Sommerhusudlejning i Gjellerodde - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Gjellerodde, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i Gjellerodde er højt beliggende over Nissum Bredning og fra mange huse har I udsigt over vandet. Ferieområdet Gjellerodde byder på skøn natur, fin badestrand og en charmerende havn. En kort køretur fra jeres sommerhus i Gjellerodde bringer jer til Vesterhavet og fiskerbyen Thyborøn.

 

Gæstevurderinger fra Gjellerodde

 
 

21 gæster har givet Gjellerodde en gennemsnitlig vurdering på 4,57 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Inger, Børkop besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Køb bogen (30kr) 10 Vandreture i Lemvig by - god inspiration. Spisesteder kan Odden Cafeteria anbefales. Deres flæskesteg onsdag aften er helt i top


Marie, Herning besøgte området fra
 
19-10-2019 til 26-10-2019

Vi var på sælsafari - hvilket var en fantastisk oplevelse. Herefter gik vi ind og fik frokost på pølseboden Thyborøn. Det kan også klart anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
29-05-2019 til 05-06-2019

Der er mange gode spisesteder og skøn natur


 

Generel

Gjellerodde ligger på en lille odde i bunden af Nissum Bredning, ved den milde Limfjord. Alle sommerhusene i området ligger tæt ved vandet, og fra en stor del af disse er der udsigt over fjorden. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Gjellerodde samt et spisested. Ved fjorden, 5 km syd for Gjellerodde, ligger købstaden Lemvig. Her finder I et aktivt handelsliv, små caféer og gode restauranter samt en driftig fiskerihavn. Strandpromenaden mellem Gjellerodde og Lemvig indbyder til aftenture langs vandet.

 
Sommerhusene i Gjellerodde ligger på en bakke og mange har god udsigt over havet og stranden Adgang til den dejlige sandstrand med lavt, børnevenligt vand ved sommerhusområdet i Gjellerodde I Gjellerodde kan I bade fra stranden eller fra den lange badebro Udsigt fra sommerhusområdet over legeområdet og stranden i Gjellerodde
 

Strand

Den dejlige badestrand ved Gjellerodde er rolig og børnevenlig. Vandet er rent og stranden har Blåt Flag. Bugten sig godt for windsurfing og sejlads. Den nærmeste Vesterhavsstrand er Vejlby Klit Strand - en meget fin sandstrand med klitter og mange læfyldte gryder. Dog findes der indimellem små områder med sten. Vær opmærksom på, at der hurtigt bliver dybt her. Det er ikke tilladt at køre i bil på stranden.

Natur

Der er mange afmærkede vandreture i den storslåede og varierede natur i og omkring Gjellerodde og Lemvig. En af disse er ''Planetstien'', som er en model af solsystemet i målestokken 1:1 milliard. Turen er på 12 km og fører gennem Lemvigs Lystanlæg og langs stranden, hvor der også er et rigt fugle- og planteliv. Landskabet ved Gjellerodde er lavt og fladt, og det er præget af lynghede. Mod nord er der dog små plantager med fyrretræer. Der findes desuden en række strandsøer her. Den ca. 60 ha store Gjeller Sø er et naturvidenskabeligt interessant område med en veludviklet bundvegetation. Området er også et EU-fuglebeskyttelsesområde.

Aktivitet

Området byder på mange aktivitetsmuligheder, så som paragliding, drageflyvning, windsurfing, lystfiskeri i havet og i Put&Take fiskesøer, svømning, ridning, beachvolley, bowling og golf. Cykler kan lejes i området. Golfbanen ved Gjellerodde er naturskønt beliggende - lige ud til fjorden. Bugten er et af Danmarks allerbedste områder for sejlere og surfere. Om sommeren er det muligt at tage på fjordrundtur fra Lemvig.

Attraktion

Hjemstavnsgården Gjellergård ligger på Planetstiens rute. Den restaurerede bygning repræsenterer den vestjyske fiskerbondes byggestil. Den gamle del af gården er indrettet som museum og her arrangeres i sommerens løb bl.a. arbejdende værksteder. Besøg evt. nogle af områdets mange kunsthåndværkere i deres atelier.

Udflugt

Lemvig byder på mange kulturelle seværdigheder, bl.a. flere museer, samt gode indkøbsmuligheder og spisesteder. På Lemvig Havn, som primært er en fiskerihavn, afholdes der hver morgen offentlig fiskeauktion. I Thyborøn, 24 km fra Gjellerodde, ligger Jylland Akvariet, hvor I kan klappe en haj på hovedet og holde en krabbe i hånden, Kystcentret, som er et spændende oplevelses- og formidlingscenter for hele familien samt Sneglehuset; et hus, som er dekoreret med millioner af skaller både indvendigt og udvendigt. Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort. (54 km) Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og legeland. (82 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Gjellerodde

Søg sommerhus
 
  •  

   Gjellerodde Sommerhus, Gjellerodde

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5995,-
    
  •  

   Gjellerodde Sommerhus, Gjellerodde

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   330 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3039,-
    
  •  

   Gjellerodde Sommerhus, Gjellerodde

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3223,-
    
  •  

   Gjellerodde Sommerhus, Gjellerodde

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   95 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3029,-
    
  •  

   Gjellerodde Sommerhus, Gjellerodde

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   95 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3590,-
    
  •  

   Gjellerodde Sommerhus på landet, Gjellerodde

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   525 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1916,-
    
  •  

   Gjellerodde Sommerhus, Gjellerodde

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   750 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2152,-