Sommerhusudlejning i Fjand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fjand, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i et sommerhus i Fjand, bor I mellem Vesterhavet og Nissum Fjord. Sommerhusene ligger i rolige og grønne omgivelser, tæt ved en lille jollehavn med fællesfaciliteter og den brede badestrand med høje klitter. Da Fjand er et meget familievenligt område, er det sommerhusudlejning populært her.

 

Gæstevurderinger fra Fjand

 
 

24 gæster har givet Fjand en gennemsnitlig vurdering på 4,67 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-06-2020 til 27-06-2020

En tur til Lemvig burde være et must. Her er der meget at se på, og når man bliver træt af det, er der mange muligeder for afslapning med en lokal øl på bordet. ABC-markedet i Ulfborg er et fremragende sted at gøre sine daglige indkøb. De har et overraskende stort udvalg i en tilsvarende stor butik.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-10-2017 til 04-11-2017

Der kunne evt være nogle gode afmærkede stier rundt i klitter og skovområdet, evt blot nogle kort med vejangivelse


Dennis, Horsens besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Lyngvig fyr er noget der er værd at besøge.. også i mørke - hvor man ka se den smukke lyskegle feje hen over himlen😁... dog kan man kun komme op i selve fyret til kl 17..de har også en dejlig butik/café.


 
youtube
 

Generel

Fjand er omgivet af hav, fjord, hede og skov. Der er rige muligheder for friluftsaktiviteter i dette varierede og naturskønne område. Fra Fjand er der flot udsigt over hele Nissum Fjord og Fjandø, som ligger i fjorden, lige ud for fastlandet. Fjandø er udlagt som fuglereservat og færdsel på øen er ikke tilladt i sommermånederne. Området ved Nissum Fjord har et rigt dyre- og fugleliv. Besøg evt. en af de charmerende gårdbutikker omkring Fjand. Desuden er der ravsalg, gallerier og brugskunstforretning i området.

 
Dejlig sandstrand med bunkere ved Fjand Adgang til stranden i Fjand gennem de høje klitter Udsigt over den brede sandstrand fra klitterne i Fjand Sommerhusene i Fjand ligger i grønne omgivelser, lige bag Vesterhavets klitter
 

Strand

Fjand har hvid sandstrand med lægivende klitter og Blåt Flag. Stranden indbyder til badning, solbadning, vandreture og diverse strandaktiviteter. Drageflyvning er især en populær aktivitet her.

Natur

Indenfor gåafstand findes både Vesterhavet med den dejlige sandstrand og klitterne og Nissum Fjord med Fjandø, rigt fugleliv og gode fiskemuligheder. Sommerhusene ligger i et let kuperet område med hede og skov. Lidt syd for Fjand ligger Husby Klitplantage, hvor I bl.a. finder Danmarks vestligste bøgeskov. Plantagen er et ideelt sted at cykel eller vandre, og her findes flere afmærkede ruter.

Aktivitet

I området findes skovlegeplads og minigolfbane. Der er gode muligheder for windsurfing. For lystfiskeren er der muligheder for at fiske såvel i fjorden, havet, åer som i fiskesøen Fjand Fiskepark. Der findes flere gode cykel- og vandreruter i området. Stranden er også altid, uanset årstid, ideel for vandreture.

Attraktion

På den store herregård Nr. Wosborg fra middelalderen kan I opleve dagligdagen på en dansk bondegård. Strandingsmuseeet i Thorsminde giver et indblik i dagligdagen ombord på de engelske krigsskibe ''St. George'' og ''Defence''.

Udflugt

Besøg den hyggelige købstad Ringkøbing med torve, bindingsværkshuse og en charmerende lystbådehavn (33 km). På Ringkøbing Museum kan I se fund fra en jernalderboplads i Fjand. Handelsbyen Holstebro ligger 38 km væk og byder på butikker, spisesteder, et hyggeligt å-miljø og masser af kunst og kultur. I kan for eksempel se den berømte bronzeskulptur "Kvinde på Kærre" foran Det Gamle Rådhus. Omkring 65 km fra Fjand kan I besøge en af Jyllands berømte seværdigheder; frilandsmuseet Hjerl Hede. I Hjerl Hede kan I gå rundt i en charmerende landsby mellem huse, værksteder, haver og stalde, og opleve, hvordan livet gik for sig her for 200 år siden. Og lidt længere væk, på Limfjordsøen Mors, kan I opleve en blomsterpark, junglezoo, legeland og forlystelser for hele familien i parken Jesperhus (100 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

9 Sommerhuse i Fjand

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Fjand Sommerhus, Fjand

   Reg.nr.: 20-8056

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fjand Sommerhus, Fjand

   Reg.nr.: 20-8063

   25 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fjand Sommerhus, Fjand

   Reg.nr.: 20-8102

   250 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Fjand Sommerhus, Fjand

   Reg.nr.: 21-3010

   525 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Fjand Sommerhus, Fjand

   Reg.nr.: 20-8070

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2131,-

    

   Fjand Sommerhus, Fjand

   Reg.nr.: 20-8059

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2