Sommerhusudlejning i Løgumkloster - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Løgumkloster, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Feriebolig ved Løgumkloster tæt på Vadehav og Vesterhav

 

Gæstevurderinger fra Løgumkloster

 
 

5 gæster har givet Løgumkloster en gennemsnitlig vurdering på 4,00 ud af 5 stjerner.

 

Generel

Løgumkloster er en hyggelig by med masser af kultur og historie. Her bor I tæt på et stemningsfyldt gammelt bymiljø med et slot og en smuk klosterkirke. Vesterhavets brede sandstrande er kun en kort køretur væk, og det samme er Rømø. Området byder på mange seværdigheder, små hyggelige byer og så er der knap 20 km til den tyske grænse.

Mere arrow

 

Strand

Hvis I vil til stranden, når I holder ferie i Løgumkloster, kan I køre til Emmerlev Klev strand, der ligger lidt nord for Højer. Det er en børnevenlig strand med sandbund og lavt vand. En anden mulighed er at køre over dæmningen til Rømø, hvor I finder Nordeuropas bredeste badestrand med plads til både badegæster, surfere og strandsejlere.

Natur

Naturen ved den sønderjyske vestkyst er helt enestående og et stort område er udlagt til Nationalpark Vadehavet. En del af Nationalparken består af vadehav, men rummer også klitter, marskområder og strandenge. Her kan I opleve et unikt plante- og dyreliv, der nyder godt af Vadehavets store rigdom af næring. Der er mange vandre- og cykelruter i området og området er et slaraffenland for fugleentusiaster. Bag Vadehavets diger ved Ballum Enge kan I opleve gæs, ænder, fiskehejre, ugler og mange vadefugle. Det imponerende naturfænomen Sort Sol kan opleves om foråret og efteråret, hvor flokke af stære danner store sorte formationer på himlen.

Aktivitet

I kan nyde den smukke natur langs Brede Å på en kanotur i ådalen fra Løgumkloster til Bredebro. Åen slynger sig gennem det flotte landskab og turen er afvekslende med både roligt vand og steder med stærk strøm. I kan leje kanoer hos Vidaa Kano og Løgumkloster Kanoudlejning. Der er mange stier og vandreruter i den flotte ådal mellem Bredebro og Løgumkloster, hvor I kan gå langs Brede Å. Brede Å er paradis for lystfiskere og den ligger i en top ti over de bedste åer at fiske i i Danmark. Det er især havørreder og laks, der bider på de entusiastiske lystfiskeres krog.

Seværdigheder

Løgumkloster Kirke blev opført ca. 1225-1325 som klosterkirke for Cistercienserordenen. Kun en del af sydfløjen er bevaret. Vest for kirken ligger slottet, der blev opført i 1614 som jagtslot for hertugen af Gottorp. Slottet rummer i dag Præstehøjskolen og Folkekirkens Pædagogiske Institut. Sydøst for kirken ligger Løgumkloster Refugium, der er startet i 1960. Trøjborg Slotsruin var tidligere et slot, der bl.a tilhørte Dronning Margrethe den I. Det er gratis at besøge slotsruinen (17 km). Få mere at vide om livet i marsken gennem tiderne på Mølle- og Marskmuseum, der har til huse i Danmarks største hollandske mølle (18 km).  I Møgeltønder finder I gamle brostensbelagte gader, Schackenborg slot og park og den gamle middelalder- og renæssance slotskirke. En smuk gammel by, der hvert år får besøg af mange turister (17 km).

Udflugt

Besøg den verdensberømte forlystelsespark LEGOLAND, hvor hele familien kan tilbringe en hyggelig og sjov dag med masser af aktiviteter (95 km). Tag til Rømø og nyd den dejlige sandstrand og de to hyggelige byer Havneby og Lakolk, hvor I finder caféer, spisesteder og butikker. I kommer til Rømø via en 9,2 km lang dæmning (37 km). I Tønder kan I opleve den hyggelige stemning i Danmarks ældste købstad med brostensbelagte gader og gamle huse. Her er historiske museer, fine butikker og mange gode spisesteder (17 km). Hjemsted Oldtidspark er en jernalderlandsby med arbejdende værksteder, hvor datidens håndværk vises. I museet kan I se udstillinger om oldtiden og de arkæologiske fund på stedet (20 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

2 Sommerhuse i Løgumkloster

Søg sommerhus