Sommerhusudlejning i Hvide Sande - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Hvide Sande, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Hvide Sande er en blanding af byliv, fiskerihavn med aktivitet og atmosfære, seværdigheder, strand og uspoleret natur.

 

Gæstevurderinger fra Hvide Sande

 
 

13 gæster har givet Hvide Sande en gennemsnitlig vurdering på 4,62 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Bo, Solrød Strand besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Kongerne i Jelling er en god oplevelse.


Annelise, Varde besøgte området fra
 
21-05-2019 til 25-05-2019

Vi brugte det meste af en eftermiddag på Abelines gård, meget spændende. Et besøg på Hvide Sande Fiskerøgeri, og efterfølgende frokost i restauranten er virkelig et besøg værd. Sandskulpturene i Søndervig er også et besøg værd. Rundtur på havnen i Hvide Sande. Tur til stranden.


Anders, Odense SV besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Stor græsplæne lige i nærheden. 70 orienteringsløbsposter i området - spørg efter kort på turistbureauet. Skønt Hvide Sande både er til for de lokale og turister!


 
youtube
 
youtube
 

Generel om Hvide Sande

Ferieområdet Hvide Sande er beliggende i et naturskønt hede- og klitlandskab midt på landtangen Holmsland Klit og midt mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Sommerhusudlejning her giver jer mulighed for mange dejlige naturoplevelser. Den livlige og hyggelige handelsby har landets 5. største fiskerihavn med et stort sluseanlæg til Vesterhavet og byder derudover på interessante museer, et lysstøberi, gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder. På havnen kan I opleve et utal af fiskekuttere, aktivitet og atmosfære. Derudover kan I overvære fiskeauktioner på havnen tidligt om morgenen eller deltage i specielle turistauktioner, som arrangeres om sommeren. Med sin natur samt sine seværdigheder og aktivitetsmuligheder er Hvide Sande et attraktivt feriemål for hele familien og et dejligt sted at leje et privat sommerhus ved Vesterhavet.

Går ferien til området ved Hvide Sande, så har I et stort udvalg af sommerhuse at vælge i mellem. Sommerhusene i Hvide Sande ligger på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ved fx Klegod og Nr. Lyngvig lidt nord for Hvide Sande by. Inden I beslutter jer for et sommerhus i Hvide Sande, er det en god idé at snakker om, hvilket type sommerhus, I ønsker at holde ferie. 

Er I til store luksus sommerhuse med pool eller vil I bare have en mulighed for overnatning? Hvide Sande sommerhuse har noget for en hver smag og I finder nemt det helt rigtigt sommerhus til jeres ferie i Hvide Sande. Vores sommerhusudlejning i Hvide Sande tilbyder dejlige, private sommerhuse og ferielejligheder, der er det helt perfekte, hvis I leder efter overnatning i Hvide Sande.

Søger I overnatning i Hvide Sande er sommerhus den mest behagelige måde at overnatte på i ferien. Her kan I slappe af i hjemlige omgivelser, I sætter selv dagsordenen og er ikke afhængige af andre. I bor tæt på fjord og Vesterhavet, og I kan gå til stranden til fods. Overnatning i ferielejlighed er også muligt i Hvide Sande.

 
Oplev stemningen i den livlige fiskerihavn i Hvide Sande Badegæster nyder sommeren ved siden af molen på stranden i Hvide Sande Hvide Sande er et surferparadis – her kan I både surfe på Vesterhavet og på Ringkøbing Fjord Hvide Sandes fiskerihavn er meget aktiv året rundt
 

Hvide Sande strand

Den lange, brede sandstrand ved Hvide Sande byder på gode muligheder for at bade, solbade og dyrke strandaktiviteter, når I holder ferie i et privat sommerhus. Stranden er afskærmet af klitter med marehalm. Der er gode muligheder for at finde rav på stranden - især efter dage med stærk vind fra vest eller sydvest. Det er også muligt at bade i Ringkøbing Fjord, hvor vandet er roligere end i Vesterhavet.

Hvide Sande strand er delt op i to – nemlig Hvide Sand strand, nord for byen og Hvide Sande strand syd for byen og slusen mellem havet og fjorden. Hvide Sande strand er en dejlig, bred sandstrand, hvor alle kan nyde at bade, lege og ligge i solen. Stranden ved Hvide Sande er også børnevenlig og derfor ideel til børnefamilier. De dage, hvor det blæser, finder I nemt en gryde i klitterne, hvor der er læ for vinden.

Naturen ved Hvide Sande

Den høje klit Troldebjerg ved slusen i Hvide Sande er dækket af smuk beplantning og har stier til toppen. Herfra kan I nyde den gode udsigt over havet, indsejlingen, sluseområdet og byen. Hvide Sande er foruden Vesterhavet og Ringkøbing Fjord omgivet af store, fredede naturarealer med klitter og hede. Mellem klitterne er hedelandskabet præget af lidt spredt skovbevoksning. Trods den barske natur finder I mange planter og dyr i landskabet. På Tipperhalvøen i bunden af Ringkøbing Fjord, kan I opleve et fredet fuglereservat, hvor fugle fra hele Skandinavien tager ophold på deres rejser mellem vinterkvarter og ynglepladser. Et storartet natursceneri venter jer her.

Aktiviteter ved Hvide Sande

Ved stranden i Hvide Sande kan I bade og dyrke strandaktiviteter, og skulle vejret svigte ved Vestkysten, kan I benytte byens svømmehal eller et vandland i området. I den nordlige udkant af Hvide Sande ligger windsurfing-centret Westwind med egen surfskole, og her kan I bl.a. lære at windsurfe, kitesurfe og padlesurfe. Ved Surfplads Nord kan I prøve Danmarks eneste kabeltrukne vandskibane. Fra Hvide Sande kan I, til fods eller på cykel, følge Naturstien mod syd gennem klitter og sommerhusområder til den sydlige del af Holmsland Klit. Om sommeren arrangeres der fiskeriauktioner for turister i Hvide Sande, så her kan I købe fisk med hjem til tilberedning i jeres sommerhus. For lystfiskeren er der gode muligheder i Vesterhavet, i Ringkøbing Fjord og i områdets Put & Take fiskeparker. I kan også tage på havfisketur fra havnen i Hvide Sande. Ved Søndervig kan I spille golf på den spændende, 18-hullers golfbane hos Holmsland Klit Golfklub (12 km). I vinterperioden kan I skøjte på Ringkøbing Fjord samt fiske gennem et hul i isen.

Seværdigheder ved Hvide Sande

Fiskernes Hus - Vestkystakvariet i Hvide Sande er et kombineret museum og akvarium. Saltvandsakvarierne rummer fisk og bunddyr fra Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, og museet fortæller gennem interessante udstillinger historien om fiskens vej fra Vesterhavet til forbrugeren. I det hyggelige lysstøberi Hvide Sande Lys kan I dyppe jeres egne stearinlys. Fra det 38 m høje Nr. Lyngvig Fyr, 6 km nord for Hvide Sande, kan I nyde den fantastiske udsigt over vandet og landskabet. Ved foden af fyret informeres der om områdets planter og dyr. Egnsmuseet Abelines Gård, en velbevaret strandfogedgård fra 1860erne, ligger meget naturskønt 7 km syd for Hvide Sande. Her får I et indtryk af, hvordan man levede på egnen i gamle dage.

Tips til udflugter

Fiske- og Familiepark West i Hee er en legeplads for hele familien. Her kan I benytte et vandland, køre gokart, klappe geder, hoppe på hoppepuder, køre med tog, lege på legepladsen og fiske i de 3 store fiskesøer (28 km). Fuglereservatet Tipperne ved Ringkøbing Fjord er et fuglemekka - tusindvis af trækfugle kan observeres her (30 km). I Bork Vikingehavn går I 1000 år tilbage i tiden. Oplev vikingeskibene i havnen, vikingegården og udstillingen. Området levendegøres i højsæsonen (38 km). Strandingsmuseet St. George i Torsminde giver et indblik i dagligdagen ombord på de forliste, engelske krigsskibe St. George og Defence. Se de spændende fund, bl.a. kanoner, guldmønter, musikinstrumenter og våben (45 km). I Jyllands Park Zoo ved Videbæk kan I opleve, kæle for og fodre de mere end 700 dyr fra alverden lande (45 km). LEGOLAND byder på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere (103 km).

Få inspiration til ferien i sommerhus - læs om tilbud og rabatter, sommerhustyper og ferie i Danmark

Få tips til oplevelser i sommerhusferien – læs om aktiviteter, seværdigheder og forlystelser.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Hvide Sande

Søg sommerhus
 
  •  

   Hvide Sande Ferielejlighed i by, Hvide Sande

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2148,-
    
  •  

   Hvide Sande Sommerhus i by, Hvide Sande

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1961,-
    
  •  

   Hvide Sande Ferielejlighed, Hvide Sande

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 0
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1563,-
    
  •  

   Hvide Sande Ferielejlighed, Hvide Sande

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 2   •   Soverum: 0
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1937,-