Sommerhusudlejning i Rømø, Havneby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Rømø, Havneby, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Rømø, Havneby er et hyggeligt ferieområde med havn, golfbane, spisesteder og masser af dejlige sommerhuse for enhver smag. Og tæt ved Rømø, Havneby ligger en af Danmarks bredeste strande. Den skønne natur og de mange aktivitetsmuligheder gør Rømø, Havneby til et poplært område for sommerhusudlejning.

 

Gæstevurderinger fra Rømø, Havneby

 
 

511 gæster har givet Rømø, Havneby en gennemsnitlig vurdering på 4,44 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-06-2020 til 20-06-2020

Rømø golfbane.


Alice, Aarhus V besøgte området fra
 
29-05-2020 til 01-06-2020

kan varmt anbefale reasturant frankel 5 god betjening og lækkert mad


Charlotte, Fuglebjerg besøgte området fra
 
20-05-2020 til 24-05-2020

I skal sørge for at komme på stranden og dæmningen ved både flod og ebbe. Ellers skal I bare sørge for at komme rundt og nye Vadehavsområdet. Der er natur for alle pengene og noget man ikke har mulighed for at opleve andre steder i Danmark, endsige Verden. Desværre var meget lukket grundet Covid-19 og vi fik heller ikke mulighed for at tage del i fejringen af genforeningen.Det havde vi set frem til.


Per, Nyborg besøgte området fra
 
20-05-2020 til 24-05-2020

Generelt er Rømø er dejlig ø.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
17-05-2020 til 21-05-2020

Vi kan godt lide Rømø og kommer helt sikkert igen. Desværre var meget lukket pga. Corona krisen. Naturen er virkelig dejlig og vi har nydt at cykle rundt. Det er helt oplagt med en cykel ferie på øen.


Børge, Nordborg besøgte området fra
 
04-05-2020 til 11-05-2020

Vi spiller golf. Det var vor hensigt, at det skulle vi også i løbet af ferien. Men ligesom alle andre aktiviteter var lukket ned, var der ingen servicering til golfbanen. Vi savnede opslag med bla. hulforløb eller mulighed for at erhverve en baneguide. Så vi opgav spil.


Pia, Nørre Åby besøgte området fra
 
06-04-2020 til 09-04-2020

Fantastisk natur og ikke langt til indkøb...


Lars, Ballerup besøgte området fra
 
16-03-2020 til 23-03-2020

Gå en tur på diget til Sønderstrand. Så kande overveje at tage samme tur tilbage eller via landevejen.


Lars Grip, Holbæk besøgte området fra
 
29-02-2020 til 07-03-2020

Der var en god hundebutik som havde et godt udvalg af diverse. Den er et besøg værd hvis man har hund. Læs gerne i brochuren som ligger i huset. Der er mange gode tips. Tag en køretur på stranden ved Lakolk og gå ud til Vesterhavets brænding. Husk gummistøvler. Den lokale købmand har et kæmpe udvalg af varer, lige fra neglelak, huer, brød, kød osv. der kan man også købe brænde. Der sælges også brænde ved landevejene men de tager kun kroner eller euro. Vi fandt ingen steder med mobile pay, så derfor købte vi hos købmanden. Købmanden sælger de lækreste stykker morgenbrød og det er store stykker . Prøv de spanske eller de blå Rømø. Færgen til Sild/Sylt sejler flere gange om dagen. Prøv en deluxeanretning for 2 personer hos Ani og Otto, ( fiskehandler) på havnen. Man kan tage det med hjem eller spise i deres fisketeria. Vi måtte tage det med hjem da hunde ikke er velkomne på spisestederne. Det var virkelig dejlig fisk og der var rigeligt.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
08-02-2020 til 12-02-2020

Medbring selv sengetøj.


Stina Vorre, Odder besøgte området fra
 
29-12-2019 til 01-01-2020

Masser af indkøbs muligheder inden for få minutters kørsel.


Sidsel, Aabenraa besøgte området fra
 
28-12-2019 til 04-01-2020

Tag meget tøj med, pusser!! Og sørg for At leje en lejlighed med fjernvarme og ikke elvarme!!


Anne, Brønshøj besøgte området fra
 
09-11-2019 til 16-11-2019

Der er altid gode tilbud på varmt tøj i forretningerne ved Lakolk. Gå lange ture på stranden og find rav og se sæler


Jørgen, Bagenkop besøgte området fra
 
04-11-2019 til 11-11-2019

Røgeri og tøjforretninger.


Dorthe, Silkeborg besøgte området fra
 
12-10-2019 til 17-10-2019

Besøg Hattesgaard, unikt sted med lækre kager og kaffe og en total fed indretning.


Annette, Them besøgte området fra
 
12-10-2019 til 19-10-2019

Vi anbefaler at besøge sluserne ved Højer, hyggelige Tønder, og smukke Ribe med den fantastiske udsigt fra Domkirkens tårn.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-09-2019 til 09-09-2019

Var til dragefestival i lakolk. Kan anbefales


Michael, Helsinge besøgte området fra
 
31-08-2019 til 07-09-2019

Glimrende udgangspunkt for at besøge Fanø og/eller Mandø. Med færge fra Rømø til Sylt (Tyskland) med biltoget over Hindenburgdæmningen. Videre til indkøbstur i Suder Lugum og Harrislee i Tyskland. Hjem til Rømø, Havneby. God heldagstur.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-08-2019 til 30-08-2019

Rømø, Sild og Fanø er rigtig gode til cykelture.


Dorte, Høng besøgte området fra
 
22-08-2019 til 29-08-2019

Sønderstrand ikke nær så overrendt som Lakolk


Jytte, Skødstrup besøgte området fra
 
11-08-2019 til 14-08-2019

Frankel´s har lækker mad og en god atmosfære i restauranten.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den hyggelige Havneby ligger 8 km syd for dæmningen på østkysten af den naturskønne Vadehavsø Rømø. Sommerhusene i Havneby-området ligger i et smukt, roligt hedeområde, og fra de fleste huse er der udsigt over enten Vadehavet eller Vesterhavet. Det hyggelige havneområde har en helt speciel, fredelig øhavns-atmosfære, og her holder både fugle og sæler til. I kan sejle til øen Sylt herfra. Havneby er et godt udgangspunkt hvis I ønsker at bade, fiske, vandre og cykle i det idylliske landskab. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Havneby. Den nærmeste større by er Skærbæk, som ligger på fastlandet, 23 km fra Havneby. Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang dæmning. Den dejlig natur, den lange, brede sandstrand, Vadehavet, Vesterhavet, den friske havluft, det rige fugle- og dyreliv, de velbevarede rømøgårde, museerne og den hyggelige stemning gør Rømø til en interessant feriedestination.

 
En af Danmarks bredeste sandstrande Sønderstrand ligger tæt på sommerhusområdet Rømø, Havneby Vadehavskysten i Havneby er udlagt som vildtreservat Historiske kanoner fra Trediveårskrigen befinder sig ved havnen i Havneby Den udfordrende golfbane i Havneby er omgivet af smuk natur
 

Strand

Få km vest for Havneby ligger en af Europas bedste badestrande. På den 15 km lange Lakolk Strand er der mulighed for at køre i bil helt ned til strandkanten. Den børnevenlige, fine, helt stenfri sandstrand har lavt vand, sandbund, klitter og Blåt Flag. Det usædvanlige ved stranden er, at den er meget bred - mellem 1,5 og 6 km - hvilket indbyder til strandaktiviteter af enhver art. F.eks. er kitebuggykørsel, drageflyvning og windsurfing meget populære aktiviteter her. Der er stor forskel på ebbe og flod, og 2 gange i døgnet skifter vandstanden markant. Vær derfor forsigtig med at parkere bilen for tæt på vandet. Efter en storm kan I være heldige at finde rav i strandkanten her.

Natur

Lige bag Havneby ligger Vråby Plantage i et gammelt, kuperet klitområde med mange vandrestier. Sønderstrand er Rømøs sydligste hjørne, og her er beskytter et stort klitdige mod sandflugt. Rømø består af 90% naturområder med store hedeområder og klitplantager, hvor træer og buske vidner om den barske vesterhavsvind. Overalt på øen kan I opleve en rig bestand af dyr og fugle. Den nordlige del af øen er udlagt som fuglebeskyttelsesområde for de mange vadefugle i Vadehavet. Også sæler holder til her på øen, og inden for de seneste år er flere kaskelothvaler strandet på Rømø.

Aktivitet

De dejlige naturområder omkring Havneby indbyder til vandreture. Der er gode fiskemuligheder på fra molerne i Havneby samt i fiskeparken Rømø Lystfiskerparadis. Den brede Lakolk Strand indbyder til aktiviteter, så som surfing, drageflyvning, kitebuggykørsel samt vandre- og rideture. Desuden kan I prøve at gå på havbunden, helt uden at blive våde, og finde spændende ting, som tidevandet har bragt med sig. På den 920 m lange bane i Skærbæk Gokart Center kan I udfordre hinanden og opleve fart og spænding. I Skærbæk Fritidscenter findes en svømmehal med bl.a. vandrutschebane, vipper, varmtvandsbassiner og sauna (23 km). Golfspillere har mulighed af at afprøve banerne hos Arrild Golf Club (37 km), Ribe Golf Klub (43 km), Toftlund Golf Club (44 km) og Tønder Golf Klub (51 km).

Attraktion

Lige over havnen er et par gamle, rustne kanoner placeret på en klit i Havneby. Nationalmuseet Kommandørgården ved Rømø Kirkeby er en totalt restaureret gård fra 1748, der viser den velstand, som kommandørerne bragte til Rømø (3 km). Rømø Sommerland er en aktivitetspark ved Kommandørgården med 40 forskellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vandland og minigolfbane. Naturcenter Tønnisgård ved Tvismark er indrettet i en gammel stråtægt Rømøgård, og viser udstillinger om Rømøs natur og kultur (7 km). Rømø Mini Museum i Lakolk fortæller om Rømøs natur gennem tiden og tidevandets indflydelse derpå (12 km). Overalt på øen kan I opleve de smukke, gamle Rømøgårde, som præger landskabet og er meget karakteristiske for øen. Rømø er ligeledes rig på kunsthåndværkere, og på øen finder I flere gallerier, lysstøberier og keramikerværksteder.

Udflugt

Skærbæk Museum er et egnshistorisk museum, der er indrettet i en tidligere købmandsgård fra 1909. Her illustreres egnens kultur og historie (23 km). Bevæg jer ind i jernalderens verden i Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. Centret rummer bl.a. et museum, en jernaldergård, grave og underjordiske gange (18 km). Besøg kulturbyen Løgumkloster og gå på opdagelse i det spændende kloster, som blev opført af munke i 1100-tallet (42 km). Leg viking for en dag på Lustrupholm VikingeCenter i Danmarks ældste by Ribe, og mød bl.a. vikingetidens smede, buemagere, vævere og kokke og se deres familier og hjem (43 km). I Tønder kan I opleve den hyggelige stemning i Danmarks ældste købsstad med de interessante, historiske museer og de mange gode spisesteder (51 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

172 Sommerhuse i Rømø, Havneby

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2540

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2017

   235 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2042

   400 m til vandet

   Sovepladser: 12

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2243

   100 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2538

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2539

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2440

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4748,-

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i ferieby, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2880

   250 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2442

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2514

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2517

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2464

   500 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2348

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2518

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus i ferieby, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2499

   50 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2628,-

    

   Rømø, Havneby Sommerhus i ferieby, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2498

   50 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i ferieby, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2577

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus i ferieby, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2018

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2493

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2415

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2182,-

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2414

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2368

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2445

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2655

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2241

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2401

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2446

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2643

   80 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2031

   40 m til vandet

   Sovepladser: 11

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2613

   25 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2086

   2300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2416

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2699

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2487

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4748,-

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2879

   250 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4748,-

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2878

   250 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2644

   350 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2581

   900 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2576

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2246,-

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i by, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2652

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2376

   500 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2170

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2211

   550 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2319

   550 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1472,-

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2381

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2347

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2554

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2459

   500 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2447

   500 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2431

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2437

   500 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   Reg.nr.: 29-2435

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?