Sommerhusudlejning i Houvig - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Houvig, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Houvig er et skønt ferieområde ved Vesterhavet med en bred sandstrand, klitter og dejlige sommerhuse i det kuperede klitlandskab bag stranden. Sommerhusudlejning populært i Houvig, da I her bor i naturskønne og ugenerte omgivelser, men stadig tæt på bylivet i Søndervig.

 

Gæstevurderinger fra Houvig

 
 

431 gæster har givet Houvig en gennemsnitlig vurdering på 4,62 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Besøg endelig gårdbutikken lige ved indkørslen til Krylen.


Teddy Panduro, Hjortshøj besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Ca. 1,6 km nordpå ligger en helt igennem lækker gårdbutik, med de bedste hjemmelavet is og vesterhavsost og meget andet. Vi syntes at Søndervig er alt for turistede, så vi valgte flere gange at køre til Ringkøbing.


Rikke, Dragør besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Besøg Jettes Strudsefarm, det er en oplevelse.


Jacob, Skævinge besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Stranden indbyder til gåture både nordpå, men også mod syd til de bunkers, der ligger på stranden og minder om en svunden tid. Ringkøbing er en rigtig hyggelig by at handle i og tage en gåtur i. Havneområdet appellerer til at sætte sig med en is og nyde livet der, og derudover er der et fint fiskehus med servering af lækker mad. Hvide Sande er også et besøg værd, bl.a. røgeriet og deres fiskebuffet. Hvis man har interessen for fodbold, er Soccer World i Outrup et besøg værd. Vi fik alle 4 mange timer til at gå der, og vi er ligeligt fordelt ift. køn.


Anja, Vejle besøgte området fra
 
10-02-2018 til 17-02-2018

Fantastiske kager (romkugler) til kaffen kan købes hos bageren på strøget i Søndervig. Isvafler med flydende chokolade i supermarkedet i lyskrydset i Søndervig. Ny form i Søndervig har mange gode tilbud på jakker, skitøj mm Ringkøbing By og Hvide Sande bestemt også et besøg værd.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Sommerhusene ligger i et let kuperet klitområde mellem Vesterhavet og Stadil Fjord. Den dejlige strand, den specielle beliggenhed mellem hav og fjord, de varierede naturskønne landskaber og de mange aktivitetstilbud gør Houvig til et attraktivt feriested. Her kan I bade, cykle, vandre eller bare hygge jer i de rolige omgivelser omkring jeres sommerhus. I Søndervig, som ligger 3 km fra Houvig, er der gode indkøbsmuligheder, flere spisesteder samt et par barer og et diskotek. Lejer I et privat sommerhus i Houvig ved Vestkysten, har I i mange af vores ferieboliger mulighed for at medbringe jeres hund.

Mere arrow

 
En sommerdag på stranden i Houvig Stranden i Houvig er en bred sandstrand med flere bunkere og høje klitter Bunkerne på stranden i Houvig kan give læ og børnene kan klatre på dem Sommerhusene i Houvig er beliggende i det naturskønne og kuperede klitlandskab bag stranden
 

Strand

Sommerhusudlejning i Houvig giver jer mulighed for at nyde en dejlig strand på Vestkysten. Stranden er en sandstrand med klitter. Dog kan områder med sten forekomme. Det er ikke tilladt at køre i bil på stranden. Den dejlige, brede strand indbyder til såvel badning og solbadning som vandreture.

Natur

I et privat sommerhus i Houvig venter der jer skønne naturoplevelser. Naturen omkring Houvig er præget af klitlandskaber, lynghede, skov og plantager. Stadil Fjord ligger lige bag Houvig inde i landet. Her kan I opleve den helt specielle vestjyske, åbne natur. Det flade landskab er adskilt fra Vesterhavet af klitter, hvorfra der er en enestående udsigt over både fjord og hav. Den nordlige del af fjorden har været afvandet og opdyrket fra 1950erne til 1990erne. Nu er her igen natur med åbent vand, rørskove og enge - og fugle, dyr og planter er ved at komme tilbage.

Aktivitet

Området omkring Houvig har mange aktivitetstilbud. Tag evt. på cykeltur, prøv at windsurfe i fjorden eller på havet, tag på fisketur eller besøg et vandland. Ringkøbing Fjord er et af de meste kendte windsurfing-områder i Nordeuropa. De store lavvandede områder og de gode vindforhold gør det både nemt og sjovt at lære at surfe i trygge omgivelser. Omkring Stadil Fjord er der cykel-, vandre- og ridestier til rådighed.

Attraktion

Houvig fæstningen er et levn fra 2. verdenskrig og flere bunkers fra det tidligere anlæg er nu synlige på stranden. Om sommeren arrangeres der guidede ture i fæstningsanlægget. På Strandgården, som ligger tæt ved Houvig, fortælles der om, hvordan livet formede sig i klitterne før i tiden. Hvide Sande ligger midt på landtangen Holmsland Klit og er Danmarks 5. største fiskerihavn. I byen oplever I en blanding af livlig aktivitet og stille charme. Fiskernes Hus i Hvide Sande er et samtidsmuseum, der bl.a. fortæller historien om fiskens vej fra Vesterhavet til forbrugeren

Udflugt

Egnsmuseet Abelines Gård er en hundredårig strandfogedgård på Holmsland Klit. Den gamle, kønne købstad Ringkøbing med de røde tegltage og de gamle brostensbelagte gader ligger ca. 11 km fra Houvig og er et besøg værd. LEGOLAND, ca. 90 km fra Houvig, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Løveparken i Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Mød mere end 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store areal.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

29 Sommerhuse i Houvig

Søg sommerhus