Sommerhusudlejning i Rømø, Havneby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Rømø, Havneby, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Rømø, Havneby er et hyggeligt ferieområde med havn, golfbane, spisesteder og masser af dejlige sommerhuse for enhver smag. Og tæt ved Rømø, Havneby ligger en af Danmarks bredeste strande. Den skønne natur og de mange aktivitetsmuligheder gør Rømø, Havneby til et poplært område for sommerhusudlejning.

 

Gæstevurderinger fra Rømø, Havneby

 
 

1396 gæster har givet Rømø, Havneby en gennemsnitlig vurdering på 4,44 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Annette, Them besøgte området fra
 
29-12-2018 til 05-01-2019

Rømø er en dejlig ø, med masser af gode muligheder for lange gåture i en flot natur.


Finn, Kalundborg besøgte området fra
 
29-10-2018 til 01-11-2018

spiste på Frankel 5 dejligt velforberet mad,


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
17-10-2018 til 21-10-2018

Medbringer man hund er hundeskoven på Havnebyvej lige syd for Kongsmark rigtig god. Skovlegepladsen på Havnebyvej syd for Kongsmark er super god. Hvis man er kreativ så er stof butikken Rømø-Manufaktur et besøg værd. Beliggende på Havnebyvej.


Mai-Britt, Ikast besøgte området fra
 
17-10-2018 til 21-10-2018

Pizzeria i Havneby har de mest fantastiske / bedste pizza , vi tog take away - restaurantens indretning indikerer desværre ikke hvor gode pizza de laver. Cafe fru DAX i lakolk er super hyggelig og har super lækkert mad til rimelig penge. Store portioner , god service og hurtig servering.


Annette, Them besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Vi anbefaler en tur på hesteryg langs stranden. Snyd ikke jer selv for solnedgangen ved Lakolk strand 🌞


Mette, Hjørring besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Kørte en del rundt, Bl.a til Ribe en dag, det er en skøn by der er et besøg værd.


Bjarne Christian, Bylderup-Bov besøgte området fra
 
31-08-2018 til 02-09-2018

Vi besøgte Rømø motorsportsfestival på Lakolk strand. Helt klart et besøg værd.


Monett, SV besøgte området fra
 
31-08-2018 til 02-09-2018

Rømø Motor Festival var en super oplevelse. Skønne veteran biler og motorcykler. Flot vintage tøj og en god stemning. En oplevelse værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Det bedste morgenbrød købes, efter vores mening, hos Letkøb lige udenfor Havneby. Der ligger også en minigolfbane som er super hyggelig. Fantastiske strande, den ved Havneby er ikke så befolket, men absolut lige så fantastisk som ved Lakolk. De bedste burgere fås hos Megagrill ved RIM-feriecenter, hun laver også de bedste pommesfrites.


Laila, Viborg besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Selvom det er dyrt at handle ind på Rømø, som de fleste andre feriesteder (hvilket jeg ikke kan se fornuften i - da det ville få mig til at handle stort ind hjemmefra til en evt. næste gang) så er det faktisk ok billigt at spise ude - og det er rigtigt godt. Vil især anbefale Café Fru Dax og deres stjerneskud og Rømøs is (Café Midtpunkt) som ligger, så vidt jeg husker, lige ved siden af - eller iht. tæt på.


Karin, Frederiksberg besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Vi var på søndrestrand strand, men en gå tur på ca. 2,5 km hver vej. 🙈👎 to livet af os. Men ok strand færre mennesker, end på lakolk. Har været på lakolk to gange. Dejlig sandstrand for børn og ældre ikke så lang gå tur, dA vi kørte ud på stranden,det var bedre forhold en søndrestrand. Så jej håber at jeg får en 6 gang på Rømø. 👍🤪


Rikke, Ringe besøgte området fra
 
21-07-2018 til 27-07-2018

Vi nød godt af poolen både inde og ude på stedet. Mega grills burgere er også værd at prøve.


Tina, Odense S besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Færgen til Sild er et besøg værd, og maden på havnegrillen i Havneby er super godt .


Sine, Smørum besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Strandoplevelser ved sønderstrand og sælsafari på Sylt.


Betina, Gistrup besøgte området fra
 
14-07-2018 til 28-07-2018

Der er minigolf ved den lille købmand. Hyggelig sted. Dejlige fiskebutikker og super god slagter i byen. Bageriet byder på friskbagt brød. Hvor der også er mulighedfor at nyde en kop kaffe og et stykke brød.


Christina, Hundested besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Stranden på Lakolk var et hit - meget børnevenlig. Pandekagehuset var også et hit. Holms fiskesalg og Ole og Annie fiskesalg, havde nogle lækre fisk og skaldyr.


Hanne, Hadsund besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

vi besøgte manø en dejlig tur, og vi besøgte storke parret i smedager, det var spændende.


Lisbeth, Hadsund besøgte området fra
 
08-05-2018 til 15-05-2018

Gå aldrig glip af Rømøs skønne fisk.


Inge, Jægerspris besøgte området fra
 
21-04-2018 til 28-04-2018

Området er dejligt. Vi var en tur til Ribe, hvor vi besøgte Vadehavsmuseet, det er meget flot.


Mikkel, København K besøgte området fra
 
10-02-2018 til 17-02-2018

Vadehavscenter og RIbe er optimale steder at besøge, gåtur langs Sønderstrand lige så. Hattesgaard er helt unikt sted med kager som man kun sjældent finder mage til i Danmark, også morsomme ting at købe fra den gamle gård, som cafeen ligger i, og som drives af den lokale landbetjent. Også kirken og området ved Juvre er dejligt, se kirkegården med gamle gravsten og fortællinger om de lokale, som fangede hvaler ved Grønland i 1700tallet.


Troels, Vojens besøgte området fra
 
16-10-2017 til 21-10-2017

Kom altid med godt humør


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den hyggelige Havneby ligger 8 km syd for dæmningen på østkysten af den naturskønne Vadehavsø Rømø. Sommerhusene i Havneby-området ligger i et smukt, roligt hedeområde, og fra de fleste huse er der udsigt over enten Vadehavet eller Vesterhavet. Det hyggelige havneområde har en helt speciel, fredelig øhavns-atmosfære, og her holder både fugle og sæler til. I kan sejle til øen Sylt herfra. Havneby er et godt udgangspunkt hvis I ønsker at bade, fiske, vandre og cykle i det idylliske landskab. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Havneby. Den nærmeste større by er Skærbæk, som ligger på fastlandet, 23 km fra Havneby. Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang dæmning. Den dejlig natur, den lange, brede sandstrand, Vadehavet, Vesterhavet, den friske havluft, det rige fugle- og dyreliv, de velbevarede rømøgårde, museerne og den hyggelige stemning gør Rømø til en interessant feriedestination.

Mere arrow

 
En af Danmarks bredeste sandstrande Sønderstrand ligger tæt på sommerhusområdet Rømø, Havneby Vadehavskysten i Havneby er udlagt som vildtreservat Historiske kanoner fra Trediveårskrigen befinder sig ved havnen i Havneby Den udfordrende golfbane i Havneby er omgivet af smuk natur
 

Strand

Få km vest for Havneby ligger en af Europas bedste badestrande. På den 15 km lange Lakolk Strand er der mulighed for at køre i bil helt ned til strandkanten. Den børnevenlige, fine, helt stenfri sandstrand har lavt vand, sandbund, klitter og Blåt Flag. Det usædvanlige ved stranden er, at den er meget bred - mellem 1,5 og 6 km - hvilket indbyder til strandaktiviteter af enhver art. F.eks. er kitebuggykørsel, drageflyvning og windsurfing meget populære aktiviteter her. Der er stor forskel på ebbe og flod, og 2 gange i døgnet skifter vandstanden markant. Vær derfor forsigtig med at parkere bilen for tæt på vandet. Efter en storm kan I være heldige at finde rav i strandkanten her.

Natur

Lige bag Havneby ligger Vråby Plantage i et gammelt, kuperet klitområde med mange vandrestier. Sønderstrand er Rømøs sydligste hjørne, og her er beskytter et stort klitdige mod sandflugt. Rømø består af 90% naturområder med store hedeområder og klitplantager, hvor træer og buske vidner om den barske vesterhavsvind. Overalt på øen kan I opleve en rig bestand af dyr og fugle. Den nordlige del af øen er udlagt som fuglebeskyttelsesområde for de mange vadefugle i Vadehavet. Også sæler holder til her på øen, og inden for de seneste år er flere kaskelothvaler strandet på Rømø.

Aktivitet

De dejlige naturområder omkring Havneby indbyder til vandreture. Der er gode fiskemuligheder på fra molerne i Havneby samt i fiskeparken Rømø Lystfiskerparadis. Den brede Lakolk Strand indbyder til aktiviteter, så som surfing, drageflyvning, kitebuggykørsel samt vandre- og rideture. Desuden kan I prøve at gå på havbunden, helt uden at blive våde, og finde spændende ting, som tidevandet har bragt med sig. På den 920 m lange bane i Skærbæk Gokart Center kan I udfordre hinanden og opleve fart og spænding. I Skærbæk Fritidscenter findes en svømmehal med bl.a. vandrutschebane, vipper, varmtvandsbassiner og sauna (23 km). Golfspillere har mulighed af at afprøve banerne hos Arrild Golf Club (37 km), Ribe Golf Klub (43 km), Toftlund Golf Club (44 km) og Tønder Golf Klub (51 km).

Attraktion

Lige over havnen er et par gamle, rustne kanoner placeret på en klit i Havneby. Nationalmuseet Kommandørgården ved Rømø Kirkeby er en totalt restaureret gård fra 1748, der viser den velstand, som kommandørerne bragte til Rømø (3 km). Rømø Sommerland er en aktivitetspark ved Kommandørgården med 40 forskellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vandland og minigolfbane. Naturcenter Tønnisgård ved Tvismark er indrettet i en gammel stråtægt Rømøgård, og viser udstillinger om Rømøs natur og kultur (7 km). Rømø Mini Museum i Lakolk fortæller om Rømøs natur gennem tiden og tidevandets indflydelse derpå (12 km). Overalt på øen kan I opleve de smukke, gamle Rømøgårde, som præger landskabet og er meget karakteristiske for øen. Rømø er ligeledes rig på kunsthåndværkere, og på øen finder I flere gallerier, lysstøberier og keramikerværksteder.

Udflugt

Skærbæk Museum er et egnshistorisk museum, der er indrettet i en tidligere købmandsgård fra 1909. Her illustreres egnens kultur og historie (23 km). Bevæg jer ind i jernalderens verden i Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. Centret rummer bl.a. et museum, en jernaldergård, grave og underjordiske gange (18 km). Besøg kulturbyen Løgumkloster og gå på opdagelse i det spændende kloster, som blev opført af munke i 1100-tallet (42 km). Leg viking for en dag på Lustrupholm VikingeCenter i Danmarks ældste by Ribe, og mød bl.a. vikingetidens smede, buemagere, vævere og kokke og se deres familier og hjem (43 km). I Tønder kan I opleve den hyggelige stemning i Danmarks ældste købsstad med de interessante, historiske museer og de mange gode spisesteder (51 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

166 Sommerhuse i Rømø, Havneby

Søg sommerhus