Sommerhusudlejning i Fjand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fjand, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i et sommerhus i Fjand, bor I mellem Vesterhavet og Nissum Fjord. Sommerhusene ligger i rolige og grønne omgivelser, tæt ved en lille jollehavn med fællesfaciliteter og den brede badestrand med høje klitter. Da Fjand er et meget familievenligt område, er det sommerhusudlejning populært her.

 

Gæstevurderinger fra Fjand

 
 

23 gæster har givet Fjand en gennemsnitlig vurdering på 4,65 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

VW-museet i Ulfborg er et besøg værd, og forretningsgaderne i Ringkøbing og Lemvig. Er man til fisk er Thorsminde stedet, i butikken i havnen og med fiskestangen.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Dejligt område. Kan anbefale museer, Kaj Munk og strandings. Mange fine genbrugsforretninger


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-06-2020 til 27-06-2020

En tur til Lemvig burde være et must. Her er der meget at se på, og når man bliver træt af det, er der mange muligeder for afslapning med en lokal øl på bordet. ABC-markedet i Ulfborg er et fremragende sted at gøre sine daglige indkøb. De har et overraskende stort udvalg i en tilsvarende stor butik.


 
youtube
 

Generel

Fjand er omgivet af hav, fjord, hede og skov. Der er rige muligheder for friluftsaktiviteter i dette varierede og naturskønne område. Fra Fjand er der flot udsigt over hele Nissum Fjord og Fjandø, som ligger i fjorden, lige ud for fastlandet. Fjandø er udlagt som fuglereservat og færdsel på øen er ikke tilladt i sommermånederne. Området ved Nissum Fjord har et rigt dyre- og fugleliv. Besøg evt. en af de charmerende gårdbutikker omkring Fjand. Desuden er der ravsalg, gallerier og brugskunstforretning i området.

 
Dejlig sandstrand med bunkere ved Fjand Adgang til stranden i Fjand gennem de høje klitter Udsigt over den brede sandstrand fra klitterne i Fjand Sommerhusene i Fjand ligger i grønne omgivelser, lige bag Vesterhavets klitter
 

Strand

Fjand har hvid sandstrand med lægivende klitter og Blåt Flag. Stranden indbyder til badning, solbadning, vandreture og diverse strandaktiviteter. Drageflyvning er især en populær aktivitet her.

Natur

Indenfor gåafstand findes både Vesterhavet med den dejlige sandstrand og klitterne og Nissum Fjord med Fjandø, rigt fugleliv og gode fiskemuligheder. Sommerhusene ligger i et let kuperet område med hede og skov. Lidt syd for Fjand ligger Husby Klitplantage, hvor I bl.a. finder Danmarks vestligste bøgeskov. Plantagen er et ideelt sted at cykel eller vandre, og her findes flere afmærkede ruter.

Aktivitet

I området findes skovlegeplads og minigolfbane. Der er gode muligheder for windsurfing. For lystfiskeren er der muligheder for at fiske såvel i fjorden, havet, åer som i fiskesøen Fjand Fiskepark. Der findes flere gode cykel- og vandreruter i området. Stranden er også altid, uanset årstid, ideel for vandreture.

Attraktion

På den store herregård Nr. Wosborg fra middelalderen kan I opleve dagligdagen på en dansk bondegård. Strandingsmuseeet i Thorsminde giver et indblik i dagligdagen ombord på de engelske krigsskibe ''St. George'' og ''Defence''.

Udflugt

Besøg den hyggelige købstad Ringkøbing med torve, bindingsværkshuse og en charmerende lystbådehavn (33 km). På Ringkøbing Museum kan I se fund fra en jernalderboplads i Fjand. Handelsbyen Holstebro ligger 38 km væk og byder på butikker, spisesteder, et hyggeligt å-miljø og masser af kunst og kultur. I kan for eksempel se den berømte bronzeskulptur "Kvinde på Kærre" foran Det Gamle Rådhus. Omkring 65 km fra Fjand kan I besøge en af Jyllands berømte seværdigheder; frilandsmuseet Hjerl Hede. I Hjerl Hede kan I gå rundt i en charmerende landsby mellem huse, værksteder, haver og stalde, og opleve, hvordan livet gik for sig her for 200 år siden. Og lidt længere væk, på Limfjordsøen Mors, kan I opleve en blomsterpark, junglezoo, legeland og forlystelser for hele familien i parken Jesperhus (100 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Fjand

Søg sommerhus
 
  •  

   Fjand Sommerhus, Fjand

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   25 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2296,-
    
  •  

   Fjand Sommerhus, Fjand

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3029,-
    
  •  

   Fjand Sommerhus, Fjand

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   525 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2121,-
    
  •  

   Fjand Sommerhus, Fjand

    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3775,-
    
  •  

   Fjand Sommerhus, Fjand

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1931,-
    
  •  

   Fjand Sommerhus, Fjand

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1919,-
    
  •  

   Fjand Sommerhus, Fjand

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2290,-