Sommerhusudlejning i Møgeltønder - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Møgeltønder, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Dejlig ferie Sønderjylland - lej sommerhus i Møgeltønder

 

Gæstevurderinger fra Møgeltønder

 
 

22 gæster har givet Møgeltønder en gennemsnitlig vurdering på 4,73 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
03-12-2020 til 06-12-2020

Hyggelig lille by hvor alle er utrolig flinke. Dejlig Cafe Mormor, der lavede aftensmad til os en dag, og hyggelige butikker i Slotsgaden samt Shackenborg Slot der også er lige i gå afstand.


Ulla, Herfølge besøgte området fra
 
05-09-2020 til 12-09-2020

Har set sort sol, hyggelig tur til Ribe og det er nok ikke sidste gang vi er der.


Inger, Frederikssund besøgte området fra
 
22-02-2020 til 29-02-2020

Se Højer sluse Flensburg og Tønder er dejlige byer


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-12-2019 til 01-01-2020

Restaurant Viktoria fremstiller super menu


Jette, København Ø besøgte området fra
 
18-10-2019 til 20-10-2019

Guidet sort sol tur var toppen. Vi blev meget klogere på hele områdets kultur og natur og så de smukke fugle flyve til ro i sivene.


Claus, Vallensbæk strand besøgte området fra
 
14-09-2019 til 21-09-2019

Fint område til dejlige gåture


Karina, Hvidovre besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Husk at besøge "Mormor" selv, i hendes café lidt længere henne af gaden, hun / de har de lækreste kager , mad og kaffe.


Line, Brøndby Strand besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Vi have udflugt til bl.a Sluserne ved Højer og Vidå. Vi besøgte også Danfoss Universe


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-08-2018 til 27-08-2018

Vi var der for Tønder Festival, og det var PERFEKT for os. Vi vil gerne leje huset næste år igen!


Connie, Køge besøgte området fra
 
01-06-2018 til 08-06-2018

Aften gudstjeneste i Møgeltønder kirke . Der blev vi budt på kaffe og jordbærkage . Cykeltur på marsruten . Højer sluse . Højer pølser , smager himmelsk . Besøg Nolde museum . Og Tønder museum . Der er så mange gide oplevelser fra vores ferie . Også Ribe og Rømø . Vores ferie får5 stjerner .


 

Området

Den lille landsby Møgeltønder i Sønderjylland er Danmarks måske mest kendte landsby. Det skyldes ikke blot den smukke Slotsgade, de idylliske gamle huse og de hyggelige butikker, men i høj grad også den tidligere royale tilknytning til det danske kongehus med Schackenborg Slot.  Det er ikke uden grund, at mange turister besøger Møgeltønder hver sommer, hvor de nyder byens charme og et stykke sønderjysk lagkage. Lejer I feriehus i Møgeltønder kan I bruge ferien på grænsehandel, en tur til Vadehavet eller et besøg i nabobyen Tønder.

 

Strand

Lejer I sommerhus i Møgeltønder og får lyst til at komme til stranden, kan I køre i retning af Højer, som stranden Emmerlev Klev ligger lidt nord for. Det er en børnevenlig strand med sandbund og lavt vand. I kan også tage til Rømø, hvor I finder Nordeuropas bredeste badestrand, hvor der er plads til både badegæster, surfere og strandsejlere.

Natur

Naturen ved den sønderjyske vestkyst er helt enestående, og Vadehavet og kyststrækningen fra den tyske grænse i syd og op til Blåvandshuk er blevet udlagt til Nationalpark Vadehavet. Her kan I nyde en varieret og barsk natur med klitter, marskområder og strandenge. Det næringsrige Vadehav skaber et rigt dyre- og planteliv. Området er et paradis for fugleentusiaster og naturelskere. Det fascinerende naturfænomen Sort Sol, hvor store flokke af stære flyver i flok, kan opleves om foråret og efteråret i Sønderjyllands marsk.

Aktivitet

Området ved Møgeltønder er attraktivt for lystfiskere, der finder gode fiskevande både ved Videåen, Bredeå, Vadehavet og Put and Take-fiskesøer. Cyklister har fine muligheder for at komme ud på spændende cykelture, fx kan I tage på ''''den kongelige marskrute'''', som er en 41 km lang cykelrute, der går gennem marsklandet og grænselandet. Vil I rigtig have pulsen op, så kan I slå jer løs på naturfitnessbanen i slotsparken i Møgeltønder.

Seværdigheder

Møgeltønder er en seværdig lille, charmerende by med gamle huse, brostensbelagte gader, det flotte Schackenborg slot, Slotsparken og den gamle middelalder- og renæssance slotskirke. Besøg Trøjborg Slotsruin ved Visby og se de fascinerende ruiner at det majestætiske slot, der bl.a. har tilhørt Dronning Margrethe den I. Det er gratis at besøge slotsruinen (11 km). Besøg Højer by, og se digerne, der adskiller Vadehavet og marsken. I kan blive klogere på livet i marsken gennem tiderne på Mølle- og Marskmuseum, der har til huse i Højer Mølle, som er Danmarks største hollandske mølle (11 km). Tag en tur over den dansk- tyske grænse og besøg Nolde Museet i Neukirchen (13 km). I Danmarks ældste købstad Tønder finder I caféer, spisesteder og butikker i de stemningsfyldte, brostensbelagte gader, samt Tønder Museum og Tønder Kunstmuseum (8 km).

Udflugter

Tag til den dejlige ferieø Rømø i Vadehavet og nyd den brede sandstrand, gå på opdagelse i de to hyggelige byer Havneby og Lakolk, hvor I finder caféer, spisesteder og butikker. I kommer til Rømø via en 9,2 km lang dæmning (47 km). Hjemsted Oldtidspark er en jernalderlandsby med arbejdende værksteder, hvor datidens håndværk vises. I museet kan I se udstillinger om oldtiden og de arkæologiske fund på stedet (31 km). Det er køreturen værd at tage til forlystelsesparken LEGOLAND, hvor hele familien kan hygge sig sammen, prøve de forskellige aktiviteter og blive imponeret over alle de flotte figurer bygget af legoklodser (112 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Møgeltønder

Søg sommerhus