Sommerhusudlejning i Løgumkloster - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Løgumkloster, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Løgumkloster er en lille, historisk by med et berømt kloster, beliggende midt i Sønderjylland. Ferieområdet Løgumkloster er omgivet af skøn natur med blandt andet Åved Plantage og Brede Å. Når I holder ferie i Løgumkloster, kan I slappe af og nyde de naturskønne omgivelser.

 

Gæstevurderinger fra Løgumkloster

 
 

28 gæster har givet Løgumkloster en gennemsnitlig vurdering på 4,25 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Jette, Vallensbæk besøgte området fra
 
19-10-2020 til 26-10-2020

Et besøg i Frøslev-lejren kan anbefales.


Kirsten, Svendborg besøgte området fra
 
04-09-2020 til 07-09-2020

Følg skiltet - mod skoven - på den anden side af vejen, så kommer man til et flot naturområde.


Jesper, Tørring besøgte området fra
 
01-11-2019 til 03-11-2019

Løgumkloster en rigtig hyggelig by. Vi var der omkring Halloween og hele den indre byen var pyntet op. Folk er rigtig venlige og imødekommende..


Henrik, København S besøgte området fra
 
13-09-2019 til 15-09-2019

Vi brugte en dag på at besøge Højer sluse, og en tur til Rømø. Kort køreafstand fra huset.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Vi tog til Rømø/ lakolk - der er en del at se også for børn - et legeland til 50kr hvor vi nød kaffen imens børnene hoppede og legede i legelandet- Man fik vildt gode og mega store is ved fru dax - hvor man også kan spise. Var på natur legepladsen.( havnebyvej 123 Rømø) Tyskland ligger tæt på, så vi var en tur over grænsen og i den gode Kik butik. En tur til Universe var vi også. Var ude og kigge på kirker og tæt på er der også et klokkespil. Vi spiste på Agerskov Kro -vildt lækker mad til billige penge. Byen ligger tæt på - men skal man til strand eller andet skal man køre dertil.


 

Generel

Løgumkloster er en hyggelig by med masser af kultur og historie. Her bor I tæt på et stemningsfyldt gammelt bymiljø med et slot og en smuk klosterkirke. Vesterhavets brede sandstrande er kun en kort køretur væk, og det samme er Rømø. Området byder på mange seværdigheder, små hyggelige byer og så er der knap 20 km til den tyske grænse.

 

Strand

Hvis I vil til stranden, når I holder ferie i Løgumkloster, kan I køre til Emmerlev Klev strand, der ligger lidt nord for Højer. Det er en børnevenlig strand med sandbund og lavt vand. En anden mulighed er at køre over dæmningen til Rømø, hvor I finder Nordeuropas bredeste badestrand med plads til både badegæster, surfere og strandsejlere.

Natur

Naturen ved den sønderjyske vestkyst er helt enestående og et stort område er udlagt til Nationalpark Vadehavet. En del af Nationalparken består af vadehav, men rummer også klitter, marskområder og strandenge. Her kan I opleve et unikt plante- og dyreliv, der nyder godt af Vadehavets store rigdom af næring. Der er mange vandre- og cykelruter i området og området er et slaraffenland for fugleentusiaster. Bag Vadehavets diger ved Ballum Enge kan I opleve gæs, ænder, fiskehejre, ugler og mange vadefugle. Det imponerende naturfænomen Sort Sol kan opleves om foråret og efteråret, hvor flokke af stære danner store sorte formationer på himlen.

Aktivitet

I kan nyde den smukke natur langs Brede Å på en kanotur i ådalen fra Løgumkloster til Bredebro. Åen slynger sig gennem det flotte landskab og turen er afvekslende med både roligt vand og steder med stærk strøm. I kan leje kanoer hos Vidaa Kano og Løgumkloster Kanoudlejning. Der er mange stier og vandreruter i den flotte ådal mellem Bredebro og Løgumkloster, hvor I kan gå langs Brede Å. Brede Å er paradis for lystfiskere og den ligger i en top ti over de bedste åer at fiske i i Danmark. Det er især havørreder og laks, der bider på de entusiastiske lystfiskeres krog.

Seværdigheder

Løgumkloster Kirke blev opført ca. 1225-1325 som klosterkirke for Cistercienserordenen. Kun en del af sydfløjen er bevaret. Vest for kirken ligger slottet, der blev opført i 1614 som jagtslot for hertugen af Gottorp. Slottet rummer i dag Præstehøjskolen og Folkekirkens Pædagogiske Institut. Sydøst for kirken ligger Løgumkloster Refugium, der er startet i 1960. Trøjborg Slotsruin var tidligere et slot, der bl.a tilhørte Dronning Margrethe den I. Det er gratis at besøge slotsruinen (17 km). Få mere at vide om livet i marsken gennem tiderne på Mølle- og Marskmuseum, der har til huse i Danmarks største hollandske mølle (18 km).  I Møgeltønder finder I gamle brostensbelagte gader, Schackenborg slot og park og den gamle middelalder- og renæssance slotskirke. En smuk gammel by, der hvert år får besøg af mange turister (17 km).

Udflugt

Besøg den verdensberømte forlystelsespark LEGOLAND, hvor hele familien kan tilbringe en hyggelig og sjov dag med masser af aktiviteter (95 km). Tag til Rømø og nyd den dejlige sandstrand og de to hyggelige byer Havneby og Lakolk, hvor I finder caféer, spisesteder og butikker. I kommer til Rømø via en 9,2 km lang dæmning (37 km). I Tønder kan I opleve den hyggelige stemning i Danmarks ældste købstad med brostensbelagte gader og gamle huse. Her er historiske museer, fine butikker og mange gode spisesteder (17 km). Hjemsted Oldtidspark er en jernalderlandsby med arbejdende værksteder, hvor datidens håndværk vises. I museet kan I se udstillinger om oldtiden og de arkæologiske fund på stedet (20 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Løgumkloster

Søg sommerhus
 
  •  

   Løgumkloster Sommerhus, Løgumkloster

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   21000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2166,-
    
  •  

   Løgumkloster Sommerhus, Løgumkloster

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 3   •   21000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1821,-
    
  •  

   Løgumkloster Ferielejlighed i by, Løgumkloster

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 0
   Husdyr tilladt: no   •   21000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1531,-
    
  •  

   Løgumkloster Sommerhus på landet, Løgumkloster

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   21000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1792,-
    
  •  

   Løgumkloster Ferielejlighed i by, Løgumkloster

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   21000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1774,-