Sommerhusudlejning i Rømø, Havneby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Rømø, Havneby, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Rømø, Havneby er et hyggeligt ferieområde med havn, golfbane, spisesteder og masser af dejlige sommerhuse for enhver smag. Og tæt ved Rømø, Havneby ligger en af Danmarks bredeste strande. Den skønne natur og de mange aktivitetsmuligheder gør Rømø, Havneby til et poplært område for sommerhusudlejning.

 

Gæstevurderinger fra Rømø, Havneby

 
 

584 gæster har givet Rømø, Havneby en gennemsnitlig vurdering på 4,42 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
ingelise, Korsør besøgte området fra
 
04-09-2020 til 07-09-2020

Dragefestival er absolut et besøg værd. Restaurant fru Dax i Lakolk


Marga, Viborg besøgte området fra
 
04-09-2020 til 07-09-2020

Dragefestival var en oplevelse. Sønderstrand helt specielt og roligt i modsætning til Lakoltstrand. Fine gåture på diget og strandpromenaden til færgen til Sylt.


Mette, Haarby besøgte området fra
 
29-08-2020 til 05-09-2020

Lækre hundeskove i området


Marianne, Ejby besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Vi var i Lakolk og gå på den store brede strand - så fantastisk smukt. Vi besøgte Lakolk butikscentre og fik det lækreste street food.


Allan, Aabenraa besøgte området fra
 
21-08-2020 til 23-08-2020

Vi gik lange ture indtil Havneby og ud til alle fårene og da vores barnebarn var med hyggede vi med at finde krabber m.m ved vandet..og så er der rig mulighed for shopping på Rømø...og hvis man bliver sulten og er til fisk kan Holm s fiskeresturant anbefales.


Anette, Jyderup besøgte området fra
 
17-08-2020 til 20-08-2020

Cafe fru Dax og deres stjerneskud skal bare prøves. Men vær opmærksom på at det er et kæmpe måltid 😁😁😁 Og så er HELE Rømø bare en fantastisk oplevelse med dens natur, historie og strande.


Marianne, Skælskør besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Fru Dax på Lakolk er en god restaurant.


Dan, Mariager besøgte området fra
 
15-08-2020 til 20-08-2020

Vi var hos Holms fiskeforretning, hvor vi købte lækkert fisk. Så brugte vi meget tid på Lakolk stranden - den er jo helt fantastisk. Et sted, hvor det er super godt med cykler.


Helle, Ballerup besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Holms røgeri restaurant kan varmt anbefales og ligeledes Frankel.


Rikke, Agedrup besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Café Fru Dax kan helt klart anbefales


Hans Henrik, Hinnerup besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Super god oplevelse


Tanja, Kastrup besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Tag en tur til Lakolk - virke smukt område med massere af liv, strand og restauranter. En tur til sylt kan også anbefales. En tur til Vadehavet som nærmest ligger i baghaven er også er besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Cafe hattesgaard på Rømø er absolut et besøg værd. Cafe mandøpigen på mandø lækker sandwich 2 timers tur på sæl safari på mandø dog uden at se sæler var også en kæmpe oplevelse. Restaurant Ros i Tønder - super lækkert mad Cafe fru DAX både mad og der kæmpe is En times gå tur med vægter i Ribe og hører om byens historie- det er gratis Spidsbjerg i kirkeby plantage Tidevandet ved Sønderstrand og Lakolk


Tove, Vejle besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Holms Røgeri som ligger i gåafstand fra boligen er et besøg værd, ligesom pandekagehuset er det. Vi besøgte også sømandskirken på Rømø, meget speciel kirke.


Heidi, Hjortshøj besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Tag på Café Dax i Lakolk. De har fantastisk mad med kæmpe portioner til rimelige penge, helt specielt er deres stjerneskud. Deres is er også fantastiske.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Fru Dax de bedste is og god fastfood


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Svømmepølen var rigtig fin men en kedelig grillbar/information de kunne godt peppe den lidt op og have nogle flere vare lige som en lille købmand det var heller ikke særlig indbydende at få noget at spise der det kunne snild blive et hyggeligt sted i stedet for koldt og kedeligt


Jette Rydahl, København S besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Hvis man er til fart og spænding, skal man leje blokarts (Gokarts med sejl), på sønderstrand. Book dem på Kitesyds facebookside, for der er rift om dem. Minigolf ved den gamle Købmandsgård (11 min. til fods) er sjovt. 18 opfindsomme baner i en have med skyggefulde træer. Ribe og Højer sluse er gode udflugtsmål.


Pernille, Viby Sjælland besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Vi spise dejlige ægte italienske pizza længere nede af vejen - de var mega gode! Vi red hos Rømø Ponyfarm - klar anbefaling herfra. Vindbilerne på stranden var et kæmpe hit!


Søren, Greve besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Hvis man lejer cykler kan man cykle af panoramaruten 402 som er 31 km lang. En fantastisk smuk tur hvor man virkelig kommer til at se Rømøs smukke natur. Det største hit var at leje strandsejlere på Sønderstrand. Mega sjovt hvor man “sejler” hen ad stranden med op til 70 km/t.


Carina, Vordingborg besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Området er supergodt for den aktive familie og der er altid noget at lave, enten i selve bebyggelsen eller nærved, f.eks. strandsurfing eller at flyve med drager på stranden. Har I ikke cykler med, kan der lejes cykler inde i havneby og det er super at cykle rundt på rømø.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den hyggelige Havneby ligger 8 km syd for dæmningen på østkysten af den naturskønne Vadehavsø Rømø. Sommerhusene i Havneby-området ligger i et smukt, roligt hedeområde, og fra de fleste huse er der udsigt over enten Vadehavet eller Vesterhavet. Det hyggelige havneområde har en helt speciel, fredelig øhavns-atmosfære, og her holder både fugle og sæler til. I kan sejle til øen Sylt herfra. Havneby er et godt udgangspunkt hvis I ønsker at bade, fiske, vandre og cykle i det idylliske landskab. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Havneby. Den nærmeste større by er Skærbæk, som ligger på fastlandet, 23 km fra Havneby. Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang dæmning. Den dejlig natur, den lange, brede sandstrand, Vadehavet, Vesterhavet, den friske havluft, det rige fugle- og dyreliv, de velbevarede rømøgårde, museerne og den hyggelige stemning gør Rømø til en interessant feriedestination.

 
En af Danmarks bredeste sandstrande Sønderstrand ligger tæt på sommerhusområdet Rømø, Havneby Vadehavskysten i Havneby er udlagt som vildtreservat Historiske kanoner fra Trediveårskrigen befinder sig ved havnen i Havneby Den udfordrende golfbane i Havneby er omgivet af smuk natur
 

Strand

Få km vest for Havneby ligger en af Europas bedste badestrande. På den 15 km lange Lakolk Strand er der mulighed for at køre i bil helt ned til strandkanten. Den børnevenlige, fine, helt stenfri sandstrand har lavt vand, sandbund, klitter og Blåt Flag. Det usædvanlige ved stranden er, at den er meget bred - mellem 1,5 og 6 km - hvilket indbyder til strandaktiviteter af enhver art. F.eks. er kitebuggykørsel, drageflyvning og windsurfing meget populære aktiviteter her. Der er stor forskel på ebbe og flod, og 2 gange i døgnet skifter vandstanden markant. Vær derfor forsigtig med at parkere bilen for tæt på vandet. Efter en storm kan I være heldige at finde rav i strandkanten her.

Natur

Lige bag Havneby ligger Vråby Plantage i et gammelt, kuperet klitområde med mange vandrestier. Sønderstrand er Rømøs sydligste hjørne, og her er beskytter et stort klitdige mod sandflugt. Rømø består af 90% naturområder med store hedeområder og klitplantager, hvor træer og buske vidner om den barske vesterhavsvind. Overalt på øen kan I opleve en rig bestand af dyr og fugle. Den nordlige del af øen er udlagt som fuglebeskyttelsesområde for de mange vadefugle i Vadehavet. Også sæler holder til her på øen, og inden for de seneste år er flere kaskelothvaler strandet på Rømø.

Aktivitet

De dejlige naturområder omkring Havneby indbyder til vandreture. Der er gode fiskemuligheder på fra molerne i Havneby samt i fiskeparken Rømø Lystfiskerparadis. Den brede Lakolk Strand indbyder til aktiviteter, så som surfing, drageflyvning, kitebuggykørsel samt vandre- og rideture. Desuden kan I prøve at gå på havbunden, helt uden at blive våde, og finde spændende ting, som tidevandet har bragt med sig. På den 920 m lange bane i Skærbæk Gokart Center kan I udfordre hinanden og opleve fart og spænding. I Skærbæk Fritidscenter findes en svømmehal med bl.a. vandrutschebane, vipper, varmtvandsbassiner og sauna (23 km). Golfspillere har mulighed af at afprøve banerne hos Arrild Golf Club (37 km), Ribe Golf Klub (43 km), Toftlund Golf Club (44 km) og Tønder Golf Klub (51 km).

Attraktion

Lige over havnen er et par gamle, rustne kanoner placeret på en klit i Havneby. Nationalmuseet Kommandørgården ved Rømø Kirkeby er en totalt restaureret gård fra 1748, der viser den velstand, som kommandørerne bragte til Rømø (3 km). Rømø Sommerland er en aktivitetspark ved Kommandørgården med 40 forskellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vandland og minigolfbane. Naturcenter Tønnisgård ved Tvismark er indrettet i en gammel stråtægt Rømøgård, og viser udstillinger om Rømøs natur og kultur (7 km). Rømø Mini Museum i Lakolk fortæller om Rømøs natur gennem tiden og tidevandets indflydelse derpå (12 km). Overalt på øen kan I opleve de smukke, gamle Rømøgårde, som præger landskabet og er meget karakteristiske for øen. Rømø er ligeledes rig på kunsthåndværkere, og på øen finder I flere gallerier, lysstøberier og keramikerværksteder.

Udflugt

Skærbæk Museum er et egnshistorisk museum, der er indrettet i en tidligere købmandsgård fra 1909. Her illustreres egnens kultur og historie (23 km). Bevæg jer ind i jernalderens verden i Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. Centret rummer bl.a. et museum, en jernaldergård, grave og underjordiske gange (18 km). Besøg kulturbyen Løgumkloster og gå på opdagelse i det spændende kloster, som blev opført af munke i 1100-tallet (42 km). Leg viking for en dag på Lustrupholm VikingeCenter i Danmarks ældste by Ribe, og mød bl.a. vikingetidens smede, buemagere, vævere og kokke og se deres familier og hjem (43 km). I Tønder kan I opleve den hyggelige stemning i Danmarks ældste købsstad med de interessante, historiske museer og de mange gode spisesteder (51 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Rømø, Havneby

Søg sommerhus
 
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 4   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2900,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   80 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3469,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2466,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 3   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2628,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 3   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2190,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1988,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1982,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2980,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Havneby Sommerhus i ferieby, Rømø, Havneby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4748,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 4   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2628,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4748,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2019,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2198,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2181,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2131,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1882,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1789,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 4   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2182,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus i ferieby, Rømø, Havneby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2211,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i ferieby, Rømø, Havneby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1740,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus i ferieby, Rømø, Havneby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3806,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2198,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus i ferieby, Rømø, Havneby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   180 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2789,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4748,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 3   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1837,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1981,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 3   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2199,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   12 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   25 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8323,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 3   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1936,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1982,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1982,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 11   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   40 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6463,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   2300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2139,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2923,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2824,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4501,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2487,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1982,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2172,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   2300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2013,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1716,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2352,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   235 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2448,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i by, Rømø, Havneby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2039,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1628,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2030,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i feriecenter, Rømø, Havneby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2182,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1965,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i ferieby, Rømø, Havneby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2425,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   550 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2937,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Sommerhus, Rømø, Havneby

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2239,-
    
  •  

   Rømø, Havneby Ferielejlighed i by, Rømø, Havneby

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2039,-