Sommerhusudlejning i Rømø, Lakolk - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Rømø, Lakolk, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Det populære ferieområde Lakolk på Rømø byder på en af Danmarks bredeste sandstrande og mange dejlige sommerhuse i det naturskønne klitlandskab bag Vesterhavet. En ferie i sommerhus i Lakolk på Rømø indbyder til strandaktiviteter og hygge. Her finder I alt, hvad I kan ønske jer af en ferie i sommerhus.

 

Gæstevurderinger fra Rømø, Lakolk

 
 

254 gæster har givet Rømø, Lakolk en gennemsnitlig vurdering på 4,68 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Birgitte, Frederiksværk besøgte området fra
 
02-01-2021 til 09-01-2021

Alt var jo lukket ned på grund af COVID-19. Men naturen og stranden var åben og på denne tid af året er der ret fredeligt, vi har set masser af dyr og fugle.


Ingelise, Hellerup besøgte området fra
 
03-10-2020 til 10-10-2020

Vi spiste i Havneby, hvor der findes gode restauranter. Vil man spise pizza, er restaurant Europa super - italiensk restaurant.


Per, Slangerup besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Vi kan anbefale at besøge Hattes café , med de lækreste kager og god kaffe, derudover er held masse antikke ting at se på, mega hyggeligt sted


Johnny, Jyllinge besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Stranden er helt fantastisk kun fint sand og vand


Flemming Brinch, Almind besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Bunkerbesøg og gode gåture i klitterne og på de forskellige stier.


Peder Bork, Harboøre besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Tag til Sylt i brug en dag der, specielt byen Kampen. Kæmpe strand ved Lakolk med plads til alle og med mulighed for at tage bilen helt ned til vandkanten - badeforhold godt mht. havbunden / vanddybde.


Thomas, hasselager besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Vi kan anbefale turene arrangeret af Tønnisgård. Rejefangst og bunkertur blev store succeser hos børn (9 og 11)og voksne i vores familie. Standen ved Lakolk er uden tvivl en fantastisk oplevelse.


Grethe, Grindsted besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Besøg fru DAX ved Lakolk centeret, her spiser man godt.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Vil man selv gå på vaden, så gå ud lige nord for Havneby - og husk gummistøvler!


Lone, Sønderborg besøgte området fra
 
20-05-2020 til 23-05-2020

Det kan anbefales at køre til Ballumhus - rigtig god mad til prisen, super betjening.


Lars, Rønne besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Fru dax på lakolk, kan klart anbefales, både restaurant og isbar.


Holger, Viby J besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

Lørdag og søndag var der badevejr. Blæst og temperaturfald krævede andre aktiviteter for vores barnebarn. Et besøg på naturcentret med kreation af muslingefigurer og besøg af muset Kommandørgården med hvalskelet er meget interessante. En afslappet tur med hestevogn gennem plantagen. Udflugt mod syd til Bredebro (Ecco-skobutik), Højersluse og nyåbnet Højermølle med sønderjysk kage, Tønder og en afstikker over grænsen. Mod nord kan man besøge Tirpitzbunkeren og de hvide mænd i Esbjerg.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
29-03-2019 til 31-03-2019

Holms restaurant og røgeri var strålende! Man kan desuden samle østers ud for havneby, når tidevandet er til det.


Søren Dyhre, Sydals besøgte området fra
 
26-03-2019 til 30-03-2019

Naturen er dejlig på Rømø.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
08-06-2018 til 10-06-2018

Gode is i centret


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Lakolk er Rømøs ældste ferieområde, beliggende på øens vestside, lige ved en af Europas skønneste badestrande. Lej et dejligt privat sommerhus her eller lad en skøn ferielejlighed danne rammen om jeres ferie. Det gamle, stemningsfyldte sommerhusområde Lakolk er omgivet af Vesterhavet, dejlig strand og et kuperet klitområde med siv og lyng. I Lakolk kan I opleve nogle af øens ældste, og stadig velbevarede sommerhuse fra 1895. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Lakolk Butikscenter. Byen byder også på flere aktivitetsmuligheder, spisesteder, Rømø Mini Museum, Rømø Ranch Ridecenter og et lysstøberi. Den nærmeste større by er Skærbæk, som ligger på fastlandet, 19 km fra Lakolk. Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang dæmning, og øen byder på dejlig natur, lang, bred sandstrand, Vadehavet, Vesterhavet, frisk havluft, et rigt fugle- og dyreliv, velbevarede rømøgårde, museer og hyggelig ø-stemning. Tag jeres hund med på jeres ferie i sommerhus på Rømø. I mange af vores ferieboliger er det tilladt at medbringe hund.

 
Den meget brede sandstrand med klitter og blåt flag i Lakolk på Rømø Udsigt over Lakolk Strand fra de høje klitter ved sommerhusområdet Livreddertårn nær vandkanten på stranden i Rømø, Lakolk Udsigt over sommerhuse bag klitterne i Lakolk på Rømø
 

Strand

Skandinaviens bredeste sandstrand, den 15 km lange Lakolk Strand, ligger lige ud for Lakolk. Der er mulighed for at køre i bil helt ned til strandkanten. Dog findes der også bilfri områder samt områder for windsurfere på stranden. I sommerperioden holder en livredder øje med badegæsterne her. Den børnevenlige, fine, helt stenfri sandstrand har lavt vand, sandbund, klitter og Blåt Flag. Det usædvanlige ved stranden er, at den er meget bred - mellem 1,5 og 6 km - hvilket indbyder til diverse strandaktiviteter. F.eks. er kitebuggykørsel, petanque, drageflyvning og windsurfing meget populære aktiviteter her. Der er stor forskel på ebbe og flod, og 2 gange i døgnet skifter vandstanden markant. Vær derfor forsigtig med at parkere bilen for tæt på vandet.

Natur

Lakolk er omgivet af et flot klitområde med siv og lyng, og lidt længere inde på øen er naturen præget af lyngarealer, græsklædte klitter, naturområder med fyrretræer, et rigt dyreliv og mange vandrestier. Tvismark Plantage (4 km) består af skovområder, åben klithede, lyngklædte områder og et udsigtspunkt. I plantagen kan I følge en 3 km lang, afmærket rute og fra udsigtspunktet Høstbjerg kan I nyde udsigten over Rømø. I klart vejr er det muligt at se helt til Esbjerg mod nord og til øen Sild mod syd. Den nordlige del af øen er udlagt som fuglebeskyttelsesområde for de mange vadefugle i Vadehavet. Også sæler holder til her på øen, og inden for de seneste år er flere kaskelothvaler strandet på Rømø. Rømø består af 90% naturområder med store hedeområder og klitplantager, hvor træer og buske vidner om den barske vesterhavsvind. De største plantageområder på øen er Kirkeby Plantage og Vråby Plantage. Overalt på øen kan I opleve en rig bestand af dyr og fugle.

Aktivitet

Sommerhusudlejning i Lakolk giver jer mulighed for at nyde en dejlig strand. Den brede strand indbyder til aktiviteter, så som surfing, drageflyvning, petanque, kitebuggykørsel samt vandre- og rideture. Desuden kan I prøve at gå på havbunden, helt uden at blive våde, og finde spændende ting, som tidevandet har bragt med sig. Der findes mange ridecentre på øen, og hos bl.a. Rømø Ranch Ridecenter i Lakolk kan I leje heste og ride ud i naturen langs de afmærkede ridestier. Lakolks smukke naturomgivelser indbyder til vandreture, aktiviteter og ophold i den friske luft. Ved Juvre finder I en dejlig lystfiskersø, som er let tilgængelig, også med f.eks. klapvogn og kørestol (6 km). På den 920 m lange bane i Skærbæk Gokart Center kan I udfordre hinanden og opleve fart og spænding. I Skærbæk Fritidscenter findes en svømmehal med bl.a. vandrutschebane, vipper, varmtvandsbassiner og sauna. Så der er mange muligheder for aktiviteter på jeres ferie i et privat sommerhus eller ferielejlighed. Golfspillere har mulighed af at afprøve banerne hos Arrild Golf Club (33 km), Ribe Golf Klub (39 km), Toftlund Golf Club (40 km) og Tønder Golf Klub (47 km).

Attraktion

Lysstøberiet ''Rømø Lys'', befinder sig i Lakolk butikscenter. Her dypper I jeres egne lys, vælger mellem flere farver og betaler efter vægt. På Rømø Mini Museum i Lakolk fortælles om Rømøs natur gennem tiden og tidevandets indflydelse derpå - lige fra Rømø kun var en sandbanke i havet. Naturcenter Tønnisgård ved Tvismark er indrettet i en gammel stråtækt Rømøgård, og viser udstillinger om Rømøs natur og kultur (5 km). Nationalmuseet Kommandørgården ved Toftum er en totalt restaureret gård fra 1748, der viser den velstand, som kommandørerne bragte til Rømø (5 km). Danmarks ældste og mindste skole ligger ligeledes ved Toftum. Den historiske skole blev benyttet i årene 1784-1874. I Juvre kan I opleve et havegærde, som er lavet af hvalunderkæber i 1772 (6 km). Rømø Sommerland ved Østerby er en aktivitetspark med 40 forskellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vandland og minigolfbane (11 km).

Udflugt

Skærbæk Museum er et egnshistorisk museum, der er indrettet i en tidligere købmandsgård fra 1909. Her illustreres egnens kultur og historie (19 km). Bevæg jer ind i jernalderens verden i Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. Centret rummer bl.a. et museum, en jernaldergård, grave og underjordiske gange (20 km). Besøg kulturbyen Løgumkloster og gå på opdagelse i det spændende kloster, som blev opført af munke i 1100-tallet (38 km). Leg viking for en dag på Lustrupholm VikingeCenter i Danmarks ældste by Ribe, og mød bl.a. vikingetidens smede, buemagere, vævere og kokke og se deres familier og hjem (39 km). I Tønder kan I opleve den hyggelige stemning i Danmarks ældste købstad med de interessante, historiske museer og de mange gode spisesteder (47 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Rømø, Lakolk

Søg sommerhus
 
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 3   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3628,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2096,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3652,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2325,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3385,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4916,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4034,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3199,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 3   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   325 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2961,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3082,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 9   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5518,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1943,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6756,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3253,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2671,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3093,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2456,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2415,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3741,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3381,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   430 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2897,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3073,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3549,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3066,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5875,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2890,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 3   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2936,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 3   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3918,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3096,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2549,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3787,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5211,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2026,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2890,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   550 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3995,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4068,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2935,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4263,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3575,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 3   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2344,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3074,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6362,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3223,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2087,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 3   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 1   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2573,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4488,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5010,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4526,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 3   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2576,-
    
  •  

   Rømø, Lakolk Sommerhus, Rømø, Lakolk

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 2   •   640 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2524,-