Sommerhusudlejning i Foldingbro - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Foldingbro, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i den hyggelige landsby Foldingbro er I omgivet af skøn natur.

 

Gæstevurderinger fra Foldingbro

 
 

4 gæster har givet Foldingbro en gennemsnitlig vurdering på 4,50 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Jane, Egtved besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Vi besøgte glad zoo, det var hyggeligt for hele familien. I vejen er der en troldepark og denne kan anbefales hvis man har børn. Her var legepladser med klatretårne og svævebane osv. og der var geder man kunne fodre med gulerødder 😊


Jacob, Thisted besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Vejen fodboldgolf var et hit.


 

Generel

Foldingbro er beliggende i smuk og frodig natur - i hjertet af det sydlige Jylland. Dette ferieområde er ideelt for lystfiskere og naturelskere, idet her findes gode muligheder for at vandre, fiske, sejle i kano og spille golf. Foldingbro byder desuden på kunsthåndværk og mulighed for indkøb af dagligvarer. Foldingbro ligger tæt ved byer som Rødding (11 km), Vejen (13 km), Ribe (20 km) og Esbjerg (50 km) og der er således korte afstande til forretninger, spisesteder, seværdigheder og forlystelser herfra.

 

Strand

Ønsker I at bade ved Vestkystens brede, hvide sandstrande, kan I tage til Rømøs Lakolk Strand - en af Europas smukkeste og bredeste strande (53 km), til Fanø (50 km til færgen i Esbjerg) eller til Blåvand (77 km).

Natur

Foldingbro er omgivet af fredelig og skøn natur. Den 50 kilometer lange Kongeå, som starter ved Andst Bro, øst for Vejen, og slutter ved Vadehavet, snor lige forbi byen. Kongeåen er en af Danmarks smukkeste vandløbsstrækninger. Åtte Bjerge er et idyllisk, bakket naturområde, som hæver sig over Kongeåen. Her finder I et meget varieret plante- og dyreliv samt gode, markerede og meget kønne vandrestier. Fra udsigtspunktet ’Flaghøjen’, som ligger 59 meter over havet, kan I nyde udsigten over den uspolerede natur (2 km). 27 kilometer fra Foldingbro kan I opleve det enestående Vadehav - en af Danmarks fem nationalparker.

Aktivitet

Lystfiskere har ideelle betingelser i Foldingbro, og kan fiske i både Foldingbro Lystfiskersø - en stor Put & Take fiskesø i naturskønne omgivelser, og i Kongeåen, som byder på fortræffelige fiskemuligheder fra april til november. Fiskekort til fiskeri i åen kan I købe i Foldingbro. I kan også leje en kano og tage en sejltur på åen. Golfspillere kan afprøve banerne hos Holsted Golfklub (14 km), Vejen Golfklub i Læborg (18 km), Royal Oak Golf Club i Jels (19 km) eller Kaj Lykke Golfklub ved Bramming (34 km). Hver fredag året rundt kan I opleve et stort kræmmermarked i Brørup (5 km).

Attraktion

Foldingbros største seværdighed er den smukke, fredfyldte natur, som omgiver landsbyen. Egnsmuseet i Sønderskov er indrettet i autentiske omgivelser på renæssance-herregården Sønderskovgård. Det kulturhistorisk museum udstiller oldtidsfund fra egnen og viser skiftende udstillinger (4 km). Safari Zoo Park i Lintrup er en hyggelig zoo med mere en 100 dyrearter. Her kan I hilse på dyrene, benytte legepladser og picnicområder, og tage med på en jeepsafari i parken (6 km). Enghave Familie- og Naturpark er en stor, rekreativ oplevelsespark med blandt andet æsler, kænguruer, lamaer, geder, dådyr og fugle. I kan desuden benytte parkens grillområde, legeplads, sørøverskib, indianerlejr, udsigtstårn og petanquebane (10 km).

Udflugt

Vejen Kunstmuseum indeholder en lang række værker af den lokale billedhugger og keramiker Niels Hansen Jacobsen (13 km). Besøg Ribe - Danmarks ældste by fra 710. Den stemningsfuld domkirkeby byder på mange seværdigheder og et hyggeligt middelaldercentrum med brostensbelagte gader og gamle huse (20 km). På Ribe Vikingecenter kan I opleve, hvordan vikingetidens Ribe er rekonstrueret og levendegjort. Besøg Vadehavscentret i Vester Vedsted og tag med på en guidet tur til Danmarks nye Nationalpark Vadehavet eller til Mandø (30 km). LEGOLAND® er bygget af 50 millioner byggeklodser. Her finder I sjove aktiviteter for hele familien. Oplev blandt andet sørøverne i Piratland, en tur i Frog Hopper i Miniland samt Byggemand Bob og hans venner (49 km). Givskud Zoo er en kombineret løvepark og zoo. På det 60 ha store areal kan I møde mere end 1000 dyr fra hele verden (80 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Foldingbro

Søg sommerhus