Sommerhusudlejning i Klegod - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Klegod, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Klegod ved den jyske vestkyst byder på en bred sandstrand med klitter og skønne sommerhuse i klitområdet bag Vesterhavet. Når I holder ferie i et sommerhus i Klegod, bor I i fredelige omgivelser, men er stadig tæt på aktiviteterne i Søndervig. Ferieområdet indbyder til aktiviteter i naturen.

 

Gæstevurderinger fra Klegod

 
 

135 gæster har givet Klegod en gennemsnitlig vurdering på 4,67 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Carsten, Næstved besøgte området fra
 
19-09-2020 til 03-10-2020

Men området er fantastisk, meget at se, og man bliver godt behandlet på Sandslottet hvis man spiser der. Vi spiste der 5 gange på de 2 uger vi var der. Gode shoppingmuligheder i selve Søndervig, ellers kan man tage til Holstebro. Billige indkøb kan foretages i Ringkøbing.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Nymindegab museum, Stauning havn, Ringkøbing by, Røjklit havn (tag kaffen med), stranden, stranden og stranden


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Vi har ikke benyttet nogle af ovenstående steder.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

De tyske bunkere er et besøg værd. Derudover kan det anbefales at man tager ud og plukker jordbær på Lervanggård. Dejlig oplevelse. Lyngvig Fyr ligger ikke langt fra sommerhuset. Det er bestemt et dejligt sted at besøge. Det er et flot fyr, ikke så dyrt og området er skønt med legeplads, sand, lidt skov og en hyggelig lille butik som er indrettet som en gammel købmandsbutik. Her er souvenirs, lidt legetøj, service og andre ting i "sommerhus-stil". Her kan også købes is, kage og kaffe. Et besøg værd!! Ringkøbing er en hyggelig by. Vi kan i dem grad anbefale Fiskehuset som liggerved havnen. De sælger den skønneste friske fisk, som man både kan tage med eller nyde på stedet. Vi kan anbefale deres rejesalat - den smager himmelsk og helt sikkert den bedste vi nogensinde har smagt. Derudover er deres røget laks virkelig også lækker. Fuld og smag og helt frisk.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-05-2020 til 24-05-2020

Vi var i både Hvide Sande samt Søndervig under vores ophold, hvilket var rigtig hyggeligt. Derudover var vi omkring Houvig og fik lidt 2 verdenskrig historie med fra Bunkerne.


Hans, Farum besøgte området fra
 
16-05-2020 til 23-05-2020

"Strandgården" i Søndervig kan anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-03-2020 til 23-03-2020

Lyngvig fyr er et besøg værd (området gik vi en skøn tur i, men der var lukket op til furet pga. Corona.)


Birthe, Knebel besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Besøgte i Ringkøbing cafe Kræs, de lavede det skønneste stjerneskud, det ligger ved havnen. Bagefter fik vi en skøn is hos Kjærstrup chokolade, den bedste is/softice man kan få i Danmark :-)det er et besøg værd hvis man er til sådan noget.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

do -


Suzan, Viby J besøgte området fra
 
10-02-2019 til 14-02-2019

Tæt på vandet og mulighed for gode spisesteder og aktiviter for børn. Priserne er dermed okay ift feriesæson. Legeland og bowling mm


John, Kirke Hyllinge besøgte området fra
 
03-11-2018 til 10-11-2018

Huset ligger rigtig godt i naturen tæt på havet dejligt område tæt på gågade og shopping


Michael Alfred Honoré, Hornslet besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Det kan anbefales at have cykler med, og køre ture på Vestkystruten, enten mod Søndervig og videre, eller mod Hvide Sande og videre. Købe is i Søndervig og gå langs stranden hjem, er en fin oplevelse! Ringkøbing by er utrolig hyggelig.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Området ved fyret er et supersted at tilbringe tid med børn, p.g.a. de store sandklitter.


Leif, Holeby besøgte området fra
 
06-04-2018 til 13-04-2018

Gårdbutikken lidt nord for Søndervig er et besøg værd. Nyd en brunch eller en kop kaffe med hjemmebag - smag på nogle af de fantastiske varer de sælger. Dejlige søde og venlige mennesker som ikke lader sig gå på af travlhed, men tager sig tid til en snak. Ligeledes Havnens Røgeri i Hvide Sande (lige op ad Hvide Sande bageren på havnen) er mange besøg værd. Ejvinds Bageri fremtryller fantastisk bagværk (faktisk gik der 5 dage inden vi opdagede, at der var en bager i Søndervig ca 100 mtr fra Købmanden).


Ingemarie Engberg, Tinglev besøgte området fra
 
06-04-2018 til 09-04-2018

For hos var naturen og havet vi søgte. Det er også spændende ude ved Fyrtårnet de havde en hyggelig cafe. og dejligt natur.


Margrethe, Esbjerg besøgte området fra
 
10-02-2018 til 17-02-2018

Vi nød at kunne gå ned til Vesterhavet og der er gode stier i området.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den 35 km lange og kun 2,5 km brede landtange Holmsland Klit, der ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, er et pragtfuldt og roligt ferieområde med imponerende klitter og fredede naturarealer. Ud over naturen byder området desuden på et væld af fritidsmuligheder af såvel sportslig som kulturel karakter. Sommerhusudlejning i Klegod er en god mulighed for at dyrke en aktiv ferie. Især alle former for vandsport kan med fordel dyrkes her, hvor både hav og fjord er inden for rækkevidde. I Klegod er en købmand, som har åbent hele året. I Søndervig, som ligger ca. 5 km fra Klegod, er der flere indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Medbring jeres hund på jeres ferie i sommerhus. I Klegod ved Vestkysten har vi mange dejlige sommerhuse, hvor det er tilladt at tage hund med.

 
Den brede Vesterhavsstrand med fint, hvidt sand og høje klitter ved Klegod Udsigt over den brede sandstrand fra klitterne i Klegod En sommerdag med badegæster på stranden i Klegod Hyggelige sommerhuse i grønne og kuperede klitlandskaber bag stranden i Klegod
 

Strand

Sandstranden er lang og bred med fint sand og klitter. Stranden indbyder til såvel badning, solbadning, vand- og strandaktiviteter samt gåture. Her kan I tilbringe skønne dage ved Vestkysten, når I holder ferie i et privat sommerhus i Klegod.

Natur

Kun få steder i Danmark kan I opleve så særpræget en natur med fjord på den ene side og havet på den anden. Såvel i Klegod som på hele strækningen langs Holmsland Klit er der en enestående natur med fredede klitarealer og vand til flere sider.

Aktivitet

Ringkøbing Fjord er et af de meste kendte windsurfing-områder i Nordeuropa. De store lavvandede områder gør det både nemt og sjovt at lære at surfe i trygge omgivelser. I Søndervig, ca. 5 km fra Klegod, findes en dejlig 18-hullers golfbane samt et badeland. Der er gode fiskemuligheder fra kysten, på havet og i fiskeparken Klegod Ørredsø.

Attraktion

Fuglereservatet Tipperne ved Ringkøbing Fjord er et fuglemekka - tusindvis af trækfugle kan observeres her. Fra det 38 m høje Nr. Lyngvig Fyr, som ligger mellem Hvide Sande og Søndervig, kan I få en fantastisk udsigt over vandet og landskabet.

Udflugt

Den gamle, kønne købstad Ringkøbing med de røde tegltage og de gamle brostensbelagte gader ligger ca. 16 km fra Klegod og er et besøg værd. LEGOLAND, ca. 90 km fra Klegod, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Løveparken i Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Mød mere end 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store areal.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Klegod

Søg sommerhus