Sommerhusudlejning i Kvie Sø - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Kvie Sø, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus ved Kvie Sø i Midtjylland. Kvie Sø er en af Danmarks reneste søer, og er omgivet af skov og hyggelige sommerhuse. I det rolige ferieområde Kvie Sø kan I slappe af, nyde den uspolerede natur, bade i det rene vand og følge en sti rundt om søen.

 

Gæstevurderinger fra Kvie Sø

 
 

8 gæster har givet Kvie Sø en gennemsnitlig vurdering på 4,38 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-09-2020 til 21-09-2020

Søen er dejlig, en god gå tur rundt om søen.


Flemming, Nordborg besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Pandekage huset er et besøg værd og ligger i gå afstand fra huset


Nick, Sæby besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Huset ligger i et naturskønt område , tæt på mange seværdigheder


Marlene, Nexø besøgte området fra
 
13-09-2019 til 18-09-2019

Tur rundt om søen, og slutte af på Pandekagehuset.. Virkelig lækket..! Og en tur op til Giveskud Zoo ca 45 min.. Og køre i egen bil rundt på Savannen..!


Line, Fårevejle besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Skøn sti omkring søen - hvor man kom forbi pandekagehuset, som laver de lækreste pandekager.


 

Generel

Sommerhusene ved Kvie Sø er beliggende i et fredeligt og grønt område, lige ved badesøen. Kvie Sø ligger inde i landet, tæt ved Ansager, i den sydvestlige del af Jylland, og ca. 45 km fra Vesterhavet. Her kan I følge en hyggelig sti hele vejen rundt om søen, 3,5 km, slappe af på bænkene ved søen og nyde de flotte udsigter eller tage en dukkert i søen. I kan også spise en pandekage på restauranten, som ligger lige ud til søen. Ved restauranten kan I også benytte en stor legeplads med bl.a. et sørøverskib. Kvie Sø er et ideelt feriested for jer, som søger fred, ro og hygge i naturskønne omgivelser. Har I børnene med, kan I besøge LEGOLAND, som ligger kun 25 km fra sommerhuset. I kan handle i Ansager, 3 km mod syd, eller i den lidt større handelsby Grindsted, 15 km mod øst.

 
Flydebro på Kvie Sø - en af Danmarks reneste søer - i sommerhusområdet Kvie Sø Klart badevand i Kvie Sø, der er omgivet af sommerhuse og smuk skov Sommerhuse i grønne omgivelser bag den idylliske Kvie Sø Stor legeplads og en påfugl ved Pandekagehuset og Kvie Søs bred
 

Strand

Når I holder ferie i sommerhus i Kvie Sø, har I 45 km til Vesterhavets strande ved fx Vejers og Henne. Men I kan også bade i Kvie Sø, som byder på sandbund og lavt, rent badevand. På søen kan I benytte en skøn badebro, som er placeret midt ude på søen. Det lave vand i Kvie Sø gør den til et meget børnevenligt badested.

Natur

Kvie Sø er en fredet, rund ferskvandssø, som er skabt af kildevand. Søen er ikke forbundet med vandløb, så den har sit helt eget økosystem. Søen er en såkaldt lobelisø, som betyder, at det er en næringsfattig hedesø. Fredningen af søen betyder blandt andet, at I ikke må fiske i søen. Sommerhusene er omgivet af skov, sandslette og andre grønne områder. I kan føle en natursti på 2,3 km rundt i området eller tage stien, som fører jer søen rundt, på 3,5 km. Undervejs på gåturen kan I måske være heldige at se påfugle, som holder til i området.

Aktivitet

Det grønne område omkring sommerhusene og Kvie Sø indbyder til gå- og cykelture i de smukke omgivelser. Lystfiskere finder også gode muligheder i området, dog ikke i den fredede Kvie Sø, men blandt andet i Ansager Å og Varde Å, hvor I kan fange ørreder og laks, samt i en række Put and Take fiskesøer nær Kvie Sø. Områdets åer er også meget velegnede til kanosejlads. Golfspillere kan afprøve adskillige golfbaner i dette område. Den nærmeste er Gyttegård Golf Klub mellem Grindsted og Billund, men de nærliggende baner hos Varde Golfklub og Skærbæk Mølle Golfklub er også et besøg værd.

Attraktion

Den største seværdighed nær sommerhusene i ferieområdet Kvie Sø er naturen og den dejlige badesø. En kort køretur bringer jer til handelsbyen Grindsted, som byder på brostensbelagte gader, hyggelige spisesteder, et lokalhistorisk museum i byens ældste hus, en biograf, en svømmehal og kulturcentret MAGION (15 km).

Udflugt

LEGOLAND byder på mere end 50 forlystelser samt fart, action, sjov, og hygge for hele familien. Her kan børn i alle aldre få en sjov og uforglemmelig dag. De mindste børn kan boltre sig i Miniland, og de lidt større kan more sig i fx Pirate Land, Adventure Land eller Ninjago World. Overalt i parken finder I spisesteder og områder med bænke, hvor I kan hvile fødderne (25 km). GIVSKUD ZOO er en spændende dyrepark, hvor I kan komme helt tæt på dyrene med safaribussen eller i jeres egen bil. Dyrene lever i flokke i de store anlæg. Flere af parkens dyr er truede i naturen og nogle er meget sjældne. Glæd jer til at møde de flotte dyr på nært hold og lære mere om dem (45 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Kvie Sø

Søg sommerhus
 
  •  

   Kvie Sø Sommerhus, Kvie Sø

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1  

    
   1 uge fra DKK 2449,-
    
  •  

   Kvie Sø Sommerhus, Kvie Sø

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   50000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1916,-
    
  •  

   Kvie Sø Sommerhus, Kvie Sø

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   50000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1833,-