Sommerhusudlejning i Houstrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Houstrup, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i et sommerhus i Houstrup, er I omgivet af Vesterhavet og det grønne klitlandskab i Blåbjerg Klitplantage. Ferieområdet Houstrup indbyder til hyggelig og aktiv familieferie. Her bor I midt i naturen og alligevel tæt ved områdets byer og seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Houstrup

 
 

145 gæster har givet Houstrup en gennemsnitlig vurdering på 4,33 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Margrethe, Munkebo besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Gode indkøbsmuligheder i kort afstand.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Houstrup er et dejligt feriested i fredfyldte omgivelser og perfekt til en ferie i et privat sommerhus ved Vestkysten. Sommerhusområdet ligger et par kilometer fra den lange, hvide sandstrand, lige bag den smukke Blåbjerg Klitplantage; et stort fredet naturområde med pragtfulde klitter, blå søer, lyngklædte hedearealer og dejlig skov. I Houstrup findes en dagligvarebutik samt en restaurant. 7 km syd for Houstrup ligger den hyggelige og stemningsfulde ferieby Henne. Her findes flere restauranter og caféer samt et diskotek. Desuden er der mulighed for at benytte vandland og minigolfbane. I Houstrup finder I også et sommerhus, hvor I må medbringe jeres hund.

 
Stranden i Houstrup er omgivet af høje klitter og et kuperet klitlandskab Den brede og bilfri sandstrand i Houstrup I kan nyde udsigten over Vesterhavet og stranden i Houstrup fra de høje klitter Parkeringsplads og blåt flag bag de høje klitter ved Houstrup Strand
 

Strand

Houstrup Strand er en bred, hvid sandstrand med høje klitter ved Vestkysten. Her kan I nyde mange gode timer sammen, når I lejer et privat sommerhus i jeres ferie. Mellem stranden og feriehusområdet er der et stort fredet hede- og klitområde med åben fyrskov. Biler er ikke tilladt på stranden. Drageflyvning er en populær aktivitet her.

Natur

Mellem Vesterhavet og feriehusområdet ligger en af Danmarks største plantager, Blåbjerg Klitplantage, der med lyng, skov og krat er skabt til lange cykel-, ride- eller vandreture. Det Blå Bjerg, som plantagen er opkaldt efter, er landets højst beliggende klit, som ligger 64 m over havets overflade. Den fredede Lønborg Hede lige nord for Houstrup giver en særpræget naturoplevelse, da området aldrig har være opdyrket. I dette uspolerede område findes et rigt fugle- og planteliv. Området omkring Houstrup er et mekka for fugleinteresserede. Tipperhalvøen ligger i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord og er rasteplads for tusindvis af vadefugle, ænder og gæs.

Aktivitet

I Blåbjerg Plantage finder I fred og ro og storslåede muligheder for at gå på oplevelse i den skønne natur langs de mange skov- og naturstier - enten til fods eller på cykel. Langs havet og fjorden i Ringkøbing finder windsurfere nogle af Europas bedste forhold. De store lavvandede områder gør det både nemt og sjovt at lære at surfe i trygge omgivelser. For lystfiskere er der gode muligheder ved kysten, i Ringkøbing Fjord samt i områdets åer og søer. Der findes 4 18-hullers golfbaner i området; ved Henne, Ho, Varde og Esbjerg. Desuden er kanosejlads, minigolf og ridning populære aktiviteter omkring Houstrup.

Attraktion

På hvalmuseet i Nymindegab kan I se skelettet af en 12 m lang kaskelothval, som i 1990 strandede på stranden ved Nymindegab. Blåbjerg Egnsmuseum fortæller egnens historie fra oldtiden og frem til vore dage. I Henne by findes lysestøberier, glaspustere, ravsliberier samt antikvitetsforretninger. Tirpitz-stillingen i Blåvand er en genåbnet bunker, der viser en udstilling om stillingens rolle i det tyske kystforsvar.

Udflugt

Tipperne er et fredet fuglereservat, som ligger på Tipperhalvøen i bunden af Ringkøbing Fjord. Fugle fra hele Skandinavien tager ophold her på deres rejser mellem vinterkvarter og ynglepladser. Et storartet natursceneri venter jer. LEGOLAND, ca. 75 km fra Houstrup, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Her kører I rundt blandt de vilde dyr og kommer helt tæt på både næsehorn og løver. Besøg Esbjerg og oplev kunstmuseet, Fiskeri- og søfartsmuseet, gallerierne osv. Fra Esbjerg kan I også sejle til Fanø på 10 min. Øen er med sine gamle, idylliske bymiljøer med karakteristiske, stråtækte huse, den flotte natur og de enestående badestrande bestemt et besøg værd.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

11 Sommerhuse i Houstrup

Søg sommerhus
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3698,-

    

   Houstrup 

   Reg.nr.: 25-0063

   2300 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3807,-

    

   Houstrup 

   Reg.nr.: 25-0057

   2500 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2985,-

    

   Houstrup 

   Reg.nr.: 25-0030

   2500 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3764,-

    

   Houstrup 

   Reg.nr.: 25-0076

   2500 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2972,-

    

   Houstrup 

   Reg.nr.: 25-0056

   2500 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2214,-

    

   Houstrup 

   Reg.nr.: 25-0075

   3000 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1862,-

    

   Houstrup 

   Reg.nr.: 25-0089

   3500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1803,-

    

   Houstrup 

   Reg.nr.: 25-0087

   3500 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2563,-

    

   Houstrup 

   Reg.nr.: 25-0064

   3500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2046,-

    

   Houstrup 

   Reg.nr.: 25-0066

   3000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3