samt et badeområde. Det er også meget populært at flyve med drage her. Det er ikke muligt at tage bilen med helt ned til vandkanten, men de sidste 300 meter skal tilbagelægges fods. Når I besøger stranden bør I være opmærksomme på tidevandet, som hurtigt kan stige på den flade strand. Besøg evt. også den 15 km lange Lakolk Strand, hvor I har mulighed for at køre i bil helt ned til strandkanten. Dog er der også bilfri områder både i den nordlige og sydlige del af stranden. Derudover findes der her specielle områder for windsurfere. Den børnevenlige, fine, helt stenfri sandstrand har lavt vand, sandbund, klitter og Blåt Flag.

Natur

Langdal ligger lige ved den sydlige udkant af Vråby Plantage, som er et smukt skovområde med bakker, snoede stier, den 18 m høje udsigtspunkt ''Stagebjerg'', en markeret vandrerute og et rigt dyreliv, som består af bl.a. rådyr, harer og fasaner. Syd for plantagen er ferieområdet præget af træer, klitter og lyngområdet. Ved stranden beskytter et stort klitdige området mod sandflugt. Mod nord finder I Kirkeby Plantage med fyrretræer, en høj udsigts-klit samt flere ride- og vandrestier. Tvismark Plantage ved dæmningen byder ligeledes på en vandrerute og et udsigtspunkt. Den nordlige del af øen er udlagt som fuglebeskyttelsesområde for de mange vadefugle i Vadehavet. Også sæler holder til her på øen, og inden for de seneste år er flere kaskelothvaler strandet på Rømø. Rømø består af 90% naturområder med store hedeområder og klitplantager, hvor træer og buske vidner om den barske vesterhavsvind. Overalt på øen kan I opleve en rig bestand af dyr og fugle.

Aktivitet

På Sønderstrand har I mulighed for at køre med kitebuggy. Her trækker store drager de små vogne med stor hastighed. I kan også prøve strandsejlads her. Den brede strand indbyder desuden til badning, solbadning og diverse andre strandaktiviteter. De nærliggende, naturskønne plantageområder indbyder til vandre- og rideture. Hos Kommandørgården Wellnesscenter ved Østerhede kan I forkæle jer selv med dampbade, tyrkisk hamambad, massage, lysterapi, zoneterapi, ansigtsbehandlinger osv. (2 km). Hos Rømø Islændercenter, ved wellnesscentret, kan både nybegyndere og øvede ryttere tage med på ridetur i skoven, i klitterne, i marsken, på stranden og over hederne. Rømø Mini-golf, lige syd for Østerhede, byder på 18 forskellige baner, petanque og kroket-anlæg (2 km). For lystfiskere er der gode fangstmuligheder i Rømø Lystfiskerparadis i Juvre (10 km). Hvert år arrangeres der dragefestival, jazzfestival, løb, ringridning og diverse andre aktiviteter på øen.

Attraktion

Rømø Sommerland ved Østerby er en aktivitetspark med 40 forskellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vandland og minigolfbane (2 km). Naturcenter Tønnisgård ved Tvismark er indrettet i en gammel stråtækt Rømøgård, og viser udstillinger om Rømøs natur og kultur (6 km). Nationalmuseet Kommandørgården ved Toftum er en totalt restaureret gård fra 1748, der viser den velstand, som kommandørerne bragte til Rømø (9 km). Danmarks ældste og mindste skole ligger også i Toftum. Den historiske skole blev benyttet i årene 1784-1874. I Juvre kan I også opleve et havegærde, som er lavet af hvalunderkæber i 1772 (10 km). Rømø Mini Museum i Lakolk fortæller om Rømøs natur gennem tiden og tidevandets indflydelse derpå (12 km). Overalt på øen kan I opleve de smukke, gamle Rømøgårde, som præger landskabet. Rømø er rig på kunsthåndværkere, og I finder flere gallerier, lysstøberier og keramikerværksteder her.

Udflugt

Skærbæk Museum er et egnshistorisk museum, der er indrettet i en tidligere købmandsgård fra 1909. Her illustreres egnens kultur og historie (23 km). På den 920 m lange bane i Skærbæk Gokart Center kan I udfordre hinanden og opleve fart og spænding. I Skærbæk Fritidscenter findes en svømmehal med bl.a. vandrutschebane, vipper, varmtvandsbassiner og sauna. Bevæg jer ind i jernalderens verden i Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. Centret rummer bl.a. et museum, en jernaldergård, grave og underjordiske gange (24 km). Besøg kulturbyen Løgumkloster og gå på opdagelse i det spændende kloster, som blev opført af munke i 1100-tallet (41 km). Leg viking for en dag på Lustrupholm VikingeCenter i Danmarks ældste by Ribe, og mød bl.a. vikingetidens smede, buemagere, vævere og kokke og se deres familier og hjem (43 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Rømø, Sydøen

Søg sommerhus
 
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3473,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 4   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2950,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3272,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3517,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3757,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   750 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1566,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2801,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4370,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 3   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3104,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   1400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3028,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   2300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3279,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3690,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2237,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 18   •   Soverum: 9
   Husdyr tilladt: 3   •   1600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 10105,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 14   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6562,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3956,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 4   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2974,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 3   •   1300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1897,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3039,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4742,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2780,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   12 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4414,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2473,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2263,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2130,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2487,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2418,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2041,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3517,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   850 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2280,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1750,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3805,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2370,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2417,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2113,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2562,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2285,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 3   •   1800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2577,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   2300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3200,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2983,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   675 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3185,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3770,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 14   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5277,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   12 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6087,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

   12 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2532,-
    
  •  

   Rømø, Sydøen Sommerhus, Rømø, Sydøen

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3025,-