Sommerhusudlejning i Rømø, Bolilmark - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Rømø, Bolilmark, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet Bolilmark på Rømø ligger i naturskønne omgivelser med skov og klithede, tæt ved den brede sandstrand i Lakolk. Det rolige og familievenlige ferieområde byder på dejlige sommerhuse for enhver smag og derfor er sommerhusudlejning i Bolilmark på Rømø meget populært.

 

Gæstevurderinger fra Rømø, Bolilmark

 
 

217 gæster har givet Rømø, Bolilmark en gennemsnitlig vurdering på 4,65 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
19-11-2020 til 22-11-2020

Smuk sandstrand, vist en af de smukkeste i Europa, tror jeg, der står, sand uden sten. Gode muligheder for gåture. I Havneby købte jeg lidt stof og sygrej i storbutikken over for den gamle købmandsgård.


Helle, Augustenborg besøgte området fra
 
28-10-2020 til 01-11-2020

Hvis man er til hygge, gamle ting og gode kager, så er Hattesgaard absolut et besøg værd.


MARY IMER, København S besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Gå en tur op på Høstbjerg – 19 m højt "bjerg" kun kort gå-afstand fra huset. Trods den liden højde er der en flot udsigt over øen – i klart vejr kan man ane Esbjerg samt omkringliggende øer.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Lokal slagter. Blokart. Gokart i skærbæk.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Rømø i sig selv er en oplevelse


birgitte, Frederiksberg C besøgte området fra
 
04-04-2020 til 11-04-2020

Legetøjsbutikken i havneby har et stort udvalg af drager. Meget unik butik som går op i godt håndværk frem for plastik. Vi var ude at samle blåmuslinger og spiste dem til aftensmad. Det var en sjov og bestemt mindeværdig oplevelse!


Claus, Vejle besøgte området fra
 
26-03-2020 til 30-03-2020

Rømø er en stille ø udenfor sæson, men strandene og vadehavet generelt er en unik oplevelse.


Gurli, Brøndby besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Ribe og Møgeltønder er et besøg værd. Husk at starte ferien med en tur over grænsen:-)


Jens, Holstebro besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Stranden ved Lakolk er helt unik. Den er meget børnevenlig, vandet er dejligt, og der er sandbund.


Rie, Fredericia besøgte området fra
 
25-02-2018 til 01-03-2018

Tønder by er et besøg vær, meget spændende by med mange gamle hus. hvor besøgte det gamle apotek, som er en meget spændende butik og gå rundt i. Spise stedet Marcel som ligger i gå gaden i Tønder by, spiste vi en rigtig god tapas frokost til overkommendelig pris.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Bolilmark er et fredeligt og naturskønt ferieområde på Vadehavsøen Rømø, der byder på skønne badestrande, kultur, aktiviteter og hyggelig østemning. Det rolige sommerhusområde ved landsbyen Bolilmark ligger på den nordlige del af Rømø, kun 2 km fra dæmningen, og omgivet af smukke lyngklædte hedearealer. Husene i området har alle græs på taget og falder utroligt godt ind i naturen. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og i Kongsmark, 4 km herfra, finder I et bredere udvalg af butikker og flere spisesteder. Den nærmeste større by er Skærbæk, som ligger på fastlandet, 17 km fra Bolilmark. Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang dæmning. Den dejlig natur, den lange, brede sandstrand, Vadehavet, Vesterhavet, den friske havluft, det rige fugle- og dyreliv, de velbevarede rømøgårde, museerne og den hyggelige stemning gør Rømø til en interessant feriedestination. På Rømø kan I nemt medbringe jeres hund, da vi her har et stort udvalg af sommerhuse, hvor hunde er tilladt.

 
Udsigt over Bolilmarks smukke natur og Vesterhavet fra udsigtspunktet Høstbjerg Udsigtspunktet Høstbjerg, som ligger tæt ved sommerhusene i Rømø, Bolilmark Fra Høstbjerg kan I nyde udsigten over skov og klithede, som omkranser sommerhusene i Bolilmark Rømøs meget brede sandstrand ved Bolilmark, nær Lakolk
 

Strand

Nogle få km vest for Bolilmark ligger en af Europas bedste badestrande. På den 15 km lange Lakolk Strand er der mulighed for at køre i bil helt ned til strandkanten. Den børnevenlige, fine, helt stenfri sandstrand har lavt vand, sandbund, klitter og Blåt Flag. Det usædvanlige ved stranden er, at den er meget bred - mellem 1,5 og 6 km - hvilket indbyder til strandaktiviteter af enhver art. F.eks. er kitebuggykørsel, drageflyvning og windsurfing meget populære aktiviteter her. Så I kan nyde en aktiv ferie ved stranden, når I lejer et privat sommerhus eller ferielejlighed i Bolilmark. Der er stor forskel på ebbe og flod, og 2 gange i døgnet skifter vandstanden markant. Vær derfor forsigtig med at parkere bilen for tæt på vandet.

Natur

Sommerhusudlejning i Bolilmark giver jer mulighed for dejlige naturoplevelser. Bolilmark er omgivet af lyngarealer, græsklædte klitter, naturområder med fyrretræer, et rigt dyreliv og mange vandrestier. Rømøs højeste punkt, Høstbjerg, er beliggende ved Bolilmark. Høstbjerg ligger 20 m.o.h. og herfra har I en flot udsigt over den naturskønne ø. Den nordlige del af øen er udlagt som fuglebeskyttelsesområde for de mange vadefugle i Vadehavet. Også sæler holder til her på øen, og inden for de seneste år er flere kaskelothvaler strandet på Rømø. Rømø består af 90% naturområder med store hedeområder og klitplantager, hvor træer og buske vidner om den barske vesterhavsvind. Overalt på øen kan I opleve en rig bestand af dyr og fugle, så gå på opdagelse i naturen, når I er på ferie i sommerhus.

Aktivitet

Området omkring Bolilmark indbyder til vandreture i den smukke natur. Den brede strand indbyder til aktiviteter, så som surfing, drageflyvning, kitebuggykørsel samt vandre- og rideture. Desuden kan I prøve at gå på havbunden, helt uden at blive våde, og finde spændende ting, som tidevandet har bragt med sig. For lystfiskere er der gode fangstmuligheder i Rømø Lystfiskerparadis og Renbæk Lystfiskersø ved Skærbæk. På den 920 m lange bane i Skærbæk Gokart Center kan I udfordre hinanden og opleve fart og spænding. I Skærbæk Fritidscenter findes en svømmehal med bl.a. vandrutschebane, vipper, varmtvandsbassiner og sauna. Golfspillere har mulighed af at afprøve banerne hos Arrild Golf Club (31 km), Ribe Golf Klub (37 km), Toftlund Golf Club (38 km) og Tønder Golf Klub (45 km).

Attraktion

Naturcenter Tønnisgård ved Tvismark er indrettet i en gammel stråtægt Rømøgård, og viser udstillinger om Rømøs natur og kultur (3 km). Rømø Mini Museum i Lakolk fortæller om Rømøs natur gennem tiden og tidevandets indflydelse derpå (6 km). Nationalmuseet Kommandørgården ved Rømø Kirkeby er en totalt restaureret gård fra 1748, der viser den velstand, som kommandørerne bragte til Rømø (8 km). Rømø Sommerland er en aktivitetspark ved Kommandørgården med 40 forskellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vandland og minigolfbane. Overalt på øen kan I opleve de smukke, gamle Rømøgårde, som præger landskabet og er meget karakteristiske for øen. Rømø er ligeledes rig på kunsthåndværkere, og på øen finder I flere gallerier, lysstøberier og keramikerværksteder.

Udflugt

Skærbæk Museum er et egnshistorisk museum, der er indrettet i en tidligere købmandsgård fra 1909. Her illustreres egnens kultur og historie (17 km). Bevæg jer ind i jernalderens verden i Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. Centret rummer bl.a. et museum, en jernaldergård, grave og underjordiske gange (18 km). Besøg kulturbyen Løgumkloster og gå på opdagelse i det spændende kloster, som blev opført af munke i 1100-tallet (36 km). Leg viking for en dag på Lustrupholm VikingeCenter i Danmarks ældste by Ribe, og mød bl.a. vikingetidens smede, buemagere, vævere og kokke og se deres familier og hjem (37 km). I Tønder kan I opleve den hyggelige stemning i Danmarks ældste købsstad med de interessante, historiske museer og de mange gode spisesteder (45 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Rømø, Bolilmark

Søg sommerhus
 
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   3100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2106,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2162,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3562,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   3100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1861,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2967,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2873,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2344,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2052,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2673,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 3   •   2800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3000,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2044,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   14 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2896,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   2500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2086,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2264,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4248,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3478,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2230,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   2200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2232,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   2200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2161,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 9   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   2500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5507,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   2200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4343,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 3   •   3300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3643,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   2400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2192,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 3   •   2500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3158,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2705,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   2300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5449,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 3   •   1800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4239,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   2200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2177,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   2800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1728,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   2500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2359,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2177,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4871,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2615,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 3   •   3100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4660,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   3500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1952,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1980 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2230,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1838,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3604,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   14 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 3   •   3500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1917,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2904,-
    
  •  

   Rømø, Bolilmark Sommerhus, Rømø, Bolilmark

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2099,-